Επισκέπτης
Α τώρα έχω διαμερισματάκι...και βλέπω όλη τη χερτσάτικ απο κάτω
αγκένστβες πήγες?
Α τώρα έχω διαμερισματάκι...και βλέπω όλη τη χερτσάτικ απο κάτω
αγκένστβες πήγες?
Λούθηροσκατάστκαγια
παίδευεσαι και ξοδεύεσαι άδικα! το πράμα το μόνο που θέλει είναι υπομονή...
Στις 4 που θα μιλήσω..η 1 μιλάει αγγλικά
Αφού ξέρεις τη κατασταση μου..ιαι έχω τη δυνα΄τοτητα γαιδούρινης υπομονής.....μέχρι να εφαρμόσω τη μεθοδό σου την οποία μου έχεις υποσχεθεί
βρε κουτό ...βρε κουτό...βρε κουτό....αυτό εννοώ
Εχει πολύ πλάκα πως κάνω εισαγωγή....λέω κάτι γλαμουράτο..αλλά με ρώσικη προφορά...τζζζζένννιυυιιφερ λλοοουπππιεζ σοπ....και δείχνω κάτι...αμέσως σχεδόν όλες χαμογελάνε πρόστυχα χωρίς να μιλάνε σε στυλ...να μας γαμήσεις θέλεις......μετά το ξαναρωτάω....και αρχίζουν μπροστά...μετά ρωτάω ρουσσίσκι εσύ και δείχνω? κάνουν ναι και όχι....και μετά θέτω το κολοσσιαίο ερώτημα...ντου γιου σπυκ ινγλλιυυσσ ...πάντα με προφορά ρώσικη..ε μπι...τζαστ ε μπιτ και τις κοιτάω σα να μη τις πιστεύω....αμέσως αρχίζουν και μου μιλάν κάποια αγγλικά
μα και συ ρε παιδάκι μου δεν θέλεις καμιά σοβαρή κυρία 30-40 χρονών αλλά πας και σαλιαρίζεις με τα κοριτσόπουλα...
Αίσχος!
Πάντως εκεί που του μιλα΄ς χούφτωνε! Αν δεν τις χουφτώνεις θα το μετανιώσεις...Άκου με κάτι ξέρω...
Μιλα μου να σου μιλώ....βρε Ιωσηφ ...δε μου είπες πριβε πως έχει η δουλια ....το σκονάκι...η μίζα...η εξυπηρέτηση ...η γνωριμία....και ότι πρέπει να αναμείνω στο ακουστικό μου για κανα μήνα?
ένα μήνα? νιετ, την επόμενη εβδόμαδα κάπου στα μέσα. Αλλά εσύ θα χεις φύγει...