You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Σεβαστοί φίλοι,
άντε να ρίξω λάδι στην φωτιά.
Διάβαζα εχθές σε άλλο νήμα :
"εποχη χειμωνας '94..διδυμου 8α...μεταμεσονυχτια βαρδια...λενα,καστανομελαχροινη ρωσιδα,ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!(πανεμορφη,στιλακι κλπ, τι μοντελα και μπαρουφες μας λενε..?και χωρις να συμμετεχει μεσα..).......πηγαινες στις 12 το βραδυ? 20 ατομα ουρα,να μην φευγει κανενας....εφευγες,πηγαινες παλλι κατα τις 2 τα ιδια...μετα στις 4-5 το πρωι(του πουστη!!!) με την ελπιδα να μην εχει κοσμο....εβλεπες 30 ατομα και να μη ξεκολαει κανενας να φυγει,πολυ στομαχι η δουλεια.....η πλακα ηταν που ερχονταν κατι συμπολεμιστες ταριφες και παρακαλαγαν να παρουν προτεραιοτητα για να συνεχισουνε το μεροκαματο ........εκατσε λιγουσ μηνες το χειμωνα και εξαφανιστηκε ,δε την χαναπετυχαμε ποτε και πουθενα παλλι.ας ειναι καλα οπου και αν ειναι,τιμη μας που τη συναντησαμε(απο αποψη ομορφιας κυριως). 2-3 φορες την ειχαμε πετυχει ασχημα χτυπημενη(πολλα σημαδια απο βουρδουλιες στη πλατη και τα κολομερια). "
Τι να πω ότι έφριξα? Έχω δει τόσα φρικτά πράγματα στην ζωή μου που δεν φαντάζεστε. Πράγματα που βλέπει κανείς μόνον σε ταινίες τρόμου εγώ τα έχω βιώσει στην καθημερινότητα.
Τι να σας πω : Από την μία πρέπει να συγχαρώ τον άνθρωπο αυτό διότι έγραψε τη αλήθεια την αληθινή αλήθεια, από την άλλη σφίχτηκε η καρδιά μου διότι να περιμένουν να γαμήσουν είκοσι άτομα μια δαρμένη κοπέλλα (διότι προφανώς αν δεν δαρόταν δεν θα καθόταν να την γαμήσουνε οι είκοσι, ε κάτι ξέρουμε κι εμείς) ποιό το μέγεθος της αλλοτρίωσης, αυτών των ανθρώπων???
Φιλικά
ιωσήφ
"εποχη χειμωνας '94..διδυμου 8α...μεταμεσονυχτια βαρδια...λενα,καστανομελαχροινη ρωσιδα,ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!(πανεμορφη,στιλακι κλπ, τι μοντελα και μπαρουφες μας λενε..?και χωρις να συμμετεχει μεσα..).......πηγαινες στις 12 το βραδυ? 20 ατομα ουρα,να μην φευγει κανενας....εφευγες,πηγαινες παλλι κατα τις 2 τα ιδια...μετα στις 4-5 το πρωι(του πουστη!!!) με την ελπιδα να μην εχει κοσμο....εβλεπες 30 ατομα και να μη ξεκολαει κανενας να φυγει,πολυ στομαχι η δουλεια.....η πλακα ηταν που ερχονταν κατι συμπολεμιστες ταριφες και παρακαλαγαν να παρουν προτεραιοτητα για να συνεχισουνε το μεροκαματο ........εκατσε λιγουσ μηνες το χειμωνα και εξαφανιστηκε ,δε την χαναπετυχαμε ποτε και πουθενα παλλι.ας ειναι καλα οπου και αν ειναι,τιμη μας που τη συναντησαμε(απο αποψη ομορφιας κυριως). 2-3 φορες την ειχαμε πετυχει ασχημα χτυπημενη(πολλα σημαδια απο βουρδουλιες στη πλατη και τα κολομερια). "
Τι να πω ότι έφριξα? Έχω δει τόσα φρικτά πράγματα στην ζωή μου που δεν φαντάζεστε. Πράγματα που βλέπει κανείς μόνον σε ταινίες τρόμου εγώ τα έχω βιώσει στην καθημερινότητα.
Τι να σας πω : Από την μία πρέπει να συγχαρώ τον άνθρωπο αυτό διότι έγραψε τη αλήθεια την αληθινή αλήθεια, από την άλλη σφίχτηκε η καρδιά μου διότι να περιμένουν να γαμήσουν είκοσι άτομα μια δαρμένη κοπέλλα (διότι προφανώς αν δεν δαρόταν δεν θα καθόταν να την γαμήσουνε οι είκοσι, ε κάτι ξέρουμε κι εμείς) ποιό το μέγεθος της αλλοτρίωσης, αυτών των ανθρώπων???
Φιλικά
ιωσήφ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.810
- Πόντοι
- 42.697
'ασχετα πόστς που δεν έχουν να κάνουν με τον τίτλο του θρέντ διεγράφησαν...
και θα διαγραφεί πάλι κάθε ασχετη μαλακία που θα γραφτεί σε αυτό το ωραιο θρεντ του Ιωσήφ...
και θα διαγραφεί πάλι κάθε ασχετη μαλακία που θα γραφτεί σε αυτό το ωραιο θρεντ του Ιωσήφ...
Δασκαλε εχεις δικιο... Η ``αλλοτροιωση`` εδω στην Ελλαδα υπαρχει σε ολες τις εκδοχες! Βεβαια το σκηνικο ειναι αρκετα παλιο αλλα αυτο δεν λεει τπτ.Νομιζω οτι η κατασταση τωρα ειναι χειροτερη...Εκτιμηση κανω μιας κ τοτε ημουν μικροςΣεβαστοί φίλοι,
Φιλικά
ιωσήφ
! Αυτο το thread δεν αξιζει ουτε ενα μαλακισμενο post...'ασχετα πόστς που δεν έχουν να κάνουν με τον τίτλο του θρέντ διεγράφησαν...
Επισκέπτης
Κοιταξε Ιωσηφ,ο μεσος Ελληνας βασικα ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ...Μα πολυ μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΑΘΙΚΗΣ.Τι να πω ότι έφριξα? Έχω δει τόσα φρικτά πράγματα στην ζωή μου που δεν φαντάζεστε. Πράγματα που βλέπει κανείς μόνον σε ταινίες τρόμου εγώ τα έχω βιώσει στην καθημερινότητα.
Φιλικά
ιωσήφ
Ειμαστε λεει καλα παιδια και φιλοτιμα...ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Μιλαμε για αλλοτριωση του κερατα,και το γιατι παιρνει πολυ κουβεντα και βαριεμαι.Το ξερουν ολοι το γιατι αλλα κανουν τον βλακα-οι λιγοι που δεν το ξερουν ας ανοιξουν κανα βιβλιο να ξεστραβωθουν.
Ξεκαβλωσε για τα καλα τοτε με το 3χιλιαρο και μην κοιτας που λενε τι καλα που ηταν τοτε κλπ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
ΜΑΥΡΕΣ ηταν εκεινες οι εποχες και μας ξεφτιλισαν ολους,αλλο αν δεν βλεπαμε μπροστα μας.Δεν θα κατσω να βγαλω εξω την ουρα μου,γιατι στο φιναλε ουτε και εγω εκανα κατι σε μια περιπτωση οπως αυτη που περιγραφει ο ggg35 στο αλλο thread-παροτι φρικαρισα θυμαμαι.
Ακομη το μετανιωνω,κοντευουν δωδεκα χρονια...Για αυτο σου λεω ggg35-αν το διαβαζεις αυτο-μην μετανιωσεις για κατι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.
Κοιταξε Ιωσηφ,ο μεσος Ελληνας βασικα ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ...Μα πολυ μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΑΘΙΚΗΣ.
Μιλαμε για αλλοτριωση του κερατα,και το γιατι παιρνει πολυ κουβεντα και βαριεμαι.Το ξερουν ολοι το γιατι αλλα κανουν τον βλακα-οι λιγοι που δεν το ξερουν ας ανοιξουν κανα βιβλιο να ξεστραβωθουν.
Ξεκαβλωσε για τα καλα τοτε με το 3χιλιαρο και μην κοιτας που λενε τι καλα που ηταν τοτε κλπ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
ΜΑΥΡΕΣ ηταν εκεινες οι εποχες και μας ξεφτιλισαν ολους,αλλο αν δεν βλεπαμε μπροστα μας.Δεν θα κατσω να βγαλω εξω την ουρα μου,γιατι στο φιναλε ουτε και εγω εκανα κατι σε μια περιπτωση οπως αυτη που περιγραφει ο ggg35 στο αλλο thread-παροτι φρικαρισα θυμαμαι.
Ακομη το μετανιωνω,κοντευουν δωδεκα χρονια...Για αυτο σου λεω ggg35-αν το διαβαζεις αυτο-μην μετανιωσεις για κατι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ.
Επισκέπτης
Ναι ήταν τέτοια η μέρα σήμερα νομίζω...
Ο γνωστός συγχρονισμός του Γιουνγκ...
Πω πω Δάσκαλε τι είπες τωρα, γαμάτο αυτό το βιβλίο του Γιουνγκ, τοχω στο πατρικό μου θα το ξαναδιαβάσω.Ναι ήταν τέτοια η μέρα σήμερα νομίζω...
Θυμάμε τις περιοδικές "τυχαίες συναντήσεις" ( μεστηλες τωρα Δάσκαλε για τσιγάρα, και δεν ξέρω τι μάρκα φουμάρεις)
Είμαι τυχερός που είμαι μαθητής σου, άσχετα αν καμία φορά μου τα γενικεύεις πολύ και δεν μου αρέσεις
σορυ αλλα ειμαι μαθητης ακομα! τι βιβλιο ειναι αυτο? τι πραγματευεται?Πω πω Δάσκαλε τι είπες τωρα, γαμάτο αυτό το βιβλίο του Γιουνγκ, τοχω στο πατρικό μου θα το ξαναδιαβάσω.
Θυμάμε τις περιοδικές "τυχαίες συναντήσεις" ( μεστηλες τωρα Δάσκαλε για τσιγάρα, και δεν ξέρω τι μάρκα φουμάρεις)
Είμαι τυχερός που είμαι μαθητής σου, άσχετα αν καμία φορά μου τα γενικεύεις πολύ και δεν μου αρέσεις
Σορρυ. Βιβλιογραφία δίνει μόνο ο Δασκαλος.σορυ αλλα ειμαι μαθητης ακομα! τι βιβλιο ειναι αυτο? τι πραγματευεται?
Επισκέπτης
Πω πω Δάσκαλε τι είπες τωρα, γαμάτο αυτό το βιβλίο του Γιουνγκ, τοχω στο πατρικό μου θα το ξαναδιαβάσω.
Έ κάποια κολλυβογραμματάκια πρέπει να μάθαμε κι εμείς κάποτε...
έστω υπόψιν ότι ο Γιουνγκ προσέγγισε πάρα πολλά πράγματα περισσότερο ίσως απ όλους τους άλλους ψυχιάτρους τη εξαιρέση ίσως της Χορναι την οποία τέλος πάντων θεωρώ την αυθεντία της νευρώσεως. Ο Γιουνγκ εν πάση περιπτώση χαρτογράφησε τον συνολικό βιωματικό χώρο της ανθρωπίνου υπάρξεως, τον κόσμο της ψυχής ή τον κόσμο των ιδεών εάν προτιμάτε...
Δες εδω [URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BB_%CE%93%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B2_%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B3%CE%BA[/url]σορυ αλλα ειμαι μαθητης ακομα! τι βιβλιο ειναι αυτο? τι πραγματευεται?
Επισκέπτης
σορυ αλλα ειμαι μαθητης ακομα! τι βιβλιο ειναι αυτο? τι πραγματευεται?
Ο Karl Jung ήτο κατά την ταπεινή μου άποψη ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του 20 αιώνος.
Τι έκαμε?
Μελέτησε την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.
Τι είναι η ανθρώπινη ψυχή?
ανατομικό όργανο όπως τα χέρια, πόδια μάτια, απλώς δεν αποτελείται από απτή ύλη όπως τα υπόλοιπα όργανα και γι αυτό δεν γίνεται αντιληπτή. γίνονται όμως αντιληπτές οι εκδηλώσεις της.
Είναι η ανθρώπινη ύπαρξη η ψυχή?
Όχι η ανθρώπινη ύπαρξις είναι το πνεύμα το οποίο ενεδρεύει στην ψυχή η οποία κατοικεί στο υλικό σώμα (κατά την ζωή)
Επισκέπτης
Ο Karl Jung ήτο κατά την ταπεινή μου άποψη ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του 20 αιώνος.
Τι έκαμε?
Μελέτησε την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.
Τι είναι η ανθρώπινη ψυχή?
ανατομικό όργανο όπως τα χέρια, πόδια μάτια, απλώς δεν αποτελείται από απτή ύλη όπως τα υπόλοιπα όργανα και γι αυτό δεν γίνεται αντιληπτή. γίνονται όμως αντιληπτές οι εκδηλώσεις της.
Είναι η ανθρώπινη ύπαρξη η ψυχή?
Όχι η ανθρώπινη ύπαρξις είναι το πνεύμα το οποίο ενεδρεύει στην ψυχή η οποία κατοικεί στο υλικό σώμα (κατά την ζωή)
όπως το σώμα κατοικέι στον υλικό κόσμο έτσι και η αδέσμευτη ψυχή κατοικεί στον ψυχικό κόσμο ή κόσμο των ιδεών αν προτιμάτε. Τον κόσμο αυτό μελέτησε επίσης ο Γιουνγκ ...
Επισκέπτης
Κοιταξε Ιωσηφ,ο μεσος Ελληνας βασικα ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ...Μα πολυ μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΑΘΙΚΗΣ.
Αγαπητέ φίλε,
μέσα από την σκληρότητα τον λόγων σου κατάλαβα το ψυχικό σου μαρτύριο.
Το σφάλειν ανθρώπινον, το συγχωρείν θείον. Άλλωστε κι εγώ ψαράς είμαι...
Με αγάπη
Ιωσήφ
Επισκέπτης
αν ερθεις για ενα 5θημερο.θα σε συμβουλεβα να πας 2 φορες στα σαλον.αν πας 2 φορες απο 2 ωρες θα χαλασεις 3000-3500 ρουβλια τη φορα (70-81 Ευρω).το μονο κακο ειναι τωρα οτι με την κριση ο κοσος δεν πολυκυκλοφορει.οπως καταλαβα σε ολους εχουν μειωσει τους μισθους!παντος εδω παντα το κλιμα ειναι καλο.να χαλασει λιγο δυσκολο γιατι η βιζα ειναι πολυ δυσκολη και τα ξενοδοχεια οσο κριση και να υπαρχει παραμενουν πανακρυβα.ο δε τουρισμος δεν ειναι ιδιεταιρα ανεπτυγμενος.αν σκεφτεις οτι ακομα και στα ξενοδοχεια δεν μιλανε Αγγλικα!
Ρε Δημητράκη τι καλό θεωρείς?
Να πληρώνει κάποιος λεφτά τζάμπα και βερεσε στα ξενοδοχεία που είναι της πεντάρας κι από πάνω να τον γράφουν στ αρχίδια τους? άμα είναι κάποιος να τραβάει όλα αυτά για να ρίξει έναν πούτσο δεν πάει καλύτερα στην Ταυλάνδη να πάρει και κανένα ηλεκτρονικό, κανένα διαμαντικό, να κάνει και τα μπάνια του, τι ναρ θει στην ρωσσία να κάνει(ή στην ουκρανία επίσης)? Να τον κοιτάνε με ένα ύφος μπλαζέ διάφοροι μέχρι πρότινος ή και νυν ψοφόπεινες και να μαζεύει χιόνι?
Επισκέπτης
Ρε Δημητράκη τι καλό θεωρείς?
Να πληρώνει κάποιος λεφτά τζάμπα και βερεσε στα ξενοδοχεία που είναι της πεντάρας κι από πάνω να τον γράφουν στ αρχίδια τους? άμα είναι κάποιος να τραβάει όλα αυτά για να ρίξει έναν πούτσο δεν πάει καλύτερα στην Ταυλάνδη να πάρει και κανένα ηλεκτρονικό, κανένα διαμαντικό, να κάνει και τα μπάνια του, τι ναρ θει στην ρωσσία να κάνει(ή στην ουκρανία επίσης)? Να τον κοιτάνε με ένα ύφος μπλαζέ διάφοροι μέχρι πρότινος ή και νυν ψοφόπεινες και να μαζεύει χιόνι?
Δε πα να γαμηθούνε! Τέτοιοι μαλάκες που είναι σιγά να μην τους στείλω πελάτες!
καλησπερα σε ολους και στο δασκαλο τα σεβη μου..τελικα μηπως ρε παιδια με ολη αυτη τη κατασταση που επικρατη στης πρωην κουμουνιστικες χωρες το οτι δηλαδη η βιζιτα ειναι το μεγαλυτερο προιον που εχουν τους αρεσει και βολευει σε ολους?δηλαδη η ευρωπη να γαμαει και αυτοι να βγαζουν λεφτα?
Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους και στο δασκαλο τα σεβη μου..τελικα μηπως ρε παιδια με ολη αυτη τη κατασταση που επικρατη στης πρωην κουμουνιστικες χωρες το οτι δηλαδη η βιζιτα ειναι το μεγαλυτερο προιον που εχουν τους αρεσει και βολευει σε ολους?δηλαδη η ευρωπη να γαμαει και αυτοι να βγαζουν λεφτα?
Άμα γαμούσε θα ταν καλά...
Αυτοί κοροιδεύουν τον κόσμο παιδί μου με υποσχέσεις ότι δήθεν θα γαμήσει.
Πως να στο πω απλά. Είναι απάτη! Το μεγαλύτερο προιόν που έχουν είναι η απάτη (εντα΄ξει όχι όλοι το 75%) και δη η παιδαριώδης απάτη. Μην πιστεύεις τις ιστορίες που λένε ότι γάμησαν, έκαναν κλπ. Είναι όλες φούμαρα. επαναλαμβάνω:
εδώ τα πράματα είναι οικογενειακά!