Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οκ φίλε μου θα σε ενημερώσω σχετικά.

Εγώ δέν ξέρω αν πρέπει η 'οχι αλλά με προβλημάτισες  σε σχέση με τις ουκρανορουμανομολδαβοαλβανιες κλπ. αλλά άν η γκομενα είναι έτσι όπως μου αρέσει και την θέλω μόνο για πήδημα και να περάσουμε καλά ποσός με ενδειαφέρει η καταγωγή της ή η εθνικοτητά της.
η απόφαση δική σας  (και δεν ενοώ εσάς που ζείτε σχεδόν μόνιμα εκεί).

ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ
ΜΟΛΔΑΒΕΖΕΣ
ΡΟΥΜΑΝΕΣ
ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ
το θεμα ειναι να γαμισεις εσυ κι οχι να σε γαμησουν αυτες,πολλακις συμβαινει με αδαεις μεσογειους εραστες,η αλλιως να τις γαμας  εσυ δεκα κ να σε γαμανε αυτες μια η καμμια,οχι να σε γαμανε 100-1,επισης συμβαινει κι αυτο πολλακις!!!!!!!!!!
κατα τ αλλα βεβαια αν σου αρεσει η γυναικα ,εννοω να σ αρεσει στα αληθεια,οχι να ζοριζεις τον εαυτο σου οτι "λεει το μωρο",τοτε στα τετοια σου αν ειναι κι απο αλβανια η κοσοβαρα,ΟΜΩς αλλο να γαμας αστερι νορβηγιδα κι αλλο αστερι αλβανιδα,για μενα τουλαχιστον ετσι ειναι
υ.γ.στα βιντεακια που εβαλες θα συμφωνησεις οτι αυτεσ απο κιεβο ειναι οι χειροτερες??-το βιντεο ουκρανια ειναι απο χρεσατικ κλπ στο κιεβο-η ουκρανια κατ εμε, στο κιεβο, εχει τις πιο μαπα γκομενες κ τις πιο "υπερτιμημενες",μαλλον το τσερνομπιλ φταιει!!!!!!!!!!!!!

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Πιθανώς να μην άντεξε άλλο στο πειρασμό, να αγόρασε σπίτι και να ησύχασε ο άνθρωπος.. Δεν ξέρεται ότι όποιος βρίζει και ειρωνεύεται τελικά του γυρνά μπούμερανγκ ?

Keep on writting guys..Αν μη τι άλλο, υπάρχει μια ευχάριστη συνεχεία στα γραφόμενα..

Αυτά.

Πριν λίγο εντόπισα τον Αχαχούχα και τον Τρίκαρδο να συνεχίζουν τον αγώνα τους στο δίπλα "ιερό " μαγαζί.

Δεν σταματούν με τίποτα αυτοί, θα τα πάρουν όλα τσάμπα μιλάμε (στον ύπνο τους) :jerking:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δασκαλε μολις τελειωσε η εκτακτη απογευματινη επισκεψη τις ουκρανιδας,διοτι οπως ειπε δεν θα μπορουσε να ερθει το βραδυ.
δασκαλε παλι με πιπες την βγαλαμε διοτι ειχε περιοδο.
και μπαινω στο ζουμι τις υποθεσης.
δασκαλε ο γαμοξαδερφος τις μανας ειναι ελληνας,ο οποιος ητανε καμια 5-6 χρονια στην ουκρανια,διοτι ητανε μηχανικος σε μια εταιρια που εκανε γεφυρες στην ουκρανια,(οπως μου ειπε),και τωρα ειναι συνταξιουχος.με την μανα τις γνωριστικανε στην ουκρανια,και κανανε παρεα εκει δασκαλε.δασκαλε αν θυμασε σου ειχα πει ποιο παλια οτι η μανα ειχε παει στην ουκρανια,και τις εκλεψαν την τσαντα,αλλα η ρουφανια μπερδευτικε σημερα και μου ειπε οτι η μανα τις με τον γαμωξαδερφο ητανε μαζι τοτε στην ουκρανια.(και τα 500 ευρα θα γινοτανε αερας δασκαλε). για να βοηθησει ο γαμοξαδερφος να κανουνε τα χαρτια τις αδερφης τις ωστε να ερθει ελλαδα.(αλλη μια συνταξη δασκαλε τρωγετε ασυστολα).δασκαλε απο οτι καταλαβα ο γαμοξαδερφος πρεπει να εχει φραγκακια και η ρουφιανα η μανα τις τα τρωει,και απο οτι καταλαβα οτι γινετε καιρο αυτο διοτι αν θυμασε δασκαλε σου ειχα πει και τηλεφωνικος οτι δεν εχει δουλεψει καμια φορα η μανα.(μαλλον τα εμβασματα αρχισαν απο ουκρανια και συνεχιζοντε και εδω).επισης δασκαλε η μανα συνεχιζει να βρισκετε  στο εξοχικο του γαμοξαδερφου,αυτη ηρθε γιατι δουλευε σημερα.επισης δασκαλε αξιζει να αναφερθει οτι ο χορηγος απο τον αλλο μηνα τις ειπε οτι θα τις δωσει αυξηση,και θα την βοηθηση να παρει και μηχανακι.(μαλλον θα τις το παρει αυτος).επισης να αναφερω δασκαλε οτι ηρθε με ψωνια φορτωμενη,και σημερα,τις γνωστες μαλακιες ξερεις, να μην τα αναφερω παλι.δασκαλε τις κλαφτηκα εντελως και τις ειπα οτι δεν βγηκα απο το σπιτι ολο το πασχα γιατι δεν ειχα λεφτα.(με εγραψε στα αρχιδια τις ομως).δασκαλε αρχιζει και μυριζει  χρημα η υποθεση και πρεπει να βρω ακρη τι γινετε.η ουκρανιδα μου ελεγε σημερα οτι ψαχνει να νοικιασει αλλο σπιτι να μενει πιο μεγαλο.ειμαι σιγουρος οτι η πουταναρα η μανα τις ετοιμαζετε να κανει χοντρο φαγωμα στο γαμοξαδερφο,και πρεπει να τον σωσω  τον καημενο,για ενα και μονον λογο.ΓΙΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ.δασκαλε επισης μου ξανατονισε να μην την περνω τηλ,αλλα θα ερχετε αυτη οποτε μπορει στο σπιτι μου.δασκαλε ακουω τις αποψεις σου,πρεπει να σωθει ο γαμοξαδερφος παση θυσια απο αυτες τις ρουφιανες.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Δάσκαλε σήμερα έχουμε και την επέτειο της ΕΘΝΟΣΩΤΉΡΙΑΣ επαναστάσεως

Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
ο καρφάς ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ συνθέτης

Τι τόλμη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι στοίχοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΟΤιΣΜΟ

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δάσκαλε σήμερα έχουμε και την επέτειο της ΕΘΝΟΣΩΤΉΡΙΑΣ επαναστάσεως

Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
ο καρφάς ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ συνθέτης

Τι τόλμη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι στοίχοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΟΤιΣΜΟ
αλσομα μην απασχολεις το δασκαλο με μαλακιες.σημερα πρεπει να παραδοση μαθημα.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Σόρρυ ένα μικρό επετειακό  αφιέρωμα έκανα
άλλωστε στον Δάσκαλο αρέσει η καλή μουσική
μερικές φορές η σκέψη του και το συντακτικό του, μου θυμίζουν τον αήμνηστο ΑΡΧΗΓΟ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε όχι και τρολ η κυρία Τιμοσένκο επειδή είναι μόλις 1,68 ύψος που η Γκάμοβα είχε περάσει από τα 8 της χρόνια που ήταν ήδη 1,70.. :dancing: :boobies: :rockon: :2funny: :S :S :S :S
μια και ειχατε γραψει κατι σχετικο σας βαζω φωτο την γκομενα που ημασταν μαζι σημερα ολη τη μερα.ειναι Βολε'ι'μπολιστρια ετων 20 και εχει υψος 1,87.πριν λιγο την πηγα σπιτι.ειναι πολυ καλη σαν ανθρωπος αλλα οι ψηλες κοπελες δεν ειναι οτι καλητερο για γαμησι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....εχει και μια δυδιμη αδερφη η αδερφη της εχει εναν γκομενο.αλλα σκεφτεται να τον διωξει.μου προτινε σημερα να μεινουμε μαζι εγω αυτη και η αδερφη της!θελει να γνωρισει και τη μανα μου οταν θα ερθει Αγια Πετρουπολη τελη μα'ι'ου!να και μια φωτο της απο το παιχνηδι.παντος παιδια σαν ανθρωπος εχει πολυ γλυκια ψυχη!Ιωσηφ τι με συμβουλευεις να ενδωσω?πειτε μου τη γνωμη σας βρε παιδια.απο τη μια με τους αγωνες θα λειπουνε συχνα και θα μπορω να φερνω γκομενες.θα εχω 2 να πηδαω ταυτοχρονα.τιποτα δεν ζητανε ειναι απο καλη οικογενεια η μανα τους ειναι γιατρος.μου βαλανε ιδεα!!!!!

Συνημμένα

• voleimbolistria.jpg
    voleimbolistria.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 20

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν εφτιαξες καλα το μαλλι σου με την λακ,σου πεταει μια τριχα.
Γαματα ματια εχει η γκομενα παντως,ταξιδιαρικα...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αγαπητέ РОССОЛОГЕ Δημητράκη, όπως έλεγε και μια γριά βουλγάρα στην πάνια:
Οι ψηλές γυναίκες είναι μόνο για παρέλαση, ενώ οι κοντές γυναίκες είναι για κρεββάτι...

Υ.Γ. Αρχοντικέ Δημητράκη, αφού το μωρό έχει καλή ψυχούλα και είναι και από καλή οικογένεια
    εγώ λέω να το κάνεις το ψυχικό και να τις σπιτώσεις κι ας είναι ψηλή.
    Να τις βάζεις και τις δύο να σε γλύφουνε ολόκληρο και να μην κουράζεσαι, πιο πολύ συντριβανάτο
    με τις ψηλές γιατί σε στέλνουνε με καρδιακό πανεύκολα.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
.....εχει και μια δυδιμη αδερφη η αδερφη της εχει εναν γκομενο.αλλα σκεφτεται να τον διωξει.μου προτινε σημερα να μεινουμε μαζι εγω αυτη και η αδερφη της!θελει να γνωρισει και τη μανα μου οταν θα ερθει Αγια Πετρουπολη τελη μα'ι'ου!να και μια φωτο της απο το παιχνηδι.παντος παιδια σαν ανθρωπος εχει πολυ γλυκια ψυχη!Ιωσηφ τι με συμβουλευεις να ενδωσω?πειτε μου τη γνωμη σας βρε παιδια.απο τη μια με τους αγωνες θα λειπουνε συχνα και θα μπορω να φερνω γκομενες.θα εχω 2 να πηδαω ταυτοχρονα.τιποτα δεν ζητανε ειναι απο καλη οικογενεια η μανα τους ειναι γιατρος.μου βαλανε ιδεα!!!!!

Kαι εγώ στη θέση σου θα έκανα την κίνηση.

Ψηλή ειναι. Ομορφη ειναι. Από καλη οικογενεια ειναι. Αθλητρια ειναι.

ΝΑΙ μην το σκεφτεσε, σοβαρά μιλάω

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Δημητράκι σόρρυ αλλά όταν δεν είχες φυτεύσει μαλλιά έφερνες πολύ με τον υπαρχηγό Παττακό.

Ακόμη όμως στο ύφος του φέρνεις κάπως

Τι λέω σχεδόν ίδιοι είστε

Επισκέπτης
μια και ειχατε γραψει κατι σχετικο σας βαζω φωτο την γκομενα που ημασταν μαζι σημερα ολη τη μερα.ειναι Βολε'ι'μπολιστρια ετων 20 και εχει υψος 1,87.πριν λιγο την πηγα σπιτι.ειναι πολυ καλη σαν ανθρωπος αλλα οι ψηλες κοπελες δεν ειναι οτι καλητερο για γαμησι...

Πω,πω πολύτην γουσταρω!
η πολυβολήτρια κανει τωρα ότι μαζεύειτα πραματά της! Ελπιζω νατην κανει γιατι μου τα κανε πουρέ πάλι!
¨Αντε και του χρόνου να ξαναρθει !

Επισκέπτης
Απειλει οτι θα ξεμαλιασει την μαγείρισσα!
¨ασε την μαγειρισσα καλυτερα !
να τρωμε και τζάμπα!

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Πω,πω πολύτην γουσταρω!
η πολυβολήτρια κανει τωρα ότι μαζεύειτα πραματά της! Ελπιζω νατην κανει γιατι μου τα κανε πουρέ πάλι!
¨Αντε και του χρόνου να ξαναρθει !

Και εγώ Δάσκαλε σου εύχομαι "και του χρόνου" να εορτάσουμε μαζί την επέτειο της Επαναστάσεως

Επισκέπτης
Και εγώ Δάσκαλε σου εύχομαι "και του χρόνου" να εορτάσουμε μαζί την επέτειο της Επαναστάσεως

καλα εσυ ρε παιδί μου εισαι κλασσική περιπτωση βαρατε με κι ας κλαιω!
Ολο δεν σ αρεσουν κι ολο εκει το ριχνεις !

Επισκέπτης
δασκαλε μολις τελειωσε η εκτακτη απογευματινη επισκεψη τις ουκρανιδας,διοτι οπως ειπε δεν θα μπορουσε να ερθει το βραδυ.
δασκαλε παλι με πιπες την βγαλαμε διοτι ειχε περιοδο.
και μπαινω στο ζουμι τις υποθεσης.
δασκαλε ο γαμοξαδερφος τις μανας ειναι ελληνας,ο οποιος ητανε καμια 5-6 χρονια στην ουκρανια,διοτι ητανε μηχανικος σε μια εταιρια που εκανε γεφυρες στην ουκρανια,(οπως μου ειπε),και τωρα ειναι συνταξιουχος.με την μανα τις γνωριστικανε στην ουκρανια,και κανανε παρεα εκει δασκαλε.δασκαλε αν θυμασε σου ειχα πει ποιο παλια οτι η μανα ειχε παει στην ουκρανια,και τις εκλεψαν την τσαντα,αλλα η ρουφανια μπερδευτικε σημερα και μου ειπε οτι η μανα τις με τον γαμωξαδερφο ητανε μαζι τοτε στην ουκρανια.(και τα 500 ευρα θα γινοτανε αερας δασκαλε). για να βοηθησει ο γαμοξαδερφος να κανουνε τα χαρτια τις αδερφης τις ωστε να ερθει ελλαδα.(αλλη μια συνταξη δασκαλε τρωγετε ασυστολα).δασκαλε απο οτι καταλαβα ο γαμοξαδερφος πρεπει να εχει φραγκακια και η ρουφιανα η μανα τις τα τρωει,και απο οτι καταλαβα οτι γινετε καιρο αυτο διοτι αν θυμασε δασκαλε σου ειχα πει και τηλεφωνικος οτι δεν εχει δουλεψει καμια φορα η μανα.(μαλλον τα εμβασματα αρχισαν απο ουκρανια και συνεχιζοντε και εδω).επισης δασκαλε η μανα συνεχιζει να βρισκετε  στο εξοχικο του γαμοξαδερφου,αυτη ηρθε γιατι δουλευε σημερα.επισης δασκαλε αξιζει να αναφερθει οτι ο χορηγος απο τον αλλο μηνα τις ειπε οτι θα τις δωσει αυξηση,και θα την βοηθηση να παρει και μηχανακι.(μαλλον θα τις το παρει αυτος).επισης να αναφερω δασκαλε οτι ηρθε με ψωνια φορτωμενη,και σημερα,τις γνωστες μαλακιες ξερεις, να μην τα αναφερω παλι.δασκαλε τις κλαφτηκα εντελως και τις ειπα οτι δεν βγηκα απο το σπιτι ολο το πασχα γιατι δεν ειχα λεφτα.(με εγραψε στα αρχιδια τις ομως).δασκαλε αρχιζει και μυριζει  χρημα η υποθεση και πρεπει να βρω ακρη τι γινετε.η ουκρανιδα μου ελεγε σημερα οτι ψαχνει να νοικιασει αλλο σπιτι να μενει πιο μεγαλο.ειμαι σιγουρος οτι η πουταναρα η μανα τις ετοιμαζετε να κανει χοντρο φαγωμα στο γαμοξαδερφο,και πρεπει να τον σωσω  τον καημενο,για ενα και μονον λογο.ΓΙΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ.δασκαλε επισης μου ξανατονισε να μην την περνω τηλ,αλλα θα ερχετε αυτη οποτε μπορει στο σπιτι μου.δασκαλε ακουω τις αποψεις σου,πρεπει να σωθει ο γαμοξαδερφος παση θυσια απο αυτες τις ρουφιανες.

Κατσε ρε αρκανς διοτι μου χει ζαλισει τους ορχεις η πολυβολήτρια. Αν ειμαι τυχερος θα ξεκουμπιστει και θα φυγει. Άμα μπλοφαρει την εχω γαμησει! Δεν την αντεχω άλλο, εχω παθει ορχίτιδα! Εντάξει κανω τον κινεζο που τα μαζευει!
αντε να παει στο καλό!
Μα καλα ο γαμωξαδερφος τοσα μουνια στην ουκραίνα την πουρή βρήκε????
Ποσο χρονων μπορει να ειναι ο ξαδερφος για να την βρισκει με την πουρή? Ογδόντα???

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
καλα εσυ ρε παιδί μου εισαι κλασσική περιπτωση βαρατε με κι ας κλαιω!
Ολο δεν σ αρεσουν κι ολο εκει το ριχνεις !

Σόρρυ Δάσκαλε δεν σας καταλαβένω, παρακαλώ γίνεται πιο σαφής.
Εγώ το έχω δηλώσει καθαρά, ειμαι αντικουμουνηστής και πιστεύω ότι εδώ γίνεται πατριωτικό έργον.

Προσπαθώ να δώσω να καταλάβουν οι νεότεροι συμμαθητές μου που δεν έζησαν την ελευθεριά και προκοπή του τόπου μας, επί των ημερών της Εθνικοσωτηρίου Επαναστάσεως ότι όλοι μας ζουσαμε καλύτερα.
Δλδ, δεν είναι σωστό να ομολογώ ότι φέρεται στον λόγον σας,  πολλας ομοιότητες, του σωτήρα μας Γεωργιού Παπαδοπούλου

Επισκέπτης
Σόρρυ Δάσκαλε δεν σας καταλαβένω, παρακαλώ γίνεται πιο σαφής.
Εγώ το έχω δηλώσει καθαρά, ειμαι αντικουμουνηστής και πιστεύω ότι εδώ γίνεται πατριωτικό έργον.

Δλδ, δεν είναι σωστό να ομολογώ ότι φέρεται στον λόγον σας,  πολλας ομοιότητες, του σωτήρα μας Γεωργιού Παπαδοπούλου

Βαπτισιμιου του Γεωργιου Σταυροπούλου, αυτόν εννοεις?

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Βαπτισιμιου του Γεωργιου Σταυροπούλου, αυτόν εννοεις?

Ήξευρα ότι τα χωρίαν τους είναι κοντά, δεν εγνώριζα όμως ομολογώ την πνευματική τους συγγένεια
Δεν εξεπλάγειν όμως ποσός.
Μαθένω πολλά Διδάσκαλε από εσάς και δεν δύναμε να σς το ανταποδώσω παρά μόνον με την λατρεία μου εις το σεβάσμιο προσωπό σας.
Ο αδελφός μου εβρίκε παλαιές φωτογραφίες σας από την αποφοίτηση σας εκ της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, μήπως επιθημήτε να τις διανήμω  ως "φυλακτό" εις θαυμαστές σας;;;;;;;;;;;;; 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom