Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αφού ξέρεις τη κατασταση μου..ιαι έχω τη δυνα΄τοτητα γαιδούρινης υπομονής.....μέχρι να εφαρμόσω τη μεθοδό σου την οποία μου έχεις υποσχεθεί

Επισκέπτης
Αφού ξέρεις τη κατασταση μου..ιαι έχω τη δυνα΄τοτητα γαιδούρινης υπομονής.....μέχρι να εφαρμόσω τη μεθοδό σου την οποία μου έχεις υποσχεθεί

γύρνα πίσω Αποστόλη!
μην παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι τζάμπα!
η μεθοδός μου είναι το παίρνεις έτοιμο σε σκονάκι και τελείωσες!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
βρε κουτό ...βρε κουτό...βρε κουτό....αυτό εννοώ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εχει πολύ πλάκα πως κάνω εισαγωγή....λέω κάτι γλαμουράτο..αλλά με ρώσικη προφορά...τζζζζένννιυυιιφερ λλοοουπππιεζ σοπ....και δείχνω κάτι...αμέσως σχεδόν όλες χαμογελάνε πρόστυχα χωρίς να μιλάνε σε στυλ...να μας γαμήσεις θέλεις......μετά το ξαναρωτάω....και αρχίζουν μπροστά...μετά ρωτάω ρουσσίσκι εσύ και δείχνω? κάνουν ναι και όχι....και μετά θέτω το κολοσσιαίο ερώτημα...ντου γιου σπυκ ινγλλιυυσσ ...πάντα με προφορά ρώσικη..ε μπι...τζαστ ε μπιτ και τις κοιτάω σα να μη τις πιστεύω....αμέσως αρχίζουν και μου μιλάν κάποια αγγλικά

Επισκέπτης
βρε κουτό ...βρε κουτό...βρε κουτό....αυτό εννοώ

μαλλόν πρέπει να είμαι κουτό διότι δεν ηννόησα τίποτις...
λοιπόν πρέεπι να σου πω ότι όποτε ξέχασα φαγιά κλπ κι έπιασα κατ ευθείαν κώλους γάμησα!
Θέλει εξ εφόδου όπως έλεγε και ο δασκαλός μου ο ¨Αφραγκος

Επισκέπτης
Εχει πολύ πλάκα πως κάνω εισαγωγή....λέω κάτι γλαμουράτο..αλλά με ρώσικη προφορά...τζζζζένννιυυιιφερ λλοοουπππιεζ σοπ....και δείχνω κάτι...αμέσως σχεδόν όλες χαμογελάνε πρόστυχα χωρίς να μιλάνε σε στυλ...να μας γαμήσεις θέλεις......μετά το ξαναρωτάω....και αρχίζουν μπροστά...μετά ρωτάω ρουσσίσκι εσύ και δείχνω? κάνουν ναι και όχι....και μετά θέτω το κολοσσιαίο ερώτημα...ντου γιου σπυκ ινγλλιυυσσ ...πάντα με προφορά ρώσικη..ε μπι...τζαστ ε μπιτ και τις κοιτάω σα να μη τις πιστεύω....αμέσως αρχίζουν και μου μιλάν κάποια αγγλικά

μα και συ ρε παιδάκι μου δεν θέλεις καμιά σοβαρή κυρία 30-40 χρονών αλλά πας και σαλιαρίζεις με τα κοριτσόπουλα...
Αίσχος!

Επισκέπτης
μα και συ ρε παιδάκι μου δεν θέλεις καμιά σοβαρή κυρία 30-40 χρονών αλλά πας και σαλιαρίζεις με τα κοριτσόπουλα...
Αίσχος!

Πάντως εκεί που του μιλα΄ς χούφτωνε! Αν δεν τις χουφτώνεις θα το μετανιώσεις...Άκου με κάτι ξέρω...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μιλα μου να σου μιλώ....βρε Ιωσηφ ...δε μου είπες πριβε πως έχει η δουλια ....το σκονάκι...η μίζα...η εξυπηρέτηση ...η γνωριμία....και ότι πρέπει να αναμείνω στο ακουστικό μου για κανα μήνα?

Επισκέπτης
Πάντως εκεί που του μιλα΄ς χούφτωνε! Αν δεν τις χουφτώνεις θα το μετανιώσεις...Άκου με κάτι ξέρω...

Δηλαδή παγκοσμίως άμα σε γουστάρει η γκόμενα, ότι μαλακεία να πεις και να κάνεις θα την γαμήσεις!
Τώρα να μου πεις από κάτι κουρασμένα παλληκάρια τι να θέλει μια μουνίτσ ακαι να σε γουστάρει?
Λοιπόν είναι πολλές που τους λείπει το πατρικό συναίσθημα, δε κάνω πλάκα τώρα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ξέρω απο χούφτωμα...με λέγανε στο σχολείο ο απλώστρας

Επισκέπτης
Μιλα μου να σου μιλώ....βρε Ιωσηφ ...δε μου είπες πριβε πως έχει η δουλια ....το σκονάκι...η μίζα...η εξυπηρέτηση ...η γνωριμία....και ότι πρέπει να αναμείνω στο ακουστικό μου για κανα μήνα?

ένα μήνα? νιετ, την επόμενη εβδόμαδα κάπου στα μέσα. Αλλά εσύ θα χεις φύγει...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δε πειράζει..θα ξαναγυρίσω...αρκεί να μην έχεις ξαναφύγει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom