Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ουφ ! εντάξει παιδια  ο αρκανς το φαγε το ψευτικο τελεφωνο!
Μου μενει τωρα να κοροιδεψω τον ξαδελφο αλλαν αλλα αυτος ρε γαμωτο το χει κλειστο!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ουφ ! εντάξει παιδια  ο αρκανς το φαγε το ψευτικο τελεφωνο!
Μου μενει τωρα να κοροιδεψω τον ξαδελφο αλλαν αλλα αυτος ρε γαμωτο το χει κλειστο!

Ψεύτη τσιγγούνη ανοιχτό είναι αλλα ξέρω ότι έχεις αδυναμία στόν Αρκάνς δεν πειράζει
πάμε επι του θέματος τώρα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οκ παιδια το κοβω αλλωστε δεν το αρχησα για να μπουμε σε αντιπαραθεση.οσο για ποιο λογο με τραβηξε να διαβασω το θεμα που αναφερθηκατε ποιο πανω ηταν για την περιπτωση του arcans και τιποτα απ τα λογια του ιωσηφ.απλα δεν μου αρεσε ο γενικος σχολιασμος που κανει για τις ελληνιδες ας πουμε οχι οτι ειμαι υποστιρηχτεις τους αλλα μην λεμε και χαζα πραγματα εσεις που ειστε απο θεσσαλονικη ξερετε καλα οτι στα μπουρδελα παει 40ε  πως σας φαινεται ακριβα το εκατο στο χωρο σου?και εξαλου που ξερεις οτι το παιδι που κανει την συνεντευξη δεν εχει βρει καμια μουναρα γιατι εδω μιλαει για φοιτητρια.

Επισκέπτης
Ψεύτη τσιγγούνη ανοιχτό είναι αλλα ξέρω ότι έχεις αδυναμία στόν Αρκάνς δεν πειράζει
πάμε επι του θέματος τώρα.

Κιομως βγαινει η αυτοματη γκομενα και λεει οτι εισαι απενεργοποιημενος.Ρε μπας κι εννοει σεξουαλικώς???

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οκ παιδια το κοβω αλλωστε δεν το αρχησα για να μπουμε σε αντιπαραθεση.οσο για ποιο λογο με τραβηξε να διαβασω το θεμα που αναφερθηκατε ποιο πανω ηταν για την περιπτωση του arcans και τιποτα απ τα λογια του ιωσηφ.απλα δεν μου αρεσε ο γενικος σχολιασμος που κανει για τις ελληνιδες ας πουμε οχι οτι ειμαι υποστιρηχτεις τους αλλα μην λεμε και χαζα πραγματα εσεις που ειστε απο θεσσαλονικη ξερετε καλα οτι στα μπουρδελα παει 40ε  πως σας φαινεται ακριβα το εκατο στο χωρο σου?και εξαλου που ξερεις οτι το παιδι που κανει την συνεντευξη δεν εχει βρει καμια μουναρα γιατι εδω μιλαει για φοιτητρια.

φιλε επειδη καταλαβες το λαθος σου κατσε σε ενα θρανιο τωρα και παρακολουθησε τη παραδοση του δασκαλου,και μην μας αποσυντονιζεις απο το μαθημα.δασκαλε συνεχισε με αυτο που ειπαμε στο τηλεφωνο,περι μανας ουκρανιδας,και θειου,που θα ερθει το πασχα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω φιλε arcans θελω να διαβασω το δικο σου θεμα γιατι με ενδιαφερει η περιπτωση και εχει αρκετο ενδιαφερον γενικα.δεν εχω προβλημα με κανεναν σας ουτε με τον ιωσηφ απλα καποιες φορες πρεπει να σκεφτεται πριν γραψει καποια σχολια.και αν προσεξες πιο πανω ουτε εβρισα κανεναν ουτε τον ιδιο πριν πει αυτος κατι για μενα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω φιλε arcans θελω να διαβασω το δικο σου θεμα γιατι με ενδιαφερει η περιπτωση και εχει αρκετο ενδιαφερον γενικα.

ρε μπας και εισαι ο χορηγος Νο2 και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι?η μηπως εισαι ο ανθοπωλης?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα ημουν εγω ενας απ τους χορηγους θα κοιτουσα να σου εγραφα και εγω τι γινεται για να δουμε αμα συμπηπτουν τα γεγονοτα αλλα διστυχως.. :grin:

Επισκέπτης
Φιιιιου...Κορόιδεψα και τον Αλλάν, το  φαγε κι αυτο΄ς!

Λοιπόν εσυμφωνηθη κατιμετον ξαδελφο αλλαν αρκανςθα τα πουμε απο το τελεφωνο...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε μπας και εισαι ο χορηγος Νο2 και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι?η μηπως εισαι ο ανθοπωλης?

Ναί αλλά είναι Σαλονικιός κάπως μακρυά του πέφτει το χωριό σου.

ΑΡΚΑΝΣ με πηρε ο ΔΑσκαλος τηλ και εμένα να μήν έχω παράπονο και μου εδωσε μία  γεύση  ουκρανική (αυτή την γκαμήλα με το πολυβόλο) θέλει να με παρασύρη να ανέβω επάνω.
Επι του θέματος εκλεισε η αφιξη του θείου για το   Σ/Κ μετά το Πάσχα εγω είμαι ξάδελφος ή ο σωματοφύλακας του θείου διάλεξε και πάρε - κανόνισε το προγραμμά σου.

Επισκέπτης
Ναί αλλά είναι Σαλονικιός κάπως μακρυά του πέφτει το χωριό σου.

ΑΡΚΑΝΣ με πηρε ο ΔΑσκαλος τηλ και εμένα να μήν έχω παράπονο και μου εδωσε μία  γεύση  ουκρανική (αυτή την γκαμήλα με το πολυβόλο) θέλει να με παρασύρη να ανέβω επάνω.
.

Ναι  παρασύρω εσάς τα... ανήλικα όπως εχουν γραψει διαφοροι...φωστήρες! 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Шановний Йосип! Це дуже assholes ...
Скажіть їм усім!  ;)

ΡΕ σύ με ξάδερφο τον δάσκαλο ξέρω και εγώ να το μεταφράσω ελπίζω να μην την πληρώσω εγω την νύφη.
παρτε την  μεταφραση:
"Αγαπητέ Joseph! Είναι μαλάκες ...
    Πες τους όλους!"

Επισκέπτης
ΡΕ σύ με ξάδερφο τον δάσκαλο ξέρω και εγώ να το μεταφράσω ελπίζω να μην την πληρώσω εγω την νύφη.
παρτε την  μεταφραση:
"Αγαπητέ Joseph! Είναι μαλάκες ...
    Πες τους όλους!"

Ουφ αφήστε τωρα! Εδω εχω προβληματα μεγάλα !
Μεγάλα καραβια,μεγαλες φουρτουνες!
Εχω ερθει σε απελπιστική θεση !
Δεν ξερω πιοα να διαλεξω !
Την μαγειρισσα ή την πολυβολητρια ???
Μιλαμε για προβληματα...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ομαδικό δάσκαλε και τις δυο σε ένα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δέν έχω φωτοαντίληψη της Μαγείρησας ψηφίζω την πολυβολύτρια εως νεοτέρας.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Συγνώμη αλλά να μιλήσει και ο θείος ο μοντελάς ο κάζας....

Μαγείρησα - Πολυβολήτρια.....χμ....νομιζω Μαγείρισα (το ξένο είναι πιο γλυκό)
αλλά μόνο αν δεν υπάρχει ανωμαλία επι του αυταρχικού και επομένως (το ζόρικο είναι πολύ πολύ γλυκό...)

Κάζας σπήκινγκ

Επισκέπτης
Συγνώμη αλλά να μιλήσει και ο θείος ο μοντελάς ο κάζας....

Μαγείρησα - Πολυβολήτρια.....χμ....νομιζω Μαγείρισα (το ξένο είναι πιο γλυκό)

Κάζας σπήκινγκ

Kaza καλησπέρα ! Ρε ποιο ξενο ? Και τα δυο δικα μου ειναι ! Εχω κανει επενδύσεις και στα δυο !
Αλλα δε θελω ν αφησω κανενα  ! Εσύ αμα σου λεγανε ποιο χερι σου να διαλεξεις θα μπορουσες? Το δεξι ή τ αριστερό?
Τ αγαπαω και τα δυο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom