Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Με άφεσε να βάλω το χέρι ανάμεσα από τα μπούτια..και τρίψε τρίψε ....ούτε φοιτητάκος να ήμουνα αλλά έπεφταν κάτι γλωσσόφιλα μέσα στο καφέ γίναμε νούμερα.

Βολταίρε είσαι έξυπνο άτομο κατά τη ταπεινή μου γνώμη...ακριβώς η έκφραση είναι οξύμωρο γιατί το θέμα είναι η μουνάρα, τι πάει να πεί ουκρανίδα.
ΝΟΥΜΕΡΟ γινεσαι αμα καθεσαι σα μαλακας κ δε χουφτωνεις
οταν χουφτωνεις κ ειδικα χοντρα εισαι το  BOSS

Επισκέπτης
Επίσης να πώ για το ρεντπαενζ....ότι είναι σωστός ...η βγαινει κομάντο η πας στις πουτάνες ...για αυτό και με τις δεύτερες τελειωσα στις πρώτες 10 μέρες....τωρα  μόνο ελεύθερο...που δεν είναι και τόσο ελεύθερο...τα έχει πεί ο δάσκαλος αυτά...δεν έχω και χρόνο να με καψουρευτεί...αλλά έχω τα μεταγραφικά μου σχέδια...επίσης τα ξέρει ο δάσκαλος....

Πάντως υπάρχουν και μερικά κόλπα καψουρέματος...θα τα δοκιμάσουμε και αυτά ..όπως τρωγαμε και τις χυλοπίτες τις προηγούμενες μέρες...

Απόψε μου τα γύρισε και δεν ερχόταν σπίτι...κανονίσαμε για αύριο...

Απλώς μου φαίνεται σεμιπουτάνα....δε μου είπε τίποτα για λεφτά και τέτοια..αλλά το γενικό στήσιμο..και ερωτώ το Κο Καθηγητή υπάρχουν είδη σεμιπουτανών και πως διακρίνονται μεταξύ τους? Κολοσσιαίο ερώτημα

ρε δεν υπάρχουν σεμι ποτα΄νες στην Ουκραίνα. Απλά έτσι είναι όλες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ! Τάχα μου και δήθεν μου γιατί έτσι είναι όλοι οι ουκρανοί τάχα μου και δήθεν μου. Αρχίζουμε την ανάκριση για να σου πω
α¨. που την γνω΄ρισες?
β που καθότανε
γ ήταν με παρέα ή οχι?
δ τι παρήγγειλε εκεί που καθήσατε
απάντησε αυτά και θα σου πω

Επισκέπτης
ρε δεν υπάρχουν σεμι ποτα΄νες στην Ουκραίνα. Απλά έτσι είναι όλες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ! Τάχα μου και δήθεν μου γιατί έτσι είναι όλοι οι ουκρανοί τάχα μου και δήθεν μου. Αρχίζουμε την ανάκριση για να σου πω
α¨. που την γνω΄ρισες?
β που καθότανε
γ ήταν με παρέα ή οχι?
δ τι παρήγγειλε εκεί που καθήσατε
απάντησε αυτά και θα σου πω

πως το λέγανε παλιά?

απ έξω παρθένα
κι από μέσα
περνάνε τραίνα

ε κάπως έτσι είναι οι ουκρανίδες

Επισκέπτης
πως το λέγανε παλιά?

απ έξω παρθένα
κι από μέσα
περνάνε τραίνα

ε κάπως έτσι είναι οι ουκρανίδες

α! πολύ αργεί αυτό το παιδ'ί ο Κάζα εκτός αν έκανε την κίνηση και πήρε τελέφωνο και την άρχισε στο πίτσι πίτσι!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τη γνώρισα στο σούπερ μάρκετ του μάνταριν...άρχισα να τη ρωτάω μαλακίες που έχει παγωτό....και αφου πουτανογέλαγε τής είπα...πάμε να σε κεράσω παγωτό...τη ρώτησα τι δουλιά κάνει ...μου λέει σεκρετέρυ..Πάμε στο νταμπλ κόφι χερτσάτικ..καθόμαστε παίρνουμε το παγωτό....λέμε μαλακίες ...εντω μεταξύ η γκομενα είχε μήλα ήταν καβλόφατσα ψηλή..είχα χαζέψει και αφού λεγαμε μαλακίες και γελάγαμε..την αρπάζω και τις ρίχνω ένα φιλί....αυτό που μου έκανε εντύπωση ..ηταν ότι κάθισε...στα 10 δευτερόλέπτα και άλλο ένα μακρύτερο ,,,και μπαλαμουτ.....μπαλαμουτ...τριψε τριψε...μετά μου λέει πρέπει να φύγω...θα τα πούμε αύριο...αυτά...

Συμπέρασμα
Τη γνώρισα στο σουπερμαρκετ
Ψώνιζε κάτι
Δεν ήταν με παρέα
Παρήγγειλε παγωτό

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης να πώ για το ρεντπαενζ....ότι είναι σωστός ...η βγαινει κομάντο η πας στις πουτάνες ...για αυτό και με τις δεύτερες τελειωσα στις πρώτες 10 μέρες....τωρα  μόνο ελεύθερο...που δεν είναι και τόσο ελεύθερο...τα έχει πεί ο δάσκαλος αυτά...δεν έχω και χρόνο να με καψουρευτεί...αλλά έχω τα μεταγραφικά μου σχέδια...επίσης τα ξέρει ο δάσκαλος....

Πάντως υπάρχουν και μερικά κόλπα καψουρέματος...θα τα δοκιμάσουμε και αυτά ..όπως τρωγαμε και τις χυλοπίτες τις προηγούμενες μέρες...

Απόψε μου τα γύρισε και δεν ερχόταν σπίτι...κανονίσαμε για αύριο...

Απλώς μου φαίνεται σεμιπουτάνα....δε μου είπε τίποτα για λεφτά και τέτοια..αλλά το γενικό στήσιμο..και ερωτώ το Κο Καθηγητή υπάρχουν είδη σεμιπουτανών και πως διακρίνονται μεταξύ τους? Κολοσσιαίο ερώτημα
προεδρε θα διαφωνησω,παροτι εχεις τη πρωτοκαθεδρια κ το αλαθητο στο θρεντ
σεμιπουτανες ειναι ολες με την εννοια οτι η πουτανα ζηταει μια αμοιβη για τις υπηρεσιες της,κ δηλωνει στον εαυτο της κ στους αλλους το τι ειναι,ενω η σεμιπουτανα περιμενει να της προσφερεις εσυ καποια αβανταζ,ανταλαγματα για τη συντροφηκοτητα,,απεενοχοποιωντας ετσι τον εαυτο της απο την πουτανια
αλλα αφηνω να αναλυσεις εσυ,δικο σου ειναι το θρεντ,μπορει να πω κατι "αιρετικο" μετα

Επισκέπτης
Τη γνώρισα στο σούπερ μάρκετ του μάνταριν...άρχισα να τη ρωτάω μαλακίες που έχει παγωτό....και αφου πουτανογέλαγε τής είπα...πάμε να σε κεράσω παγωτό...τη ρώτησα τι δουλιά κάνει ...μου λέει σεκρετέρυ..Πάμε στο νταμπλ κόφι χερτσάτικ..καθόμαστε παίρνουμε το παγωτό....λέμε μαλακίες ...εντω μεταξύ η γκομενα είχε μήλα ήταν καβλόφατσα ψηλή..είχα χαζέψει και αφού λεγαμε μαλακίες και γελάγαμε..την αρπάζω και τις ρίχνω ένα φιλί....αυτό που μου έκανε εντύπωση ..ηταν ότι κάθισε...στα 10 δευτερόλέπτα και άλλο ένα μακρύτερο ,,,και μπαλαμουτ.....μπαλαμουτ...τριψε τριψε...μετά μου λέει πρέπει να φύγω...θα τα πούμε αύριο...αυτά...

Συμπέρασμα
Ψώνιζε κάτι
Δεν ήταν με παρέα
Παρήγγειλε παγωτό

Κάζα δύο τινά θα συμβούν

α. ή αύριο θα ρίξεις ένα τρελλό γαμήσι
β ή θα εξαφανιστεί τελειώς αύριο και δε θα σηκώνει τηλέφωνο ή θα το χει κλειστό

για πουτάνα δε την κόβω

Επισκέπτης
προεδρε θα διαφωνησω,παροτι εχεις τη πρωτοκαθεδρια κ το αλαθητο στο θρεντ
σεμιπουτανες ειναι ολες με την εννοια οτι η πουτανα ζηταει μια αμοιβη για τις υπηρεσιες της,κ δηλωνει στον εαυτο της κ στους αλλους το τι ειναι,ενω η σεμιπουτανα περιμενει να της προσφερεις εσυ καποια αβανταζ,ανταλαγματα για τη συντροφηκοτητα,,απεενοχοποιωντας ετσι τον εαυτο της απο την πουτανια
αλλα αφηνω να αναλυσεις εσυ,δικο σου ειναι το θρεντ,μπορει να πω κατι "αιρετικο" μετα

ΕΕΕΕΕΕ???? όλες οι πουτάνες στην ουκρανία έτσι είναι! περιμένουν από τον πελάτη να πει τιμή!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σωστός ο ρεντ ..

1. Τι ανταλλάγμτα ζητάνε εφόσον δεν ζητάνε όπως οι πουτάνες 100 δολάρια μπροστα?
2. Σε ποιά χρονική στιγμή?
3. Το έχουν δώσει όταν γίνται αυτό?

Αμέσως έχουμε 2Λ3 ...2 εις τη τρίτη...και 8 παραλαγές σεμιπουτανών για να μη πλατιάζουμε αν υπάρχουν πολλά ανταλλάγματα

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Συμπέρασμα
Ψώνιζε κάτι
Δεν ήταν με παρέα
Παρήγγειλε παγωτό
αυτα ειναι... :thumbsup:

Επισκέπτης
Κάζα δύο τινά θα συμβούν

α. ή αύριο θα ρίξεις ένα τρελλό γαμήσι
β ή θα εξαφανιστεί τελειώς αύριο και δε θα σηκώνει τηλέφωνο ή θα το χει κλειστό

για πουτάνα δε την κόβω

πρόσεξε όχι ότι δεν θα χρειαστεί ίσως να ρίξεις κάποιο φραγκάκι αλλά μετά αφού την γαμήσεις και περάσουν κάνα δυο μέρες.
Άμα είναι ποτάνα δεν πρόκειται να γαμήσεις χωρίς λεφτά εκτός κι αν έχεις DINERS!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δηλαδή πως θα το ρίξεις το φραγκάκι? Στη ψύχρα....??

Επισκέπτης
Αγαπητοί μαθητές:

είδατε τι κατάφερε ο Κάζα???
Καλά το έλεγε ο Λύσανδρος να μην τα βάζει ποτέ κανείς με απελπισμένους ανθρώπους.

Κάζα αυρι ο πάρε την τελέφωνο κατά το μεσημεράκι.
άμα σε γουστάρει θα δεχτεί να βγειτε αμέσως.
αν όχι θα σου πει μαλακείες αρρώστησε η γάτα μου, ψόφησε η μάνα μου κλπ ή θα το έχει κλειστό.
αν δεχτεί την πας για μάσα και την αρχίζεις στο μπαλαμούτι και μετά της λες πάμε σπίτι να σου σιάξω καφέ, κάνει κρύο στο δρόμο, πάμε να πιουμε τσάι και τέτοιες παπαριές...
Το πιθανότερο είναι να έρθει.
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

ΜΗΝ την πας σε κάνα τρομερό γκράντε μερος. Παενέ την σε κάτι συμπαθητικό αλλ΄΄α όχι πανακριβο

Επισκέπτης
Δηλαδή πως θα το ρίξεις το φραγκάκι? Στη ψύχρα....??

ΟΧΙ
και πουτάνα να είναι θα σου κάνει την μη μου άπτου.
αρχίζεις και λες για ταξί να της δώσεις λεφτά να γυρίσει πίσω το πρωί (με νόημα) και βγάνεις 300 ρούβλια ενώ το ταξί κάνει 30-40

Επισκέπτης
ΟΧΙ
και πουτάνα να είναι θα σου κάνει την μη μου άπτου.
αρχίζεις και λες για ταξί να της δώσεις λεφτά να γυρίσει πίσω το πρωί (με νόημα) και βγάνεις 300 ρούβλια ενώ το ταξί κάνει 30-40

εννοείται ότι εσύ δεν επαναπάυεσαι κι οτι αύριο το πρωι συνεχιζεις το κυνηγι...κεφαλών!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ακριβώς αυτή την εκδοχή είχα στο μυαλό μου..το συμπαθητικό...το πάλι μπαλαμούτι..και πάμε να σου δείξω το σπίτι μας λολ...εντάξει πες ότι έγινε...μετά λες κατι θα σκάσω....με σεμιπουτανια....πως το θέτουν οι ουκρανίδες ...δώσε μου τόσα?η προέκυψε μια ανάγκη και με κοιτάει στα μάτια...η σε στυλ Βανας Μπαρμπας  - βρε μίζερε υπάρχει αναγκηηηηη.....η αλλιώς....Με λίγα λόγια...ποιες είναι οι πιο συχνες δικαιολογίες..η ζηταν στη ψυχρα κάποια λεφτά μετά το γαμίσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom