Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτή την εκδοχή είχα στο μυαλό μου..το συμπαθητικό...το πάλι μπαλαμούτι..και πάμε να σου δείξω το σπίτι μας λολ...εντάξει πες ότι έγινε...μετά λες κατι θα σκάσω....με σεμιπουτανια....πως το θέτουν οι ουκρανίδες ...δώσε μου τόσα?η προέκυψε μια ανάγκη και με κοιτάει στα μάτια...η σε στυλ Βανας Μπαρμπας  - βρε μίζερε υπάρχει αναγκηηηηη.....η αλλιώς....Με λίγα λόγια...ποιες είναι οι πιο συχνες δικαιολογίες..η ζηταν στη ψυχρα κάποια λεφτά μετά το γαμίσι

καλή ερώτηση:
απάντηση: δεν θα σου κάθεται, ήτοι δεν θα γδύνεται (θα περιμένει το ρευστό και μετά την ρεύση!)
άμα δεις κάτι τετοια ενώ ενώ μπαλαμουτιάζεις μετά δε σου κάθεταικαι δεν κάθεται να την γδύσεις είανι αυτό, χρειάζεται ένεση ρευστού!
Επίσης έχει κατι πουτάνες που κυκλοφορούν πάνω κάτω στο Γκλόμπους που μόλις έρθουν σπίτι κιείσαι έτοιμος να γαμήσεις στο λένε αυτές με τρόπο "αχ να ξέρεις δεν έχω λεφτά να γυρίσω με ταξί σπίτι, ή να είμαι φτωχή κι έχω ανάγκες" κάτι τέτοιες παπαριές...

Επισκέπτης
καλή ερώτηση:
απάντηση: δεν θα σου κάθεται, ήτοι δεν θα γδύνεται (θα περιμένει το ρευστό και μετά την ρεύση!)
άμα δεις κάτι τετοια ενώ ενώ μπαλαμουτιάζεις μετά δε σου κάθεταικαι δεν κάθεται να την γδύσεις είανι αυτό, χρειάζεται ένεση ρευστού!
Επίσης έχει κατι πουτάνες που κυκλοφορούν πάνω κάτω στο Γκλόμπους που μόλις έρθουν σπίτι κιείσαι έτοιμος να γαμήσεις στο λένε αυτές με τρόπο "αχ να ξέρεις δεν έχω λεφτά να γυρίσω με ταξί σπίτι, ή να είμαι φτωχή κι έχω ανάγκες" κάτι τέτοιες παπαριές...

καλά έχω να σας πω ιστορία για μια τέτοια πουτανίστα που ειχα μαζεψει παιδι αμαθητο σαν το Καζα να παθετε πλακα!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΕΕΕΕΕΕ???? όλες οι πουτάνες στην ουκρανία έτσι είναι! περιμένουν από τον πελάτη να πει τιμή!
ΙΩΣΗΦ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΕς ΠΟΥΤΑΝΕς
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩς ΑΝ ΛΕΜΕ "ΠΟΥΤΑΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΑΜΙΣΕΙς ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ
ΑΥΤΗ Η ΦΑΖΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑ
1.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ 10-20%
2.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΗ ΣΕΜΙΠΟΥΤΑΝΑ 80-90%
3.ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑ Κ ΧΑΖΕΩΕ Κ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΓΝΑ Κ ΑΔΟΛΑ (ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΙς ΕΚΑΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΣΟΡΡΥ ΚΑΖΑ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΟ,ΑΚΟΥ Κ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑΞΕ Κ ΚΑΝΑ ΦΟΡΕΜΑ  Η ΚΑΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙς Κ ΕΦΟΣΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙς Κ ΓΑΜΑς,ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΟΣΕ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ,ΠΕς "ΠΑΡΕ Κ 100-150 ΧΡΙΒΝΙΑ,(ΙΩΣΗΦ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕς 300 ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ,ΔΗΛ 30Ε??) ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙς" ΝΑ ΔΕΙ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΕΣΥ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙς,ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙς ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΠΡΙΒΕ ΣΕ ΚΛΑΜΠ,ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙς Κ ΜΕΣΑ.ΕΙΔΑ Κ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ'ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΕΡΗ,ΟΥΤΕ Κ ΠΡΟΣΤΥΧΑ Κ ΧΟΥΦΤΩΝΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ,ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΕΠΙΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ
ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕς(ΜΑς) Κ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΜΑς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΡΟΜΑΝΤΙΚ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αυτό σημαίνει διακριτοί ρόλοι στις κρυφοπουτάνες. Κύριοι ο καθηγητής δίδει ρέστα....

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αλλά και ο λέκτορας ρεντ....τα πάει πολύ καλά

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβώς αυτή την εκδοχή είχα στο μυαλό μου..το συμπαθητικό...το πάλι μπαλαμούτι..και πάμε να σου δείξω το σπίτι μας λολ...εντάξει πες ότι έγινε...μετά λες κατι θα σκάσω....με σεμιπουτανια....πως το θέτουν οι ουκρανίδες ...δώσε μου τόσα?η προέκυψε μια ανάγκη και με κοιτάει στα μάτια...η σε στυλ Βανας Μπαρμπας  - βρε μίζερε υπάρχει αναγκηηηηη.....η αλλιώς....Με λίγα λόγια...ποιες είναι οι πιο συχνες δικαιολογίες..η ζηταν στη ψυχρα κάποια λεφτά μετά το γαμίσι
ολα ετοιμα τα θες απο τον δασκαλο-προεδρο
οπως παει το αγωι
αλλα ναχεις τον ελεγχο,δε μπαλαμουτιαζω,δε γαμαω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
μερσι για το λεκτορας,θα το δειξω στη μανα μου

Επισκέπτης
ΙΩΣΗΦ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΕς ΠΟΥΤΑΝΕς
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩς ΑΝ ΛΕΜΕ "ΠΟΥΤΑΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΑΜΙΣΕΙς ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ
ΑΥΤΗ Η ΦΑΖΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑ
1.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ 10-20%
2.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΗ ΣΕΜΙΠΟΥΤΑΝΑ 80-90%
3.ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑ Κ ΧΑΖΕΩΕ Κ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΓΝΑ Κ ΑΔΟΛΑ (ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΙς ΕΚΑΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΣΟΡΡΥ ΚΑΖΑ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΟ,ΑΚΟΥ Κ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑΞΕ Κ ΚΑΝΑ ΦΟΡΕΜΑ  Η ΚΑΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙς Κ ΕΦΟΣΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙς Κ ΓΑΜΑς,ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΟΣΕ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ,ΠΕς "ΠΑΡΕ Κ 100-150 ΧΡΙΒΝΙΑ,(ΙΩΣΗΦ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕς 300 ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ,ΔΗΛ 30Ε??) ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙς" ΝΑ ΔΕΙ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΕΣΥ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙς,ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙς ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΠΡΙΒΕ ΣΕ ΚΛΑΜΠ,ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙς Κ ΜΕΣΑ.ΕΙΔΑ Κ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ'ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΕΡΗ,ΟΥΤΕ Κ ΠΡΟΣΤΥΧΑ Κ ΧΟΥΦΤΩΝΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ,ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΕΠΙΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ
ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕς(ΜΑς) Κ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΜΑς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΡΟΜΑΝΤΙΚ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

πα΄ρτην μεσημέρι . Γιατί

α. μπορεί να μένει μακρυά οπότε της είναι εύκολο να συναντηθείτε αμέσως μετά την δουλειά
β οι ουκρανίδες για να φτιαχτουν θελουν 2-3 ώρες!
γ αν έρθει στην ώρα της όπου δώσετε ραντεβου σε γουστάρει
  οσο πιο πολυ καθυστερησει τοσο σε χει γραμμενο στη μουναρα της
δ μαθαινεις με τροπο αν οντως δουλευει η πιπες τσιμπουκια ο τιγρης

ακου με. 40 χρόνια φουρναρης...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
σημειώνω
1. Είμαι και καλά φιλενάδα έρχομαι σπίτι αλλά πριν να γθυθεί ζητάει λεφτά....πουτάνα αλλά το έπαιξε φιλενάδα ρεπερτόριο ....άρα βαθμος 95%
2. Παραλλαγή πρώτη αλλα αντι να σου ζητάνε λεφτά σου λένε εχω τρέχουσες ανάγκες ..ταξί κλπ -πουτάνα 90%
3. Στο δίνει και μετά σου λέει δώσε μου 300 για ταξί - 75% γιατί στο έχει δώσει αλλά μετά θέλει να σου τα παιρνει
4  Μικροδιευκολύνσεις ...κινητό ενα τζίν 70%
5. Απαιτήσεις - ρούχο ακριβό ε καλά θα έχουν πέσει και 2-3 γαμήσια μεχρι τότε - γκομενοπουτάνα 50%
6. Ανάγκες μεγάλες - δωσε μου 200 ευρώ ...η μητέρα μου κάνει εγχείριση κλπ - κλαψογκομενοπουτάνα 35%
7. Θέλω να με στηρίζεις ....κάνε μου το φαγητό ...το ταξίδι ..αγόρασε μου αυτό το σωβρακο - γκόμενα (20% πουτάνα)

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

πα΄ρτην μεσημέρι . Γιατί

α. μπορεί να μένει μακρυά οπότε της είναι εύκολο να συναντηθείτε αμέσως μετά την δουλειά

πα να πλυθω και να την πεσ(ξ)ω γιατι έχω σηκωθει (μόνο εγώ όχι η πουτσα μου) αξημερωτα...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

πα΄ρτην μεσημέρι . Γιατί

λογω σεβασμου θαθελα να συμφωνησω αλλα φαινονται τα χρονια επι  δυο μεσημεριατικα ιωσηφ κ κατα τη γνωμη μου τα "κασε" ανεβαινουν,ασε που αν δουλευει θαναι κουρασμενη,τουλαχιστον σε κανα σκοτεινο καφε το μητινγκ
τλσπαντων καζα για να συμφωνησω βγαλτη μεσημερι που λει ο δασκαλος-φουρναρης αλλα η επιθεση για το γαμησι πιο μετα,ΑΛΛΑ την ιδια μερα αν γινεται,τα ψιλα,καρτες ταξι κλπ που δινεις, ξεχνιωνται ευκολα μετα απο μια μερα

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Την έχω τη συγκεκριμμένη για 70%....αλλά αν μου δώσει την ευκαιρία θα τη πάρω για να μπω΄στη γραμμή του πυρός

Επισκέπτης
σημειώνω
1. Είμαι και καλά φιλενάδα έρχομαι σπίτι αλλά πριν να γθυθεί ζητάει λεφτά....πουτάνα αλλά το έπαιξε φιλενάδα ρεπερτόριο ....άρα βαθμος 95%
2. Παραλλαγή πρώτη αλλα αντι να σου ζητάνε λεφτά σου λένε εχω τρέχουσες ανάγκες ..ταξί κλπ -πουτάνα 90%
3. Στο δίνει και μετά σου λέει δώσε μου 300 για ταξί - 75% γιατί στο έχει δώσει αλλά μετά θέλει να σου τα παιρνει
4  Μικροδιευκολύνσεις ...κινητό ενα τζίν 70%
5. Απαιτήσεις - ρούχο ακριβό ε καλά θα έχουν πέσει και 2-3 γαμήσια μεχρι τότε - γκομενοπουτάνα 50%
6. Ανάγκες μεγάλες - δωσε μου 200 ευρώ ...η μητέρα μου κάνει εγχείριση κλπ - κλαψογκομενοπουτάνα 35%
7. Θέλω να με στηρίζεις ....κάνε μου το φαγητό ...το ταξίδι ..αγόρασε μου αυτό το σωβρακο - γκόμενα (20% πουτάνα)

φρον΄ότι η κατηγορία 6 και 7 είναι οι χειρότερες πουτανες
η κατηγορια 5 είναι η γκομενά σου και οτι καλυτερο μπορεις να επιτυχεις στην ουκρανία και μην το πεις ούτε του παπά!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Γιατί η 6 κσι η 7 είναι οι χειρότερες πουτάνες?

Επισκέπτης
λογω σεβασμου θαθελα να συμφωνησω αλλα φαινονται τα χρονια επι  δυο μεσημεριατικα ιωσηφ κ κατα τη γνωμη μου τα "κασε" ανεβαινουν,ασε που αν δουλευει θαναι κουρασμενη,τουλαχιστον σε κανα σκοτεινο καφε το μητινγκ
τλσπαντων καζα για να συμφωνησω βγαλτη μεσημερι που λει ο δασκαλος-φουρναρης αλλα η επιθεση για το γαμησι πιο μετα,ΑΛΛΑ την ιδια μερα αν γινεται,τα ψιλα,καρτες ταξι κλπ που δινεις, ξεχνιωνται ευκολα μετα απο μια μερα

ρε είσαι τουρμπο???

δεν είπα να βγούνε μεσημερι! είπα να την πάρει τελέφωνο μεσημερι για να βγούνε μετά !
κατά προτίμηση 7-8 μετά την δουλειά της (αν δουλεύει) να πάνε σε κανα μερος για κανα δυο ώρες και μετα να είναι νωρις α τι να κάνουμε τι να κανουμε, α παμε σπιτι να πιουμε τσαι (και να σου ριξω ένα πέος)
καλού κακου Κάζα αύριο κρυψε το πουγγι σου πουθενά και προσεξε τι πινεις.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
φρον΄ότι η κατηγορία 6 και 7 είναι οι χειρότερες πουτανες
η κατηγορια 5 είναι η γκομενά σου και οτι καλυτερο μπορεις να επιτυχεις στην ουκρανία και μην το πεις ούτε του παπά!
παροτι με αλλη προσεγγιση θα συμφωνησω με το φουρναρη 90% εισαι στο 5 κ πολυ καλα εισαι για κιεβο,απο οτι εχω δει
γνωμη μου οσο πιο πολλα ταζεις τοσο καλυτερα,εγω ταζω τα παντα που βλεπω οτι πιστευουνε,απο κινητο μεχρι κοτερο,απο εκδρομη στην οντεσσα μεχρι επισκεψη στο φεγγαρι,οσο πιο μεγαλο το ψεμα τοσο πιο πολυ το πιστευουνε
προσπαθησε βεβαια στο τελος να ΜΗΝ τηρησεις τις υποσχεσεις σου  :2funny: :2funny: :2funny: κ αντι να γελαμε εμεις, γελαει η σβετλανα!!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε είσαι τουρμπο???

δεν είπα να βγούνε μεσημερι! είπα να την πάρει τελέφωνο μεσημερι για να βγούνε μετά !
κατά προτίμηση 7-8 μετά την δουλειά της (αν δουλεύει) να πάνε σε κανα μερος για κανα δυο ώρες και μετα να είναι νωρις α τι να κάνουμε τι να κανουμε, α παμε σπιτι να πιουμε τσαι (και να σου ριξω ένα πέος)
καλού κακου Κάζα αύριο κρυψε το πουγγι σου πουθενά και προσεξε τι πινεις.
προεδρε με καλυψες,αλλα για να αντιλεγω παλι να περνα η ωρα"παμε σπιτι να πιουμε μια σαμπανια" πιο γκλαμουρ κ πιασαρικο μου φαινεται!!!!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ανοίγεις ένα άλλο κολοσσιαίο θέμα ρεντ....πως να ΜΗ τηρείς τα ψεματα...και πως να τις φλομώνεις στο ψέμα.....για άλλη μέρα

Δεν απαντώ στο δάσκαλο γιατί συμφωνω με την άποψη του...βέβαια αν είναι η γκόμενα 8 θα της πεις και τα γκλαμουριάρικα...η συγκεκριμμένη δεν είναι

Επισκέπτης
προεδρε με καλυψες,αλλα για να αντιλεγω παλι να περνα η ωρα"παμε σπιτι να πιουμε μια σαμπανια" πιο γκλαμουρ κ πιασαρικο μου φαινεται!!!!!

ρε ασ την γαμήσει ο Κάζα κι ας της πει οτι πα νε να παίξουνε μονόπολυ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom