Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε Αρκανς...καμάκι δεκαετίας 80 κάνεις....

δασκαλε αναλογα με την περιπτωση.εδω να πω οτι απο καμακι τις δεκατιας του 2000 εχω φαει αρκετες πουτσες απο ελληνιδες,δεν εκτιμανε τιποτα οι μαλακισμενες.

Επισκέπτης
δασκαλε εχω και ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου γυναικεια,εμειναν σουβενιρ απο μια γκομενα που ειχα παλια.θα τις τα κανω δωρο αυριο,και πιστευω οτι θα τσιμπισει,και θα ανοιξη την κολαρα τις απευθειας.(αν και τα γυαλια απο οτι εχω καταλαβει ειναι μαπα,δεν πιστευω να το παρει χαμπαρι αυτη).

Δε πιστεύω να ναι τίποτα γυαλιά απο κεινα που βαναν δώρα στα γαριδάκια Μπόζο?
Τέλος πάντων εκεί αύριο κατα την διάρκεια της μάσας αγκαλιασέ την από την μέσιν καισιγα σιγά άρχισε να της θωπευεις τον κώλον, τρυφερά - τρυφερά...

Επισκέπτης
δασκαλε αναλογα με την περιπτωση.εδω να πω οτι απο καμακι τις δεκατιας του 2000 εχω φαει αρκετες πουτσες απο ελληνιδες,δεν εκτιμανε τιποτα οι μαλακισμενες.

όχι δεν σχολίασα εγώ, άλλωστε ήμουν αγέννητος το 80. Αυτός ο άθλιος ο Καζας ήτο...
(υποψιάζομαι ότι έχει μέινει κάμποσες τάξεις μεταξεταστέος διότι χθες ανέφερε τον Οικονομίδην)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και μετά τον κώλον? Κάβαλον πάνω κάτω η γλώσσα αυθάδης προς το αισθηματικο της συνευρέσεως?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ωωωωχχχχχ. μου θυμίζεις το ταλαίπωρο το μικρό μου αδερφάκι...ΟΚ ες αυριον τα σπουδαία...

Τι να κάνουμε ...αγαπήσαμε....Εσείς δεν αγαπήσατε Κύριε Διοικητά? Ες αύριον τα σπουδαία συνάδελφε
Καραχάλιο

Επισκέπτης
Και μετά τον κώλον? Κάβαλον πάνω κάτω η γλώσσα αυθάδης προς το αισθηματικο της συνευρέσεως?

κάτσε ρε...αναφέρομαι εις το ταβερνείον εκεί που θα κάθεστε. Πίασ της αρχικώς τον κώλον, χουφτωσέ τον και μετά βάνε το χέρι σου μέσα από το παντελόνι και το κυλοτάκι, χούφτωσε τον κώλο της και γλύστρησε το δακτυλό σου προς το μουνί της. Το τοιούτον πάντοτε σημειώνει θραύσιν!  

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παντως αυτός ο Δημητράκης τα κατάφερε μια χαρά ...καλά πόσες φωτογραφίες του
θα κυκλοφορήσουν ακόμη..?

Επισκέπτης
Τι να κάνουμε ...αγαπήσαμε....Εσείς δεν αγαπήσατε Κύριε Διοικητά? Ες αύριον τα σπουδαία συνάδελφε
Καραχάλιο
[/quote]

Δύο τριγωνάκια ήσαντε πολύ αγαπημένα
μα πέρασ'ένας κυνηγός και σκότωσε το ένα...

(εκ της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας "ο Τζαναμπέτης")

Επισκέπτης
Παντως αυτός ο Δημητράκης τα κατάφερε μια χαρά ...καλά πόσες φωτογραφίες του
θα κυκλοφορήσουν ακόμη..?

Λοιπόν σε θέλω μάρτυρα εκεί που θα πάμε ότι εγώ θα ντυθώ όντως κολομπίνος και θα ρίξω όλες τις γκόμενες στην ντίσκο!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ολα αυτα τα εχω υποψην.παντως οταν ειμασταν για καφε μου ανελυσε ολα τα οικονομικα τις προβληματα.δασκαλε λες να ζητησει δανεικα αυριο?(εννοειτε πως θα παρει τα αρχιδια μου)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Με μπέρδεψες με τον Αρκάνς....επομένως.....από μέσα από το στρινγκ ....πάνω κάτω τη μανιβέλα για πλύσιμο...και ταυτόχρονα αέρα με το γλώσσα να σκίσουν τα δίχτια ενώ το αριστερό χέρι καταλαμβάνει και ζουλάει το τεπελένι?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
λολ....εντάξει μάρτυρας....δε μπορεί ο δημητράκης να παίρνει όλη τη δόξα

Επισκέπτης
δασκαλε ολα αυτα τα εχω υποψην.παντως οταν ειμασταν για καφε μου ανελυσε ολα τα οικονομικα τις προβληματα.δασκαλε λες να ζητησει δανεικα αυριο?(εννοειτε πως θα παρει τα αρχιδια μου)

ΩΩΩΩΩΩΩΩχχχχχχχχχχ !!! καλή αρχή κάνατε !

ΧΧΧΧμμμμμμμμ....Λοιπόν κοίτα ότι σου ζητήσει αυρίο εσύ πολλάπλασιασέ το επί 3 ότι και καλά θα της το δώκεις!
Κι απ την πολλή χαρά της που βρηκε μαλάκα ρίχτην στο κρεβάτι και μετά κάντη με ρόδα μυρωμενα...
Καλά στην Ουκραίνα τι ήταν? Τραπεζίτισσα?

Επισκέπτης
Με μπέρδεψες με τον Αρκάνς....επομένως.....από μέσα από το στρινγκ ....πάνω κάτω τη μανιβέλα για πλύσιμο...και ταυτόχρονα αέρα με το γλώσσα να σκίσουν τα δίχτια ενώ το αριστερό χέρι καταλαμβάνει και ζουλάει το τεπελένι?

Σιγά μην μπερδέψω τον Αρκάνς νέο παιδί, με σενα τον γέρο ξούρα...

Επισκέπτης
Σιγά μην μπερδέψω τον Αρκάνς νέο παιδί, με σενα τον γέρο ξούρα...

έχω να σας κάμω μίαν σημαντικήν ανακοίνωση. Από το πολυετές μου ένστικτον φρονώ ότι απόψε η μία μου ουκρανίς με εγκατέλειψε ! Χο, χο ! ευτυχώς δεν της έδωκα κάνα φράγκο αυτή την βδομάδα !
Δεν απαντά εις το τελέφωνον. Πολύ ύποπτον...

Επισκέπτης
έχω να σας κάμω μίαν σημαντικήν ανακοίνωση. Από το πολυετές μου ένστικτον φρονώ ότι απόψε η μία μου ουκρανίς με εγκατέλειψε ! Χο, χο ! ευτυχώς δεν της έδωκα κάνα φράγκο αυτή την βδομάδα !
Δεν απαντά εις το τελέφωνον. Πολύ ύποπτον...

Είμεθα πολύ σοβαρά ερωτευμένοι πρεπει να σας πω.
Ειδέ Κάζα που καταλήγουσι όλοι οι μεγάλοι έρωτες...
Κρίμας διότι ήτο ψηλή (Χο, χό μου μεινε η ακόμη πιο ψηλή, χι,χι !!!)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΩΩΩΩΩΩΩΩχχχχχχχχχχ !!! καλή αρχή κάνατε !

ΧΧΧΧμμμμμμμμ....Λοιπόν κοίτα ότι σου ζητήσει αυρίο εσύ πολλάπλασιασέ το επί 3 ότι και καλά θα της το δώκεις!
Κι απ την πολλή χαρά της που βρηκε μαλάκα ρίχτην στο κρεβάτι και μετά κάντη με ρόδα μυρωμενα...
Καλά στην Ουκραίνα τι ήταν? Τραπεζίτισσα?

δασκαλε μου ειπε οτι απο την ουκρανια εφυγε γιατι ο πατερας τις απειλουσε αυτην και την μανα τις να τις σκοτωσει και τις δυο.ηταν τρελος λεει δηλαδη.(αρχιδια ριζια δασκαλε,ιστοριες για αρκουδες μου ελεγε,τα γνωστα παραμυθια.)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Βρε άσε τις Ουκρανίδες ένα βράδυ...τράβα στου Ψυρρή ...πάενε στο Βιλα Μερσέντες στο
γκάζι να δείς πράγμα που σαλεύει....

Ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρουν οι Ελληνίδες ...χρωστάς με την ευκαιρία μια συγκριτική
μελέτη...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πωπω τι έπαθες...σού φυγε το μοντέλο και σου μεινε το τοπμοντέλο...

τσ τσ...γιατί δεν έδωσες το κατιτις στο κορίτσι άκαρδε?

Επισκέπτης
δασκαλε μου ειπε οτι απο την ουκρανια εφυγε γιατι ο πατερας τις απειλουσε αυτην και την μανα τις να τις σκοτωσει και τις δυο.ηταν τρελος λεει δηλαδη.(αρχιδια ριζια δασκαλε,ιστοριες για αρκουδες μου ελεγε,τα γνωστα παραμυθια.)

Χμμμμ...Πολύ πρωτότυπη ιστορία.
Τέλος πάντων πες της ότι εσύ είσαι ο γυιός του Μωνάση και κρύβεσαι διότι δεν μπορείς άλλο τα πλούτη του πατέρα σου και θες να ζεις σαν απλός θνητός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom