το θεμα ειναι να γαμισεις εσυ κι οχι να σε γαμησουν αυτες,πολλακις συμβαινει με αδαεις μεσογειους εραστες,η αλλιως να τις γαμας εσυ δεκα κ να σε γαμανε αυτες μια η καμμια,οχι να σε γαμανε 100-1,επισης συμβαινει κι αυτο πολλακις!!!!!!!!!!οκ φίλε μου θα σε ενημερώσω σχετικά.
Εγώ δέν ξέρω αν πρέπει η 'οχι αλλά με προβλημάτισες σε σχέση με τις ουκρανορουμανομολδαβοαλβανιες κλπ. αλλά άν η γκομενα είναι έτσι όπως μου αρέσει και την θέλω μόνο για πήδημα και να περάσουμε καλά ποσός με ενδειαφέρει η καταγωγή της ή η εθνικοτητά της.
η απόφαση δική σας (και δεν ενοώ εσάς που ζείτε σχεδόν μόνιμα εκεί).
ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ
ΜΟΛΔΑΒΕΖΕΣ
ΡΟΥΜΑΝΕΣ
ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ
κατα τ αλλα βεβαια αν σου αρεσει η γυναικα ,εννοω να σ αρεσει στα αληθεια,οχι να ζοριζεις τον εαυτο σου οτι "λεει το μωρο",τοτε στα τετοια σου αν ειναι κι απο αλβανια η κοσοβαρα,ΟΜΩς αλλο να γαμας αστερι νορβηγιδα κι αλλο αστερι αλβανιδα,για μενα τουλαχιστον ετσι ειναι
υ.γ.στα βιντεακια που εβαλες θα συμφωνησεις οτι αυτεσ απο κιεβο ειναι οι χειροτερες??-το βιντεο ουκρανια ειναι απο χρεσατικ κλπ στο κιεβο-η ουκρανια κατ εμε, στο κιεβο, εχει τις πιο μαπα γκομενες κ τις πιο "υπερτιμημενες",μαλλον το τσερνομπιλ φταιει!!!!!!!!!!!!!