γεια σας συντροφοι,γεια σου δασκαλε ιωσηφ,παρακολουθω τα μαθηματα ουκρανολογιας τακτικα,σημερα εκανα εγγραφη και αυτο γιατι τις τελευταιες μερες γνωρισα 1 ουκρανιδα μεσω 1 φιλου..ωραιο παιδι,μπλε ματι,καστανοξανθο μαλλι,170 υψος,πανω απο το μεσο ορο των ελληνιδων αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπολλειπεται των κοριτσιων που διαμενουν ουκρανια.εδω ειναι με τη μανα της αλλα μενουν χωρια..ενας παντρεμενος ελληνας αν εχω καταλαβει καλα την εχει σπιτωσει τη μανα της (σε ακριβη συνοικια των αθηνων) λες δασκαλε το μηλο να πεφτει κατω απο το μηλια?για να μην τα πολυλογω ο φιλος μου την περιεγραψε σαν 1 κοπελα που δεν μπορει να ζησει χωρις το σεξ,οτι δεν εχει και πολλους ηθικους φραγμους.,με τον πρωην της και καλα χωρισε γιατι δεν την ικανοποιουσε(ο φιλος που μ τη γνωρισε ειναι παντρεμενος και την ξερει γτ πηγαινουν μαζι γυμναστηριο)... τεσπα βγαινουμε την πρωτη φορα και μ το παιζε σεμνοτυφη και μη αυτο μη το αλλο φιλακι μεχρι το μαγουλο και λιγο λωκο επιασα..το ιδιο και τη δευτερη φορα που βγηκαμε...παρεπιπτοντως εγω πληρωσα τα ποτα,δεν εκανε κινηση λες και ητανε κατι το φυσικο να πληρωσω εγω,μετα με ρωτισε τι καπνιζω της αρεσουνε πουρακια,αλλα δν εκανα κινηση να της αγορασω,της ειπα οτι αν θελει μπορω να της στριψω απο τα δικα μ...και στα μαγαζια δασκαλε ξερεις τι εκανε?περα που ο ανδρικος πληθυσμος την κοιτουσε σα χανος..με ρωτουσε ανα 5 λεπτα σε πειραζει να ζητησω τσιγαρο? τους ξετρακιασε τους ανθρωπους,και μετα δν της αρεσε η μουσικη με ρωταει σε πειραζει να παω στο ντι-τζευ να ζητησω τραγουδι?(ετσι κανουν και στην ουκρανια,παντα ρωτανε πριν κανουν κατι?μονο για την τουαλεττα δν με ρωτησε).την παραμονη της αναστασης μ στειλε μηνυμα τι θα κανω και τα συναφη..αλλα την απεφυγα δν μπορω να της κανω τον ταξιτζη,να της πληρωνω τα ποτα και ι αμοιβη μ να ειναι 1 φιλακι στο μαγουλο,αντε να πιασω και λιγο λωκο,σημερα μ ξαναστειλε να βγουμε για καφε,σκεφτομαι και γω να την τσεκαρω,της λεω μ κλεψανε το πορτοφολι και ειμαι προς αναζητηση οικονομικης ενισχυσης,μ ξαναστελνει ποσα σ κλεψανε?και καλα μην στενοχωριεσαι,αλλα κουβεντα ι ρουφιανα να τσονταρει τπτ...τεσπα δασκαλε ιωσηφ θελω να ρωτησω 1.πως ειναι δυνατον να μ λεει ο φιλος οτι ειναι κολλημενη με το σεξ και οτι χωρισε τον πρωην γτ δεν την ικανοποιουσε και σε μενα μονο φιλακι στο μαγουλο?μηπως θελει να της κανω καμια μικροεπενδυση για ν ανοιξει τα ποδια? 2. να της ζητησω τπτ δανεικα τωρα που μ χουν κλεψει και καλα το πορτοφολι? 3.οταν ειχαμε βγει αυτη ειχε 3 κινητα,τα οποια τα βαζει στο τραπεζι,αλλα δεν χτυπουσε ποτε κανενα.ειναι δυνατον τετοιο μουνι να μην δεχοτανε σε 1 απο τα 3 ενα 1 τηλ η 1 μηνυμα?τοτε τι τα κανει και τα 3 μαζι? 4.τι πιθανοτητες εχω η τι πρεπει να κανω για να την εχω εστω για συνοδο?εχω βαλει στο ματι κατι ωραια κομματια ελλεινιδες οι οποιες με ψιλοσνομπαρανε,τωρα αν εχω αυτο το ουκρανικο μουνι διπλα μ μπορει να εχω καλυτερες πιθανοτητες να κανω κατι μ τις ελλεινιδες..ευχαριστω...