Επισκέπτης
ήτοι σε 7-9 μέρες
άντε δηλαδή το πολύ την πρώτη φορά να το παίζεις σοβαρώσ αλλά την δεύτερη άμα δε χουφτώσεις το παιχνίδι έχει χαθεί, άμα χουφτώσεις και ξανάρθει η γκόμενα πά να πει ότι γουστάρει αλλιώς ντασβεντάνια κι η επόμενη
ήτοι σε 7-9 μέρες
άντε δηλαδή το πολύ την πρώτη φορά να το παίζεις σοβαρώσ αλλά την δεύτερη άμα δε χουφτώσεις το παιχνίδι έχει χαθεί, άμα χουφτώσεις και ξανάρθει η γκόμενα πά να πει ότι γουστάρει αλλιώς ντασβεντάνια κι η επόμενη
ρε παιδί μου είναι να βρεις μια γκόμενα που να της εμπνέεις το πορτοφολικό και το πατρικό συναίσθημα...
κι αυτές όλες κατά 98% γουστάρουν όλες νεαρούς 18-20 ετών!
να τραβά τα μαλλιά του άν έχει δηλαδή....Εγώ βλέπω 22 ετών γκόμενες με γκόμενο 18, ή 27 ετών (γιαγια κατ εμέ) με γκόμενο 21!
είναι να τραβά κανείς τα μαλλιά του!
Συμφωνώ απολύτως....και για να της εμπνέεις το πατρικό....πρέπει να τη πας κάπου να γελάσει...να πιεί ...να τη κάνεις νταχτιρντί (κοινώς χούφτωμα) και να πεί μέσα της...ο πατέρας μου με έδερνε αλλά με αυτό το μπαμπά περνάω ζάχαρη...χώρια που του τον επιασα και την έχει μεγάλη επιβεβαιωμένα
Εσύ μιλάς για τη παραλλα΄γη
Εννοειται...οτι στο διαμέρισμα θα φέρνουν τις παντόφλες και θα τις στελνω στο σουπερμαρκετ να κουβαλήσουν...λέω για το πρώτο ραντεβού...τέλος πάντων...τη καληνύχτα μου Ιωσήφ
να κλαμεις όλη νύχτα...
ιωσηφ επειδη σε θεωρω λιγο παλαιας σχολης,εδω με εξεπληξες ευχαρισταΠάντως εκεί που του μιλα΄ς χούφτωνε! Αν δεν τις χουφτώνεις θα το μετανιώσεις...Άκου με κάτι ξέρω...
τοπα κ πριν,εισαι στο στοχο,άντε δηλαδή το πολύ την πρώτη φορά να το παίζεις σοβαρώσ αλλά την δεύτερη άμα δε χουφτώσεις το παιχνίδι έχει χαθεί, άμα χουφτώσεις και ξανάρθει η γκόμενα πά να πει ότι γουστάρει αλλιώς ντασβεντάνια κι η επόμενη
οποια φυγει,εφυγε, ετσι κι αλλιως χαμενη ητανε,γλυτωνεις κ τα χασομερια
δασκαλε,ουτε μες στο μυαλο μου νασουναπιας της τον κώλο κατ ευθείαν!
νομίζεις ΄ότι σου κάνω πλάκα αλλά τα γουστάρουν κάτι τέτοια αυτές (άμα πραματικά σε γουστάρει ε??)
Εγώ βλέπω 22 ετών γκόμενες με γκόμενο 18, ή 27 ετών (γιαγια κατ εμέ) με γκόμενο 21!
είναι να τραβά κανείς τα μαλλιά του!
δασκαλε,ουτε μες στο μυαλο μου νασουνα
φιλε cazablanca ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ του site!!!
χαιρομαι που τα λεει ο ιωσηφ πουχει κ μεγαλο "ειδικο" βαρος,
αυτα τα τελευταια κρατηστε ολοι οι μη μονιμοι
-εκδρομεις στις "κωλοχωρες" ( ετσι τις λεω κ λογω κωλοκαταστασης,αλλα κ λογω πολλων ωραιων κωλων)
ιωσηφ,χτες δε μπηκα καθολου,ευχαριστη εκπληξη ολα οσα ειδα σημερα,γιατι πολυ "οικογενειακη" κλπ, μας την ειχες βγαλει την Ουκραινα κ απο σεβασμο δεν μπορω κ να αντιλεγω,αλλα χτες εδωσες ρεστα,εμενα ειδικα με εξεφρασες απολυτα με τις οδηγιες σου!!!