Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να σας καληνυχτίσω ....διδάσκαλο και νεαρό μαθητή...ες αύριον...

Επισκέπτης
Πωπω τι έπαθες...σού φυγε το μοντέλο και σου μεινε το τοπμοντέλο...

τσ τσ...γιατί δεν έδωσες το κατιτις στο κορίτσι άκαρδε?

Διότι μου χε ζητήξει πράμα πολύ περίεργον. Δεν ζητουνε (αυτές που νταραβερίζομαι, όχι ότι δεν παίρνουν) αλλά η μικρή μου πείρα με έχει διδάξει ότι άμα είναι να την κάνουνε ζητάνε κατι τίς πιο πριν ...για τον δρόμο!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ο καζας μπορει να ητανε και κολλητος με τον κωνστανταρα.

Επισκέπτης
δασκαλε ο καζας μπορει να ητανε και κολλητος με τον κωνστανταρα.

νομίζω ότι έπαιζε τον πατέρα του Κωνσταντάρα σε κεινε την ταινία που κάνει τον απόγονο του λόρδου κι ερωτεύεται την Κοντού που ναι κι αυτή κόρη κόμη αλλά δεν το ξερει...
Ο Κάζας παιδί μου είναι αρχαιολογία...

Επισκέπτης
νομίζω ότι έπαιζε τον πατέρα του Κωνσταντάρα σε κεινε την ταινία που κάνει τον απόγονο του λόρδου κι ερωτεύεται την Κοντού που ναι κι αυτή κόρη κόμη αλλά δεν το ξερει...
Ο Κάζας παιδί μου είναι αρχαιολογία...

να φανταστείς όλες τις ταινίες του Κωσταντάρα τις έχει δει στο σινεμά Ά προβολή !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μηπως επαιξε και στην ταινια ο ανθρωπος που γυρισε απο την ζεστη?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
<<καληνυχτα,ονειρα γλυκα,τα λεμε το μεσημερι>>δασκαλε το εστειλε η ουκρανιδα μολις τωρα στο κινητο μου,δασκαλε αυριο βραδυ θα εχω να γραψω πολλα εδω.(που να ξερει η καημενη οτι σπουδαζω σε ουκρανομουνολογικη σχολη).

Επισκέπτης
Από: Ιωσήφ Μπλάσκο
         Δρ. Ουκρανολογίας

Προς: Moderator(s), ιδιοκτήτην .tv

Αγαπητοί Κύριοι,

τυγχάνω δάσκαλος  του μαθητού arcans.
O arcans είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος φιλομαθέστατος,εργατικώτατος, πάντοτε παρών στο μάθημα, ο πρώτος που προσέρχεται εις την τάξιν και ο τελευταίος που την εγκαταλείπει. Είναι από τους καλύτερους μαθητάς μου  στο μάθημα της ουκρανολογίας του οποίου έχω την τιμή να παραδίδω.  Γνωρίζω ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του ίσως κάποιες φορές να μην πολυσκέπτεται και να παραφέρεται, παιδί είναι όμως και ίσως να κάμνει κάποια λάθη που όλοι μας κάμναμε όταν είμασταν στην ηλικία του. Έχει μείνει ορφανός από πατέρα και καταλαβαίνετε...
Σήμερα ο arcans δίδει την πρακτική του στο μαθημά μου και όλη η τάξις περιμένει σύσσωμος για να διαβάσει τα αποτελέσματα της πολυμήνου προετοιμασίας του. Θα παρακαλούσα λοιπόν θερμώς, όπως αρθεί η τιμωρία του εν λόγω μαθητού (muted) για να μπορέσει να παραστεί απρόσκοπτα στο μάθημα και είμαι σίγουρος ότι την επαύριο θα αποτελεσει έναν από τους καλυτέρους επιστήμονας Ουκρανολόγους καμνοντάς υπερηφάνους όλους.

Σας ευχαριστώ δια την προσοχή σας
Με τιμή
Δρ. Ιωσήφ Μπλάσκος

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Από: Ιωσήφ Μπλάσκο
         Δρ. Ουκρανολογίας

Προς: Moderator(s), ιδιοκτήτην .tv

Αγαπητοί Κύριοι,

τυγχάνω δάσκαλος  του μαθητού arcans.
O arcans είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος φιλομαθέστατος,εργατικώτατος, πάντοτε παρών στο μάθημα, ο πρώτος που προσέρχεται εις την τάξιν και ο τελευταίος που την εγκαταλείπει. Είναι από τους καλύτερους μαθητάς μου  στο μάθημα της ουκρανολογίας του οποίου έχω την τιμή να παραδίδω.  Γνωρίζω ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του ίσως κάποιες φορές να μην πολυσκέπτεται και να παραφέρεται, παιδί είναι όμως και ίσως να κάμνει κάποια λάθη που όλοι μας κάμναμε όταν είμασταν στην ηλικία του. Έχει μείνει ορφανός από πατέρα και καταλαβαίνετε...
Σήμερα ο arcans δίδει την πρακτική του στο μαθημά μου και όλη η τάξις περιμένει σύσσωμος για να διαβάσει τα αποτελέσματα της πολυμήνου προετοιμασίας του. Θα παρακαλούσα λοιπόν θερμώς, όπως αρθεί η τιμωρία του εν λόγω μαθητού (muted) για να μπορέσει να παραστεί απρόσκοπτα στο μάθημα και είμαι σίγουρος ότι την επαύριο θα αποτελεσει έναν από τους καλυτέρους επιστήμονας Ουκρανολόγους καμνοντάς υπερηφάνους όλους.

Σας ευχαριστώ δια την προσοχή σας
Με τιμή
Δρ. Ιωσήφ Μπλάσκος

Ολο παπαπαρολογια εισαι μεγαλε, ολο τα ιδια και τα ιδια και απο ουσια καμια.
Εγω θα σου προτεινα να αραξεις και καμια γωνια με το τηλιο σου και ασε τα δασκαλιλικια, τις παπαρολογιες, και τα κατα καιρους εμετικα σου σχολια.
(Γιατι κατι μου λεει οτι γραφεις απο Ελλαδα?) :think: :think: :think: :think: :think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πως τολμάς να μιλάς έτσι στον Δασκαλό μας. ντροπή σου, ΦΤΟΥ ΣΟΥ :knuppel: :argue: :bottom: :boff:

Δάσκαλε μην πεις τίποτα, ΟΥΔΕΝ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΝΤΙΘΕΝΤΑ

Ολοι εμεις οι απλοί μαθητες σου σε αγαπάμε.
Τι να σου πω και σενα που θα μου πεις φτου σου. Μ' οποιος δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις; - Οχιιιι.
Εδω ισχυει το ρητο (Αυτο ισχυει και για τα επομενα παπαγαλακια): "ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ 'ΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΕΤΣΑ 'ΝΑΙ ΚΙ ΠΕΛΑΤΕΣ".

Επισκέπτης
Τι να σου πω και σενα που θα μου πεις φτου σου. Μ' οποιος δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις; - Οχιιιι.
Εδω ισχυει το ρητο (Αυτο ισχυει και για τα επομενα παπαγαλακια): "ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ 'ΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΕΤΣΑ 'ΝΑΙ ΚΙ ΠΕΛΑΤΕΣ".

Αγαπητέ φίλε,
σε ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σου σχόλια.
Σπανίως μου γράφουν άτομα με το ήθος αλλά και την κατάρτιση την δική σου. Σε ευχαριστώ.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθησω ακόμη περισσότερο στο μέλλον ώστε να μην διαψεύσω
τις ευγενικές προσδοκίες σου.

Με τιμή

Ιωσήφ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
δασκαλε μιλαω παρα πολλη ευγενικα στην γκομενα,και αυτο ειναι που την εχει τρελανει.τις αρεσει η ευγενεια πολυ απο οτι εχω καταλαβη.

Ευτυχως που δεν μιλας ευγενικα σε ελληνιδα, κλασικα θα σε περνουσε για μαλακα, καθως κυριοι, οι κολο-ελληνιδες, γουστάρουν συνηθως tough guy...οι μαλακισμένες. Δεν ξερουν να εκτιμουν ουτε ωραιο τροπο ουτε τιποτε. Λες και δεν ειναι γυναικες, λες και...αντροφέρνουν! Μαγκιες, κατινιές και τα συναφη.
Ουτε βλεμμα δεν τις αξιζει να τις ριχνουμε...

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Αγαπητέ φίλε,
σε ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σου σχόλια.
Σπανίως μου γράφουν άτομα με το ήθος αλλά και την κατάρτιση την δική σου. Σε ευχαριστώ.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθησω ακόμη περισσότερο στο μέλλον ώστε να μην διαψεύσω
τις ευγενικές προσδοκίες σου.

Με τιμή

Ιωσήφ

Δάσκαλε ψηλά το κεφάλι, μην καταδεχθεις να του απαντήσεις, απαξίοσετον.

Θα θα τον βρίσω εγώ :tickedoff: :jerking: :knuppel:

Επισκέπτης
Ευτυχως που δεν μιλας ευγενικα σε ελληνιδα, κλασικα θα σε περνουσε για μαλακα, καθως κυριοι, οι κολο-ελληνιδες, γουστάρουν συνηθως tough guy...οι μαλακισμένες. Δεν ξερουν να εκτιμουν ουτε ωραιο τροπο ουτε τιποτε. Λες και δεν ειναι γυναικες, λες και...αντροφέρνουν! Μαγκιες, κατινιές και τα συναφη.
Ουτε βλεμμα δεν τις αξιζει να τις ριχνουμε...

Κοίτα εκείνο που παρατηρώ είναι ότι οι γυναίκες στην ελλάδα είναι πολύ τεμπέλες (καλά και ξόανα). Δηλαδή: φανταστείτε ότι έχετε γκόμενα μια ελληνίδα , θα ρθει σπίτι σας θα φάει τον άμπακο απ ότι παραγγείλετε απ 'εξω, θα δει τελεόραση κι άντε να της ρίξετα κάνα πούτσο...Η ουκρανίδα θα ρθει σπίτι σας, θα μαγειρέψει, θα καθαρίσει, θα συγυρίσει και στο τέλος θα ρθει και στο κρεβάτι σας και θα της ρίξετε το καλύτερο γαμήσι της ζωής σας. Κορίτσια για σπίτι? Κοιτάξτε εκεί που χαλάει το γλυκό με τις ουκρανίδες είναι ότι πάρα πολλές είναι για την κονόμα...Αλλέως απο τις ελληνίδς είναι σε απόσταση γης κοντονοτέρου γαλαξιου... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom