Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε ολα αυτα πρεπει να μας τα εξηγησεις.κανε ενα μαθημα με το εξης θεμα.
<<εξακριβωση στοιχειων ουκρανιδας>>.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε η ουκρανιδα ειναι απο την πολταβα.αν το εγραψα καλα.

Επισκέπτης
Σταματήσατε, θὰ πάθω κήλην ἐκ τοῦ γέλωτος...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Αγαπητέ κύριε Μπακάλη, να σας ενημερώσω (ως γνήσιος Ρουφ...χεχεχε) οτι η προσφιλής σας
οπτασία σκοπεύει λίαν συντόμως να μηχανογραφηθεί ούτως ώστε να ημπορεί να επικοινωνεί
μετά της οικογενείας της εις την αλλοδαπήν μέσω τηλεδιασκέψεως...χεχεχε

Επισκέπτης

Αγαπητέ κ. Μπακάλη,

είναι τιμή μου που περάσατε από την τάξιν μου. Σπανίως συναντώ άτομα τα οποία ενθυμούνται ακόμα τους κανόνας της γραμματικής και του συνταχτικού. Φευ τους έχω ήδη προ καιρού λησμονήσει και εγώ ο ίδιος.
Να μας ξαναεπισκευτείτε

Ειλικρινώς ιδικός σας
Ιωσήφ Μπλάσκος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αγαπητέ κ. Μπακάλη,

είναι τιμή μου που περάσατε από την τάξιν μου. Σπανίως συναντώ άτομα τα οποία ενθυμούνται ακόμα τους κανόνας της γραμματικής και του συνταχτικού. Φευ τους έχω ήδη προ καιρού λησμονήσει και εγώ ο ίδιος.
Να μας ξαναεπισκευτείτε

Ειλικρινώς ιδικός σας
Ιωσήφ Μπλάσκος

Άσε, άσε δάσκαλε πολύ λίγα έχουν μείνει στην μνήμη πλέον:
"Μακρόν προ βραχέως περισπάται", "Μακρόν προ μακρού οξύνεται".

Από ανώμαλα ρήματα: έχω, είχον, έξω και σχήσω, έσχον, έσχηκα, εσχήκειν.

Από συντακτικό δε.... Το χάος.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Άσε, άσε δάσκαλε πολύ λίγα έχουν μείνει στην μνήμη πλέον:
"Μακρόν προ βραχέως περισπάται", "Μακρόν προ μακρού οξύνεται".

Από ανώμαλα ρήματα: έχω, είχον, έξω και σχήσω, έσχον, έσχηκα, εσχήκειν.

Από συντακτικό δε.... Το χάος.

Ειδικά εσύ να πας στην Ελληνική Αγωγή να σου τα ξαναφρεσκάρει τα Ελληνικά
η Άννα Τζιροπούλου-Ευσταθίου και να της πεις να σου δώσει και μια δόση από
...Εθνική Συνείδηση ...μουάχαχαχαχαχα !!!

Υ.Γ. Είμαι ώρες ώρες πολύ παλιόπαιδο όμως !!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε αναφερω νεα για την υποθεση με την ουκρανιδα.
σημερα κατα την επισκεψη την μεσημεριανη τις,δεν επεσε γαμηση,διοτι ειχε περιοδο απο ειπε.(αρχιδια ειχε,τελος παντων)σημερα η βραδια τις ειναι αφιερωμενη στον χορηγο διοτι πρεπει να γινει η ανανεωσεις της επιχοριγησης που περνει.δασκαλε θελει να μου φαει την τηλεοραση παντως η πουτανα,απο τοτε που τις ειπα οτι δεν εχω στον ηλιο μοιρα.εδω να πω δασκαλε αυριο καθοτι και κυριακη θα μου κανει το τραπεζι,με την ευγενικη χορηγια του γνωστου χορηγου σε ολους μας.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αγαπητέ Κύριε Συμμαθητά, μόνον ένα πράγμα μπορούμε να αναφωνήσουμε πλέον:

ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ

Το πρώτο ΑΞΙΟΣ για το κουλούρι

Το δεύτερο ΑΞΙΟΣ για το χαρτζηλίκωμα

Το τρίτο ΑΞΙΟΣ για το Τραπέζωμα

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητέ Κύριε Συμμαθητά, μόνον ένα πράγμα μπορούμε να αναφωνήσουμε πλέον:

ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ

Το πρώτο ΑΞΙΟΣ για το κουλούρι

Το δεύτερο ΑΞΙΟΣ για το χαρτζηλίκωμα

Το τρίτο ΑΞΙΟΣ για το Τραπέζωμα

οντως ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

ελπιζω να σε φτασουμε και εμεις καποια μερα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ευχαριστω τους συμμαθητες μου για τις φιλοφρονησεις τους.αλλα απουσιολογος της ταξεως δεν γινομε με τιποτα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε φιλε εσυ γιατι κολλησες με το δασκαλο?αμα εισαι μαγκας ανοιξε δικη σου σχολη.......
Χα χα χα με εκανες και γελασα. Πολυ καλο αυτο!!!!! ακου ανοιξε δικη σου σχολη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν σου κανω πλακα. Μου αρεσε παρα πολυ ετσι αυθορμητα που το εγραψες.
Οχι καλο μου παιδακι, δεν προκειται να ανοιξω σχολη.
Θα μπορουσα να "ανοιξω σχολη", αλλα  θα ηταν κατι εφαμιλο με τα πανεπιστημια της Οξφορδης, Μασσαχουσεττης, ή Χαρβαντ, και  δυστυχως το επιπεδο των μαθητων ειναι τοσο χαμηλο ωστε θα ηταν αδυνατο να με παρακουλουθηση.
Βολευτητε λοιπον με το παρον ΙΕΚ. Τουλαχιστον θα εχετε σιγουρο το διπλωματακι σας. :2funny:

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ευχαριστω τους συμμαθητες μου για τις φιλοφρονησεις τους.αλλα απουσιολογος της ταξεως δεν γινομε με τιποτα.

ναι οντως δυσκολο να γινεις απουσιολογος,μαλλον εκεινος ο τρικαρδος εχει βυσμα και δεν κουνιεται με τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα μπορουσα να "ανοιξω σχολη", αλλα  θα ηταν κατι εφαμιλο με τα πανεπιστημια της Οξφορδης, Μασσαχουσεττης, ή Χαρβαντ, και  δυστυχως το επιπεδο των μαθητων ειναι τοσο χαμηλο ωστε θα ηταν αδυνατο να με παρακουλουθηση.
Βολευτητε λοιπον με το παρον ΙΕΚ. Τουλαχιστον θα εχετε σιγουρο το διπλωματακι σας. :2funny:

εγω λεω να πας σε καμια κατασκηνωση του ΠΙΚΠΑ το καλοκαιρι μηπως και συνελθεις λιγο.εχει καθαρο αερα,θα κανεις μπανιο στην θαλασσα,θα τραβας και καμια μαλακια,και θα συνελθεις.και να παρεις να διαβαζεις μονο κομικς.γιατι αν διαβαζεις αλλα βιβλια θα τη δεις αινσταιν μετα και ποιος σε μαζευει και εσενα μετα.

Επισκέπτης

Καλά αυτηνης μου χε ζαλισειτους ορχεις ο Νινις να του παρω λεει το λεξικό της κατι τετοιο, λες και ημανε πλασιε βιβλίων.

Επισκέπτης
δασκαλε αναφερω νεα για την υποθεση με την ουκρανιδα.
σημερα κατα την επισκεψη την μεσημεριανη τις,δεν επεσε γαμηση,διοτι ειχε περιοδο απο ειπε.(αρχιδια ειχε,τελος παντων)σημερα η βραδια τις ειναι αφιερωμενη στον χορηγο διοτι πρεπει να γινει η ανανεωσεις της επιχοριγησης που περνει.δασκαλε θελει να μου φαει την τηλεοραση παντως η πουτανα,απο τοτε που τις ειπα οτι δεν εχω στον ηλιο μοιρα.εδω να πω δασκαλε αυριο καθοτι και κυριακη θα μου κανει το τραπεζι,με την ευγενικη χορηγια του γνωστου χορηγου σε ολους μας.

Τετοιο σασπενς έχω να δω από τον "αγνωστο πόλεμο" !
Δηλαδης αυριο θα φας θα πιεις θα γαμήσεις και κώλο !
Δεν τα περνάς κι άσχημα....

Επισκέπτης

Το φοβερότερον όλων  είναι να αναγκαστεί καποιος να παρακολουθησει αναλυση της πολιτειας του πλατωνος απο την αλτάνη !

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Κοιτα παντοτε περνα ενα μερος απο την δοξα του μαθητου στον δασκαλο
χειρων - Αχιλλευς
Λευκιππος-Δημοκριτος
Αριστοτελης-αλεξανδρος
Μπλασκος-Αρκανς
κλπ,κλπ

Ρεντ καλησπέρα ! Ειχα αρχισει να ανησυχω για σενα !
Σε ευχαριστω για τα καλα λογια,ε τι να κανουμε υπαρχουν καποιοι συνανθρωποι προβληματικοι ο σκοπος ειναι να μην τους παρεξηγουμε...
Αν είσαι ζαπατνα ουκραινα κι εχεις κεφια ελα να συναντηθουμε απο βδομαδα. Θα σου πως θα ρθεις ειναι απλουστατο με το τραινο Λβοβ λουγκανσκ.
προεδρε-τζοσεφ η ΔΑΣΚΑΛΕ,σπασιμπα για την ινβιτατσια,αλλα εχω δουλεια ανηλημενη στο ιασι της ρουμανιας,οποτε μετα απο 5-ημερη παραμονη στα "αγια",κατ εμε,χωματα της δυτ.ουκρανιας-Ζαπατνα,σου γραφω απο Ιβανοφρανκοφσκ πιο συγκεκριμενα,πρεπει ννα ειμαι αυριο πρωι πισω στη ρουμανια,βεβαια ειμαι κοντα ολα ολα 430χλμ,ταξιδευω κ παντα με το δικο μου αυτοκινητο,και τα βολευω με τα χρονικα ορια,παιρνοντας κ την ουκρανικη "δοση" μου!!!!!!
κιεβο δεν το βλεπω ναρχομαι,παρα μονο μετα το πασχα ισως μια "ψιλη",ναχει βγαλει κ κανα ηλιο εστω ψοφιο,να δουμε κ κανα μωρο στο δρομο,να γινει κ κανα παιχνιδι-απο τα κλαμπ,ως γνωστο,δεν αναμενω "τροφη"
αν ειναι θα σου στειλω πμ
οσο για το σχολιο,δεν ηταν υποστηριξης ειναι αντικειμενικο,οτι εχεις μια λογοτεχνικοτητα στον τροπο που γραφεις,εξ ου και η "ακροαματικοτητες",οποτε ας δωσει κι ο αλλος ενα δειγμα γραφεις,να διαβαζουμε αυτον,χωρις "παπαρολογιες" που διατινεται οτι τον ενοχλουν,ΑΛΛΑ μαλλον στην κριτικη ειναι και αυτου ο ρολος περιορισμενος
σπακοι νοτς τζοσεφ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες καλησπερα.
συναντηση με ουκρανιδα σημερα το μεσημερι,για φαγητο,με χορηγια,απο το χορηγο τις ουκρανιδας.δασκαλε ο χορηγος εκανε σκηνικο στην γκομενα,επειδη τραβιετε μαζι μου,και αυτη η μαλακισμενη του ειπε οτι δεν τραβιετε,απλα ηρθε σπιτι μου κανα 2 φορες για καφε,ο χορηγος τις ειπε οτι αν ξαναερθει σπιτι μου θα γινει χαμος.(που να ξερει ο καημενος τι πιπες επεσαν σημερα.εχει περιοδο η γκομενα).δασκαλε σημερα δεν μου εδωσε το επιδομα μου,απλα μονο με ταισε.παντος δασκαλε η πουτανα επιμενει να μου φαει την τηλεοραση κοψοχρονια.τελικα η μανα τις βρηκε λεφτα και εβγαλε εισιτηριο δασκαλε.αυριο βλεπω να εχω επισκεψη απο το χορηγο.

Επισκέπτης
προεδρε-τζοσεφ η ΔΑΣΚΑΛΕ,σπασιμπα για την ινβιτατσια,αλλα εχω δουλεια ανηλημενη στο ιασι της ρουμανιας,οποτε μετα απο 5-ημερη παραμονη στα "αγια",κατ εμε,χωματα της δυτ.ουκρανιας-Ζαπατνα,σου γραφω απο Ιβανοφρανκοφσκ πιο συγκεκριμενα,πρεπει ννα ειμαι αυριο πρωι πισω στη ρουμανια,βεβαια ειμαι κοντα ολα ολα 430χλμ,ταξιδευω κ παντα με το δικο μου αυτοκινητο,και τα βολευω με τα χρονικα ορια,παιρνοντας κ την ουκρανικη "δοση" μου!!!!!!
κιεβο δεν το βλεπω ναρχομαι,παρα μονο μετα το πασχα ισως μια "ψιλη",ναχει βγαλει κ κανα ηλιο εστω ψοφιο,να δουμε κ κανα μωρο στο δρομο,να γινει κ κανα παιχνιδι-απο τα κλαμπ,ως γνωστο,δεν αναμενω "τροφη"
αν ειναι θα σου στειλω πμ
οσο για το σχολιο,δεν ηταν υποστηριξης ειναι αντικειμενικο,οτι εχεις μια λογοτεχνικοτητα στον τροπο που γραφεις,εξ ου και η "ακροαματικοτητες",οποτε ας δωσει κι ο αλλος ενα δειγμα γραφεις,να διαβαζουμε αυτον,χωρις "παπαρολογιες" που διατινεται οτι τον ενοχλουν,ΑΛΛΑ μαλλον στην κριτικη ειναι και αυτου ο ρολος περιορισμενος
σπακοι νοτς τζοσεφ

Ρεντ καλώς όπως σε ευχαριστει.
Εάν αλλάξεις πάντως γνωμη  γραψε μου. Πάσχα θα είμαι Ουκραίνα θα σουβλισουμε λουκάνικα όπως τα πρωτα χρονια. Έχω την εντυπωσιν ότι από βδομάδα θα έχω κοντά μου και τον Κάζα για ένα  εκπαιδευτικό σεμινάριο γιατί τον βρίσκω λιγάκι αδύνατο στα προφορικά.  Του συνιστω να παρει τα χαπια του διοτι θα τονπαρω στην μουνοπηγή.
Σποκόνι νοτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom