Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άμα γαμούσε θα ταν καλά...
Αυτοί κοροιδεύουν τον κόσμο παιδί μου με υποσχέσεις ότι δήθεν θα γαμήσει.
Πως να στο πω απλά. Είναι απάτη! Το μεγαλύτερο προιόν που έχουν είναι η απάτη (εντα΄ξει όχι όλοι το 75%) και δη η παιδαριώδης απάτη. Μην πιστεύεις τις ιστορίες που λένε ότι γάμησαν, έκαναν κλπ. Είναι όλες φούμαρα. επαναλαμβάνω:
εδώ τα πράματα είναι οικογενειακά!

η ευρώπη σαν μαλάκας δίνει λεφτά
α. σε δάνεια μπας και εξανθρωπιστούνε
β. σε τουρισμό (ποιο τουρισμό τώρα άντε μπας και γαμήσουν, αλλά δεν γαμα΄ς! άμα είναι να ξοδέψεις τα μαλλιοκεφαλά σου δε πας στην ελλάδα στις πουτάνες? Πιο φτηνά θα έρθει!

όλα τα λεφτά καταλήγουν στις τσέπες των κομμμισαρίων. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Επισκέπτης
επαναλαμβάνω η Ουκρανία δεν είναι χώρα για όποιον τον σέρνει η πούτσα του.
άσε καλύετερα να φυλάξει τα λεφτά του για Ταυλάνδη, Κένυα κλπ
Εδώ είναι για όποιον έχει την λόξα και θέλει γκόμενα, γυναίκα, ξέρω γω μια μουνάρα.
Ε αφού του γίνει ο πάτος να, στο τέλος θα την βρει...
Τώρα απο κει και ύστερα τι θα γίνει δεν εγγυώμαι τίποτις διότι έχω ήδη περιγράψει περί ποίων καταπληκτικών ανθρώπων μιλάμε...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιωσηφ εισαι μεγαλη γατα.αυτο ηθελα να πω ακριβως αλλα ηθελα να το πω πιο κομψα γιατι θα εβγαιναν μερικοι κα θα εκαναν τους εξυπνους παλι.γιαυτο ελω δασκαλε οτι σε αυτες τις χωρες τα γουστα τα καλα και φθηνα ηταν μεχρι το 2000.

Επισκέπτης
ιωσηφ εισαι μεγαλη γατα.αυτο ηθελα να πω ακριβως αλλα ηθελα να το πω πιο κομψα γιατι θα εβγαιναν μερικοι κα θα εκαναν τους εξυπνους παλι.γιαυτο ελω δασκαλε οτι σε αυτες τις χωρες τα γουστα τα καλα και φθηνα ηταν μεχρι το 2000.

Όχι ποτέ δεν 'ητανε 'ετσι. Αλλά άκου τι έγινε¨:
επί κομμουνισμού υπήρχαν κάποιοι -ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ- που ήθελαν να την κάνουν.
όταν εδώθη η ευκαιρία πήραν το πρώτο εισητήριο που βρήκαν
οι γκόμενες μέσω κάποιου γκόμενου
και την έκαναν
Γι αυτό όσοι ήρθαν στην αρχή 92-93-94 ήσαν πιο γλυκαμένοι.
Αλλά μην νομίζεις ότι είχανε ξεσκιστε΄ινα γαμάνε. Απλώς επειδή τότε ήταν 20 φορές πιο φτηνά είχαν σπιτώσει από 5 γκόμενες κι οι γκόμενες δεν είχαν τις απαιτήσεις τις σημερινές δι΄το δεν είχαν ιδέα από ρούχα, κοσμήματα , σπίτια κλπ τι παίζει

Επισκέπτης
Όχι ποτέ δεν 'ητανε 'ετσι. Αλλά άκου τι έγινε¨:
επί κομμουνισμού υπήρχαν κάποιοι -ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ- που ήθελαν να την κάνουν.
οι γκόμενες μέσω κάποιου γκόμενου
και την έκαναν
Αλλά μην νομίζεις ότι είχανε ξεσκιστε΄ινα γαμάνε. Απλώς επειδή τότε ήταν 20 φορές πιο φτηνά είχαν σπιτώσει από 5 γκόμενες κι οι γκόμενες δεν είχαν τις απαιτήσεις τις σημερινές δι΄το δεν είχαν ιδέα από ρούχα, κοσμήματα , σπίτια κλπ τι παίζει

όσοι φύγανε φύγανε και ρίξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Οι υπόλοιποι απίστευτο κι όμως αληθινό δεν θέλουν να πάνε πουθενά!
Σου λενε εγώ με λεφτά εδώ καλά περνάω, που να τρέχω τώρα! Δω μου μπάρμπα χρήμα εδώ και τώρα και βλέπουμε!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που λες ιωσηφ λεω οτι γινωτανε μεχρι το 2000.μετα της ξυπνησανε ολες οι παλιες πουτανες

Επισκέπτης
αυτο που λες ιωσηφ λεω οτι γινωτανε μεχρι το 2000.μετα της ξυπνησανε ολες οι παλιες πουτανες

δε κατάλαβες. Οι παλιές πουτάνες φύγανε όλες έξω! Μείνανε οι καινούργιες που δε θέλουν να πάνε πουθενά! Σου λέι φράγκα βγάζω κι εδώ! Απλώς φαντάσου ότι είναι 5000 γκόμενες στο κίεβο με πληθυσμό 7000000. άμα πήγαινες εσύ επισκέπτης , ένας, στην πέφτανε αμέσως για να φύγουν. Σου φαινότανε μουνοθύελλα. Ε λοιπόν αυτές φύγανε. Μείνανε οι υπόλοιπες. Πρέεπι να ξανακλείσουν πάλι τα σύνορα να μαζευτεί πάλι σερμαγιά απο εκείνες που θέλουν πάση θυσία να φύγουν , να φανεί οτι έχει πρόθυμο μουνί

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
γουστα εχει κ τωρα,μονο η ουκρανια βεβαια κ η ρωσια μαλλον απ οτι λεει ο μιτσος,αλλα τον πιστευω,,το θεμα ειναι οτι αν εισαι κατω απο 40 κλπ κ  εισαι μονιμος με δουλειες κ να κονομας κιολας κ να μιλας κ κανα ρωσικο,ΜΟΝΟ ετσι παιζεται η μπαλλα σημερα,αλλιως ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑς κουβα,νασαι κ ΩΠΑ
ταυλανδη ΝΙΕΤΟ
ενας δικος μου που πηγε απο μολδαβια,ελληνας,μουπε οτι δε λεει  εκει,ειναι οι γυναικες σα μαιμουδες η πλειοψηφια,ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΝΙΑ,Οποτε κ τοχει ριψει στα μπανια κ στο κανονικο μασαζ

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντος δασκαλε το λεω και θα το λεω συνεχεια.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ

Επισκέπτης
Εγω παντος δασκαλε το λεω και θα το λεω συνεχεια.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ

Θα έλεγα την κοινωνία τους
Νομίζω στο χω ξαναγράψει εσένα προσωπικώς ότι δεν είναι ράτσα. Είναι κοκτέιλ. Φταίει ο κοινωνικός προγραμματισμός που έχουν δεχτεί. Το τι είαν ισωστό και τι όχι, το τι θεμιτό και τι αθέμιτο.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι μου το εχεις πει δασκαλε.γαμω το κοκτειλ τους που ειναι και μπομπα τοτε.ιωσηφ ειναι λαος που απο τοτε που δημιουργιθικε ειναι προβλιματικος

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Επί κομμουνισμού υπήρχαν κάποιοι -ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ- που ήθελαν να την κάνουν.
οι γκόμενες μέσω κάποιου γκόμενου,και την έκαναν
Αλλά μην νομίζεις ότι είχανε ξεσκιστεί να γαμάνε. Απλώς επειδή τότε ήταν 20 φορές πιο φτηνά είχαν σπιτώσει από 5 γκόμενες κι οι γκόμενες δεν είχαν τις απαιτήσεις τις σημερινές διότι δεν είχαν ιδέα από ρούχα, κοσμήματα , σπίτια κλπ τι παίζει. Όσοι φύγανε φύγανε και ρίξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Οι υπόλοιποι απίστευτο κι όμως αληθινό δεν θέλουν να πάνε πουθενά!
Σου λενε εγώ με λεφτά εδώ καλά περνάω, που να τρέχω τώρα! Δως μου μπάρμπα χρήμα εδώ και τώρα και βλέπουμε!
Οι παλιές πουτάνες φύγανε όλες έξω! Μείνανε οι καινούργιες που δε θέλουν να πάνε πουθενά! Σου λέει φράγκα βγάζω κι εδώ! Απλώς φαντάσου ότι είναι 5000 γκόμενες στο κίεβο με πληθυσμό 7000000. άμα πήγαινες εσύ επισκέπτης , ένας, στην πέφτανε αμέσως για να φύγουν. Σου φαινότανε μουνοθύελλα. Ε λοιπόν αυτές φύγανε. Μείνανε οι υπόλοιπες. Πρέεπι να ξανακλείσουν πάλι τα σύνορα να μαζευτεί πάλι σερμαγιά απο εκείνες που θέλουν πάση θυσία να φύγουν , να φανεί οτι έχει πρόθυμο μουνί
Καλησπέρα σύντροφε καθηγητά.
Έλαβα το θάρρος να συμπτήξω τα τελευταία σου ποστ σε ένα, καθώς περιγράφουν επακριβώς τα όσα συνέβησαν , όχι μόνο στην Ουκραίνα, αλλά σε όλες της χώρες της ΕΣΣΔ.
Θα πρότεινα στους αγαπητούς συντρόφους μαθητές να τα απομνημονεύσουν καλά και ει δυνατόν να το γράψουν και 10 φορές στο μαυροπίνακα να το εμπεδώσουν (εφόσον συναινείς βεβαίως).

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Δημητράκη τι καλό θεωρείς?
Να πληρώνει κάποιος λεφτά τζάμπα και βερεσε στα ξενοδοχεία που είναι της πεντάρας κι από πάνω να τον γράφουν στ αρχίδια τους? άμα είναι κάποιος να τραβάει όλα αυτά για να ρίξει έναν πούτσο δεν πάει καλύτερα στην Ταυλάνδη να πάρει και κανένα ηλεκτρονικό, κανένα διαμαντικό, να κάνει και τα μπάνια του, τι ναρ θει στην ρωσσία να κάνει(ή στην ουκρανία επίσης)? Να τον κοιτάνε  με ένα ύφος μπλαζέ διάφοροι μέχρι πρότινος ή και νυν ψοφόπεινες και να μαζεύει χιόνι?
ενας λογος που δε γουσταρα το κιεβο ειναι κ αυτος προεδρε,
ητανε κατι ψοφιοι κ ψοφιες που ειχανε το υφος το μπλαζε που λες κ μιλανε αργα κ τετοια,με νομιζανε για τουριστα κ μενα,τοσο μαλακες ειναι
εριχνα μπινελικι βεβαια εγω μετα, καργα,εκει να δεις πως τα χανανε,γιατι οι ευρωπαιοι οι κανονικοι,ακομα κ οι ιταλοι κ οι ελληνες δεν τους βριζουνε,νομιζουν πως ειναι ανθρωποι κανονικοι κ τους μιλανε ευγενικα η φοβουνται κιολας
εγω οταν εβλεπα τετοια τους εβριζα,γιατι μπλαζε το παιζουν οι φλωροι οι νεοπλουτοι κ οι υπαλληλοι σε καμια εταιρια,ποθ κατι νομιζουν οτι ειναι
ευτυχως τα μουτρα δεν ειναι μπλαζε,απλα στη βγαινουνε αν σε παιρνει πας κοντρα,αλλιως ντυνεσαι κ τη κανεις
παντως οι ανατολικοι ψοφανε να στο παιξουνε μουρη παντου,αν τους πας πασο χαθηκες,ειναι το παλιο"δωσε θαρρος στο χωριατη κ σ ανεβηκε στη πλατη"

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα απο μαλακιες τετοιες ειμαστε γεματοι ολοι φιλε.αλλα θα ηθελα να ρωτησω το δασκαλο που ειναι και πιο παλιος.δασκαλε πως ζουσαν αυτοι την δεκατια του 70 και του 80 που αν εκαναν και την παραμικρη μαλακια τους εκοβαν το κολο?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Έλαβα το θάρρος να συμπτήξω τα τελευταία σου ποστ σε ένα, καθώς περιγράφουν επακριβώς τα όσα συνέβησαν , όχι μόνο στην Ουκραίνα, αλλά σε όλες της χώρες της ΕΣΣΔ.
Θα πρότεινα στους αγαπητούς συντρόφους μαθητές να τα απομνημονεύσουν καλά και ει δυνατόν να το γράψουν και 10 φορές στο μαυροπίνακα να το εμπεδώσουν (εδόσον συναινείς βεβαίως).
το συμπερασμα
οσοι αδαεις, ΜΗ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ :birdman:,κ βουκουρεστι :jerking: συμπληρωνω εγω, και εκει ειναι τα ιδια η κ χειροτερα!!!!

Επισκέπτης
Θα πρότεινα στους αγαπητούς συντρόφους μαθητές να τα απομνημονεύσουν καλά και ει δυνατόν να το γράψουν και 10 φορές στο μαυροπίνακα να το εμπεδώσουν (εφόσον συναινείς βεβαίως).

καλησπέρα μακούλη,
διάβασες τα χθεσινά βι΄βλία ειδικ΄λως που παρήγγειλα σε σένα?

Επισκέπτης
καλα απο μαλακιες τετοιες ειμαστε γεματοι ολοι φιλε.αλλα θα ηθελα να ρωτησω το δασκαλο που ειναι και πιο παλιος.δασκαλε πως ζουσαν αυτοι την δεκατια του 70 και του 80 που αν εκαναν και την παραμικρη μαλακια τους εκοβαν το κολο?

ταπεινά και καταφρονεμένα.
δεν υπήρχε ούτε ένα μαγαζί! άντε υπήρχε ένα το Τσουμ !
Δεν υπήρχε ούτε ένα κέντρο, ντοσκοτέκ κλπ
υπήρχε ένα εστιατόριο (του κόμματος)
Αυτά...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οχι,οχι
δε ξερω οι ουκρανοι,δε μιλαω καλα τη γλωσα.αλλα οι ρουμανοι μεχρι που το παιζει ο ενας στον αλλο
ειναι κ η ελλαδα για το πουτσο,στο θεμα αυτο,αλλα εκει ειναι η αποθεωση της μαλακιας,δε μπορεις να το πιασεις αν δε μιλας τη γλωσσα τους

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβα ιωσιφ.βρηκε ξαφνικα ο τυφλος το φως του.αν αυτη την ελλαδα την κυβερνουσαν δασκαλε πολιτικοι με αρχιδια αυτοι ολοι θα μας πληρωνανε και θα τους γαμουσαμε κιολας.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τα είχα ήδη διαβάσει  προ 20 ετίας ως φοιτητής.
Τώρα έπαναλαμβάνω τη γραμματική της Λατινικής γλώσσας του Τζάρτζανου καθώς πριν είχα γράψει out αντί ut, με αποτέλεσμα να αλλοιώθεί εντελώς το νόημα της φράσης που λατινιστί είχα παραθέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom