Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Να σας καληνυχτίσω ....διδάσκαλο και νεαρό μαθητή...ες αύριον...
Πωπω τι έπαθες...σού φυγε το μοντέλο και σου μεινε το τοπμοντέλο...
τσ τσ...γιατί δεν έδωσες το κατιτις στο κορίτσι άκαρδε?
καζα στα 33 ειμαι.ακομα νεαρος μαθητης ειμαι?
Ο κάζας πήγαινε στ αναψυκτήριο με τον Κώστα Βενετσάνο και τον Ίκαρο !
άκουγε αδελφούς Κατσάμπα κι αδερφές Μπρόγερ !
δασκαλε ο καζας μπορει να ητανε και κολλητος με τον κωνστανταρα.
νομίζω ότι έπαιζε τον πατέρα του Κωνσταντάρα σε κεινε την ταινία που κάνει τον απόγονο του λόρδου κι ερωτεύεται την Κοντού που ναι κι αυτή κόρη κόμη αλλά δεν το ξερει...
Ο Κάζας παιδί μου είναι αρχαιολογία...
δασκαλε μηπως επαιξε και στην ταινια ο ανθρωπος που γυρισε απο την ζεστη?
Ολο παπαπαρολογια εισαι μεγαλε, ολο τα ιδια και τα ιδια και απο ουσια καμια.Από: Ιωσήφ Μπλάσκο
Δρ. Ουκρανολογίας
Προς: Moderator(s), ιδιοκτήτην .tv
Αγαπητοί Κύριοι,
τυγχάνω δάσκαλος του μαθητού arcans.
O arcans είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος φιλομαθέστατος,εργατικώτατος, πάντοτε παρών στο μάθημα, ο πρώτος που προσέρχεται εις την τάξιν και ο τελευταίος που την εγκαταλείπει. Είναι από τους καλύτερους μαθητάς μου στο μάθημα της ουκρανολογίας του οποίου έχω την τιμή να παραδίδω. Γνωρίζω ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας του ίσως κάποιες φορές να μην πολυσκέπτεται και να παραφέρεται, παιδί είναι όμως και ίσως να κάμνει κάποια λάθη που όλοι μας κάμναμε όταν είμασταν στην ηλικία του. Έχει μείνει ορφανός από πατέρα και καταλαβαίνετε...
Σήμερα ο arcans δίδει την πρακτική του στο μαθημά μου και όλη η τάξις περιμένει σύσσωμος για να διαβάσει τα αποτελέσματα της πολυμήνου προετοιμασίας του. Θα παρακαλούσα λοιπόν θερμώς, όπως αρθεί η τιμωρία του εν λόγω μαθητού (muted) για να μπορέσει να παραστεί απρόσκοπτα στο μάθημα και είμαι σίγουρος ότι την επαύριο θα αποτελεσει έναν από τους καλυτέρους επιστήμονας Ουκρανολόγους καμνοντάς υπερηφάνους όλους.
Σας ευχαριστώ δια την προσοχή σας
Με τιμή
Δρ. Ιωσήφ Μπλάσκος
Τι να σου πω και σενα που θα μου πεις φτου σου. Μ' οποιος δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις; - Οχιιιι.Πως τολμάς να μιλάς έτσι στον Δασκαλό μας. ντροπή σου, ΦΤΟΥ ΣΟΥ![]()
![]()
![]()
Δάσκαλε μην πεις τίποτα, ΟΥΔΕΝ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΝΤΙΘΕΝΤΑ
Ολοι εμεις οι απλοί μαθητες σου σε αγαπάμε.
Τι να σου πω και σενα που θα μου πεις φτου σου. Μ' οποιος δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις; - Οχιιιι.
Εδω ισχυει το ρητο (Αυτο ισχυει και για τα επομενα παπαγαλακια): "ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ 'ΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΕΤΣΑ 'ΝΑΙ ΚΙ ΠΕΛΑΤΕΣ".
δασκαλε μιλαω παρα πολλη ευγενικα στην γκομενα,και αυτο ειναι που την εχει τρελανει.τις αρεσει η ευγενεια πολυ απο οτι εχω καταλαβη.
Αγαπητέ φίλε,
σε ευχαριστώ πολύ για τα κολακευτικά σου σχόλια.
Σπανίως μου γράφουν άτομα με το ήθος αλλά και την κατάρτιση την δική σου. Σε ευχαριστώ.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθησω ακόμη περισσότερο στο μέλλον ώστε να μην διαψεύσω
τις ευγενικές προσδοκίες σου.
Με τιμή
Ιωσήφ
Ευτυχως που δεν μιλας ευγενικα σε ελληνιδα, κλασικα θα σε περνουσε για μαλακα, καθως κυριοι, οι κολο-ελληνιδες, γουστάρουν συνηθως tough guy...οι μαλακισμένες. Δεν ξερουν να εκτιμουν ουτε ωραιο τροπο ουτε τιποτε. Λες και δεν ειναι γυναικες, λες και...αντροφέρνουν! Μαγκιες, κατινιές και τα συναφη.
Ουτε βλεμμα δεν τις αξιζει να τις ριχνουμε...