Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Λεω να επισκεφθώ και μερικές πόλεις επαρχιακές....για μια πανεπιστημιούπολη μου έχουν πεί....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε τι γινετε? σε ενημερωνω οτι με την ανθοπωλησα ειναι θεμα ημερων πλεον να γινει η φαση.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε την πηρα το απογευμα και πηγαμε για καφεδακι,και αυριο κανονισαμε να παμε για φαγητο, αφου φαμε,μετα πιστευω να χωνεψω καλα δασκαλε.με εχει τρελανει η κολαρα τις παντως δασκαλε.

Επισκέπτης
δασκαλε την πηρα το απογευμα και πηγαμε για καφεδακι,και αυριο κανονισαμε να παμε για φαγητο, αφου φαμε,μετα πιστευω να χωνεψω καλα δασκαλε.με εχει τρελανει η κολαρα τις παντως δασκαλε.

Καλά εύγε ! Μέτρησες ! Τι είχες ντυθεί και την έριξες έτσι γρήγορα ? Αρλεκίνος ή Πιερότος ???

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μιλαω παρα πολλη ευγενικα στην γκομενα,και αυτο ειναι που την εχει τρελανει.τις αρεσει η ευγενεια πολυ απο οτι εχω καταλαβη.

Επισκέπτης
δασκαλε μιλαω παρα πολλη ευγενικα στην γκομενα,και αυτο ειναι που την εχει τρελανει.τις αρεσει η ευγενεια πολυ απο οτι εχω καταλαβη.

Ωχχχχχ... Θα με τρελάνεις τώρα. Από την μικρή μου πείρα οι ουκρανίδες γουστάρουν να είναι κάποιος ευγενής την ΠΡΩΤΗ φορά που θα βγουν μαζί του. Την δεύτερη ΟΛΕΣ θελαν να τους πιάσω τον κώλο !!! Δεν κάνω πλάκα ! Είναι κάτι το ανεξήγητο, κάναν σα τρελέ ςνα τις χουφτώσω, ξερω γω το σεξ απήλ μου...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δηλαδή εγώ που έπιανα κώλο από τη πρώτη φορά έχασα?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρα δασκαλε ειμαι σε καλο δρομο.αυριο δηλαδη πρεπει να πιασω κολο οποσδηποτε.ελπιζω και να τις τον σκισω.παντως δασκαλε η ρουφιανα οταν συναντηθηκαμε ηταν και πολυ περιποιημενη,και μοσχομυριζε.με βλεπω για πολυ γλυφομουνι αυριο.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και δε μου λέτε Κύριε Διδάσκαλε...σε ποιά μπουζουκομάγαζα σχεδιάζετε να βγείτε απόψε?
Η προτιμάτε κανένα hip-hop club?

Επισκέπτης
αρα δασκαλε ειμαι σε καλο δρομο.αυριο δηλαδη πρεπει να πιασω κολο οποσδηποτε.ελπιζω και να τις τον σκισω.παντως δασκαλε η ρουφιανα οταν συναντηθηκαμε ηταν και πολυ περιποιημενη,και μοσχομυριζε.με βλεπω για πολυ γλυφομουνι αυριο.

Ναι έχω ξεχάσει να το γράψω αυτό, άμα συμφωνήσει να βγει για μασα μια ουκρανίδα μαζί με κάποιον συμφωνεί και για μετά. Το ίδιο ισχύει για σαουνα. Σαουνα = φικι φικι

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε εχω και ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου γυναικεια,εμειναν σουβενιρ απο μια γκομενα που ειχα παλια.θα τις τα κανω δωρο αυριο,και πιστευω οτι θα τσιμπισει,και θα ανοιξη την κολαρα τις απευθειας.(αν και τα γυαλια απο οτι εχω καταλαβει ειναι μαπα,δεν πιστευω να το παρει χαμπαρι αυτη).

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είμαι έγκλειστος όπως αναλύω και σε προσωπικό μήνυμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom