Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλε αλανταλον πρεπει να ακουσουμε και τη γνωμη του δασκαλου πανω σε αυτο το θεμα.

Βεβαίως  βεβαίως απλά περιμένω στην ουρά πιθανόν να υπάρξει και καλλύτερη προταση
απο άλλον συμμαθητη και  να δέση το γλυκό εγω το αποτέλεσμα θέλω να μάθω είναι
άκρως ενδειαφέρον και διδακτικό για τα συνγράμματα μου και τα απομνημονεύματα μου νομίζω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??????????????

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μαλλον περιμενει την οικονομικη ενυσχηση του θειου για να βολευτει και αυτη η αμα δει φραγκατο τον θειο να την κανει μαζι του για αθηνα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Βεβαίως  βεβαίως απλά περιμένω στην ουρά πιθανόν να υπάρξει και καλλύτερη προταση
απο άλλον συμμαθητη και  να δέση το γλυκό εγω το αποτέλεσμα θέλω να μάθω είναι
άκρως ενδειαφέρον και διδακτικό για τα συνγράμματα μου και τα απομνημονεύματα μου νομίζω.

:huh: :huh: :huh:
και για να είμαι ειλικρινής ( αν και είμαι συνομήλικός του) το εύστροφο μυαλό μου θα πρότεινε να κατεβάσουμε τον  :woldman: :woldman: :woldman: Δάσκαλο για Πάσχα στα Πάτρια εδάφη... :think: :think: :think: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

(και φυσικά σε καμμιά περιπτωση δεν θα μιλήση μπροστά της Ουκρανικά - Εκεί να δείς τι γέλιο θα πεση να καταλαβαίνη ο Δάσκαλος τι λεει με τους δικούς της στο τηλέφωνο).

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
(και φυσικά σε καμμιά περιπτωση δεν θα μιλήση μπροστά της Ουκρανικά - Εκεί να δείς τι γέλιο θα πεση να καταλαβαίνη ο Δάσκαλος τι λεει με τους δικούς της στο τηλέφωνο).

εαν γινει αυτη η φαση, ο δασκαλος και η σχολη θα γινει το καλυτερο πανεπιστημιο του κοσμου.ουρες θα εχει το σεπτεμβριο για εγγραφες.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Επ....την ιδέα για το θείο από το Σικαγο εγώ την έριξα και προηγούμαι...χώρια που κάνω και σωστή χορηγία...

βέβαια παίζει και το πολύ προχωρημένο....εμφανίζεται ο δάσκαλος θείος τη γαμεί και αυτός αλλά χωρίς να τα ρίξει και μετά ξηγείται ο Αρκανς...δεν ήταν αυτός ο θείος που εννοούσα αλλά ο άλλος που θα έρθει (δηλ εγώ). Παμε στοίχημα ότι θα θέλει να γνωρίσει και το δεύτερο θείο?

Επισκέπτης
Επ....την ιδέα για το θείο από το Σικαγο εγώ την έριξα και προηγούμαι...χώρια που κάνω και σωστή χορηγία...

βέβαια παίζει και το πολύ προχωρημένο....εμφανίζεται ο δάσκαλος θείος τη γαμεί και αυτός αλλά χωρίς να τα ρίξει και μετά ξηγείται ο Αρκανς...δεν ήταν αυτός ο θείος που εννοούσα αλλά ο άλλος που θα έρθει (δηλ εγώ). Παμε στοίχημα ότι θα θέλει να γνωρίσει και το δεύτερο θείο?

Καλα ρε πουστη μου ποσοι θειοι θα εμφανιστουνε? Τι γινεται τελικα οικογενεια Χωραφά? Τον Θειο Καζα να μην τον παρετε γιατι στην ουκραινα μου το παιζει μπιζι και δε θελει να βρεθουμε το Σαββατο !

Επισκέπτης
:huh: :huh: :huh:
και για να είμαι ειλικρινής ( αν και είμαι συνομήλικός του) το εύστροφο μυαλό μου θα πρότεινε να κατεβάσουμε τον  :woldman: :woldman: :woldman: Δάσκαλο για Πάσχα στα Πάτρια εδάφη... :think: :think: :think: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Ρε γαμωτο πολυ θα το θελα αλλα δεν βλεπω να κατεβαινω παρα  μετα το Πασχα
Εδω προβλεπω να ναιπολυ ομορφα το Πασχα με ολα τα βκωλαρακια εξω, θα μου λειψουν οι ασκοποι πυροβολισμοι βεβαια της αναστασεως αλλα τι να κανουμε...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε γαμωτο πολυ θα το θελα αλλα δεν βλεπω να κατεβαινω παρα  μετα το Πασχα
Εδω προβλεπω να ναιπολυ ομορφα το Πασχα με ολα τα βκωλαρακια εξω, θα μου λειψουν οι ασκοποι πυροβολισμοι βεβαια της αναστασεως αλλα τι να κανουμε...

Ωραια κάνε Πάσχα εκεί και μετα την δεύτερη μέρα του Πάσχα κατέβα Ελλάδα (Αρκάνς) και πάμε Σόφια για εκείνη την δουλειά που ήθελες με ένα σμπαρο δύο τριγόνια.

Επισκέπτης
Ωραια κάνε Πάσχα εκεί και μετα την δεύτερη μέρα του Πάσχα κατέβα Ελλάδα (Αρκάνς) και πάμε Σόφια για εκείνη την δουλειά που ήθελες με ένα σμπαρο δύο τριγόνια.

συμφωνοι αλλα οχι την δευτερη μερα του Πασχα το πρωτο σαβατοκυριακο μετα το πασχα,οκ ?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συμφωνοι αλλα οχι την δευτερη μερα του Πασχα το πρωτο σαβατοκυριακο μετα το πασχα,οκ ?

Εγώ είμαι μέσα .  :thumbsup: 
Δάσκαλε
1) Αυτο το παιδί ο Αρκάνς που εξαφανίστηκε ???? θέλουμε την γνώμη του.
2) Ο Τρικαρδος τι έγινε λές να άρχισε τις Πωλήσεις με τους εργολάβους??
3) Τον Καζά και τα μάτια σου αφού είναι κοντά σου να τον προσέχεις διότι όντως
   δική του ιδέα ειναι για τον Θείο.(Δεν τον παίρνεις και αυτόν μαζί σου ???).

Πάμε για  :grouphug: :grouphug: :grouphug: λές να ενδώση??????

Επισκέπτης
Εγώ είμαι μέσα .  :thumbsup: 
Δάσκαλε
1) Αυτο το παιδί ο Αρκάνς που εξαφανίστηκε ???? θέλουμε την γνώμη του.
2) Ο Τρικαρδος τι έγινε λές να άρχισε τις Πωλήσεις με τους εργολάβους??
3) Τον Καζά και τα μάτια σου αφού είναι κοντά σου να τον προσέχεις διότι όντως
   δική του ιδέα ειναι για τον Θείο.(Δεν τον παίρνεις και αυτόν μαζί σου ???).

Πάμε για  :grouphug: :grouphug: :grouphug: λές να ενδώση??????

Οκ πρωτο σαβατοκυριακο μετα το πασχα θα το τσεκαρω κα στον καζαμια πιο μετα...

α. ο αρκανς επειδή ειναι μεσημερι μπορει να εκανε ...συντηρηση στην ουκρανιδα
β. θα τον περιμενουμε κι αυτην την βδομαδα που θα παει θα επιστρεψει
γ. ο καζας ήτανε μπιζι το σαββατοκυριακο και δεν μπορουσε να μυηθει σε ανωτερα κολπα. Τι να τον κανω νταιχτιρντί?
Αστον να περιμενει οξω από τον Ζαρα για καμακι κι οτι πετυχει! Φυσικα και τον παιρνω μαζί και θα ποζαρει αυτος για θειος ως πιο σεβασμιος αλλα δεν ξερω αν θα παρει αδεια απ την μαμα του...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε και συναγωνιστες ειμαι εδω.ο χορηγος πηρε χαμπαρι την μεσημεριανη επισκεψη τις ουκρανιδας,και την εκανε σκηνικο.μολις μιλησα με την ουκρανιδα στο τηλεφωνο.η γκομενα του ειπε οτι ηρθε για καφε.πιστευω οτι ο ενας χορηγος παρακολουθη πλεον τον αλλον,αλλα μονο εγω γαμαω απο οτι φαινετε.επισης ξαναρωτησε για το θειο μου.(απο τοτε που τις ειπα οτι ο θεος εχει φραγκα.)

Επισκέπτης
δασκαλε και συναγωνιστες ειμαι εδω.ο χορηγος πηρε χαμπαρι την μεσημεριανη επισκεψη τις ουκρανιδας,και την εκανε σκηνικο.μολις μιλησα με την ουκρανιδα στο τηλεφωνο.η γκομενα του ειπε οτι ηρθε για καφε.πιστευω οτι ο ενας χορηγος παρακολουθη πλεον τον αλλον,αλλα μονο εγω γαμαω απο οτι φαινετε.επισης ξαναρωτησε για το θειο μου.(απο τοτε που τις ειπα οτι ο θεος εχει φραγκα.)

Απλως ειναι σεβαστικο το κοριτσι και θελει να κανει καλη εντυπωσιν στους συγγενείς σου!
Αιντε με το καλό!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε πρεπει να σε εμφανισω εσενα σαν θειο,και μολις μαθει την αληθεια,θα τις πεσει το μουνι στο πατωμα.

Επισκέπτης

Ηρώτησις:

Σόφια πώς θα πάμε ? Ήτοι με ποιανου τ'αμαξι ή θα νοικιασουμε ταξί όπως εχει προτεινει ο αρκανς?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι δε βαζετε κ μενα για χορηγο ρε?ποσα θελετε?θα κανω λιγη οικονομια αλλα θα τα καταφερω

Επισκέπτης
γιατι δε βαζετε κ μενα για χορηγο ρε?ποσα θελετε?θα κανω λιγη οικονομια αλλα θα τα καταφερω

Εσένα βρε παιδακι μου τωρα τι να σου πω...
Αυτοι ούλοι εχουν ξεκινησει μαθηματα τον Οκτωβριο, εσύ ήρθες αργά. Τέλος πάντων διάβασε όλα τα προηγούμενα μαθηματα, μην κανεις καμια απουσια απο δω και περα κι έλα τον ιούνιο μαζί με τους υπολειπους για εξετασεις μπας και
γραψεις την βαση και  περασεις την χρονια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom