Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δασκαλε μην το πιασουμε αυτο το θεμα...Δεν τους αξιζει! απλα δεν τους αξιζει...σε εχω διαβασει απο την αρχη των μαθηματων! ακομα κ ετσι οπως τα λες παλι εκει θα ηθελα να ειμαι! Εδω δεν παλευεται με τπτ..

κοίτα ένας από τους δυο ή εσύ ή ο τιν30 δε μου γραψε ότι αν υπήρχε κυβέρνηση στην Ελλάδα θα τους γαμούσαμε(τις σκύθισσες) και θα μας πληρώνανε! Σωστό 100%. Αλλά όταν το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι πάνηδες τι θα κοιτάξουν τις Σκύθισσες ή τους αλβανούς?

Επισκέπτης
κοίτα ένας από τους δυο ή εσύ ή ο τιν30 δε μου γραψε ότι αν υπήρχε κυβέρνηση στην Ελλάδα θα τους γαμούσαμε(τις σκύθισσες) και θα μας πληρώνανε! Σωστό 100%. Αλλά όταν το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι πάνηδες τι θα κοιτάξουν τις Σκύθισσες ή τους αλβανούς?

Μαζώξανε τους Αλβανούς κι όλοι την άλλη τριτοκοσμική αφρόκρεμα για να διαλύσουν το έθνος κι επί την ευκαιρία να τρώνε και κάνα πέος...

Επισκέπτης
Μαζώξανε τους Αλβανούς κι όλοι την άλλη τριτοκοσμική αφρόκρεμα για να διαλύσουν το έθνος κι επί την ευκαιρία να τρώνε και κάνα πέος...

μου χουν πει κάτι ιστορίες για κάτι τραγικούς φουκαράδες που τα φτιαξαν με αλβανίδες!
εκεί να δείτε πίκρα!

Επισκέπτης
μου χουν πει κάτι ιστορίες για κάτι τραγικούς φουκαράδες που τα φτιαξαν με αλβανίδες!
εκεί να δείτε πίκρα!

είχα έναν γνωστό και φίλο που έκανε το τραγικό ατόπημα να παντρευτεί αλβανίδα!
Μόνο που δεν είχε βάλει μια πλαστική πούτσα να τον γαμάει!
έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του, είναιστις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Λοιπον...μια που γύρισα....να συνοψίσω και ορισμένα συμπεράσματα....για ουκρανίδες μουνάρες ξεκίνησε το σαιτ, και το γυρίσαμε αρχικώς στις πουτανάρες και στο τέλος όπως είπε και ο μουσουργός Μικης θέλει δουλιά πολλή και για να σοβαρό δεσμό λέει αφού σου βγεί το λάδι...επομένως μηδεν στο πηλίκο έτσι είναι και στην Ελλάδα και στη Σουηδία και παντού λίγο πολύ...Θες μουνάρα ουκρανίδα βελγίδα κλπ. πρέπει να κάνεις επένδυση ζωής...Ετσι και ο δάσκαλος μόνο πιπίνια έβλεπε στην αρχή του θρεντ και τώρα το γύρισε με τα παθήματα και τα δικά του και τα δικά μου και τα δικά σας και θέλει μπαμπούσκα και δυο παιδάκια φασόν έτοιμα από πριν ...να σας πω κάτι...δίκιο έχει...

Τώρα για να κοροιδευόμαστε, να περνάει η ώρα, να παίζουμε χωρίς μπάλα, επειδή είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι απο όλα έχει ο μπαξές (μόνο στο μπαξέ μη βάλετε τον αγοραίο)..  Ως παλιό καμάκι όσο περπατάω καμακώνω....

Παρεπιπτόντως έπεσε ένα χοντρό μπαλαμούτι απόψε....για τους ανησυχούντας....

Επισκέπτης
Λοιπον...μια που γύρισα....να συνοψίσω και ορισμένα συμπεράσματα....για ουκρανίδες μουνάρες ξεκίνησε το σαιτ, και το γυρίσαμε αρχικώς στις πουτανάρες και στο τέλος όπως είπε και ο μουσουργός Μικης θέλει δουλιά πολλή και για να σοβαρό δεσμό λέει αφού σου βγεί το λάδι...επομένως μηδεν στο πηλίκο έτσι είναι και στην Ελλάδα και στη Σουηδία και παντού λίγο πολύ...Θες μουνάρα ουκρανίδα βελγίδα κλπ. πρέπει να κάνεις επένδυση ζωής...Ετσι και ο δάσκαλος μόνο πιπίνια έβλεπε στην αρχή του θρεντ και τώρα το γύρισε με τα παθήματα και τα δικά του και τα δικά μου και τα δικά σας και θέλει μπαμπούσκα και δυο παιδάκια φασόν έτοιμα από πριν ...να σας πω κάτι...δίκιο έχει...

Τώρα για να κοροιδευόμαστε, να περνάει η ώρα, να παίζουμε χωρίς μπάλα, επειδή είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι απο όλα έχει ο μπαξές (μόνο στο μπαξέ μη βάλετε τον αγοραίο)..  Ως παλιό καμάκι όσο περπατάω καμακώνω....

της έπιασες το μουνι????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Κάζα, παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνει το θρεντ και περνάει ο καιρός το γράψιμο σου στυλιστικά προσεγγίζει αυτό του Δασκάλου.
Μπράβο, προφανώς τα μαθήματα δεν πηγαίνουν χαμένα.
Και ας γκρινιάζει ο Δάσκαλος.

Τώρα, εγώ μόνον μία αντίρρηση έχω στα γραφόμενα σου: "Βελγίδα μουνάρα".

Επισκέπτης

έλα που το φαγες! ένα αστειάκι είπαμε! Με φαντάζεσαι με μπάμπουσκα? δυό γέροι στο ίδιο σπίτι! τι θα κάνουμε θα περιμένουμε τον θάνατο? Ε άλλη η χάρη του 16χρονου πώς να το κάνουμε! Εντάξει δε λέω πληρώνουμε κατιτίς παραπάνω αλλά παίρνουμε πράμα που σαλεύει!(και μπορεί να μας σαλέψει με τις πουστιές που κάνουν αυτές οι πουτάνες, νομίζω ότι όλοι έχετε διαβάσει 10 φορές γι αυτή την αρχίδω την άννια ψώλοβνα που με άφησε να ψοφήσω στο νοσοκομείο...)

Επισκέπτης
Κάζα, παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνει το θρεντ και περνάει ο καιρός το γράψιμο σου στυλιστικά προσεγγίζει αυτό του Δασκάλου.
Μπράβο, προφανώς τα μαθήματα δεν πηγαίνουν χαμένα.
Και ας γκρινιάζει ο Δάσκαλος.

Ο Κάζα με το καζίκι που έχει φάει στην Ουκρανία είναι να μην γίνει σοφότερος! Αφού με 15 μέρες έγινε σοφότερος φανταστείτε εγώ! Α! μεγάλο σχολείο αυτή η Ουκραίνα...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οχι δεν το εγραψα εγω αλλα δεν εχει σημασια.συμφωνω απολυτα...Δασκαλε εχεις δικιο.ΓΑΜΑ ΤΑ με κεφαλαια γραμματα! Τεσπα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Με άφεσε να βάλω το χέρι ανάμεσα από τα μπούτια..και τρίψε τρίψε ....ούτε φοιτητάκος να ήμουνα αλλά έπεφταν κάτι γλωσσόφιλα μέσα στο καφέ γίναμε νούμερα.

Βολταίρε είσαι έξυπνο άτομο κατά τη ταπεινή μου γνώμη...ακριβώς η έκφραση είναι οξύμωρο γιατί το θέμα είναι η μουνάρα, τι πάει να πεί ουκρανίδα.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Με άφεσε να βάλω το χέρι ανάμεσα από τα μπούτια..και τρίψε τρίψε ....ούτε φοιτητάκος να ήμουνα αλλά έπεφταν κάτι γλωσσόφιλα μέσα στο καφέ γίναμε νούμερα.

Βολταίρε είσαι έξυπνο άτομο κατά τη ταπεινή μου γνώμη...ακριβώς η έκφραση είναι οξύμωρο γιατί το θέμα είναι η μουνάρα, τι πάει να πεί ουκρανίδα.
Δεν σε χαλασε που γινατε...νουμερα! Μακαρι να ημουν τετοιο νουμερο καθε μερα!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

ε καλά μη βάζουμε στο ίδιο Καζα νι ουκρανίδες- βελγίδες!

Επισκέπτης
Λοιπόν αυτήν θα την γαμήσεις! Απόψε τι κάνει???

Πάρε την τελέφωνο καπάκι κι άρχισε να λες διάφορες μαλακείες, τα ματάκια σου ξέρω γω και στο τέλος κατέληξε ότι φοβάσαι να κοιμηθείς μόνος και της πλερώνεις το ταξί για να ρθει...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

χοντρο μπαλαμουτι, ισον μισο γκολ :rockon: :rockon: :rockon:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Επίσης να πώ για το ρεντπαενζ....ότι είναι σωστός ...η βγαινει κομάντο η πας στις πουτάνες ...για αυτό και με τις δεύτερες τελειωσα στις πρώτες 10 μέρες....τωρα  μόνο ελεύθερο...που δεν είναι και τόσο ελεύθερο...τα έχει πεί ο δάσκαλος αυτά...δεν έχω και χρόνο να με καψουρευτεί...αλλά έχω τα μεταγραφικά μου σχέδια...επίσης τα ξέρει ο δάσκαλος....

Πάντως υπάρχουν και μερικά κόλπα καψουρέματος...θα τα δοκιμάσουμε και αυτά ..όπως τρωγαμε και τις χυλοπίτες τις προηγούμενες μέρες...

Απόψε μου τα γύρισε και δεν ερχόταν σπίτι...κανονίσαμε για αύριο...

Απλώς μου φαίνεται σεμιπουτάνα....δε μου είπε τίποτα για λεφτά και τέτοια..αλλά το γενικό στήσιμο..και ερωτώ το Κο Καθηγητή υπάρχουν είδη σεμιπουτανών και πως διακρίνονται μεταξύ τους? Κολοσσιαίο ερώτημα

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Επίσης να πώ για το ρεντπαενζ....ότι είναι σωστός ...η βγαινει κομάντο η πας στις πουτάνες ...για αυτό και με τις δεύτερες τελειωσα στις πρώτες 10 μέρες....τωρα  μόνο ελεύθερο...που δεν είναι και τόσο ελεύθερο...τα έχει πεί ο δάσκαλος αυτά...δεν έχω και χρόνο να με καψουρευτεί...αλλά έχω τα μεταγραφικά μου σχέδια...επίσης τα ξέρει ο δάσκαλος....

Πάντως υπάρχουν και μερικά κόλπα καψουρέματος...θα τα δοκιμάσουμε και αυτά ..όπως τρωγαμε και τις χυλοπίτες τις προηγούμενες μέρες...

Απόψε μου τα γύρισε και δεν ερχόταν σπίτι...κανονίσαμε για αύριο...

Απλώς μου φαίνεται σεμιπουτάνα....δε μου είπε τίποτα για λεφτά και τέτοια..αλλά το γενικό στήσιμο..και ερωτώ το Κο Καθηγητή υπάρχουν είδη σεμιπουτανών και πως διακρίνονται μεταξύ τους? Κολοσσιαίο ερώτημα
Δασκαλε νομιζω  οτι πρεπει να κανεις μια ανευ προγραμματος παραδοση γιαυτο που ρωταει πιο πανω συμμαθητης! καλο ερωτημα εθεσε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom