Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γενικώς ο άνδρας είναι πολύ πιο συναισθηματικό ον απο την γυναίκα.
Οι γυναίκες οι πιο πολλες τα γραφουν ολα στη μουνάρα τους...

εν τω μεταξύ έχουν βγει κι οι μαλακείες ότι οι γυναίκες στην σημερινή εποχή δουελύουν κι είναι οικονομικώς ανεξάρτητες.
παπαριές!
Τις μόνες οικονομικώς ανεξάρτητες γυναίκες που ήξερα ήταν η Χριστίνα Μωνάση και οι πουτάνες!

Επισκέπτης
εν τω μεταξύ έχουν βγει κι οι μαλακείες ότι οι γυναίκες στην σημερινή εποχή δουελύουν κι είναι οικονομικώς ανεξάρτητες.
παπαριές!
Τις μόνες οικονομικώς ανεξάρτητες γυναίκες που ήξερα ήταν η Χριστίνα Μωνάση και οι πουτάνες!

τώρα οι πουτάνες απ ότι έχω καταλάβει πρέπει να ναι οι πιο πολλές φιλαργυρες...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.
Και το κακό είναι ότι το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται.

Επισκέπτης
παπαριές!
Πιθανον να μην γουσταρουν κιολας να ειναι οικονομικα ανεξαρτητες.
Σωστα,και οποια το αμφισβητει ας την ψαξει λιγο στον παροντα ιστοτοπο...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι σαφώς. Όπως βλέπετε εγώ την αυτοκριτική μου την έχω κάνει αυστηρά και προ πολλού.
Απλώς αποφάσισα εκεί που ήταν να με κοροιδεύουν κάτι πατσούρες να με κοροιδεύουν...μουνάρες!
Ακριβως! Τουλαχιστον αφου πιανεσαι κοροιδο να ``γλειφεις`` κ τπτ καλο...οχι σαν τα πατσαβοθρια που εχουμε δω! Ολα ειναι θεμα επιλογων...εν τελει!

Επισκέπτης
Πιθανον να μην γουσταρουν κιολας να ειναι οικονομικα ανεξαρτητες.Σωστα,και οποια το αμφισβητει ας την ψαξει λιγο στον παροντα ιστοτοπο...

κοίτα δε γουστάρουν διότι για να σαι οικονομικά ανεξα΄ρτητως πρέεπι να σου γίνει ο πάτος να από την δουλειά. Όσο για τις πουτάνες όπως έγραψε κάποιος άλλος αυτές γαμιούνται...στην δουλειά!

Επισκέπτης
Ακριβως! Τουλαχιστον αφου πιανεσαι κοροιδο να ``γλειφεις`` κ τπτ καλο...οχι σαν τα πατσαβοθρια που εχουμε δω! Ολα ειναι θεμα επιλογων...εν τελει!

καλά οι γυναίκες στην ελλάδα είναι κάτι το τραγικό. Κάτι σαν τους άντρες? στην ουκρανία!

Επισκέπτης
καλά οι γυναίκες στην ελλάδα είναι κάτι το τραγικό. Κάτι σαν τους άντρες? στην ουκρανία!

δηλαδή να το θέσω αλλιω΄ς: Οι γυναίκες στην ελλάδα είναι σαν άντρες και οι άντρες στην Ουκραίνα σα γυναικούλες...

Επισκέπτης
δηλαδή να το θέσω αλλιω΄ς: Οι γυναίκες στην ελλάδα είναι σαν άντρες και οι άντρες στην Ουκραίνα σα γυναικούλες...

να κάνεις στην ελλάδα γλυφομούνι και να ναι σα να περνάς τη γλωσσα σου γυαλόχαρτο! Μπλιααχ!

Επισκέπτης
κοίτα δε γουστάρουν διότι για να σαι οικονομικά ανεξα΄ρτητως πρέεπι να σου γίνει ο πάτος να από την δουλειά.
Χα,χα εγω τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια χτυπαγα 12ωρα-14ωρα και οταν γυρναγα σπιτι η δικια μου με περιμενε αρματωμενη για ρεβεγιον...και βεβαια καθοτι τυγχανω,οπως επισημανες,συναισθηματικο και ψυχοπονιαρικο ον-ος(:jerking:)*,καταλαβαινεις οτι τραβηξα πρωτοχρονιατικα λουκι για να μην στεναχωρησω το προσωπο...

*Να κανω και εγω την αυτοκριτικη μου...

Επισκέπτης
καλά τις λέτε ελεεινίδες! γεια στο πληκτρολόγιο αυτουνού που το βγαλε!

Η Ελεεινική κυβέρνησις! Δεν άφηκε τότε το 90 κάνα εκκατομύριο μουνάρες Ρωσίδες Ουκρανίδες να ρθουν παρά μας κουβάλησαν τους Αλβανούς! Για να τους καλαφατάνε!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλά τις λέτε ελεεινίδες! γεια στο πληκτρολόγιο αυτουνού που το βγαλε!
Δασκαλε μην το πιασουμε αυτο το θεμα...Δεν τους αξιζει! απλα δεν τους αξιζει...σε εχω διαβασει απο την αρχη των μαθηματων! ακομα κ ετσι οπως τα λες παλι εκει θα ηθελα να ειμαι! Εδω δεν παλευεται με τπτ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom