Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι αλλά μην τις λυπάσαι δι΄τι είναιπολλές πουαπό λογια δεν καταλαβαίνουν. Τωρα να μου πεις τι γράφω? ξερω τι γραφω και γω τα πρωτα χρονια σκεπτομουν τις κακομοιρες κλπ τελικως είναι πολλές που με λογια σκετα ζαφτι δεν τις κανεις ...

Στην ουκρανία έχει κλείδωμα στο διαμερισμα και ξυλο δι΄το αλλέως θα αρχίσουν τις πουτανιές ήτο ιθα γαμιουνται δωθε και κειθε για καμια μπυρα...

Επισκέπτης
Στην ουκρανία έχει κλείδωμα στο διαμερισμα και ξυλο δι΄το αλλέως θα αρχίσουν τις πουτανιές ήτο ιθα γαμιουνται δωθε και κειθε για καμια μπυρα...

Νομίζω ότι σας έχω γράψει ότι στον γαμο ο πεθερός δωρίζει ένα ρόπαλο στον γαμπρό για να βαράει την γυναίκα του !

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε γιαυτο βρισκουν την χαρα τους οταν τα φτιαχνουν με κανενα ελληνα οι πουτανες.

Επισκέπτης
δασκαλε γιαυτο βρισκουν την χαρα τους οταν τα φτιαχνουν με κανενα ελληνα οι πουτανες.

ε ναι γι αυτό κάνουν και τα δικά τους !
Προσοχή !
εσείς δεν το ξερετε αλλά στην ουκραίνα πέφτει ξύλο. γι αυτό και με τους ουκρανούς είναι πιο μετρημενες.
Μιλαμε για ξυλο της αρκούδας. Μαυρισμένα ματια, σπασμένες μυτες και τα τοιαυτα. Μην νομιζετε κανα χαστουκακι...

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Το σημερινό μάθημα θα το κάνω σκονάκι γιατι το θεωρώ πολύ SOS για τα γραπτά του Ιουνίου.
Αρκανς έχεις πιάσει τον δάσκαλο γλύψιμο και σε βλεπω με υποτροφία του χρόνου.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα ειναι να κρατας σημειωσεις.τα σκονακια δεν κανουν τιποτα.

Επισκέπτης
Το σημερινό μάθημα θα το κάνω σκονάκι γιατι το θεωρώ πολύ SOS για τα γραπτά του Ιουνίου.
Αρκανς έχεις πιάσει τον δάσκαλο γλύψιμο και σε βλεπω με υποτροφία του χρόνου.

Ο μαθητης αρκανς ηδη ετιμηθη με υποτροφία...

Ξένη Δημοσίευσις

Κατόπιν εκτάκτου συγκλήσεως, η ολομέλεια της διοικούσης επιτροπής του σωματείου κερδοαρπαχτικού
                   χαρακτήρα «Το χαμόγελο του μουνιού» απεφάσισε ομοφώνως τα κάτωθι:

α. Την απονομή συγχαρητηρίου αναμνηστικού τιμητικού επαίνου εις τον  μαθητή αρκάνς
β. Την  χορήγησιν υποτροφίας εις τον εν λόγω μαθητή  επί τοπίως εις την Ουκρανίαν δια την περαιτέρω συνέχιση των σπουδών του
γ. Την  ανάρτησιν των παραπάνω αποφάσεων Α και Β εις τον διαδικτυακόν τόπον
Ο γραμματεύς                                                Ο πρόεδρος

τρίκαρδος                                                Ιωσήφ Μπλάσκος

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ο συμμαθητης μου καζας εχει χαθει παλι ομως,αλλα και ο γραμματεας της σχολης.

Επισκέπτης
δασκαλε ο συμμαθητης μου καζας εχει χαθει παλι ομως,αλλα και ο γραμματεας της σχολης.

Ναι όντως οΚαζας είναι αμελής.
Αν συνεχισειετσι θα μεινει απο απουσίες.
Ο γραμματευς ζητησε δεκαημερον άδειαν.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Δάσκαλε κάνε μας ένα μικρό σχόλιο για τις  """παρελάσεις""" μόλις βρεις την διάθεση.
Πήρανε τα κατσαρολικά πάλι σήμερα και τα βγάλανε στο Συνταγμα για να φοβηθουν τα περιστέρια. Θάθελα να πώ τοσα πολλά αλλά επειδή ξέρω ότι θα τα πεις καλύτερα σε καλώ στο βήμα για να σε απολαύσουμε.
Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δάσκαλε κάνε μας ένα μικρό σχόλιο για τις  """παρελάσεις""" μόλις βρεις την διάθεση.
Πήρανε τα κατσαρολικά πάλι σήμερα και τα βγάλανε στο Συνταγμα για να φοβηθουν τα περιστέρια. Θάθελα να πώ τοσα πολλά αλλά επειδή ξέρω ότι θα τα πεις καλύτερα σε καλώ στο βήμα για να σε απολαύσουμε.
Ευχαριστώ

εντάξει μωρε δεν είναι κακό. Κακό είναι ότι τρωμε διαρκως καρπαζιες απ όλους διεθνώς κατα γεωμετρική πρόοδο.
Η ελληνική εξωτερική πολιτική, που βασίζεται στο στρατό κακά τα ψεματα, αν δεν εχεις δυνατο στρατο πως θα σε λαμβανουν σοβαρα υπ οψιν οι αλλοι είναι σαν τον άντρα που λεειστο καφενείο "εγω την γυναίκα μου την έχω σηκω  κατσε " και γυρνάει σπιτι και πλενει τα πιατα ! Έτσι είναι οι πολιτικοι λεονταρισμοί εντος ελλαδος άμα οι τουρκοι κανουν ετσι αλλιως, θα τους δειξουμε κλπ και καρπαζοεισπρακτορες διεθνως. Σου λεει κατσε μην γινει κανας πολεμος και ξανα ανακατωθει η τραπουλα και βγουν και τιποτα άλλοι (όπως βγηκαν αυτοί μετα την κατοχη)

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Τι να πω;
Εστειλα και ένα ΠΜ.
Ιδανικά θα ήθελα και την γνώμη του αρκανς.Νομίζω δένει γάντι με τα εσώρουχα τα λουλούδια και τις γενικότερες περιγραφές του. Βρομιάρες μέρες που λέει και ο Πανουσης

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην ελλαδα οσες παρελασεις και να γινουν απο εδω και περα ειναι αχρηστες.προσωπικη μου γνωμη ειναι να σταματησουν εντελος.και οσο γιαυτους που λενε οτι τονωνουν το ηθικο των ελληνων ειναι μαλακιες.το οτι τα εχουν γαμισει σε ολα τα θεματα δεν ριχνουν κανενα ηθικο?οσο για την εξωτερικη πολιτικη δεν την κανεις λεγοντας στη μαλακια του καθενος ΝΑΙ και να γλιφεις τον καθε μαλακα μηπως και πεσει κανενα κοκκαλο.επισης που ακουστηκε μαμα υπουργος,και γιος συμβουλος?ρε δε γαμιωμαστε λεω εγω.κατι τετοια βλεπουν και τα σκοπια και σε λιγο θα μας γαμανε και εκεινοι,και εμεις θα χαιρομαστε για τις παρελασεις.μια παροιμια λεει(ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ).

Επισκέπτης
Τι να πω;
Εστειλα και ένα ΠΜ.
Ιδανικά θα ήθελα και την γνώμη του αρκανς.Νομίζω δένει γάντι με τα εσώρουχα τα λουλούδια και τις γενικότερες περιγραφές του. Βρομιάρες μέρες που λέει και ο Πανουσης

Ά τώρα ηννόησα περι ευαγγελισμου της Θεοτοκου !
Κοιτα ο θειος μου ο στρατηγός Τσου, έλεγε "τα παλια χρόνια τον λεγανε κρινο τωρα τον λενε πουτσο!"
Εντάξει παραμυθια είναι αυτά που βγαινουν κατα καιρους μια λεγεται χριστιανισμος, μια κομμουνισμός , για να πιστευουν οι ευπιστοι και να δουλευει το συστημα. Παντοτε μου προκαλουσε εντυπωση ποσο λιγοι χριστιανοι ειχαν διαβασει την καινη διαθηκη και ποσοι λιγοι μαρξισται το κεφαλαιο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλημέρα και πάλι,
πάντα ξυπνώ νωρίς δεν μπορώ να κοιμάμε έως αργά και ναι όντως μοχθώ για την οργάνωση της επισκεψης μας  Σόφια με κάποιους συναγωνιστές την επόμενη εβδομάδα.
τί δουλειά έχεις εσύ με τα μαστόρια Βάλε τον ΓΡαμματέα σου (ανάκληση της αδείας του)
να σχοληθή κατι ξερει παραπάνω απο σένα.

Επισκέπτης
Καλημέρα και πάλι,
πάντα ξυπνώ νωρίς δεν μπορώ να κοιμάμε έως αργά και ναι όντως μοχθώ για την οργάνωση της επισκεψης μας  Σόφια με κάποιους συναγωνιστές την επόμενη εβδομάδα.
τί δουλειά έχεις εσύ με τα μαστόρια Βάλε τον ΓΡαμματέα σου (ανάκληση της αδείας του)
να σχοληθή κατι ξερει παραπάνω απο σένα.

Ρε πλάκα στην πλάκα, αυτός κατι πρεπει να σκαμπάζει από μαστόρια. ¨ολο σ ένα θεμα με κατι εργολάβους και διαμοιράσματα τον βλέπω ! Τρίκαρδε ανάκληση αηδείας και επιστροφή στο γραφείο πάραυτα γιατί χανόμαστε !
έχει γινει της πουτάνας σπάσανε τις παροχες νερού της πολυκατοικίας !

Επισκέπτης
Ρε πλάκα στην πλάκα, αυτός κατι πρεπει να σκαμπάζει από μαστόρια. ¨ολο σ ένα θεμα με κατι εργολάβους και διαμοιράσματα τον βλέπω ! Τρίκαρδε ανάκληση αηδείας και επιστροφή στο γραφείο πάραυτα γιατί χανόμαστε !
έχει γινει της πουτάνας σπάσανε τις παροχες νερού της πολυκατοικίας !

Λεπόν πά να δω τι αλλη μαλακεία θα γίνει παλι σημερα και θα την πλερωνω από την τσεπη μου παλι...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε καλημερα.με πηρε πρωι,πρωι η ουκρανιδα,και μου κλαιγοταν για την μανα τις,μαλλον δανεικα θα μου συζητηση.(θα παρει τα αρχιδια μου ομως. ΨΟΦΟΣ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom