Α ρε Αρκανς...καμάκι δεκαετίας 80 κάνεις....
δασκαλε αναλογα με την περιπτωση.εδω να πω οτι απο καμακι τις δεκατιας του 2000 εχω φαει αρκετες πουτσες απο ελληνιδες,δεν εκτιμανε τιποτα οι μαλακισμενες.
Α ρε Αρκανς...καμάκι δεκαετίας 80 κάνεις....
δασκαλε εχω και ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου γυναικεια,εμειναν σουβενιρ απο μια γκομενα που ειχα παλια.θα τις τα κανω δωρο αυριο,και πιστευω οτι θα τσιμπισει,και θα ανοιξη την κολαρα τις απευθειας.(αν και τα γυαλια απο οτι εχω καταλαβει ειναι μαπα,δεν πιστευω να το παρει χαμπαρι αυτη).
δασκαλε αναλογα με την περιπτωση.εδω να πω οτι απο καμακι τις δεκατιας του 2000 εχω φαει αρκετες πουτσες απο ελληνιδες,δεν εκτιμανε τιποτα οι μαλακισμενες.
Και μετά τον κώλον? Κάβαλον πάνω κάτω η γλώσσα αυθάδης προς το αισθηματικο της συνευρέσεως?
Παντως αυτός ο Δημητράκης τα κατάφερε μια χαρά ...καλά πόσες φωτογραφίες του
θα κυκλοφορήσουν ακόμη..?
δασκαλε ολα αυτα τα εχω υποψην.παντως οταν ειμασταν για καφε μου ανελυσε ολα τα οικονομικα τις προβληματα.δασκαλε λες να ζητησει δανεικα αυριο?(εννοειτε πως θα παρει τα αρχιδια μου)
Με μπέρδεψες με τον Αρκάνς....επομένως.....από μέσα από το στρινγκ ....πάνω κάτω τη μανιβέλα για πλύσιμο...και ταυτόχρονα αέρα με το γλώσσα να σκίσουν τα δίχτια ενώ το αριστερό χέρι καταλαμβάνει και ζουλάει το τεπελένι?
Σιγά μην μπερδέψω τον Αρκάνς νέο παιδί, με σενα τον γέρο ξούρα...
έχω να σας κάμω μίαν σημαντικήν ανακοίνωση. Από το πολυετές μου ένστικτον φρονώ ότι απόψε η μία μου ουκρανίς με εγκατέλειψε ! Χο, χο ! ευτυχώς δεν της έδωκα κάνα φράγκο αυτή την βδομάδα !
Δεν απαντά εις το τελέφωνον. Πολύ ύποπτον...
ΩΩΩΩΩΩΩΩχχχχχχχχχχ !!! καλή αρχή κάνατε !
ΧΧΧΧμμμμμμμμ....Λοιπόν κοίτα ότι σου ζητήσει αυρίο εσύ πολλάπλασιασέ το επί 3 ότι και καλά θα της το δώκεις!
Κι απ την πολλή χαρά της που βρηκε μαλάκα ρίχτην στο κρεβάτι και μετά κάντη με ρόδα μυρωμενα...
Καλά στην Ουκραίνα τι ήταν? Τραπεζίτισσα?
δασκαλε μου ειπε οτι απο την ουκρανια εφυγε γιατι ο πατερας τις απειλουσε αυτην και την μανα τις να τις σκοτωσει και τις δυο.ηταν τρελος λεει δηλαδη.(αρχιδια ριζια δασκαλε,ιστοριες για αρκουδες μου ελεγε,τα γνωστα παραμυθια.)