Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καθε μερα ειναι γιορτη  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
καθε μερα ειναι γιορτη  :rockon: :rockon: :rockon:

Κοίτα και  σαν αρλεκίνος νομίζω ότι θα χω επιτυχία. Ε πώς να το κάνουμε έχει μια γοητεία η μάσκα, το μυστήριον της όλης υποθεσεως. Κάου Μπόυς δε μπορώ, έχω το καπέλο αλλά η μαμα μου δεν μου πήρε πιστόλια ! Ουάαααααααα.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω στο καρναβαλι μια φορα ειχα ντυθει αναρχικος...

Επισκέπτης
εγω στο καρναβαλι μια φορα ειχα ντυθει αναρχικος...

Μωρέ αναρχικός πάει κι έρχεται, μεζές να μην είχες ντυθεί...
Επί του προκειμένου όμως: με την φορεσιά έβγαλες γκόμενα?
Σε ρωτώ για τί δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη πως θα πάω στην Ντίσκο¨:
Αρλεκίνος, Ζορό ή Πιερότος???

Επισκέπτης

Άσε βρήκα πώς θα βγάλω γκόμενα !!!
Θα ντυθώ Κωλο-Μπίνος !!!
είναι το πιο υποσχόμενο απ όλα !
Ντίσκο σου ρχομαι !
Ουκρανίδες τρεμετε!

Επισκέπτης
Άσε βρήκα πώς θα βγάλω γκόμενα !!!
Θα ντυθώ Κωλο-Μπίνος !!!
είναι το πιο υποσχόμενο απ όλα !
Ντίσκο σου ρχομαι !
Ουκρανίδες τρεμετε!

το μόνο κακό είναι ότι δεν θα χω σπαθι ρε γαμώτο...
Αλλά δε πειράζει εγώ θα πάρω εκείνο που μου πήρε δωρο η γιαγια...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σαν αναρχικος εβγαλα , σαν γιαπις περρισοτερες

Επισκέπτης
Καλά άμα κανω το λάθος ποτέ και σας στείλω καμια φωτογραφία μου να μου τρυπήσετε τον...πάνο!

Διάλλειμα ημισείας ώρας περικαλώ, απ αυτο το ρεσιτάλ πνευματικού αυνανισμού διότι πρεπει να παω σε μια δουλειά...

Επισκέπτης
Φιλοι μου αγαπημένοι ...γειά σας και χαρά σας πού λεγε και ο Χουντοοικονομίδης

Προβατάαααακια φύυυυυυυλαγαααααααααα......τσοπαναααααααααααακοοοοςςςς ημουνα

Το βράδυ στο Αβαλον. Πήγαινα 12 έφευγα 4-5. Ο λόγος είναι ότι τις χαρτογραφούσα. Ετσι και αλλιως αν κλείσεις το ντήλ νωρίς θα σου ζητήσουν τρελά λεφτά. Ομως κατά τις 3-4 η τιμή πέφτει στα 100 ευρώ.

ΤΗΕ ΕΝD

Ούφ πρέπει να διορθώσω το γραπτό του μαθητού Κάζα σήμερον...Τι τραβάμε κι εμείς οι εκπαιδευτικοί.

"Το βράδυ στο Αβαλον. Πήγαινα 12 έφευγα 4-5. Ο λόγος είναι ότι τις χαρτογραφούσα. Ετσι και αλλιως αν κλείσεις το ντήλ νωρίς θα σου ζητήσουν τρελά λεφτά. Ομως κατά τις 3-4 η τιμή πέφτει στα 100 ευρώ."

οντως προς το τέλος της συνεδριάσεως παρατηρούνται πτωτικές τάσεις λόγω κλεισίματος θέσεων και ρευστοποιήσεως των κερδών. Ο καλός επενδυτής ξερει να περιμένει και δράττει τις ευκαιρίες

Επισκέπτης
Φιλοι μου αγαπημένοι ...γειά σας και χαρά σας πού λεγε και ο Χουντοοικονομίδης

Προβατάαααακια φύυυυυυυλαγαααααααααα......τσοπαναααααααααααακοοοοςςςς ημουνα

Δελτίο Ειδήσεων

Επέστρεψε από την Ουκρανία ο Κάζας. Στο αεροδρόμιο εδήλωσε

Ειχα πάει πάλι δυο εβδομάδες. Το παιχνίδι μου χωρίστηκε σε πουτανέ και αισθηματικό.

Πήγα και πάλι Ρίβερ αλλά και Μπίγκο και Ντέκαντανς. Κυρίως όμως Αβαλον.

Ο λόγος είναι ότι κατάλαβα πως κινούνται οι βίζιτες της πόλης. Περνάνε από Ρίβερ η από όπου αλλού και άμα δούν ότι δε γίνεται τίποτα περνούν απο τα άλλα κλαμπς. Αυτή την εποχή το Αβαλον
είναι ψηλά στη προτίμηση τους.

Οι βιζιτούδες Κιέβου ξεχωρίζουν απο διάφορα χαρακτηριστικά. Κουβαλούν μεγάλες τσάντες, συνοδευονται συνήθως από φόλα φιλενάδα (για ασφάλεια νομίζω, ντύνονται με ψηλοτάκουνα 15-20 πόντους σαν τις δικές μας τις νοτιοπροαστιακες φανταχτερά.

Αν γυρισα 10 φορές το κεφαλι μου στο Κίεβο στο δρόμο, στις 9 ήταν βιζιτα. Η 10η συνήθως είναι
πρώην βίζιτα παντρεμένη με ολιγάρχη που της φέρνουν το παιδί σε μερσέντες. Ντύνεται πιο κυριλε
και συντηρητικά.

Αν το παιχνίδι λοιπόν είναι η βίζιτα "why to go against the trend?" που λένε αυτοί οι σαχλοί αμερικάνοι. Ακροβολίστηκα στις μέρες λοιπόν έξω απο το σανέλ και το Λουι Βουτον και νάσου οι
βιζιτομουνάρες. Τισ χαρτογράφησα τις περισσότερες.

Το βράδυ στο Αβαλον. Πήγαινα 12 έφευγα 4-5. Ο λόγος είναι ότι τις χαρτογραφούσα. Ετσι και αλλιως αν κλείσεις το ντήλ νωρίς θα σου ζητήσουν τρελά λεφτά. Ομως κατά τις 3-4 η τιμή πέφτει στα 100 ευρώ.

Προσέξτε τώρα. Αν περιμένεις....όπως περίμενα εγώ διάφορες μέρες κατά τις 3-4 ώρα είναι δυνατόν να πέσει πάνω σου η Σαρλιζ Θερον η η Χάιντι Κλουμ. Δε μηλάμε για μουνάρα η για τοπ μουνάρα μιλάμε για 11 στα 10.

Ε, λοιπον ένα βράδυ μου κατσε το 11άρι το καλό. Ενα 100 και ήρθε στο διαμερισματάκι, την έσκιζα συνεχώς πάνω από δύο ώρες. Μετα κοιμηθήκαμε μετα ξυπνήσαμε κατα τις 12 και πήγαμε
για πρωινό στο Χαγιατ. Παιδιά ασύλληπτο...αυτό δεν ήταν βίζιτα...ήταν ΟΝS....

Eδώ γελάνε.......τη Θερόν? με ένα 100αρι ΟΝS ....XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA....

Tρέλα σας λέω....ασύλληπτο...

Εκανα άλλο ΟΝS με το μωρό.....λίγο ακόμα και θα είχαμε σχέση...>>ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ

ΤΗΕ ΕΝD

Αίντε, το διο΄ρθωσα το γραπτό, λιγο στο πόδι βέβαια...

«Φιλοι μου αγαπημένοι ...γειά σας και χαρά σας πού λεγε και ο Χουντοοικονομίδης»

Που τον θυμήθηκες ρε παιδάκι μου κι αυτόν. Άντε σε λίγο με τους αδελφούς Κατσάμπα, Κώστα Βενετσάνο και Ϊκαρο

«Προβατάαααακια φύυυυυυυλαγαααααααααα......τσοπαναααααααααααακοοοοςςςς ημουνα»

Μα δεν ήσαντε πολλά καμια πηντακοσαριά. Φανταστείτε δεν ήσαντε πολλά πεντακόσια πρόβατα? Πόσα ευρά πιάνει το καθε πρόβατο?

"Δελτίο Ειδήσεων
Επέστρεψε από την Ουκρανία ο Κάζας. Στο αεροδρόμιο εδήλωσε
Ειχα πάει πάλι δυο εβδομάδες. Το παιχνίδι μου χωρίστηκε σε πουτανέ και αισθηματικό.
Πήγα και πάλι Ρίβερ αλλά και Μπίγκο και Ντέκαντανς. Κυρίως όμως Αβαλον.
Ο λόγος είναι ότι κατάλαβα πως κινούνται οι βίζιτες της πόλης. Περνάνε από Ρίβερ η από όπου αλλού και άμα δούν ότι δε γίνεται τίποτα περνούν απο τα άλλα κλαμπς. Αυτή την εποχή το Αβαλον
είναι ψηλά στη προτίμηση τους."

«Οι βιζιτούδες Κιέβου ξεχωρίζουν απο διάφορα χαρακτηριστικά. Κουβαλούν μεγάλες τσάντες, συνοδευονται συνήθως από φόλα φιλενάδα (για ασφάλεια νομίζω, ντύνονται με ψηλοτάκουνα 15-20 πόντους σαν τις δικές μας τις νοτιοπροαστιακες φανταχτερά. «

Έλα εδώ έχεις παρανοήσει. Όλες κουβαλάνε μεγαλες τσάντες. Είναι για να κουβαλάνε καρτοσκιι, καλμπασίι, παμιντόρτσικιι κλπ, κλπ. Δε κάμω πλάκα...Στην ουκραίνα η έννοια της βραδυνής ζάντας είναι ανύπαρκτος.

«Αν γυρισα 10 φορές το κεφαλι μου στο Κίεβο στο δρόμο, στις 9 ήταν βιζιτα. Η 10η συνήθως είναι
πρώην βίζιτα παντρεμένη με ολιγάρχη που της φέρνουν το παιδί σε μερσέντες. Ντύνεται πιο κυριλε
και συντηρητικά.»

Είσαι κομμάτι υπερβολικός. Υπάρχουν και καλά κορίτσια από οικογένειες με ήθος. Απλώς εσύ έχεις το νού σου στις πουτάνες συνέχεια. ΝΤΡΟΠΗ σου!

«Αν το παιχνίδι λοιπόν είναι η βίζιτα "why to go against the trend?" που λένε αυτοί οι σαχλοί αμερικάνοι. Ακροβολίστηκα στις μέρες λοιπόν έξω απο το σανέλ και το Λουι Βουτον και νάσου οι
βιζιτομουνάρες. Τισ χαρτογράφησα τις περισσότερες.»

¨αν ακροβολιζόσουνα έξω από κάνα σαουρμάδικο πάλι τα ίδα αποτελε΄σματα θα είχε και πιο φτηνά. Είσαι και ψηλομύτης παναθεμά σε...

«Το βράδυ στο Αβαλον. Πήγαινα 12 έφευγα 4-5. Ο λόγος είναι ότι τις χαρτογραφούσα. Ετσι και αλλιως αν κλείσεις το ντήλ νωρίς θα σου ζητήσουν τρελά λεφτά. Ομως κατά τις 3-4 η τιμή πέφτει στα 100 ευρώ.»

Είπαμε προς το τελος της συνεδριάσεως παρατηρούνται πτωτικές τάσεις λόγω κλεισίματος θέσεων και ρευστοποιήσεως κερδών

«Προσέξτε τώρα. Αν περιμένεις....όπως περίμενα εγώ διάφορες μέρες κατά τις 3-4 ώρα είναι δυνατόν να πέσει πάνω σου η Σαρλιζ Θερον η η Χάιντι Κλουμ. Δε μηλάμε για μουνάρα η για τοπ μουνάρα μιλάμε για 11 στα 10. «

Καλα βρε παιδάκι μου, πως πηγαινες την άλλη μερα στην δουλειά ??? Με να μάτι σαν του βρυκόλακα...Α πα πα πα...

«Ε, λοιπον ένα βράδυ μου κατσε το 11άρι το καλό. Ενα 100 και ήρθε στο διαμερισματάκι, την έσκιζα συνεχώς πάνω από δύο ώρες. Μετα κοιμηθήκαμε μετα ξυπνήσαμε κατα τις 12 και πήγαμε
για πρωινό στο Χαγιατ. Παιδιά ασύλληπτο...αυτό δεν ήταν βίζιτα...ήταν ΟΝS....»

Εγώ ταπεινός και καταφρονεμένος το πολύ πολύ να της έπαιρνα κάνα πιροσκί μετά το ξεσκί...

«Eδώ γελάνε.......τη Θερόν? με ένα 100αρι ΟΝS ....XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA....
Tρέλα σας λέω....ασύλληπτο...
Εκανα άλλο ΟΝS με το μωρό.....λίγο ακόμα και θα είχαμε σχέση...>>ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ
ΤΗΕ ΕΝD»

Σόρυ αλλα δεν ηννόησα ποια είναι η θερον, καμια μουνάρα υποθετω από τον καινεματογραφο και την τελεόραση. Μάλιστα...
Σου βάνω 8 για την προσπάθεια. Δέκα δε πήρες διότι παιδεύεσαι και ξοδευεσαι άδικα και δεν ήρθες εκεί που είπαμε να δεις κανα πραματικό μουνί...
Και εις ανώτερα...

Ο Καθηγητής
Δρ. Ιωσηφ Μπλάσκος

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
A πήρα 8 απο το καθηγητή.....

Πωπω αβάντα. Με βλέπω για μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δια τους αγαπητους αναγνωστες. Το εκλεκτότερον έδεσμα της φίνας ουκρανικής κουζίνας είναι η ακρόσκα. άμα σας πω τι είναι και πως τρωγεται θα φρικάρετε !
Α η ακρόσκα ! Μα πόσο δροσιστική !!! :headbang: :S
Με κεφίρ ή με κβατς σύντροφε δάσκαλε ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Οι βιζιτούδες Κιέβου ξεχωρίζουν απο διάφορα χαρακτηριστικά. .....ντύνονται με ψηλοτάκουνα 15-20 πόντους σαν τις δικές μας τις νοτιοπροαστιακες φανταχτερά.
Για βιζιτούδες Κιέβου δεν ξέρω τιπτ. Στην Κριμαία πάντως, όλες μα όλες φορουν περούκες και μαύρα γυαλία (μες τη νύχτα). Προφανώς για να μην τις ματιάξουν.
Σύντροφε-συμμαθητά Casa. Ποιά Ουκρανίδα ΔΕΝ φορά φανταχτερα ψιλοτάκουνα?

Επισκέπτης
Για βιζιτούδες Κιέβου δεν ξέρω τιπτ. Στην Κριμαία πάντως, όλες μα όλες φορουν περούκες και μαύρα γυαλία (μες τη νύχτα). Προφανώς για να μην τις ματιάξουν.
Σύντροφε-συμμαθητά Casa. Ποιά Ουκρανίδα ΔΕΝ φορά φανταχτερα ψιλοτάκουνα?

Κάτι 1.80 πραγματικό δεν φοράνε διότι μετά πάνε 2 μετρα κι άντε να τις πιάσεις. Ο μαθητής Κάζας μάλλον πρεπει να μπερδεύει τα 1.65-1.70 με τακουνάρες = 1.80 με τα πραγματικά 1.80...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom