Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εβλεπε πολυ μπροστα δασκαλε.οταν ημουν πιτσιρικας ενας απο την γειτονια μου διδασκε ρωσσικα.και ο δασκαλος απο το σχολειο μας ελεγε οτι ηταν κατασκοπος τετοιες μαλακιες μας ελεγαν στο σχολειο

ε καλά τώρα...
εγώ θυμάμαι είχα μια συμμαθήτρια που την έλεγαν...Μόσχα!!!
Είχε έρθει από το παραπέτασμα με τους πρώτους που αμνήστευσε ο Ali Cara,  με τον μπαμπά και την μαμά της. αλλά αφού ήταν τ΄σο καλά εκεί γιατί ήθελαν να γυρίσουν πίσω? Α! Aπό νοσταλγία για την πατρίδα!
Και μετά σου λένε ότι κυνηγάγανε τους κομμουνιστές!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και ερχοτανε κανενας αμερικανος και του γλιφανε ολοι τα αρχιδια.λεσ και ηρθε ο ραμπο

Επισκέπτης
και ερχοτανε κανενας αμερικανος και του γλιφανε ολοι τα αρχιδια.λεσ και ηρθε ο ραμπο

όχι ιδιαίτερα θα έλεγα. Ξέρεις την εποχή εκείνη δεν κυκλοφορούσαν και τόσα πράματα στην αγορά ενώ στο πι εξ είχανε σχεδόν τα πάντα! Θυμάμαι μου είχαν φέρει για πρώτη φορά μεταλλικό κουτί της Κόκα Κόλα, το χα κρατήσει στο ράφι της βιβλιοθήκης για χρόνια! Πως να το πω οι αμερικανοί εκτός από κείνους που ήταν έλληνες δεν συγχρωτιζόντουσαν με τον υπόλοιπο πληθυσμό, ζούσαν σ έναν κόσμο δικό τους. Τώρα εκείνοι που ταν μπρούκληδες ναι όντως τους γλύφανε τα αρχίδια γιατί ερχόντουσαν φορτωμένοι! 

Επισκέπτης
όχι ιδιαίτερα θα έλεγα. Ξέρεις την εποχή εκείνη δεν κυκλοφορούσαν και τόσα πράματα στην αγορά ενώ στο πι εξ είχανε σχεδόν τα πάντα! Θυμάμαι μου είχαν φέρει για πρώτη φορά μεταλλικό κουτί της Κόκα Κόλα, το χα κρατήσει στο ράφι της βιβλιοθήκης για χρόνια! Πως να το πω οι αμερικανοί εκτός από κείνους που ήταν έλληνες δεν συγχρωτιζόντουσαν με τον υπόλοιπο πληθυσμό, ζούσαν σ έναν κόσμο δικό τους. Τώρα εκείνοι που ταν μπρούκληδες ναι όντως τους γλύφανε τα αρχίδια γιατί ερχόντουσαν φορτωμένοι!   

Δηλα΄δη συγκρίνω πάντοτε την Ουκραίνα με την ελλάδα του 50, αλλά η διαφορά είναι ότι στην Ουκρανία σήμερα αν κάποιος έχει λεφτά μπορεί να αγοράσει τα πάντα, τότε στην ελλάδα και λεφτά να είχες πράματα δεν υπήρχαν, παρακαλάγαμε γνωστου΄ς να μας πάρουν απ το πι εξ τίποτα!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε οι μπρουκληδες εκαναν και της μεγαλυτερες πουστιες ομως καιτην πληρωναν αυτοι που δεν εδιναν σημασια

Επισκέπτης
δασκαλε οι μπρουκληδες εκαναν και της μεγαλυτερες πουστιες ομως καιτην πληρωναν αυτοι που δεν εδιναν σημασια

τώρα θα σε γελάσω...ειμαι ίσως ο μοναδικός στην ελλάδα που δεν είχε ούτε έναν συγγενή στην Αμερική!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε ιωσηφ υπαρχαν.ο βασιλιας ειχε κλιματιστικα στα ανακτορα απο το 1960 πλυντηρια ρουχον και σιδερωτηρια.και αλλοι δεν ειχαν ουτε ψυγειο σπιτι τους

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
ε καλά τώρα...
εγώ θυμάμαι είχα μια συμμαθήτρια που την έλεγαν...Μόσχα!!!
Είχε έρθει από το παραπέτασμα με τους πρώτους που αμνήστευσε ο Ali Cara,  με τον μπαμπά και την μαμά της. αλλά αφού ήταν τ΄σο καλά εκεί γιατί ήθελαν να γυρίσουν πίσω? Α! Aπό νοσταλγία για την πατρίδα!
Και μετά σου λένε ότι κυνηγάγανε τους κομμουνιστές!

Παρακολουθώ κι εγώ με πολύ ενδιαφέρον τις διαλέξεις σου Joe κι έχω 2 ερωτήσεις ιστορικού περιεχόμενου.

1. Το Holomodor (Голодомор) ή αλλιώς ο θάνατος από ασιτεία την περίοδο του 1932-33 ήταν αποτέλεσμα της ριζοσπαστικών αλλαγών προς τον  της Σοβιετική βιομηχανοποίησης ή τιμωρία της Μόσχας για τον Ουκρανικό αναδυόμενο εθνικισμό???Τι έγινε ακριβώς?

2. Επίσης είναι σύμπτωση που όσοι μιλούν για Ουκρανική Γενοκτονία μιλούν για 6 εκ. νεκρούς (πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Chicago American την 8η Φεβρουαρίου 1935), ενώ μέλη του ΚΚ για 2.2 εκ. ή ακόμα λιγότερα θύματα? Πόσοι πέθαναν τελικά?

Επισκέπτης
ρε ιωσηφ υπαρχαν.ο βασιλιας ειχε κλιματιστικα στα ανακτορα απο το 1960 πλυντηρια ρουχον και σιδερωτηρια.και αλλοι δεν ειχαν ουτε ψυγειο σπιτι τους

και τώρα πήραν κι αυτοί κλιματιστικό, έγχρωμη τηλεόραση και ντι βι ντι.
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έγιναν καλύτεροι σαν ανθρώπινες υπάρξεις?
Για να καταλάβεις εγώ παρακαλούσα απ το πι εξ να μου πάρουνε βιβλία!

Επισκέπτης
Παρακολουθώ κι εγώ με πολύ ενδιαφέρον τις διαλέξεις σου Joe κι έχω 2 ερωτήσεις ιστορικού περιεχόμενου.

1. Το Holomodor (Голодомор) ή αλλιώς ο θάνατος από ασιτεία την περίοδο του 1932-33 ήταν αποτέλεσμα της ριζοσπαστικών αλλαγών προς τον  της Σοβιετική βιομηχανοποίησης ή τιμωρία της Μόσχας για τον Ουκρανικό αναδυόμενο εθνικισμό???Τι έγινε ακριβώς?

2. Επίσης είναι σύμπτωση που όσοι μιλούν για Ουκρανική Γενοκτονία μιλούν για 6 εκ. νεκρούς (πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Chicago American την 8η Φεβρουαρίου 1935), ενώ μέλη του ΚΚ για 2.2 εκ. ή ακόμα λιγότερα θύματα? Πόσοι πέθαναν τελικά?

αγαπητέ φίλε,

το έχω αναφέρει το θέμα σε προηγούμενη σελίδα. (ναι ξέρω άντε ψάξε βρες την!) αλλά επειδή είσαι ευγενής και καινούργιος εδώ μισό λεπτό και θα σου απαντήσω...

ιωσήφ 

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
οχι δεν εγιναν.αλλα γινοτανε και αυτο που γινεται σημερα οτι βλεπουν στη τηλεοραση το θελουνε.αλλα και το χειροτερο ειναι οτι περανε στα παιδια προτυπο το τραγουδιστη το ποδοσφαιριστη και την καθε λογης πουτανα ωστε να μεινει αμορφωτος και καλα οτι θα κανει καριερα.γιαυτο πας σε κανενα σχολειο και βλεπεις ντυσιματα μπουζουκερι και βαψιματα πουτανιστικα πρωι πρωι.και ρωτας κανεναν τη εγινε 25 μαρτιου ακι λεει οτι ναναι.αρε ελλαδε τισ εχεις να παθεις ακομα.νομιζω ιωσηφ ειμαστε οι τελευταιοι μιας γενιας που δεν ανανεωθηκε

Επισκέπτης

Οι κομμουνισταί μέσα στην τρομερή ανοησία που τους έδερνε ηθέλησαν να κρατικοποιήσουν όλιν την γη. Εκτός όμως απο τα τσιφλίκια το 1932-33 θέλησαν να κρατικοποιήσουν και τα μικροχωραφάκια των ουκρανών (μιλάμε για 50-100τμ) όπου σπέρνανε πατάτες και λαχανικά για να περ΄σαουν την χρονιά τους. Οι αγρότες αντέδρασαν (αφού δεν θα χαν να φάνε) και οι κομμουνισταί σκότωσαν πολλούς. Αφού πέρασαν οι πρώτοι μήνες και τα χωραφάκια μείναν ακαλλιέργητα ο κόσμος άρχισε να πεινά. Φήμες για την πείνα άρχισαν να αναστυλώνονται στις εφημερίδες της δύσεως.
Σε μία κίνηση αναισχυντίας και αντιπερισπασμόυ ο στάλιν διέταξε να αποσταλούν ότι αποθέματα σιταριού και πατάτας υπήρχαν στην Δύσι ώστε να δείξουν ότι όχι μόνον είχαν να φάνε αλλά είχαν και πε΄ρισσευμα ώστε να κάνουν εξαγωγή.

Επισκέπτης
Κοίταξε πόσοι πέθαναν τελικά αριβώς κανείς δεν ξέρει.
Υπολογίζεται πάντως από 3-6 εκκατομμύρια σε έναν!!! χειμώνα.
Αυτό κυρίως συνέβη στην Ουκραίνα.
Γιατί:
α. ήταν αγροτική περιοχή
β βρισκόταν πολύ κοντά στην Μόσχα ώστε οι παράλογες οδηγίες να εφαρμοστούν πλήρως.
τώρα  στην σιβηρία πχ πρέπει να ξέρεις ότι κατά καιρούς ανακαλύπτουν ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ότι συνέβη ο Β' παγκόσμιος πόλεμος. Θέλεω να πω ότι όσοι βρισκόντουσαν μακρύτερα πάντοτε ξεγλιστρόυσαν και καλύτερα από την Μόσχα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.816
Πόντοι
42.697
επαναλαμβάνω η Ουκρανία δεν είναι χώρα για όποιον τον σέρνει η πούτσα του.
άσε καλύετερα να φυλάξει τα λεφτά του για Ταυλάνδη, Κένυα κλπ
Εδώ είναι για όποιον έχει την λόξα και θέλει γκόμενα, γυναίκα, ξέρω γω μια μουνάρα.
Ε αφού του γίνει ο πάτος να, στο τέλος θα την βρει...
Τώρα απο κει και ύστερα τι θα γίνει δεν εγγυώμαι τίποτις διότι έχω ήδη περιγράψει περί ποίων καταπληκτικών ανθρώπων μιλάμε...

Αυτή είναι όλη η Ουσία Δάσκαλε!

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε πλατυάαασαμε λίγο την κουβέντα (με πράγματα ευτυχώς που βλέπω ότι ενδιαφέρουν όλους μας) αλλά ένας σημαντικός συμμαθητής μου (dimitrakis29) την έκανε από την αίθουσα...

Ίσως μάλιστα οι mods ξαναλλάξουν τον τίτλο...

Γι αυτό προτείνω να φτιάξεις και ενα άλλο tread (εδω η αλλού) και να μας καλέσεις όλους και σ αυτό... που να μιλά πλέον εφ όλης της ύλης, αφού βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ ενδιαφερόμαστε εφ όλης της ύλης πληροφορίες...

Πάω να τον φέρω... :sperm:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε πλατυάαασαμε λίγο την κουβέντα (με πράγματα ευτυχώς που βλέπω ότι ενδιαφέρουν όλους μας) αλλά ένας σημαντικός συμμαθητής μου (dimitrakis29) την έκανε από την αίθουσα...

Γι αυτό προτείνω να φτιάξεις και ενα άλλο tread (εδω η αλλού) και να μας καλέσεις όλους και σ αυτό... που να μιλά πλέον εφ όλης της ύλης, αφού βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ ενδιαφερόμαστε εφ όλης της ύλης πληροφορίες...

Ο Δρ.Δημητράκης κατέχει θέσεις σε πολλα πανεπιστημεια γιάυτό δεν παρεβρίσκεται σε όλες τις παραδόσεις.

Επισκέπτης

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

ο άνθρωπος είναι τρίπτυχο δημιούργημα. Γι αυτό καλειται να καλλιεργεί τα πάντα. Θρέντ άλλο δεν νομίζω να φτάξω, ένα μου είναι υπερακετό (ή κανένα!).
Όπως έχω πει να χα τα νειάτα του Δημητράκη!
Για τον φίλο που με ρωτάει για τα σάιτ με ρωσίδες-ουκρανίδες: Έχω ξαναπεί πως κατά 70% είναι όλα απάτη. Κατά 100% όλες θέλουν χρήματα ή εκεί καταλήγει το πράμα. Τι να σου πω, μεγάλο παιδί είσαι, η μάνα σου δεν είμαι να σου γκρινιάξω, κάνε ότι σε φωτίσει η παναγιά. Άρχισε να γράφεις αλλά όταν το πράμα μοιραία φτάσει στο χρήμα πρόσεχε!
Καλά άμα αρχίσω και γράφω πραγματικές ιστορίες γι αυτά τα σάιτ ...

Φιλικά

Ιωσήφ 

Επισκέπτης
Για τον φίλο που μου γράψε ότι θέλει να πάει στην Ουκρανία το καλοκαίρι και να δουλέψει...εργάτης !

Αγαπητό μου παιδί,
Φοβούμαι ότι θα έχεις ισχυρό ανταγωνισμό...Μου θυμίζεις τον τύπο τον ¨αγγλο που πήγαινε σε διάφορες απίθανες χώρες  στην τελεόραση κάνοντας διακοπές και ψευτοδουλεύοντας. Μάλλον έχεις επηρεαστεί απ’αυτόν μικρός. Τέλος πάντων όταν έρθει τέλος ανοίξεως και ακόμα γουστάρεις κι είμαστε καλά ξαναγ΄ραψε μου πάλι και θα σε στείλω κάπου απλώς σκέψου μετά τι σίγουρη τοποθέτηση θα κάνεις με τα 100Ε που θα βγάλεις .

Φιλικά

Ιωσήφ

Επισκέπτης
Για τον φίλο που μου γράψε ότι είναι σε απόγνωση ...

Αγαπητέ φίλε,

κουράγιο, μην ντρέπεσαι κι εμείς ουκρανοπαθείς είμαστε γράψε τον πόνο σου ελεύθερα, κι ο πόνος θα περάσει μα τον άγιο! 

Φιλικά

Ιωσήφ

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως ιωσήφ στην ουκρανία που δουλεύει ένας τρίτος ξάδελφος σε μινι μαρκετ και παίρνει 1850 ευρώ.Βέβαια δουλευει και σαββατοκυριακα με ενα ρεπο ανα 2 βδομαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom