Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε αλανταλον τις εχω πει αυτα που λες απο την αρχη,και αυτος ειναι και ο λογος που με επιδοτη.

:2funny: :2funny: Εγώ πάντως το ομολογώ ότι σε ζηλεύω για αυτη την εμπειρία.
                  Η επιδότηση μόνο δέν μου κολάει με χαλάει - ειμαι της παλαιάς σχολής.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και εγω τις παλιας σχολης ειμαι.αλλα οπως ειπε και ο δασκαλος ειναι τιμη να φας λεφτα απο αυτες τις πουτανες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Επικαλούμε τον δάσκαλο να  απαντήση.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μη το έχεις σίγουρο ότι θα της φας λεφτά...γιατί τις έχει γυαλίσει η τηλεόραση...μου θυμίζει το χωριάτη της παλιάς εποχής που σου έκανε ένα τραπέζι στο φτωχικό και μετά σου κουβαλιόταν για διορισμό καραμπινάτο....

Επισκέπτης
Μη το έχεις σίγουρο ότι θα της φας λεφτά...γιατί τις έχει γυαλίσει η τηλεόραση...μου θυμίζει το χωριάτη της παλιάς εποχής που σου έκανε ένα τραπέζι στο φτωχικό και μετά σου κουβαλιόταν για διορισμό καραμπινάτο....

Παιδες καλησπερα
σορυ αλλα χθες την εσπερα εμεινα απο ιντερνετι τωρα δουλευει παλι.
Αρκανς εισαι υπευθυνος για τον αποσυντονισμό μου.
Ξαναρχισα παλι με την μαγειρισσα! Αυτοί εδω δε δινουν του αγγελου τους νερό !
Δε ξερετε τι επιτυχια ειναι να παρεις απ αυτες 50 ευρώ !

Επισκέπτης
δασκαλε η ουκρανιδα τελικα εχει 2 χορηγους.και γιαυτο εξαφανιστικε εντελος.επεσε τηλεφωνο και με ενημερωσε.αλλα ειπε οτι δεν ειναι τετοια απλως ετυχε(εδω γελαμε).

Οχι ανα νι τακάγια...
Κατι αλλες εξωγηινες ειναι που κανουν αυτες τις πουτανιες στην ουκραίνα κι εχει βγαλει το κακο ονομα.
Καταλαβαίνετε τωρα τι εννοω όταν γραφω για κοινωνικό προγραμματισμό?
Εδω ειναι τετοια η ηθικη της κοινωνιας που ευνοει τετοια φρουτα και συμπεριφορες. 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε το θεμα ειναι οτι ολες ειναι αρπακτικα.και ηρθε η ωρα τις τιμωριας τους.

Επισκέπτης
Eξάλλου για μαλακίες όπλα έχει αλλού θρεντς για στρατιωτικούς και παραστρατιωτικούς...δε λέμε για το ρίνοκ καλύτερα?

στο ρινοκ ειπανα πας πετριβα-πετροβα πως το λενε κι ειναι φουλ στο μουνι. Πας με το μετρο από τον σταθμο χερτσάτικ

Επισκέπτης
Αχ βρε πονεμένο αγόρι Αρκανς..ούτε η μπλανς των κόμικς να ήσουν και να σε βασανίζουν οι
επιχορηγούμενες ουκρανίδες....

Θα τον σωσει εκείνος ο μασκοφόρος που παντοτε τον λιανιζανε στο ξυλο πριν σωσει την Μπλανς Επιφανί στο επικαιρο σημειο εκει που ητανε ετοιμοι οι κακοι να την ξεσκισουνε !

Επισκέπτης
και τι έγινε ??? Δέν την είπες ότι εσύ δέν ΖΗΛΕΥΗΣ και δεν θυμώνης οτι είσαι ευρωπαίος πολιτισμένος και έχεις κατανόηση ??????? :think: :think: :think:

Που ειναι η απαντηση σου για να πετύχης καλό βαθμό στο
απολυτήριο σου???? :huh: :huh: :huh:

Εξαδερφε Alain εγω του ειπα να το παιξει ταπεινος και καταφρονεμενος να δουμε μεχρι που τον γουσταρει και που θα κοπουν οι μαλακειες...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εσύ καλά τα είπες...και αυτή πήγε στο Δεύτερο Χορηγό...μόνο άμα τη πατήσει εκεί θα γυρίσει στο Ξανθόπουλο Αρκανς...βέβαια για να τη δοκιμάσει σίγουρα ας της πεί το παιδί του λαού ότι έρχεται από έξω ο Τρίτος Χορηγός (εγώ δηλαδή-κατά το Θείος από το Σικάγο) και ότι θα βγούμε για φαγητό μαζί...αν θέλει να έρθει και αυτή να γνωρίσει το θείο δε το βλέπω και πολύ να πιανει το πονεμένο...εκτός βέβαια και αν ξεμείνει σε βάθος χρόνου...κάτι που από ότι έχω καταλάβει ποντάρει ο δάσκαλος από τη πολυετή εμπειρία του...

Επισκέπτης
Εσύ καλά τα είπες...και αυτή πήγε στο Δεύτερο Χορηγό...μόνο άμα τη πατήσει εκεί θα γυρίσει στο Ξανθόπουλο Αρκανς...βέβαια για να τη δοκιμάσει σίγουρα ας της πεί το παιδί του λαού ότι έρχεται από έξω ο Τρίτος Χορηγός (εγώ δηλαδή-κατά το Θείος από το Σικάγο) και ότι θα βγούμε για φαγητό μαζί...αν θέλει να έρθει και αυτή να γνωρίσει το θείο δε το βλέπω και πολύ να πιανει το πονεμένο...εκτός βέβαια και αν ξεμείνει σε βάθος χρόνου...κάτι που από ότι έχω καταλάβει ποντάρει ο δάσκαλος από τη πολυετή εμπειρία του...

o arkans ειναιο γαμικοςτης υποθεσεως. Απλα η γκομενα τον γουσταρει  σαν γκομενο γι αυτο και τον αφηνει ν απλωνει τα χερια στο εμπορευμα μεχρι να αποφασισει οτι ειναι ωρα για μπιζνες παλι...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ε μάλλον δε με γουστάρει....για αυτό ήρθε με ταγιεράκι σήμερα....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
o arkans ειναιο γαμικοςτης υποθεσεως. Απλα η γκομενα τον γουσταρει  σαν γκομενο γι αυτο και τον αφηνει ν απλωνει τα χερια στο εμπορευμα μεχρι να αποφασισει οτι ειναι ωρα για μπιζνες παλι...

δασκαλε εγραψες παλι.αυτο νομιζω ειναι sos μεγαλο,και σιγουρα θα πεσει στις εξετασεις.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Καλά τα λές  δάσκαλε αλλά εγώ έχω την περιέργεια να μάθω αν το  εμπόρευμα τσιμπήση για  χορηγό τον θείο απο το Σικάγο και επεται συνεχεία θείων απο το Σικάγο  αν συμφωνήση και ο  arcans  μόνο που τότε δέν θα μιλάμε για βαθμό απολυτυρίου στον  Αρκανς αλλά για
Μαστερ - Ντοκτορά και βάλε!!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:

ΥΓ. Οποιος θέλει να κάνει τον Θείο απο το Σικάγο Θα τα σκάση στο Εμπόρευμα
    βασική αρχή  ή   θα πάρη καινούρια τηλεόραση στον Αρκανς. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά τα λές  δάσκαλε αλλά εγώ έχω την περιέργεια να μάθω αν το  εμπόρευμα τσιμπήση για  χορηγό τον θείο απο το Σικάγο και επεται συνεχεία θείων απο το Σικάγο  αν συμφωνήση και ο  arcans  μόνο που τότε δέν θα μιλάμε για βαθμό απολυτυρίου στον  Αρκανς αλλά για
Μαστερ - Ντοκτορά και βάλε!!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:

ΥΓ. Οποιος θέλει να κάνει τον Θείο απο το Σικάγο Θα τα σκάση στο Εμπόρευμα
    βασική αρχή  ή   θα πάρη καινούρια τηλεόραση στον Αρκανς. :2funny: :2funny: :2funny:

Και τι τον κοφτει τον αρκανς Αλλάν αν αλλος πλερωνει και γαμαει κι αυτός τζαμπα?
Επάγγελμα ζίγκολας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom