Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
xaxa τωρα γυρισανε τα πραγματα και απο εκει που τραβαγαμε τα μαλλια μας με τος γερους που κυκλοφορουσανε πιπινια,

γυρισανε τα πραγματα,και μας φαινεται παραλογο τα νιατα και η ομορφια(δηλαδη το φυσιολογικο)να εχει περαση...

χαχαχαχα κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεε παππουδες....

έλα μωρέ πατέρα μάξιμε, βάζεις τώρα τα σαλιαρόπαιδα ίσαμε την γοητεία ενός γοητευτικού πενηντάρη...Που έχει πείρα, που έχει καταξιωθεί στην ζωή, που, που...

μπου χου χου...

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έλα μωρέ πατέρα μάξιμε, βάζεις τώρα τα σαλιαρόπαιδα ίσαμε την γοητεία ενός γοητευτικού πενηντάρη...Που έχει πείρα, που έχει καταξιωθεί στην ζωή, που, που...

μπου χου χου...

καλα τα λες,
συνεχα απτοητος,
οι γνωσεις σου ειναι πολυτιμες για εμας..

υ.γ.πλακα εκανα..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ιωσηφ βλεπω τακιμιασατε με το μαξιμο...
καλησπερα σε ολους!!! :grin:

Επισκέπτης
ιωσηφ βλεπω τακιμιασατε με το μαξιμο...
καλησπερα σε ολους!!! :grin:

ντόμπρι βέτσερ!

κοίτα εγώ το αποφάσισα! Αν επιζήσω της μονομαχίας θα βρω μια κυρούλα 35-40 χρονών να με γεροντοκομήσει. Να περάσω ήσυχα τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. τέρμα οι μικρούλες για μένα...

Επισκέπτης
ντόμπρι βέτσερ!

κοίτα εγώ το αποφάσισα! Αν επιζήσω της μονομαχίας θα βρω μια κυρούλα 35-40 χρονών να με γεροντοκομήσει. Να περάσω ήσυχα τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. τέρμα οι μικρούλες για μένα...

θα χει και κάνα δυο παιδάκια 15 -20 χρονών θα γλυτώσω και τα έξοδα τοκετου, νηπιαγωγείου, σχολείων , φροντιστηρίων!
Μεγάλη υπόθεσις...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
καμια πουτάνα απ το ρίβρες γάμησες????
αυτο ομως εχτες  με το ριβερ που κολαγε?
η τον ετοιμαζεις για καμακι κομαντο τον μαθητευομενο σου,νηστικο κ πεινασμενο,να βγει κ να χουφτωσει απο τα αποδυτηρια,η
τονε στελνεις στο ριβερ,να γαμισει καμια μεταμφιεσμενη οικιακη βοηθο με 200ε κ τον τελειωσες με την εκπαιδευση κ τονε βαζεις στο τορβα με τους αγγλοσαξωνες,ιταλους,αμερικανομαλακες κλπ θυματα!!!
διωρθοσε με αν κανω λαθος
cazablanka  μην παρεξηγηθω,γενικα ειναι τα σχολια,δεν αφορουν εσενα,τον ιωσηφ πιο πολυ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
α δε μ αρεσει η παρεα σας!!!
πατε να με ωθησετε σε ακολασιες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
αυτο ομως εχτες  με το ριβερ που κολαγε?
η τον ετοιμαζεις για καμακι κομαντο τον μαθητευομενο σου,νηστικο κ πεινασμενο,να βγει κ να χουφτωσει απο τα αποδυτηρια,η
τονε στελνεις στο ριβερ,να γαμισει καμια μεταμφιεσμενη οικιακη βοηθο με 200ε κ τον τελειωσες με την εκπαιδευση κ τονε βαζεις στο τορβα με τους αγγλοσαξωνες,ιταλους,αμερικανομαλακες κλπ θυματα!!!
διωρθοσε με αν κανω λαθος
cazablanka  μην παρεξηγηθω,γενικα ειναι τα σχολια,δεν αφορουν εσενα,τον ιωσηφ πιο πολυ

κοίτα κόλλαγε ότι γενικώς μ αυτά που κάνει δεν τον βλέπω να γαμάει.
οπότε τον έστειλα ρίβερ για ένα στα σίγουρα (απ ολότελα καλή κι η παναγιώταινα)
αν ήταν πιο προχωρημένος θα τον έστελνα τράσα Κιεβ - Χάρκοβ αλλά αυτός φοβάται παναθεμά τον!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εγώ έκανα μπου χου χου στ αλήθεια.
Τώρα στα γεράματα
κάνε γερό-Ιωσήφ καμάκι
Γίνονται αυτά τα πράματα???
τωρα μη χαιδευεσαι
τουλαχιστον αν κρατιεσαι καλα κ σε εμφανιση αλλα κ οικονομικα οπως νομιζω,μπασ στο διαολο τοσες καριολες κυκλοφορουν ολο κ καποια θα τη πατησει μαζι σου
ειδικα τωρα με τη κριση,θα τους πεσουν κ τα φτερα λιγο
εδω πεσαν στα αρχιψωνια τις ρουμανες

Επισκέπτης
τωρα μη χαιδευεσαι
τουλαχιστον αν κρατιεσαι καλα κ σε εμφανιση αλλα κ οικονομικα οπως νομιζω,μπασ στο διαλο τοσες καριολες κυκλοφορουν ολο κ καποια θα τη πατησει μαζι σου
ειδικα τωρα με τη κριση,θα τους πεσοθν κ τα φτερα λιγο
εδω πεσαν στα αρχιψωνια τις ρουμανες

λες?? άντε απ το στόμα σου και στου θεού τ αυτί!
ανέβηκε πάντως το γαμημένο το ρούβλι σήμερα!
μειώθηκε η γοητεία μου!

Επισκέπτης
λες?? άντε απ το στόμα σου και στου θεού τ αυτί!
ανέβηκε πάντως το γαμημένο το ρούβλι σήμερα!
μειώθηκε η γοητεία μου!

δηλαδή η γοητεία μου για να καταλάβεις είναι αντιστρόφως ανάλογη της αξίας του ρουβλίου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom