Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε είσαι τουρμπο???

δεν είπα να βγούνε μεσημερι! είπα να την πάρει τελέφωνο μεσημερι για να βγούνε μετά !
κατά προτίμηση 7-8 μετά την δουλειά της (αν δουλεύει) να πάνε σε κανα μερος για κανα δυο ώρες και μετα να είναι νωρις α τι να κάνουμε τι να κανουμε, α παμε σπιτι να πιουμε τσαι (και να σου ριξω ένα πέος)
καλού κακου Κάζα αύριο κρυψε το πουγγι σου πουθενά και προσεξε τι πινεις.
προεδρε τουρμπο το λεκτορα?
ειπες παρτη ναρθει το μεσημερι να δεις αν δουλευει ,αν ερθει αμεσως κλπ
ισως αλλο εννουσες αλλα αυτο το νοημα βγαινει νομιζω
φιλια στη μανταμ κουρη :2funny:

Επισκέπτης
Ανοίγεις ένα άλλο κολοσσιαίο θέμα ρεντ....πως να ΜΗ τηρείς τα ψεματα...και πως να τις φλομώνεις στο ψέμα.....για άλλη μέρα

Δεν απαντώ στο δάσκαλο γιατί συμφωνω με την άποψη του...βέβαια αν είναι η γκόμενα 8 θα της πεις και τα γκλαμουριάρικα...η συγκεκριμμένη δεν είναι

καλά συνηθως σε φλομωνουν στο μουσι αυτες
ταπεινη και καταφρονεμενη,
αγαπη μου λατρεια μου
καμμενη μπαταρια μου
για τιμπε αμπαζάγιου

και κάτι τετοιες παπαριες

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ανοίγεις ένα άλλο κολοσσιαίο θέμα ρεντ....πως να ΜΗ τηρείς τα ψεματα...και πως να τις φλομώνεις στο ψέμα.....για άλλη μέρα

Δεν απαντώ στο δάσκαλο γιατί συμφωνω με την άποψη του...βέβαια αν είναι η γκόμενα 8 θα της πεις και τα γκλαμουριάρικα...η συγκεκριμμένη δεν είναι
το δηθεν πιανει στα ψωνια ακομα κ στην ελλαδα ,πεστο, οσο για το "μαλλι"εχει σαμπανιες εκει με 10ε,δεν ειπα να παρεις κ ντομ περινιον!!!! κ αν τα πιει το μωρο κ πιο γρηγορα κ καλυτερα μπαινουν τα γκολ
καλα σε νησι μεθυσμενη αλλοδαπη σα νεος δεν εχεις γαμησει?? :2funny:

Επισκέπτης
προεδρε τουρμπο το λεκτορα?
ειπες παρτη ναρθει το μεσημερι να δεις αν δουλευει ,αν ερθει αμεσως κλπ
ι

αν έρθει στην ωρα της όχι αμεσως. Αν πχ δώσουν ραντεβού 7 και έρθει 7 και είκοσι τον γράφει στ αρχίδια της
αν είναι 6 και πενηντά πέντε τον γουσταρει τρελά

Επισκέπτης
το δηθεν πιανει στα ψωνια ακομα κ στην ελλαδα ,πεστο, οσο για το "μαλλι"εχει σαμπανιες εκει με 10ε,δεν ειπα να παρεις κ ντομ περινιον!!!! κ αν τα πιει το μωρο κ πιο γρηγορα κ καλυτερα μπαινουν τα γκολ
καλα σε νησι μεθυσμενη αλλοδαπη σα νεος δεν εχεις γαμησει?? :2funny:

10Ε σπατάλες! έχει με 25 ρουβλια!

giorgoSTAR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι καλησπερα σε ολους και τα σεβη μου στον μεγαλο δασκαλο.ειμαι παλιο μελος στο σαιτ απλα εκανα νεα εγγραφη σημερα διοτι το μαιλ που ειχα εχει μπλοκαρη.ειμαι και εγο δασκαλε ενας μαθητης σου με την ταξη ποθ αποφασισε να συμετασχει και να πει την αποψη του.νομιζω οτι πρεπει ο δασκαλος να βραβευτει για αυτην εδω την προσφορα του.

Επισκέπτης
κυριοι καλησπερα σε ολους και τα σεβη μου στον μεγαλο δασκαλο.ειμαι παλιο μελος στο σαιτ απλα εκανα νεα εγγραφη σημερα διοτι το μαιλ που ειχα εχει μπλοκαρη.ειμαι και εγο δασκαλε ενας μαθητης σου με την ταξη ποθ αποφασισε να συμετασχει και να πει την αποψη του.νομιζω οτι πρεπει ο δασκαλος να βραβευτει για αυτην εδω την προσφορα του.

με το παράσημο της ανοικτης παλαμης...

giorgoSTAR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε αδικεις τον ευατο σου δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας να ξερεις 34 ειμαι.μακαρι στα ελληνικα σχολεια του εξωτερικου να διδασκαν δασκαλοι σαν και εσενα.η τουλαχιστον σου αξιζει μια θεση στην πρεσβεια μας στην ουκρανια

Sunseeker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ή της κλειστης φουχτας?
Γειά σας κι απο εμένα....,παρακολουθώ τα σχολιά σας απο την αρχή και ομολογώ πως θα συμφωνήσω σε αρκετά.
Γενικά όμως μπορώ να δηλώσω υπέυθηνα, οτι δεν αποτελούν και καμία ιδιαίτερη κατηγορία , απο πλευρά γυναικίας φύσεως,...
γυναίκες ειναι σαν όλες ...μόνο που τις έκανε ο Θεός .......πιό μουνάρες!!! Τι να κάνουμε τώρα?
Εγώ μια φορά ειμαι λάτρης,...το αξίζουν !!!

Επισκέπτης
δασκαλε αδικεις τον ευατο σου δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας να ξερεις 34 ειμαι.μακαρι στα ελληνικα σχολεια του εξωτερικου να διδασκαν δασκαλοι σαν και εσενα.η τουλαχιστον σου αξιζει μια θεση στην πρεσβεια μας στην ουκρανια

Τώρα ξύπνησε κι η θεοδώρα και μαζί με τον Κωστάκη σιάχνουν τα διαπιστευτηριά μου...
¨οχι αγαπητέ φίλε δεν το γράφω για σένα και σε ευχαριστώ για τα κολακευτικα σχόλια με τιμας.
Απλως λογω του προχωρημενου της ώρας έχω τασεις αυτοσαρκασμου που θα λεγε κι ο δασκαλος μου ο Γκλαγκλανος.
Απ ότι βλέπω και διαισθανομαι μαλλον ο βιος μου οδευει προς το τελος του γι αυτό μπορώ και γράφω ελευθερα ότι σκεπτομαι και γουσταρω. ¨οπως έγραψε κι ο καζανακης δεν ελπιζω τιποτα ειμαι ελευθερος. Καπως ετσι κι εγω.
Παντως σε ευχαριστω εκ βαθους καρδίας για την ευγενεια σου.  

giorgoSTAR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μουναρες υπαρχουν παντου οπως και μπαζα.απλα στην ουκρανια πρεπει να εχει λιγοτερα μπαζα νομιζω.

Επισκέπτης
Γειά σας κι απο εμένα....,παρακολουθώ τα σχολιά σας απο την αρχή και ομολογώ πως θα συμφωνήσω σε αρκετά.
Γενικά όμως μπορώ να δηλώσω υπέυθηνα, οτι δεν αποτελούν και καμία ιδιαίτερη κατηγορία , απο πλευρά γυναικίας φύσεως,...
γυναίκες ειναι σαν όλες ...μόνο που τις έκανε ο Θεός .......πιό μουνάρες!!! Τι να κάνουμε τώρα?
Εγώ μια φορά ειμαι λάτρης,...το αξίζουν !!!

καλησπερα και σε σενα φιλε μου. ενυδρειο έχεις?

giorgoSTAR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε οταν λες οτι οδευεις στο τελος σου.σου την εχουν στημενει και περιμενουν την ευκαρια να σου την κανουνε?

Επισκέπτης
δασκαλε οταν λες οτι οδευεις στο τελος σου.σου την εχουν στημενει και περιμενουν την ευκαρια να σου την κανουνε?

εννοώ ότι έζησα την ζωη μου, ανέβηκα στην κορυφη της πυραμίδος, είδα τον κοσμο, τώρα απο δω και περα είναι ο κατηφορος είτε γρήγορα είτε αργα. Ας πουμε οτι αργα τα βραδια εχω μια βαρεια φιλοσοφικη διαθεση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom