Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ οι ξένοι εδώ αφήνουν...λεφτουδάκια. Αν δεν υπήρχαν ξένοι οι Ουκρανοί θα πέρναν τ αρκίντια μου! Η ουκρανία δεν παράγει τώρα παρά μόνον...ουκρανούς!
δηλ πε ιωσηφ απο τη βιζιτα περιμενεις να σωθει η ουκρανια με 50 μυρια κοσμο?
ναχαι 3 οπως η μολντοβα να σου πω οτι κατι γινεται οντως
αλλα με 50 δεν...
η μηπως νομιζεις οτι οι πολυεθνικες ηρθαν στην ουκραινα η οπου  αλλου για να δωσουν??

Επισκέπτης
δηλ πε ιωσηφ απο τη βιζιτα περιμενεις να σωθει η ουκρανια με 50 μυρια κοσμο?
ναχαι 3 οπως η μολντοβα να σου πω οτι κατι γινεται οντως
αλλα με 50 δεν...
η μηπως νομιζεις οτι οι πολυεθνικες ηρθαν στην ουκραινα η οπου  αλλου για να δωσουν??

κι όμως έτσι σώνεται...θες δε θες πιστεψέ το είανι η αλήθεια.
Η ουκρανία δεν είναι ρωσσία. Αυτή κάτι βγάζει, θες πετρέλειο, πυραυλάκια, ουράνιο πάντως κάτι βγάζει.
Εδώ όλα τα εργοστάσια έχουνε κλείσει...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
distixos iwsif etsi einai kai lypame ego poly
τωρα εγινε ανασχηματισμος κ ανεβηκε 3% η ν.δ.
τα βλεπουνε οι πανω κ σου λεει ριχτους κιαλλο ξυλο αντεχουνε
κ οποιον ρωτησα τι καλο εγινε κ ανεβηκε ,μουπε"εφυγε ο αλογοσκουφης"
αντε τωπα να περιμενεις απο το λαο αυτο κριτηριο κ αποψη για τιποτα δυσκολο
για κανα μουνι καλυτερα να λεμε.γιατι μ αυτα μ ανεβαινει κ η πιεση

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η ουκρανία δεν είναι ρωσσία. Αυτή κάτι βγάζει, θες πετρέλειο, πυραυλάκια, ουράνιο πάντως κάτι βγάζει.
ιωσηφ δε σωνεται,οπως δεν ειναι σωμενη με 5 μυρια σεξοτουριστες ετησιως η ταυλανδη

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Η ταυλάνδη έχει τουρίστες, εργοστάσια που βγάζουν ηλεκτρονικά , αμάξια
εδώ έχει ένα αρκίντι...
κ να σου πω κ κατι
η ουκρανια με αυτους τους μαλακες πουναι πανω μου κ τους μαλακες που τους ψηφιζουν απο κατω,ελλαδα καρμπον μου θυμιζει,δηλ ζοφεροτερο  το μελλον,εκ του παροντος

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
κ σεκει με συμφερει να βουλιαψουνε,να γαμαω κ αβερτα κ φτηνα
εδω φοβαμαι αν κανω κορη στο μελλον,θα τη στειλω για χορο στο ντουμπαι ετσι οπως οδευει η πατρις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΑΝΤΩς ΟΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΡΥΣΕς ΤΙς ΠΕΘΑΜΕΝΕς,ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΤΟ ΞΩΝΙΟ Κ ΣΤΙς ΑΛΛΕς ΠΟΥΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕς,ΗΤΑΝΕ ΣΤΡΑΒΟΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΦΑΓΕ Κ Ο ΑΡΑΒΑς
ε,εις δεν εχουμε Λιβανεζους.παρα πολυ λιγοι.παντος ειναι καλα παιδια.οι πιο πολλοι ειναι Μαροκινοι,Τυνησιοι και Αλγερινοι.οι Λιβανεζοι ειναι σαν τους Ιταλους βρισκουνε μια και την παντρευονται!και την πληρωνουν μια ζωη!οι Αραβες που εχουμε εδω δεν μετρανε!δεν εχουνε να φανε το γαμησι θα κοιταξουνε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι εχεις δικιο Ιωσηφ!για την Ελλαδα δηλαδη γαμησε τα!δεν εχει εργοστασια δεν βγαζει πετρελαιο.και ουτε θα ερθει κανεναν να πληρωσει για να γαμισει της Ελληνιδες!δηλαδη ειμαστε χειροτερα απο την Ουκρανια!ουτε μουνι για πουλημα δεν εχουμε!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ε,εις δεν εχουμε Λιβανεζους.παρα πολυ λιγοι.παντος ειναι καλα παιδια.οι πιο πολλοι ειναι Μαροκινοι,Τυνησιοι και Αλγερινοι.οι Λιβανεζοι ειναι σαν τους Ιταλους βρισκουνε μια και την παντρευονται!και την πληρωνουν μια ζωη!οι Αραβες που εχουμε εδω δεν μετρανε!δεν εχουνε να φανε το γαμησι θα κοιταξουνε?
οχι μονο οι κωλολιβανεζοι πουναι ματσο κανουνε ζημια,εχεις δικιο,ειναι οι ιταλοι της αραπιας,τωρα ομως τρωνε γαμησι απο τους αλλους τους αχωνευτους τους ισραηλινους κ εχουνε μαζευτει,λογω κρισης
τελικα για  πετρουπολη αν πεσει κι αλλο πεινα ηθελα ναρθω ενα 5θημερο κ για να δω τη πολη,πρεπει να λεει
εχω κ 2 ρωσιδες εκει ,απο καλοκαιρι γνωριμια σε οντεσα,αλλα αν παω σ αυτες θα μου βγει ο κουκος αιδονη με τις βολτες κ τα κερασματα κ τις βαριεμαι κιολας,η μια ειναι κ μαπεξ,η αλλη λεει,μονο τελευταια μερα την ξαναγαμω,αν δε κατσει τιποτα αλλο,που δε νομιζω να παω τοσο χαλια,αλλα ρωσια θαναι το παρθενικο μου αν ερθω,οποτε  εχε υποψην οτι αμα δεις κ υπαρχει κλιμα καλο στειλε πμ,δε χρειαζετε να τα ξερουνε κ πολλοι αυτα,η πιατσα ξαναχαλαει σε μια σαιζον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι μονο οι κωλολιβανεζοι πουναι ματσο κανουνε ζημια,εχεις δικιο,ειναι οι ιταλοι της αραπιας,τωρα ομως τρωνε γαμησι απο τους αλλους τους αχωνευτους τους ισραηλινους κ εχουνε μαζευτει,λογω κρισης
τελικα για  πετρουπολη αν πεσει κι αλλο πεινα ηθελα ναρθω ενα 5θημερο κ για να δω τη πολη,πρεπει να λεει
εχω κ 2 ρωσιδες εκει ,απο καλοκαιρι γνωριμια σε οντεσα,αλλα αν παω σ αυτες θα μου βγει ο κουκος αιδονη με τις βολτες κ τα κερασματα κ τις βαριεμαι κιολας,η μια ειναι κ μαπεξ,η αλλη λεει,μονο τελευταια μερα την ξαναγαμω,αν δε κατσει τιποτα αλλο,που δε νομιζω να παω τοσο χαλια,αλλα ρωσια θαναι το παρθενικο μου αν ερθω,οποτε  εχε υποψην οτι αμα δεις κ υπαρχει κλιμα καλο στειλε πμ,δε χρειαζετε να τα ξερουνε κ πολλοι αυτα,η πιατσα ξαναχαλαει σε μια σαιζον
αν ερθεις για ενα 5θημερο.θα σε συμβουλεβα να πας 2 φορες στα σαλον.αν πας 2 φορες απο 2 ωρες θα χαλασεις 3000-3500 ρουβλια τη φορα (70-81 Ευρω).το μονο κακο ειναι τωρα οτι με την κριση ο κοσος δεν πολυκυκλοφορει.οπως καταλαβα σε ολους εχουν μειωσει τους μισθους!παντος εδω παντα το κλιμα ειναι καλο.να χαλασει λιγο δυσκολο γιατι η βιζα ειναι πολυ δυσκολη και τα ξενοδοχεια οσο κριση και να υπαρχει παραμενουν πανακρυβα.ο δε τουρισμος δεν ειναι ιδιεταιρα ανεπτυγμενος.αν σκεφτεις οτι ακομα και στα ξενοδοχεια δεν μιλανε Αγγλικα!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ποτε δε μενω σε χοτελ οπου παω
μονο απαρταμεντ,αν υπαρχει μειωση της κινησης τα απαρταμεντ κατεβαζουνε κ κισιναου τα χοτελ ηταν κ ειναι πανακριβα ,τα απαρταμεντ πεσανε κ στα μισα τα πιο μεγαλα
τα αλλα που μου λες, αφου πηγαινω ουκρανια συνεχεια τα ξερω κ μ αρεσουνε
ποτε ομως ειναι ανεκτος ο καιρος?
απο μαρτη η κι αλλο πισω??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποτε δε μενω σε χοτελ οπου παω
μονο απαρταμεντ,αν υπαρχει μειωση της κινησης τα απαρταμεντ κατεβαζουνε κ κισιναου τα χοτελ ηταν κ ειναι πανακριβα ,τα απαρταμεντ πεσανε κ στα μισα τα πιο μεγαλα
τα αλλα που μου λες, αφου πηγαινω ουκρανια συνεχεια τα ξερω κ μ αρεσουνε
ποτε ομως ειναι ανεκτος ο καιρος?
απο μαρτη η κι αλλο πισω??
για αυτο ρωτα τον vasilis 70 αυτος νοικιαζει στο κεντρο με 50 Ευρω τη μερα ενα στουντιο.οπως μου  περιεγραψε σπιτι το ιδιο το νοικιαζε και ενας φιλος μου Τουρκος απο Γερμανια το καλοκαιρι με 80 Ευρω.εχεις δικιο που δεν πας σε ξενοδοχειο.ουτε εγω πηγαινω.δεν πολυγουσταρω δεν εχεις ελευθερια κινησεων!ο καιρος το Μαρτιο μεχρι 15-20 (κανονικα)ειναι καθαρα χειμωνας απο -2 μεχρι -8.(μπορει και πιο κρυο).μετα της 20 αρχιζουν και λιωνουν τα χιονια εχει +3 περιπου.αν και το κλιμα τωρα εχει αλλαξει τελειως!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
βεβαια μοτελ στην ουκρανια  παω μερικες φορες γιατι εχουν μεγαλα δωματια κ παρκινγκ κ οι τιμες ειναι σαν απαρταμεντ,ασε που μπαινεις αυτονομα κ ειναι κοντα στη πολη,οπως ενα στη βινιτσια που ειναι 2 χλμ απο πολη,δηλ τιποτα
βεβαια εκει μονο αεροπορικα ερθω οταν ειναι,οποτε παω για απαρταμεντ
ελπιζω ναχει  μελαχρινες γιατι εγω απο ξανθια εχω φλομωσει στην ουκραινα κ με τις ρωσομολδαβες!!!
αμαξι με ποσο νοικιαζω τη μερα,απο κανα ρωσικο γραφειο,με κανα 25ε βρισκω??
η πολη απ οτι ειδα δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη στο κεντρο ε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αμαξι νομιζω απο 45-47 Ευρω και πανω.κατι σαν Ford Fiesta.δυσκολη δεν ειναι.αλλα στο κεντρο ειναι πολυ δυσκολο τη μερα να βρεις να παρκαρεις!και τωρα τελευταια εχουν βαλει και γερανους που σου παιρνουν το παρανομα παρκαρισμενο αμαξι.αν μεινεις στο κεντρο δε νομιζω οτι χρειαζεσαι αυτοκηνιτο.ακομα και καπου παραεξω να θες να πας το μετρο σε παει παντου και πιο γρηγορα!εχε τρομερη κινηση!το αμαξι ειναι καλο(για μενα)στα ραντεβου μου.το βραδυ στις ντισκο και για να πηγαινω πορνοεκδρομες!τη μερα δεν το πολυπαιρνω πηγαινω με το μετρο.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αμαξι νομιζω απο 45-47 Ευρω και πανω.κατι σαν Ford Fiesta.δυσκολη δεν ειναι.αλλα στο κεντρο ειναι πολυ δυσκολο τη μερα να βρεις να παρκαρεις!και τωρα τελευταια εχουν βαλει και γερανους που σου παιρνουν το παρανομα παρκαρισμενο αμαξι.αν μεινεις στο κεντρο δε νομιζω οτι χρειαζεσαι αυτοκηνιτο.ακομα και καπου παραεξω να θες να πας το μετρο σε παει παντου και πιο γρηγορα!εχε τρομερη κινηση!το αμαξι ειναι καλο(για μενα)στα ραντεβου μου.το βραδυ στις ντισκο και για να πηγαινω πορνοεκδρομες!τη μερα δεν το πολυπαιρνω πηγαινω με το μετρο.
για βραδυ τοθελα κ εγω
δε τους παω τους ταξιτζηδες,σου λενε οτι ναναι,κ για να παω καμια κοντινη εκδρομη σε κανα αξιοθεατο,αφου τουριστικο ειναι κυριως το ταξιδι αυτο
αλλα αν εχει πανω απο 20-25 μερα δε με συμφερει
μελαχρινες εχει πολλες δε μουπες?φατσα στυλ κυρυλενκο αν τη ξερεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για βραδυ τοθελα κ εγω
δε τους παω τους ταξιτζηδες,σου λενε οτι ναναι,κ για να παω καμια κοντινη εκδρομη σε κανα αξιοθεατο,αφου τουριστικο ειναι κυριως το ταξιδι αυτο
αλλα αν εχει πανω απο 20-25 μερα δε με συμφερει
μελαχρινες εχει πολλες δε μουπες?φατσα στυλ κυρυλενκο αν τη ξερεις
εχει γυναικες για ολα τα γουστα.για αμαξι βρηκα απο το google το σα'ι'τ για το Ford Focus η τιμη ειναι λεει 2600 ρουβλια τη μερα 60 Ευρω περιπου.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ιωσηφ γεια κ παλι
νομιζω κουρης λεγεται αυτος που ειναι κιεβο
τον ξερεις μηπως?

Stories