Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ταπεινά και καταφρονεμένα.
δεν υπήρχε ούτε ένα μαγαζί! άντε υπήρχε ένα το Τσουμ !
Δεν υπήρχε ούτε ένα κέντρο, ντοσκοτέκ κλπ
υπήρχε ένα εστιατόριο (του κόμματος)
Αυτά...
ρε ιωσηφ,μια απορια εχω
εισαι μονιμα εκει?ετσι νομιζω απο τα συμφραζομενα
αν δε κανεις δουλεια εκει, γαιτι καθεσαι μονιμα?
δε λεω να ριξεις μαυρη πετρα,για το μουνι να πηγαινεις καποιες φορες το χρονο,αλλα μονιμα?ποιος ειναι ο λογος?
ειναι personal  το ζητημα,αν θες απαντας

Επισκέπτης
καταλαβα ιωσιφ.βρηκε ξαφνικα ο τυφλος το φως του.αν αυτη την ελλαδα την κυβερνουσαν δασκαλε πολιτικοι με αρχιδια αυτοι ολοι θα μας πληρωνανε και θα τους γαμουσαμε κιολας.

μάλλον κάποιοι πολιτικοί (δεν)πληρώνουν(πληρώνουν οι φορολογούμενοι) και τους γαμάνε απ ότι μου χουν πει βέβαια και σε μενα τον αδαή...

Επισκέπτης
Τα είχα ήδη διαβάσει  προ 20 ετίας ως φοιτητής.
Τώρα έπαναλαμβάνω τη γραμματική της Λατινικής γλώσσας του Τζάρτζανου καθώς πριν είχα γράψει out αντί ut, με αποτέλεσμα να αλλοιώθεί εντελώς το νόημα της φράσης που λατινιστί είχα παραθέσει.

σόρρυ είχε γράψει ο Τζάρτζανος λατινική γραμματική???
Δια την νέαν ελληνική γραμματική φημίζεται...
Χιουμορίζεις μακούλη που θα λεγε κι η μανταμ σουσου

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε για το ποιοι πολιτικοι γαμιουντε νομιζω το εχουμε πει να μην επαναλαμβανομαστε.ειναι απο το μαθημα που ολοι το περασαμε.δασκαλε με ολο το σεβασμο να βλεπεις και λιγο την βαθμολογια που διδεις στους μαθητες σου.

Επισκέπτης
Χιουμορίζεις μακούλη που θα λεγε κι η μανταμ σουσου

Δεν ξανάρθε στην εικονική μου τάξη κι εκείνος ο λαμπρός νέος που γράφει ενημέρωση κάθε μέρα για τα μπουρδέλα!
Εμ βέβαια που να βρει καιρό το παιδί...

Επισκέπτης
δασκαλε για το ποιοι πολιτικοι γαμιουντε νομιζω το εχουμε πει να μην επαναλαμβανομαστε.ειναι απο το μαθημα που ολοι το περασαμε.δασκαλε με ολο το σεβασμο να βλεπεις και λιγο την βαθμολογια που διδεις στους μαθητες σου.

Α όχι! εγώ για τους πολιτικούς δεν το πιστεύω αυτό και να μην το ξαναπείς σε παρακαλώ!!!
Είναι όλοι κύριοι!

Επισκέπτης
ρε ιωσηφ,μια απορια εχω
εισαι μονιμα εκει?ετσι νομιζω απο τα συμφραζομενα
αν δε κανεις δουλεια εκει, γαιτι καθεσαι μονιμα?
δε λεω να ριξεις μαυρη πετρα,για το μουνι να πηγαινεις καποιες φορες το χρονο,αλλα μονιμα?ποιος ειναι ο λογος?
ειναι personal  το ζητημα,αν θες απαντας

επειδή βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι διάβασε σε παρακαλώ τις προηγούμενες 120 σελίδες του θρεντ και ίσως ανακαλύψεις τι ρόλο βαράω...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικιο δασκαλε.ξεχασα οτι εχεις σε μεγαλη εκτιμηση τουσ πολιτικους οπωσ και ολοι οι μαθητες σου στην ταξη

Επισκέπτης
εχεις δικιο δασκαλε.ξεχασα οτι εχεις σε μεγαλη εκτιμηση τουσ πολιτικους οπωσ και ολοι οι μαθητες σου στην ταξη

Να μην γινόμαστε αγνώμονες σαν τους Ουκρανούς!
οι πολιτικοί μας έχουν παρατήσει καρίερρες και έχουν κατασπαταλήσει τις ιδιωτικές των περιουσίες για το κοινό καλό!
Και λίγος σεβασμός στα προσωπά των δεν βλάπτει...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
επειδή βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι διάβασε σε παρακαλώ τις προηγούμενες 120 σελίδες του θρεντ και ίσως ανακαλύψεις τι ρόλο βαράω...
με τους μαλακες :jerking: :jerking: :jerking:που βριζομαι εδω μεσα δασκαλε δε μου μενει κ καιρος για διαβασμα
θα επανορθωσω

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε μην ξεχνας και τις γυναικες των πολιτικων μας που τις εχουν αφιερωση στη υπηρεσια του πολιτη.η μαλλον αφιερωθηκαν απο μονες τους αυτες.

Επισκέπτης
δασκαλε μην ξεχνας και τις γυναικες των πολιτικων μας που τις εχουν αφιερωση στη υπηρεσια του πολιτη.η μαλλον αφιερωθηκαν απο μονες τους αυτες.

Τώρα εσύ κοροιδεύεις αλλά ξέρεις τι είναι να χεις αφιερώσει την ζωή σου αφιλοκερδώς στο κοινό καλό και να σε βρίζουν κι από πάνω???

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε τιποτα δεν ειναι τζαμπα σε αυτη τη ζωη και το ξερεις.και αυτοι ειναι οι μονοι που δεν δινουν ουτε στην μανα τους τζαμπα

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χιουμορίζεις μακούλη που θα λεγε κι η μανταμ Σουσου
Σεβαστέ σύντροφε καθηγητά, ουδόλως συνηθίζω να χιουμορίζω ενώπιων των καθηγητών μου, διότι την εποχή που πήγαινα σχολείο, οι τοιούτου είδους εκδηλώσεις ετιμωρούντο δια ραβδισμών.
Και βεβαίως ο αείμνηστος Α.Τζ. είχε εκδόσει Λατινική Γραμματική.
Να υποθέσω ότι τελείωσες πρακτικό και όχι το κλασσικό γυμνάσιο ? Χλωμό το κόβω.

Επισκέπτης
Σεβαστέ σύντροφε καθηγητά, ουδόλως συνηθίζω να χιουμορίζω ενώπιων των καθηγητών μου, διότι την εποχή που πήγαινα σχολείο, οι τοιούτου είδους εκδηλώσεις ετιμωρούντο δια ραβδισμών.
Και βεβαίως ο αείμνηστος Α.Τζ. είχε εκδόσει Λατινική Γραμματική.
Να υποθέσω ότι τελείωσες πρακτικό και όχι το κλασσικό γυμνάσιο ? Χλωμό το κόβω.

Ομολογώ ότι στα λατινικά ήμουν ολίγο αδύνατος!
Πέραν του Coitus interruptus και Habeas corpus  πολύ ολίγα εκατενόησα...
πέρασα με σκονάκια!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Προσοχή. Εμμέσως υποδεικνύεις στους μαθητές σου να κάνουν και αυτοί σκονάκια.

Επισκέπτης
Προσοχή. Εμμέσως υποδεικνύεις στους μαθητές σου να κάνουν και αυτοί σκονάκια.

όσα σκονάκια και να κάνει κάποιος αν δεν έχει διαβάσει δεν του χρησιμεύουν σε τίποτα...
Εξ άλλου εγώ προτιμώ να εξασκούν οι μαθηταί μου την κρίσιν των, παρά την μνήμη.

Επισκέπτης
όσα σκονάκια και να κάνει κάποιος αν δεν έχει διαβάσει δεν του χρησιμεύουν σε τίποτα...
Εξ άλλου εγώ προτιμώ να εξασκούν οι μαθηταί μου την κρίσιν των, παρά την μνήμη.

αλήθεια πες μου ρώσικα που έμαθες?
προ εικοσαετίας δεν εθεωρούντο και τόσο σικ γλώσσα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σε κάποιους χώρους όμως ήταν απαραίτητα προκειμένου να ανέλθεις στην ιεραρχία. ;)
Πάντως δεν συγκαταλέγομαι σ΄αυτούς.
Από τη σύζυγο (μαθαίνω ακόμα).

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εβλεπε πολυ μπροστα δασκαλε.οταν ημουν πιτσιρικας ενας απο την γειτονια μου διδασκε ρωσσικα.και ο δασκαλος απο το σχολειο μας ελεγε οτι ηταν κατασκοπος τετοιες μαλακιες μας ελεγαν στο σχολειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom