Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Καλώς αφού μπήκαμε σήμερα στον τομέα της ψυχιατρικής να προσθέσω ότι η περίπτωση του αλσόμα είναι μαζοχιστική!
Δεν του αρέσει ΄τι διαβάζει αλλά επιμένει να το διαβάζει!
Εν πάση περιπτώση εμενα δεν με ενοχλεί ούτε άνοιξα το θεμα για αυτολιβανισμό. Εάν ενοχλεί τον αλσόμα ο πατριωτισμός ελεύθερος είναι να ανοιξει ένα δικό του θέμα γύρω από την πολυ πολιτισμικότητα, τον Chi mi tee, τα αλμπάνια και ότι τέλος πάντων τον ευχαριστεί. Νομίζω ότι τον δυσαρεστουμε τοσο εγώ όσο και ο Δημητράκης διότι και οι δυό έχουμε γράψει με διαφορετικά λόγια ότι ο κομμουνισμός-σοσιαλισμός και το κακο΄συναπάντημα ήταν απάτη και όπου υπήρχαν τετοια πράγματα ήταν στυγνές δικτατορίες. Και συμπληρώνω μόνον εγώ όσοι ήτανε κοινωνοί τετοιων ιδεολογιών στην χώρα μας ήσαν ή πανηλίθιοι ή καιροσκόποι ή επίδοξοι τυρρανοι   ή πράκτορες ή όλα μαζί.

Κακούς μυστικοσύμβουλους έχεις Ιωσήφ που σε πληροφορούνε λάθος.
Αντικουμουνιστής και πατριώτης είμαι και εγώ, αλλα όχι φασίστας. Δλδ ούτε κόκκινος, ούτε μαύρος, ούτε πρασινιμπλες φασίστας.
Αν τώρα εσύ πιστεύης ότι με αυτό το θρεντ προασπίζεις τα πατριωτικά ιδεόδη της φυλής μας, εισαι πάρα πολύ άρρωστος.
Απάντησέ μου στο ποιός είναι ο στόχος σου η επιδίωξή σου σε αυτό το θρεντ και εγώ δεν ξαναμιλώ.
Μην μου αρχίσεις πάλι τις παραριές και τα ψέματα όμως ΠΑΠΑΡΟ-ΕΘΝΑΡΧΗ Ιωσήφ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα πω πως βλέπω την περίπτωση-φαινόμενο του Δημητράκι.

Οπτικά πρώτα, από τις φωτογραφίες που παρουσίαζει.
Λοίπον, ο φίλος Δημητράκης έχει πολύ φοβισμένο βλέμα και είναι συναισθηματικα ανασφαλής.
Δλδ, δεν έχει ένα αντρίκιο καθαρό βλέμμα που έχει ένας 35άρης.
Αυτό που με προδιαθέτει να σκεφτώ γι'αυτόν είναι ότι ειναι 15άρης συναισθηματικά, άρα ευάλοτος. Το ντισημό του δεν συνάδει στην ηλικία του, παρδαλο μπεμπεκίζει. Οι μεταμφίεσεις του ειναι εικονικές (πχ. ενας καιμποη στη Ρωσία) και εξεζητημένες. Η προσπάθια του να κρύψει κάποιες ελλατωματικές ( κατάυτον) εμφανισιακές του αδυναμίες, όπως η καραφλα του
με οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν έχει αποδεχθεί το σώμα του δλδ τον εαυτό του.
Ειναι μάλον και "αγαθός" γιατί όλες του οι προσπάθειες καλοπισμού του, γνωρίζει ότι είναι μάταιες αλλά επιμένει (δεν μπορεί πχ. να γίνει 1.80 ) άλλα ουτε και "μακρυμάλλης"

Από ιστορικής πλευράς, όπως έχει ο ιδιος διηγηθεί κατά καιρούς.
Μάλλον από προβληματική οικογένεια. Η μητέρα του, του ειναι μισητή και καταπιεστηκη.
Στον πατέρα του (αντρικό πρότυπο) έχει κάνει πολύ λίγες αναφορές, τον περιγράφει ως "κερατά" και ανθρωπακι.
Η μεταεφηβηκή του φυγή για σπουδές στο εξωτερικό γίνεται αμέσως απόφαση-σχέδιο μη επιστροφής του (μόνιμη φυγή δλδ) άρα απουσιάζει το συνάισθημα. Κάνει σχέδια και παντρευται κανει παιδι γαι να πάρει διαβατήριο (Ισραηλ) δλδ θελει και το πετυχένει να αλλάξει ταυτότητα.
Για να μην το πολυκουράζω και για έχουν δουλιά οι επαγγελματίες ψυχολόγοι, συμπερασματικά ο Δημητράκης ειναι ένας "μικρος Δημητράκης" εγκλοβισμένος σ'ένα σώμα άνδρικό. Δεν έχει αγαπηθεί ποτέ του, αλλα προσπαθεί να μην αγαπήσει ούτε αυτός.
Η μονίμος εφηβική συναισθηματική του κατάσταση τον οδηγεί στην ερωτική έλξη μόνο με "πιπινάκια".
Αυτά...........  τα λιγα...........κουράστηκα

Αν τώρα αυτός ο άνθρωπος θέλει να λειτουργήσει ως πρότυπο θαυμασμού ειναι άρρωστος.
Αν μάλιστα κάποιοι τον θαυμάζουν ειναι ακόμα ποιο εληπείς
η διαφορα μας ειναι οτι εγω εχω πετυχει αυτο που θελω στη ζωη μου.και δεν εχω καμια ανασφαλεια.μενω εκει που θελω.το Ισραηλινο διαβατηριο ειχε τρομερη δυναμη τη δεκαετια του '90 τωρα ειναι αρχηδια.οσο για το υψος 173 που ειμαι ειναι το υδανικο θα ελεγα για της γκομενες.μαλι εχω πια πολυ καλο το ελυσα αυτο το προβλημα.ηταν χτες ενας φιλος μου Τουρκος απο τη Γερμανια θα ελεγα πετυχε αυτο που ηθελε ερχοταν εδω σαν πορνοτουριστας και τωρα βρηκε δουλεια με Γερμανικο συμβολαιο στο εργοστασιο της Magna σαν μανατζερ πολησεων (κατι τετοιο)ειχε να με δει απο το καλοκαιρι.ειπε καθε φορα που σε βλεπω εισαι και νεοτερος.τωρα το ποιος εχει το προβλημα.τι να σου πω?οταν ενας 50αρης καθεται και φτιαχνει κλωνους και τσακωνεται στο ιντερνετ!εγω μπαινω στο ιντερνετ για να κανω φιλους και να παρω και να δωσω πληροφωριες.εσυ ζεις στο ιντερνετ!ενταξει τα πιτσιρικια τα καταλαβαινω.βεβαια το να καθονται σαββατο βραδυ και να γραφουνε σελιδες  :jerking: ενω εγω ημουνα στης ντισκο!ενταξει τα καταλαβαινω φταιει η αγαμια τι να κανουμε.αλλα εσυ?ελα στην ηληκια σου!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χριστός Ανέστη !

Ρε παιδία το  τι γαμα ο καθ ένας δεν ξερω. Εκείνο που ξερω για την ουκρανία,  είναι αυτό που σας έχω περιγράψει. ήτοι: ότι άμα μείνεις πάνω από κανα μηνα και μιλας ρωσικα είναι αδύνατον να μην πιασεις καμια γκόμενα. Με τον καιρό πιάνεις κι αλλη κι  άλλη. Όχι όμως εν μία νυκτί όλα αυτά.  Δεν αναφέρομαι να πας κάπου και να σου δώσουν τηλέφωνα ένα βράδυ ή να μιλήσεις ή να κάτσεις παρεά με γκόμενες σε καμια ντίσκο.Τηλέφωνα θα μαζέψεις ένα  τηλεφωνικό καταλογο απ΄το πρώτο βράδυ απλώς μετά την αλλη μερα δεν θα εμφανιστει καμία. Έτσι ειναι οι ουκρανίδες. Άμα μείνεις πολύ καιρό στο τέλος εχεις από 3-4 γκόμενες που παιζουνε μονιμα  κι οτι αλλο πετύχεις. Τώρα εμένα μου φτάνουν οι γνωστες που έχω και τις ξερετε και σεις δια περιγραφών, δεν πολυβγαίνω εδώ δεν μπορώ να κανω ζάφτι τις τρεις γνωστές, μου χρειάζεται κι άλλη? Κάθε φορά λεω οτι θα σοβαρευτώ και θα μεινω με μία αλλά καθε φορά κάποια μαλακεία μου κανει η μία και θυμαμαι τις αλλες.
Αυτά για το πως δουλευει το συστημα στην ουκρανία.
καπως ετσι ειναι αλλα οι Ρωσσιδες κοιτανε παρα πολυ την εμφανιση την απαλοτητα και την γλυκαδα στον αντρα.ισως επειδη αυτο τους λειπει.αν εισαι αγριοφατσα,αξυριστος κακοντυμενος,χοντρος,καραφλας κλπ.το πιθανοτερο ειναι να εχεις μια γκομενα και να λεει οτι σου κανει και χαρη που ειναι μαζι σου!αν δεν εισαι ετσι θα εχεις παρα πολλες γκομενες σε σημειο που δεν θα ξερεις τι να της κανεις!!!!!και ποια να διαλεξεις!!!παντος υπηρχαν Ελληνες που μεναν εδω μονιμα ειδεικα τα ζωα του προξενειου και δε γαμαγαν τιποτα.ειχαν καμια 40 χρονη και νομιζαν οτι βρηκαν τη μουναρα!εσεις στην Ελλαδα δεν καταλαβαινεται τι εστι 40 χρονη γυναικα στη Ρωσσια στην Ελλαδα και στα μπουρδελα μπορεις να βρεις τετοιες :2funny:εδω ουτε γυριζει κανεις να της κοιταξει.ο Ιωσηφ σιγουρα με καταλαβαινει.εσεις δεν μπορειται να το καταλαβαιτε γιατι ζειτε στην Ελλαδα!

Επισκέπτης
Κ. alsomas ἐπιτρέψατὲ μου: Τὸ θέμα τοῦ κ. dimitrakis29 δὲν εἶναι τὰ ψυχολογικὰ του προβλήματα (δὲν ἔχει) ἤ ἡ ἐμφάνισὶς του (εἰς τὴν ὁποίαν τίποτε τὸ μεμπτὸν δὲν ὑπάρχει). Τὸ θέμα του εἶναι ἡ ἔλλειψις ἠθικῶν ἐρεισμάτων. Τοῦτο ὅμως δὲν ἀφορᾶ τοὺς συμμετέχοντας εἰς τὸν παρόντα ἱστότοπον ὅπου ἡ συμβολὴ του εἶναι κατατοπιστικωτάτη καὶ διασκεδαστική.

Ἀντιθέτως ἀδυνατεῖ νὰ κατανοήσῃ τις τοὺς λόγους τῆς ἰδικῆς σας συμμετοχῆς ἐδῶ δεδομένου τοῦ ἀρνητισμοῦ τὸν ὁποῖον συνεχῶς ἐκπέμπετε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχήν επέτρεψε μου να σου πω λιγες ΑΛΉΘΕΙΕΣ.
Είσαι καράλφας με τεχνιτή εμφύτευση, φεγκίζει η καράφλα σου κανονοκά και στο σκοτάδι.
Έισαι κοντός για την Ρωσία, ευτυχός με την διαιτα και το γυμναστήριο εισαι σε καλό σταδιο, ψηλός όμως δεν θα γίνεις ποτέ, ότι πήρες πήρες.
Το ντισημό σου ειναι Αλβανικό, παρόλο που εισαι Ελληνας.

Δεν μου απάντησες για το ψυχόγραμμα που σου έκανα σε τίποτα. Δλδ ισχύουν όλα, τα αποδέχεσε και κολάς στην εμφάνηση;;;;;;;;;
Το να ζεις εκεί που θέλεις δεν σημένει πάντα ευτηχία. Χιλίαδες πετυχήμένοι Ελληνες ζουν στο εξωτερικό αλλα ονειρευονται την Ελλαδα. Εγω θα ηθελα όμως να φύγω σε αυτο σε παραδέχομαι,το Ζουμπερι ειναι όμορφο.

Ξέχασα να σου πω ότι δεν έχεις ούτε πραγματικούς φίλους, όλοι σε κανουν παρέα από συμφέρον και σε θαυμάζουν όχι γι αυτό που είσαι αλλα γι'αυτό που θα ήθελες να εισαι.
δηλαδη θελεις να βαλω φωτο που να φενεται οτι τα μαλια μου δεν ειναι αραια?σου ειπα ποτε δεν ειχα προβλημα με το υψος.ειμαι 173 δεν ειμαι και ζουμπας!αν ειχα λυνεται κανεις ειγχηριση βαζεις κατι λαμες στα γονατα και γινεσαι καμια 10αρια ποντους παραπανω!ποτε δεν σκεφτηκα οτι το υψος μου δεν ειναι καλο.αν ενιωθα οτι εχω προβλημα πιστεψε με θα το εκανα.εκτος αυτου ακομα και αν το εκανα αυτο δεν θα μου εδινε τιποτα παραπανω στο καμακι.ουτε ψυχολογικα προβληματα βλεπω να εχω.γιατι τα'χω ολα.μουνια σπιτια καλη ζωη.τι αλλο να θελω?αν ημουνα αγαμητος και πηγαινα μονο Φυλης φισικο θα ηταν να ειχα κομπλεξ και να εβγαζα στο ιντερνετ τα αποθυμενα μου.

Επισκέπτης
Κ. alsomas ἐπιτρέψατὲ μου: Τὸ θέμα τοῦ κ. dimitrakis29 δὲν εἶναι τὰ ψυχολογικὰ του προβλήματα (δὲν ἔχει) ἤ ἡ ἐμφάνισὶς του (εἰς τὴν ὁποίαν τίποτε τὸ μεμπτὸν δὲν ὑπάρχει). Τὸ θέμα του εἶναι ἡ ἔλλειψις ἠθικῶν ἐρεισμάτων. Τοῦτο ὅμως δὲν ἀφορᾶ τοὺς συμμετέχοντας εἰς τὸν παρόντα ἱστότοπον ὅπου ἡ συμβολὴ του εἶναι κατατοπιστικωτάτη καὶ διασκεδαστική.

Ἀντιθέτως ἀδυνατεῖ νὰ κατανοήσῃ τις τοὺς λόγους τῆς ἰδικῆς σας συμμετοχῆς ἐδῶ δεδομένου τοῦ ἀρνητισμοῦ τὸν ὁποῖον συνεχῶς ἐκπέμπετε.

Αγαπητέ κ. Μπακάλη,

Χρόνια πολλά ! Οι απόψεις μας συνταυτίζονται. Είστε ο μοναδικός ο οποίος θεσατε τα δακτυλα επί  των ύλων σχετικά με τον Δημητράκη. Όσο για τον αλσόμα-τρίκαρδο δυστυχώς θα συμφωνησω και πάλι μαζί σας. Συγχαρητήρια σπανίως εχω την ευχαρίστησιν να διαβάζω τοποθετήσεις όπως την ιδικήν σας.

Επισκέπτης
χρονια πολλα σε ολους τους συμμαθητες μου και στο δασκαλο.
και αρχιζω με τα εξης.
ο δασκαλος δεν εχει καμια σχεσει με τον ρωσσοποντικα δημητρακη.ο δασκαλος μιλαει με πραγματικα γεγονοτα,και δεν λεει τις μαλακιες του ρωσσοποντικα.
ο ρωσσοποντικας απο τις μαλακιες και τα ψεμματα που λεει,στο τελος θα νομιζει οτι ειναι και ο υπουργος εξωτερικων της ρωσσιας.

Χρόνια πολλά Αρκάνς,
θε σε παρακαλέσω το θεμα με τον Δημητράκη να τελειώσει εδώ.
Σε ευχαριστώ για την κατανοησή σου.

Ιωσήφ

Επισκέπτης
Ἀντεύχομαι καὶ εὐχαριστῶ.

Προσωπικῶς βεβαίως δὲν θὰ ἀποτολμοῦσα μετανάστευσιν εἰς κοινωνίας τόσον σκληρὰς ὅσον ἡ ρωσσικὴ ἤ ἡ οὐκρανική.

Εἰς ὅλους ἡμᾶς οἱ ὁποῖοι ἠνδρώθημεν πρὸ τοῦ 1991 ἡ ἔλευσις τῶν γυναικῶν ἐκ τῶν χωρῶν αὐτῶν ἔχει ἀφήσει ἀνεξίτηλα βιώματα.

Επισκέπτης
Ἀντεύχομαι καὶ εὐχαριστῶ.

Προσωπικῶς βεβαίως δὲν θὰ ἀποτολμοῦσα μετανάστευσιν εἰς κοινωνίας τόσον σκληρὰς ὅσον ἡ ρωσσικὴ ἤ ἡ οὐκρανική.

Εἰς ὅλους ἡμᾶς οἱ ὁποῖοι ἠνδρώθημεν πρὸ τοῦ 1991 ἡ ἔλευσις τῶν γυναικῶν ἐκ τῶν χωρῶν αὐτῶν ἔχει ἀφήσει ἀνεξίτηλα βιώματα.

εα΄ν ενθυμειστε ο κ. Χατζηφωτιου προ αμνημονευτων ετών είχε δηλώσει προφητικώς ότι γυναίκα στην ελλάδα θα δουμε μονον εαν ανοιξει το ανατολικό μπλοκ. Ωπερ και εγένετο...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να ευχηθώ και εγώ στους συναγωνιστές του θρεντ και στον ιδρυτή του ....χρηστός ανέστη....

Παιδιά μη χαλάτε το κέφι σας....χρονιάρες μέρες δείξτε γενναιοδωρία πρώτα πρώτα στους εαυτούς σας και στα όνειρά σας...Μια μέρα χωρίς γκρίνια μπορείτε?

Επισκέπτης
εα΄ν ενθυμειστε ο κ. Χατζηφωτιου προ αμνημονευτων ετών είχε δηλώσει προφητικώς ότι γυναίκα στην ελλάδα θα δουμε μονον εαν ανοιξει το ανατολικό μπλοκ. Ωπερ και εγένετο...
Βεβαίως καὶ ἐνθυμοῦμαι τᾶς ρήσεις τοῦ ἀρχηγοῦ! Ἡ συγκεκριμένη πρέπει νὰ χρονολογῆται περὶ τὸ 1988 ὅταν ἐπιχειροῦσα τὰ πρῶτα μου σοβαρὰ βήματα εἰς τὸν κόσμον τῶν γυναικῶν καὶ ἔλεγον ὅτι "κάπου πρέπει νὰ ὑπάρχῃ κᾶτι καλύτερον".

Επισκέπτης
Να ευχηθώ και εγώ στους συναγωνιστές του θρεντ και στον ιδρυτή του ....χρηστός ανέστη....

Παιδιά μη χαλάτε το κέφι σας....χρονιάρες μέρες δείξτε γενναιοδωρία πρώτα πρώτα στους εαυτούς σας και στα όνειρά σας...Μια μέρα χωρίς γκρίνια μπορείτε?

Κάζα χρόνια πολλά!
Τα μαλώματα ειναι διότι δεν έχουμε σχεσιν φυλετικώς με τους αρχαίους έλληνες!

Επισκέπτης
Βεβαίως καὶ ἐνθυμοῦμαι τᾶς ρήσεις τοῦ ἀρχηγοῦ! Ἡ συγκεκριμένη πρέπει νὰ χρονολογῆται περὶ τὸ 1988 ὅταν ἐπιχειροῦσα τὰ πρῶτα μου σοβαρὰ βήματα εἰς τὸν κόσμον τῶν γυναικῶν καὶ ἔλεγον ὅτι "κάπου πρέπει νὰ ὑπάρχῃ κᾶτι καλύτερον".

Δεν ειστε  άνθρωπος τετοιων περιγραφών αλλα΄χθες και σημερα έβλεπα κατι μουνάκια φάτσα καρτα και θυμόμουν αυτές τις αηδιαστικές μουναθρες της ελλαδος. Μπλιάχ!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Συγνώμη ο αρχηγός "Χφωτίου" αληθεύει ότι κουράρεται απο τη Τάνια Καψάλη άλλη μεγάλη σελέμπριτι της εποχής 90-95?

Επισκέπτης
Δεν ειστε  άνθρωπος τετοιων περιγραφών αλλα΄χθες και σημερα έβλεπα κατι μουνάκια φάτσα καρτα και θυμόμουν αυτές τις αηδιαστικές μουναθρες της ελλαδος. Μπλιάχ!
:2funny:
Τὸ αὐτὸν καὶ διὰ ἕτερα σημεῖα τῆς ἀνατομίας  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δασκαλε θα σε ακουσω και θα το σταματησω εδω με το δημητρακη.αλλα να σου πω τα εξης.επειδη ο τυπος εχει ψυχολογικα προβληματα,νομιζει πως εχουν ολοι.αυτο το παιδι ειναι σε μια κατασταση ελλεηνη και μπερδευει πολλα πραγματα στο μυαλο του.δεν με ενδιαφερει τις παπαρες που λεει γιατι ρωσσια,διοτι απο αυτα που εχει πει ειναι μαλακιες.  εχει ενας ελλεηνο τροπο ζωης,εως ρακκοσυλλεκτη μπορω να τον χαρακτηρισω κιολας.απλως του ειπα αυτα που του ειπα οταν αρχισε να το παιζει και εκδοτης διπλωματικων διαβατηριων,για το λογο και μονο διοτι υπαρχουν και πιτσιρικαδες στο σαιτ,που δεν εχουν βγει απο την ελλαδα,και μπορει να αρχισουν τον πιστευουν,και να τους ζητησει ο ελλεηνος και κανενα φραγκο για τους βγαλει και καλα δηπλωματικα διαβατηρια.τωρα αν νομιζει οτι με την καθε πουτανα που βρισκει στο δρομο και βγαινει φωτογραφια,οτι μπορει να μας το παιξει γαμιας ειναι γελασμενος πολυ.απο την εμφανιση του και το τροπο του καταλαβαινω γιατι ο τυπος οταν ερχετε ελλαδα γαμαει μονο στα μπουρδελα.οσο για την ουκρανιδα που λεει για μενα σταματησα να γραφω γιατι εχουμε χαθει αυτες τις μερες.τι να γραφω παραμυθια?.τελειωνω δασκαλε με αυτο το σκουπιδι τις ρωσσιας εδω περα και δεν ξανασχολουμε.
μακαρι να ηταν ολοι οι ελεηνοι σαν και μενα.μηπως εσυ εισαι φουκαρας και αγαμητος? :2funny:που εχεις παει αληθεια? :2funny:μηπως η Ουκρανεζα σου υπαρχει μονο στο ιντερνετ?που νε τη?βαλτη μας φωτο μαζι σου να τη δουμε και 'μεις!αν ειχα τα κομπλεξ που λετε δεν θα ειχα τη μαγκια να βαλω της φωτο μου στο ιντερνετ!δε νομιζω οτι πολλοι ελεηνοι εχουν τοσες γκομενες!εσυ για δεν βαζεις της δικες σου να σε θαυμασουμε! :2funny:η διαφορα μας ειναι οτι εγω γραφω με αποδιξεις και εχω και μαρτηρες.ενω εσυ μας γραφεις μονο :jerking:

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειρήνη ημήν

Παιδιά γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους

Επέστρεψα –προσωρινά- γιατί με κάλεσε ένας φίλος να δω τους τσακωμούς σας.

Λοιπόν μια και δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον να μαθαίνω από αυτούς θα ξαναποχωρίσω, αλλά πρώτα θα ήθελα να κάνω μια πρόταση.

Νομίζω ότι μια προσωπική γνωριμία -όσων από εσάς είστε φανατικοί θαμώνες τους Thread- (και από ότι κατάλαβα είστε και του Ρωσία επίσης) θα λύσει πολλές απορίες και θα αντιστρέψει συναισθήματα.

Προσωπικά εγώ γνώρισα τον Δημήτρη στην τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα και πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη αυτή η γνωριμία –άσχετα αν δεν θέλω ή δεν μπορώ να κάνω την ζωή του- μπορώ όμως να τον καταλάβω, και επικοινωνώ τακτικά μαζί του.

Τέτοια άτομα δεν έχουμε την δυνατότητα να τα συναντούμε κάθε μέρα και σίγουρα μια προσωπική επαφή θα λύσει πολλές απορίες και παρεξηγήσεις.

Πιστεύω ότι όσοι σας παρακολουθούν, δεν θέλουν να βλέπουν μια εχθρική αντιπαράθεση μεταξύ των πρωταγωνιστών.
(Αυτήν την πρακτική ας την αφήσουμε για την τηλεόραση).

Ίσως αυτοί οι ίδιοι που ονομάζουν σήμερα τον Δημήτρη ρακοσυλλέκτη, ελεεινό και σκουπίδι τις Ρωσίας να είναι οι ίδιοι που θα λυπόντουσαν -έως και θα θιγόντουσαν- να διαβάζουν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, όπως νιώθω εγώ τώρα.

Εύχομαι και επιζητώ μια συνάντηση για όλους μαζί τις επόμενες μέρες, την οποία δεν θα έχανα με τίποτα.
;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

Δάσκαλε Χρόνια Πολλά και Καλά!
Να περνάς καλά!

burt simpson

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας συντροφοι,γεια σου δασκαλε ιωσηφ,παρακολουθω τα μαθηματα ουκρανολογιας τακτικα,σημερα εκανα εγγραφη και αυτο γιατι τις τελευταιες μερες γνωρισα 1 ουκρανιδα μεσω 1 φιλου..ωραιο παιδι,μπλε ματι,καστανοξανθο μαλλι,170 υψος,πανω απο το μεσο ορο των ελληνιδων αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπολλειπεται των κοριτσιων που διαμενουν ουκρανια.εδω ειναι με τη μανα της αλλα μενουν χωρια..ενας παντρεμενος ελληνας αν εχω καταλαβει καλα την εχει σπιτωσει τη μανα της (σε ακριβη συνοικια των αθηνων) λες δασκαλε το μηλο να πεφτει κατω απο το μηλια?για να μην τα πολυλογω ο φιλος μου την περιεγραψε σαν 1 κοπελα που δεν μπορει να ζησει χωρις το σεξ,οτι δεν εχει και πολλους ηθικους φραγμους.,με τον πρωην της και καλα χωρισε γιατι δεν την ικανοποιουσε(ο φιλος που μ τη γνωρισε ειναι παντρεμενος και την ξερει γτ πηγαινουν μαζι γυμναστηριο)... τεσπα βγαινουμε την πρωτη φορα και μ το παιζε σεμνοτυφη και μη αυτο μη το αλλο φιλακι μεχρι το μαγουλο και λιγο λωκο επιασα..το ιδιο και τη δευτερη φορα που βγηκαμε...παρεπιπτοντως εγω πληρωσα τα ποτα,δεν εκανε κινηση λες και ητανε κατι το φυσικο να πληρωσω εγω,μετα με ρωτισε τι καπνιζω της αρεσουνε πουρακια,αλλα δν εκανα κινηση να της αγορασω,της ειπα οτι αν θελει μπορω να της στριψω απο τα δικα μ...και στα μαγαζια δασκαλε ξερεις τι εκανε?περα που ο ανδρικος πληθυσμος την κοιτουσε σα χανος..με ρωτουσε ανα 5 λεπτα σε πειραζει να ζητησω τσιγαρο? τους ξετρακιασε τους ανθρωπους,και μετα δν της αρεσε η μουσικη με ρωταει σε πειραζει να παω στο ντι-τζευ να ζητησω τραγουδι?(ετσι κανουν και στην ουκρανια,παντα ρωτανε πριν κανουν κατι?μονο για την τουαλεττα δν με ρωτησε).την παραμονη της αναστασης μ στειλε μηνυμα τι θα κανω και τα συναφη..αλλα την απεφυγα δν μπορω να της κανω τον ταξιτζη,να της πληρωνω τα ποτα και ι αμοιβη μ να ειναι 1 φιλακι στο μαγουλο,αντε να πιασω και λιγο λωκο,σημερα μ ξαναστειλε να βγουμε για καφε,σκεφτομαι και γω να την τσεκαρω,της λεω μ κλεψανε το πορτοφολι και ειμαι προς αναζητηση οικονομικης ενισχυσης,μ ξαναστελνει ποσα σ κλεψανε?και καλα μην στενοχωριεσαι,αλλα κουβεντα ι ρουφιανα να τσονταρει τπτ...τεσπα δασκαλε ιωσηφ θελω να ρωτησω    1.πως ειναι δυνατον να μ λεει ο φιλος οτι ειναι κολλημενη με το σεξ και οτι χωρισε τον πρωην γτ δεν την ικανοποιουσε και σε μενα μονο φιλακι στο μαγουλο?μηπως θελει να της κανω καμια μικροεπενδυση για ν ανοιξει τα ποδια?    2. να της ζητησω τπτ δανεικα τωρα που μ χουν κλεψει και καλα το πορτοφολι?    3.οταν ειχαμε βγει αυτη ειχε 3 κινητα,τα οποια τα βαζει στο τραπεζι,αλλα δεν χτυπουσε ποτε κανενα.ειναι δυνατον τετοιο μουνι να μην δεχοτανε σε 1 απο τα 3 ενα 1 τηλ η 1 μηνυμα?τοτε τι τα κανει και τα 3 μαζι?  4.τι πιθανοτητες εχω η τι πρεπει να κανω  για να την εχω εστω για συνοδο?εχω βαλει στο ματι κατι ωραια κομματια ελλεινιδες οι οποιες με  ψιλοσνομπαρανε,τωρα αν εχω αυτο το ουκρανικο μουνι διπλα μ μπορει να εχω καλυτερες πιθανοτητες να κανω κατι μ τις ελλεινιδες..ευχαριστω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom