Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Κοίτα εκείνο που παρατηρώ είναι ότι οι γυναίκες στην ελλάδα είναι πολύ τεμπέλες (καλά και ξόανα). Δηλαδή: φανταστείτε ότι έχετε γκόμενα μια ελληνίδα , θα ρθει σπίτι σας θα φάει τον άμπακο απ ότι παραγγείλετε απ 'εξω, θα δει τελεόραση κι άντε να της ρίξετα κάνα πούτσο...Η ουκρανίδα θα ρθει σπίτι σας, θα μαγειρέψει, θα καθαρίσει, θα συγυρίσει και στο τέλος θα ρθει και στο κρεβάτι σας και θα της ρίξετε το καλύτερο γαμήσι της ζωής σας. Κορίτσια για σπίτι? Κοιτάξτε εκεί που χαλάει το γλυκό με τις ουκρανίδες είναι ότι πάρα πολλές είναι για την κονόμα...Αλλέως απο τις ελληνίδς είναι σε απόσταση γης κοντονοτέρου γαλαξιου... 

Καλα μιλαμε για νοικοκυρεμενες κοπελες δηλαδη?
Αμα δεν ερθει για τα λεφτα, λεει να χεις μια τετοια γκομενα! Το τερπνον μετα του ωφελιμου!

Ενω για τις ελληνιδες, μη τα πω, τα ξερετε...
Νομιζουν οτι ειναι παριζιανες, νεουορκεζες, μιλανεζες και δε συμμαζευεται...πολυ αερα εχουν παρει τα μυαλα τους...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πωπω ...τι επίθεση στο μέγα μπροστάρη Διδάσκαλο ήταν αυτή χθές...

Να συγκληθεί το Πολιτμπυρό να τον καραδικάσει 118ακις στο πυρ ....
Ομοφώνως πάντα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι μωρακια ειναι αυτα ρε γαμωτο...

ολη την ωρα βριζουμε που μενουμε ελλαδα...
που να δεις και αυτη!ειναι απο το Αικατεριμπουργκ.σημερα μιλησαμε.θελει να ερθει Αγια Πετρουπολη να μεινει σπιτι μου το θεμα ειναι οτι αν ερθει δεν θα φυγει ποτε! :rockon:δεν ξερω πως να την αποφυγω!

Συνημμένα

• nzb1.jpg
    nzb1.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • nzb2.jpg
    nzb2.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • nzb3.jpg
    nzb3.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 19

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
που να δεις και αυτη!ειναι απο το Αικατεριμπουργκ.σημερα μιλησαμε.θελει να ερθει Αγια Πετρουπολη να μεινει σπιτι μου το θεμα ειναι οτι αν ερθει δεν θα φυγει ποτε! :rockon:δεν ξερω πως να την αποφυγω!
Πες της ότι δεν έχεις χρήματα και χρωστάς και θα σου πάρουν το σπίτι

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
το καλοκαιρι τραβιομουν με κατι ουκρανεζες που μενουν πραγα...στα πολωνεζικα συννενοουμασταν καλυτερα και απ οτι με τους πολωνους...ηταν και κουκλακια τα ατιμα

Επισκέπτης
Όλοι μας γνωρίζουμε το άδικον της κοινωνίας, τα λάθη της ανθρωπίνου κρίσεως, το ατελές της ανθρωπίνου δικαιοσύνης.
Έλαβον εχθές την εργασίαν του συμμαθητού σας αρκάνς. Λόγω τεχνικής αδυναμίας του να παραστεί εις την τάξη, ένεκα της αδίκου και υπερβάλλουσης τιμωρίας του , θα σας την αναγνώσω εγώ:

«δασκαλε λογο τιμωριας μου,δεν μπορω να γραψω,σου αναφερω τι εγινε με την ουκρανιδα ωστε να τα μεταφερεις στους συμμαθητες μου.

δασκαλε αφου βρεθηκαμε το πρωι κατα τις 11 την εχω φορτωση,στο αυτοκινητο και φευγουμε σφαιρα για την θαλασσα.εδω να πω οτι ο καιρος ηταν εντελως μαλακια,αλλα δεν μας πειραζει αυτο,οταν ο σκοπος ειναι ιερος.με το που φτανω στην θαλασσα,αρχισε να χαιρετε σαν μικρο παιδι,μαλλον θα ειδε πρωτη φορα στη ζωη της.εδω να πω οτι σε ολη την διαδρομη μου ζαλισε τα αρχιδια για την ακριβεια που υπαρχει στην ελλαδα.αφου φτανουμε δασκαλε παμε  σε μια καφετερια για καφε,εδω να πω οτι οταν μπηκαμε στο μαγαζι,ειχε κατι ντοπιους,που πρεπει να ειχαν να δουν μουνι απο περυσι το καλοκαιρι οι οποιοι τιναχτηκαν  μεχρι επανω οταν ειδαν την γκομενα.(αν την εβγαζα για βιζιτα θα γινοταν πληστηριασμος ποιος θα την παρει)αφου πιναμε το καφε,μου ελεγε ποσο πολυ την αρεσει η θαλασσα και αλλες μαλακιες.πηγαινουμε για φαγητο.για να μην κανει δασκαλε καμια μαλακια,τις ειπα απο την αρχη να παρει οτι θελει,και να μην την νοιαζει για τις τιμες.δασκαλε παραγγειλε ολο μαλακιες ,καλαμαρια,χταποδια,και γαυρο,και στο τελος ηθελε και μπιφτεκι,τελος παντος λεω μην ασχολησε  με την λιγουρα τις,ετσι και αλλιως ο σκοπος ειναι να την σκισω το κωλο,και οχι να την μαθω να τρωει σαν ανθρωπος.εδω να πω οτι το ουζο ερεε αφθονο και τις αρεσε και πολυ.φευγουμε και την πηγαινω στο εξοχικο ενος φιλου,που ειχα παρει τα κλειδια,τις λεω και καλα να παμε να ξεκουραστουμε λιγο για να φυγει και το ουζο,γιατι μπορει να εχει αλκοοτεστ.με το που μπαινουμε στο σπιτι αναβω θερμανση κανονικα,τηλεοραση,για να μην πολυλογο εγινε η φαση.και για να καταλαβετε με αριστα το 10.7 στα τσιμπουκια, 8 στις βιζαρες,6 στο πως γαμιωτανε.0 στο κωλο τις,οχι διοτι δεν ειναι καλος,αλλα γιατι δεν τον εδωσε.θα ασχοληθω ακομα μια φορα μαζι τις,λογω οτι πρεπει να παρω και τον κωλο τις.σε γενικες γραμμες η γκομενα για συζητηση ειναι κουραστικη.το μονο θεμα που συζηταει ειναι για την ακριβεια που εχει στην ελλαδα.

δασκαλε παρακαλω πολυ να αναγνωσθη στην ταξη.»

Αι παρατηρήσεις μου:

«δασκαλε αφου βρεθηκαμε το πρωι κατα τις 11 την εχω φορτωση,στο αυτοκινητο και φευγουμε σφαιρα για την θαλασσα.εδω να πω οτι ο καιρος ηταν εντελως μαλακια,αλλα δεν μας πειραζει αυτο,οταν ο σκοπος ειναι ιερος.με το που φτανω στην θαλασσα,αρχισε να χαιρετε σαν μικρο παιδι,μαλλον θα ειδε πρωτη φορα στη ζωη της»

Ε, ναί προφανώς ήτανε κάπου από την κεντρική ουκρανία όπου κοιτάνε τηνθάλασσα με το... μακαρούνι

«εδω να πω οτι σε ολη την διαδρομη μου ζαλισε τα αρχιδια για την ακριβεια που υπαρχει στην ελλαδα.»

Είναι κλασσική τακτική για να την ρωτήσεις πώς τα βγάζεις πέρα, να σου απαντήσει αυτή δεν τα βγάζω πέρα μπας και προσφερθείς να την βοηθήσεις. Βέβαια παίδες η ακρίβεια στην ελλάδα είναι κάτι το φοβερόν. Χθες είχα βγει με κάτι φίλους εκ Γερμανίας και τους έλεγον τα ίδια. Λέτε να νομίζουν ότι τους την έπεφτα?

«ειχε κατι ντοπιους,που πρεπει να ειχαν να δουν μουνι απο περυσι το καλοκαιρι οι οποιοι τιναχτηκαν  μεχρι επανω οταν ειδαν την γκομενα.(αν την εβγαζα για βιζιτα θα γινοταν πληστηριασμος ποιος θα την παρει)»

Η γνωστή ελληνική αγαμία υπό μορφην ενδημικής πανδημίας...

«τις ειπα απο την αρχη να παρει οτι θελει,και να μην την νοιαζει για τις τιμες.δασκαλε παραγγειλε ολο μαλακιες ,καλαμαρια,χταποδια,και γαυρο,και στο τελος ηθελε και μπιφτεκι,τελος παντος λεω μην ασχολησε  με την λιγουρα τις,ετσι και αλλιως ο σκοπος ειναι να την σκισω το κωλο,και οχι να την μαθω να τρωει σαν ανθρωπος.»

Πώ, πώ ! μιλαμε για πολύ λιγούρι ! Μου θυμίζει τα πρώτα χρόνια στο Κίεβο κάτι μαλακισμένες που παρήγγελναν πίτσα, μαρτίνι, παγωτό, κόκα κόλα, κοκτέιλ, φρουτοσαλάτα κι όλα ταυτογχρόνως για να χορτάσει το αχόρταγο μάτι, Πάντως νομίζω ότι η δικιά σου θα καταβρόχθισε τις ψαρούκλες...Έπραξες ορθώτατα ! τι σε μέλλει αν είναι ζωντανό, εσύ να την ξεσκίσεις ήθελες! Εύγε!

«εδω να πω οτι το ουζο ερεε αφθονο και τις αρεσε και πολυ.φευγουμε και την πηγαινω στο εξοχικο ενος φιλου,που ειχα παρει τα κλειδια,τις λεω και καλα να παμε να ξεκουραστουμε λιγο για να φυγει και το ουζο,γιατι μπορει να εχει αλκοοτεστ.με το που μπαινουμε στο σπιτι αναβω θερμανση κανονικα,τηλεοραση,για να μην πολυλογο εγινε η φαση.και για να καταλαβετε με αριστα το 10.7 στα τσιμπουκια, 8 στις βιζαρες,6 στο πως γαμιωτανε.0 στο κωλο τις,οχι διοτι δεν ειναι καλος,αλλα γιατι δεν τον εδωσε.θα ασχοληθω ακομα μια φορα μαζι τις,λογω οτι πρεπει να παρω και τον κωλο τις.»

Εύγε ! Εύγε ! εφρόντισες να την ποτίσεις ! Κοίτα την επόμενη φορά βάνε της ολίγον κωλοδάκτυλον καθως την παίρνεις στα τεσσερα και το γνωστόν άμα δε σου κάμει μα- μου να σου πάρει το χέρι, βάνε κάτι άλλο μακρύτερο.

«σε γενικες γραμμες η γκομενα για συζητηση ειναι κουραστικη.το μονο θεμα που συζηταει ειναι για την ακριβεια που εχει στην ελλαδα.»

Σε λίγο θ αρχίσω να συζητάω και γω για την ακρίβεια στην ελλάδα ! Θα μου δώσετε και μένα το κατι τίς μου ?

Τελική αξιολόγησις γραπτόύ:

Τι πλούτος λέξεων, τι βάθος σκέψεων, τι ωριμοτήτα για την ηλικία ! Ειλικρινώς σας ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου τέτοια φιλομάθεια. Πολλά  παιδιά κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην παραστουν στο μάθημα: προσποιούνται τον ασθενή, κωλλισιεργούν, γκρινίαζουν, εφευρίσκουν έτερες υποχρεώσεις κλπ.  Ο αρκάνς αν και τιμωρημένος έκανε τα αδύνατα-δυνατά ώστε να μπορέσει να έρθει στο μάθημα. Τι άλλο μπορώ να πώ?

Αρκάνς παιδί μου Εύγε ! Εύγε ! Σου βάνου 10 με τόνο !!!
ελπίζω να παραδειγματιστούν και οι υποδέλοιποι...

Επισκέπτης
                                                            Ξένη Δημοσίευσις

Κατόπιν εκτάκτου συγκλήσεως, η ολομέλεια της διοικούσης επιτροπής του σωματείου κερδοαρπαχτικού
                    χαρακτήρα «Το χαμόγελο του μουνιού» απεφάσισε ομοφώνως τα κάτωθι:

α. Την απονομή συγχαρητηρίου αναμνηστικού τιμητικού επαίνου εις τον  μαθητή αρκάνς
β. Την  χορήγησιν υποτροφίας εις τον εν λόγω μαθητή  επί τοπίως εις την Ουκρανίαν δια την περαιτέρω συνέχιση των σπουδών του
γ. Την  ανάρτησιν των παραπάνω αποφάσεων Α και Β εις τον διαδικτυακόν τόπον
Ο γραμματεύς                                                Ο πρόεδρος

τρίκαρδος                                                Ιωσήφ Μπλάσκος

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
arcans  ζηλεύω την εμπειρία σου και οχι τα βραβεία της σχολής.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δάσκαλε ακόμα σε περιμένω  - άντε οργανώσου για 31/3 έως 03/04 2009
για Σόφια.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τελειωσε η τιμωρια.και επιστρεφω στο μαθημα κανονικα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε σου αναφερω εξης.

σημερα μου τηλεφωνει η ουκρανιδα κατα τις 11 το πρωι,και μου λεει αν θελω να παμε για καφε,μεχρι τις 2 ομως μου λεει γιατι πρεπει να παει στο ανθωπολειο μετα.τις λεω να ερθει απο το σπιτι και ερχετε.δασκαλε πλακωθηκαμε στα γαμησια πρωι πρωι,η γκομενα ητανε πολυ πιο καλυτερη απο την πρωτη φορα.δασκαλε αξιζει να αναφερω οτι μετα απο ισχυρες πιεσεις,με κολοδακτυλα,και λογια,παλι δεν εδωσε κολο,εχω υπομονη διοτι η γκομενα κανει πολη καλα γαμισια,και στα τσιμπουκια αριστευει.δασκαλε εδω θα ηθελα να κανω καποιες παρατηρησης σχετικα με την ουκρανιδα,και περιμενω τις αποψης σου.

1.δασκαλε η γκομενα φοραει πανακριβα εσωρουχα.

2.η γκομενα δασκαλε πηγαινει ανα βδομαδα για αποτριχωσεις παντου.

3.η γκομενα δασκαλε φοραει και ακριβα ρουχα.

4.δασκαλε η γκομενα περνει 500ευρω το μηνα απο το ανθοπολειο.

το συμπερασμα που εβγαλα δασκαλε εγω ειναι οτι πρεπει να την κρυφογαμαει ο ανθοπωλης,και τις τα χωνει ο μαλακας.αξιζει να πω οτι ο ανθοπωλης εχει 2 κορες 18 η μια 20 η αλλη,οι οποιες ειναι μουναρες και οι 2.μαλλον θα ειναι ο επομενος στοχος αυτες.και ασε το μαλακα να τα χωνει στην ουκρανιδα,χαλαει και την πιατσα ο κοιλαρας ο ενας.

Επισκέπτης
δασκαλε τελειωσε η τιμωρια.και επιστρεφω στο μαθημα κανονικα.

Καλώς τον !

Λεπόν έιχα σκοπό να στα πω ιδιαιτέρως αλλά θα τα γράψω εδώ για να μαθαίνουν και τ άλλα χαιβάνια...
Η γκόμενα σε γουστάρει και ψάχνει να την κάνει μαζί σου. Αυτό η έμμεση χρηματική αναφορά στην Ουκραίνα δεν θεωρείται κακή. Δηλαδή ότι στην γκομενά σου (άμα αξίζει και δεν είναι σαβούρα) της πλερώνεις τα εξοδά της σε γενικές γραμμές.
Ήτοι τα ρούχα της, τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της και κάτι τετοιες μαλακείες. Τι θεωρείτε κακό:
α. Να της δίνεις λεφτά στο χέρι (ποτέ των ποτών)
β. να σου ζητάει λεφτά κι όχι πράμα (πχ θέλω 100 Ευρώ κι όχι αχ τι ωραίο που ναι αυτό το φουστανάκι)
γ. να σου ζητάει λεφτά για τρίτους (πχ αρρώστησε η μάνα μου, ψόφησε η γάτα μου, συνήθως κατι τετοια είναι απάτες)  

Επισκέπτης
δασκαλε σου αναφερω εξης.

σημερα μου τηλεφωνει η ουκρανιδα κατα τις 11 το πρωι,και μου λεει αν θελω να παμε για καφε,μεχρι τις 2 ομως μου λεει γιατι πρεπει να παει στο ανθωπολειο μετα.τις λεω να ερθει απο το σπιτι και ερχετε.δασκαλε πλακωθηκαμε στα γαμησια πρωι πρωι,η γκομενα ητανε πολυ πιο καλυτερη απο την πρωτη φορα.δασκαλε αξιζει να αναφερω οτι μετα απο ισχυρες πιεσεις,με κολοδακτυλα,και λογια,παλι δεν εδωσε κολο,εχω υπομονη διοτι η γκομενα κανει πολη καλα γαμισια,και στα τσιμπουκια αριστευει.δασκαλε εδω θα ηθελα να κανω καποιες παρατηρησης σχετικα με την ουκρανιδα,και περιμενω τις αποψης σου.

1.δασκαλε η γκομενα φοραει πανακριβα εσωρουχα.

2.η γκομενα δασκαλε πηγαινει ανα βδομαδα για αποτριχωσεις παντου.

3.η γκομενα δασκαλε φοραει και ακριβα ρουχα.

4.δασκαλε η γκομενα περνει 500ευρω το μηνα απο το ανθοπολειο.

το συμπερασμα που εβγαλα δασκαλε εγω ειναι οτι πρεπει να την κρυφογαμαει ο ανθοπωλης,και τις τα χωνει ο μαλακας.αξιζει να πω οτι ο ανθοπωλης εχει 2 κορες 18 η μια 20 η αλλη,οι οποιες ειναι μουναρες και οι 2.μαλλον θα ειναι ο επομενος στοχος αυτες.και ασε το μαλακα να τα χωνει στην ουκρανιδα,χαλαει και την πιατσα ο κοιλαρας ο ενας.

Αποτρίχωση παντού ?
Η πιο τριχωτή ουκρανίδα που χω δει είναι η κόρη του ιεραποστόλου που χει τρι΄χες και στα μπούτια , όλες οι άλλες έιχαν μόνον στις γάμπες. Περίεργον...
Κοίτα ο κ. ανθωπόλις προφανώς τα χωνει. Ειναι αυτό που αναφερω λιουμπόβνιτσα ήτοι γκόμενα ενός παντρεμένου κοιλαρά που της τα χωνει και την γαμ αμια φορά την βδομάδα. Αυτό στην Ουκραίνα είναι κλασσική περίπτωσις. Κάποιος εξυπνάκιας κάποτε ηρώταγε από δω " μα είναι δυνατόν να είναι όλες πουτάνες, που τα βρίσκουν και κυκλοφορούν με πανάκριβα ρούχα ?" ε... με κάτι τετοια τα βρίσκουν.

Επισκέπτης
ε εντάξει θα την πάρεις κι απ τον κώλο απλώς σου κρατάει προσχήματα. Την επόμενη, μεθεπόμενη φορά θα την ξεσκίσεις. Ολίγη υπομονή. Άμα δεν σου έβγαζε το κωλοδακτυλοφόρο χερι αμέσως θα της τον  γαμήσεις σίγουρα. οι ουκρανίδες κάνουν πολύ ωραίον γαμήσι απ τον κώλο. ¨οχι σαν κάτι ελεεινίδες, θα ξεράσω εάν αποπειραθω να θυμηθω λεπτομέρειες  απ΄οτα πρώτα τραγικά χρόνια της υπαρξεώς μου στην ελλάδα. Ο ουκρανικός κώλος εκτός από φοβερή κωλάρα, είναι καθαρός. δεν είναι να βάνεις το πουλάκι σου όπου κι όπου να βγαίνει λερωμένο κι άλλα τετοια απαίσια που γινονται στην ελλάδα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε οσο τα χωνεις ο ανθοπωλης θα αποτριχονετε παντου,ετσι και αλλιως ειναι τζαμπα.δασκαλε μηπως ομως ψαχνει συνεχους χορηγους,διοτι το μονο θεμα συζητησης που εχει ειναι η ακριβεια στην ελλαδα,και ψαχνει τροπους να το αντιμετωπηση?

Επισκέπτης
δασκαλε οσο τα χωνεις ο ανθοπωλης θα αποτριχονετε παντου,ετσι και αλλιως ειναι τζαμπα.δασκαλε μηπως ομως ψαχνει συνεχους χορηγους,διοτι το μονο θεμα συζητησης που εχει ειναι η ακριβεια στην ελλαδα,και ψαχνει τροπους να το αντιμετωπηση?

έτσι είναι όλες οι ουκρανίδες (τουλάχιστον αυτές που λένε κάτι)
Ορθόν ψάχνουν συνέχεια χορηγίες
καλά είναι απίστευτο, στην συμπεριφορά μου θυμίζει την κόρη του ιεραποστόλου !

Επισκέπτης

λοιπόν αν η πείρα μου είναι σωστή, αν δεν κάνεις κάποια επένδυση, ρουχο, παπούτσι, τσαντα
κώλο δεν βλέπω να γαμάς.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
 Ο ουκρανικός κώλος εκτός από φοβερή κωλάρα, είναι καθαρός. δεν είναι να βάνεις το πουλάκι σου όπου κι όπου να βγαίνει λερωμένο κι άλλα τετοια απαίσια που γινονται στην ελλάδα.

δασκαλε δεν πιστευω να εννοεις να τον βαλω στο κωλο χωρις προφυλακτικο?

Επισκέπτης
δασκαλε δεν πιστευω να εννοεις να τον βαλω στο κωλο χωρις προφυλακτικο?

εννούσα σε θέματα οπτικής καθαριότητος, όχι μικροβίων. Να το πω πολύ πεζά: δεν πρόκειται να σου βγει σκατωμένος (εντάξει δεν το εγγυώμαι)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

δασκαλε λες να φοιτησαν στην ιδια σχολη αρπακτικολογιας με την κορη του ιεραποστολου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom