Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
λες?? άντε απ το στόμα σου και στου θεού τ αυτί!
ανέβηκε πάντως το γαμημένο το ρούβλι σήμερα!
μειώθηκε η γοητεία μου!
σοβαρα τωρα,οταν το μελλον ειναι δυσοιωνο,τοχω δει σε αυτες τις χωρες,αλλαζει κ η σταση απο τα κοπροσκυλα αυτα,αντρες αλλα κ ειδικα γυναικες απεναντι στους ξενους
οποτε μη φοβασαι,με το γιουσενκο κ γιανουκοβιτς κ την ιουλια(το απολυτο  milf,γραφει ενας καπου,ετσι για να δεις τι παθαινει ο κοσμος απο τις μαλακιες που ακουει καθε μερα στη τηλεοραση!!),μ αυτους λοιπον εκει για κυβερνηση βλεπω να τους αποτελειωνουν μια ωρα αρχιτερα κ τους ουκρανους κ τις ελπιδες για την ε.ε.
εχε εμπιστοσυνη στους μαλακες
μηπως κ εδω δε  το παλευουνε,αλλο πουχουνε την ε.ε. κ δε μπορουνε να το βυθισουνε αμεσα το καραβι"ελλασ"
εκει δε εχουνε κανενα απο πανω,οποτε σε κανα χρονο θα γαμας οπως το 95 παλι κ καλυτερα προβλεπω!!

Επισκέπτης
σοβαρα τωρα,οταν το μελλον ειναι δυσοιωνο,τοχω δει σε αυτες τις χωρες,αλλαζει κ η σταση απο τα κοπροσκυλα αυτα,αντρες αλλα κ ειδικα γυναικες απεναντι στους ξενους
οποτε μη φοβασαι,με το γιουσενκο κ γιανουκοβιτς κ την ιουλια(το απολυτο  milf,γραφει ενας καπου,ετσι για να δεις τι παθαινει ο κοσμος απο τις μαλακιες που ακουει καθε μερα στη τηλεοραση!!),μ αυτους λοιπον εκει για κυβερνηση βλεπω να τους αποτελειωνουν μια ωρα αρχιτερα κ τους ουκρανους κ τις ελπιδες για την ε.ε.
εχε εμπιστοσυνη στους μαλακες
μηπως κ εδω δε  το παλευουνε,αλλο πουχουνε την ε.ε. κ δε μπορουνε να το βυθισουνε αμεσα το καραβι"ελλασ"
εκει δε εχουνε κανενα απο πανω,οποτε σε κανα χρονο θα γαμας οπως το 95 παλι κ καλυτερα προβλεπω!!

ναι αλλά μην περάσει πολύς καιρός και φτάσω εγώ 95!
για κάτσε θα διαβάσω την ενημέρωση για τα μπουρδέλα καλού-κακού κράτα και μία πισινή!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εναν ΚΟΥΡΗ σε εχω ξαναρωτησει  κ απαντηση δεν πηρα,τον ξερεις,?ειναι κ αυτος χρονια εκει

Επισκέπτης
για κάτσε θα διαβάσω την ενημέρωση για τα μπουρδέλα καλού-κακού κράτα και μία πισινή!

Πάω ν απλώσω και κάνα δυο μπριτζόλες στα μούτρα μου μπας και σφίξουν και με δει το κοριτσάκι και στενάξει...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ειπαμε ,ΑΜΕΣΑ,δεν αντεχουνε αυτοι να περιμενουν,θα φανε οτι απεμεινε  με κανα δανειο απο δεξια αριστερα,θα τα ξεπουλησουν ολα κ μετα ,αντε απο την αρχη ο κοσμος να δουλευει με λιτοτητες κλπ μαλακιες για το καλο της χωρας(κατι μου θυμισει αυτο)
οποτε οι νεοτεροι  κ γηραιοτεροι σατυροι(κ εγω σιγα σιγα εκει οδευω με το περασμα των ετων,βεβαια) με επιγνωση των ιδιαιτεροτητων αναμενεται να ξαναγηνουν επικαιροι
ειναι και αυτοι μια καποια λυση

Επισκέπτης
ειπαμε ,ΑΜΕΣΑ,δεν αντεχουνε αυτοι να περιμενουν,θα φανε οτι απεμεινε  με κανα δανειο απο δεξια αριστερα,θα τα ξεπουλησουν ολα κ μετα ,αντε απο την αρχη ο κοσμος να δουλευει με λιτοτητες κλπ μαλακιες για το καλο της χωρας(κατι μου θυμισει αυτο)
οποτε οι νεοτεροι  κ γηραιοτεροι σατυροι(κ εγω σιγα σιγα εκει οδευω με το περασμα των ετων,βεβαια) με επιγνωση των ιδιαιτεροτητων αναμενεται να ξαναγηνουν επικαιροι
ειναι και αυτοι μια καποια λυση

[/quote

α μπα καημένε εγω΄μαι ακόμα νέος. στην ανάπτυξη. Αυτά που λες είναι για κάτι γέρους που δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αν είναι αυτός που νομίζω είναι και παντρεμένος με την πως την λένε, πως την λένε, την μαντάμ...
φιλολογικη ειναι η ερωτηση,εγω δε τον ξερω ενας φιλος μου τον ξερει
απλα ειναι γυρω στα δικα σου χρονια απ οτι ξερω γι αυτο ρωταω
το μονο που ξερω οτι ειχε ανοιξει καποια φαστφουντ τα "snak"???

Επισκέπτης

¨Α! θυμήθηκα πως λένε την γυναίκα του! Μαντάμ Κουρή.

Επισκέπτης

ΔΕν ξέρω μπορεί και να μην τον έχω δει.
βρε παιδάκι μου τι να σου πω δεν πολυβγαίνω τον τελευταίο καιρό λόγω ποδάγρας.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τελικα με το μαθημα περνα η ωρα
τα λεμε μετα,παω να βγαλω τη γυναικα(στην ελλαδα) βολτα
υπομονη αλλη μια εβδομας να τη κοπανησω για τι; κωλοχωρες παλι

Επισκέπτης
άσε με τώρα και με χει φάει η αγωνία με το 16χρονο. Είναι αργά να το πάρω τηλέφωνο θα κοιμάται με το αρκουδάκι του!

άντε ρε ρεντπαινζ προσευχήσου να καταρεύσει αύριο το ρούβλι μπας και κοιμηθεί με μένα τον αρκούδο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom