Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κατά τους αρχαίους αράπηδες είναι όσοι παίζανε τυ΄μπανα κι επειδή οι άραβες παίζαν τέτοια είναι αράπηδες.
ουδεμία σχέση η λέξις με το χρώμα...

είναι η απονοηματοδώτησης της ελληνικ΄ς γλώσσης που συμβαίνει ανά τους χρόνους και μια λέξις φτάνει να σημαίνει κάτι το άσχετο ή το ακριβώς αντίθετον

Επισκέπτης
είναι η απονοηματοδώτησης της ελληνικ΄ς γλώσσης που συμβαίνει ανά τους χρόνους και μια λέξις φτάνει να σημαίνει κάτι το άσχετο ή το ακριβώς αντίθετον

το απίστευτο της ιστορίας είανι ότι οι άραβες ήσαν χριστιανοί (κάποτε...)
αυτοίπου έχουν παραμείνει χριστιανοί αποκαλούν τους άλλους Τούρκους.
Εξ ου και τούρκεψε, έγινε μουσουλμάνος, μωαμεθανός.
Ήτοι ο Αραφατ ήταν Τούρκος. Άν θέλετε το πιστεύετε...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιωσηφ νομιζω οτι ο ομπαμα θα ειναι και αυτος μια απο τα ιδια.απλος ηταν ο μονος που μπορουσαν να βγαλουν οι βιομηχανιες οπλον.εμεις παλι θα γλιφουμε το μαυρο για το σκοπιανο οι τουρκοι θα κανουν τις μαλακιες τους και τα ιδια και τα ιδια.

Επισκέπτης
ιωσηφ νομιζω οτι ο ομπαμα θα ειναι και αυτος μια απο τα ιδια.απλος ηταν ο μονος που μπορουσαν να βγαλουν οι βιομηχανιες οπλον.εμεις παλι θα γλιφουμε το μαυρο για το σκοπιανο οι τουρκοι θα κανουν τις μαλακιες τους και τα ιδια και τα ιδια.

καλά εσύ το πίστεψες? πλάκα έκανα! Τουλάχιστον ο κλιδώνης έπαιζε και την Καραμούζα του αυτός τι θα παίζει πουλόφωνο?
Καλά μαύρες ημέρες έρχονται γιατί αυτοί έχουν λατρεία (οι αδημοκρατικοί) με τους τούρκους, αλβανούς που καταπιέζονται από τους φασίστες!!! σέρβους...Εις την αυλή μας όλα τώρα...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιωσηφ οι μαυρες μερες ειναι το μονο σιγουρο.αλλα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας με τους μαλακες που εχουμε.μανα και γιος υπουργοι εξωτερικων και γλυφτες τισ αμερικης.ουτε τσιπα εχουν δασκαλε.χειροτερα και απο αφρικανικοι χωρα.μια χουντα ιωσηφ ισως μας συνεφερει.

Επισκέπτης
ιωσηφ οι μαυρες μερες ειναι το μονο σιγουρο.αλλα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας με τους μαλακες που εχουμε.μανα και γιος υπουργοι εξωτερικων και γλυφτες τισ αμερικης.ουτε τσιπα εχουν δασκαλε.χειροτερα και απο αφρικανικοι χωρα.μια χουντα ιωσηφ ισως μας συνεφερει.

πρόσεξε: εδώ είναι το λάθος !

όλως εξ επιτηδες γίνεται αυτή η παραποίηση της δημοκρατίας ώστε να προαλοιφθεί ο δρόμος για την τελεία απολυταρχία.
Σου λέι ο άλλος αφού δεν δουλεύει η δημοκρατία τι είχαμε τι χάσαμε...Λάθος παν μέγιστον! Ακόμη θυμάμαι τον γερό δασκαλό μου τον Γκλαγκλάνο που έλεγε ότι χειρότερο πολίευμα από την δημοκρατία δεν υπάρχει πλην όμως δεν έχει ανακαλυφθεί κάποιο καλύτερο. Μην απατάσαι. Αυτό που έχουμε δεν είναι δημοκρατία αλλά τυρρανία όπου οι εκλεκτοί είανι οι κλέφτες και οι πάνηδες...Ο Σταυρόπυλος αυτοεκλήθη να παίξει τον ρόλο του Πεισιστράτου καιμετά την τυρρανία του Πεισιστράτου ήλθε η δημοκρατία όχι η δικτατορία. Είναι σειρά της δημοκρατίας τώρα... 

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιωσηφ αυτο που λες για μενα ειναι μαλακια γιατι δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι ισοι στη δημοκρατια και οταν σου ερθει το αυγο τοτε να καταλαβαινεις οτι εισαι ενα αρχιδι και μισο.να κλεβουν εκατομυρια ιωσηφ και να ειναι εξω και ενας που χρωσταει 1000ευρω να μπαινει φυλακη.ο χοντρος καιγοτανε οι ελλαδα και ειπαι δεν καταλαβα τι εγινε.τουλαχιστον σε μια δικτατορια ξερεις οτι οι νομοι ισχιουν για ολους και οχι για τους μισους.εγω μενο σε επαρχια ιωσηφ πειναει η επαρχια στην ελλαδα να ξερεις θα γινουμε σε λιγο σαν τισ βαλκανικες χωρες θα υπαρχει η πρωτευοθσα και απο εκει και περα το χαος.η βορεια ελλαδα πειναει ιωσηφ,και μας λενε κανανε την εγνατια οδο.στα αρχιδια μου για την εγνατια αν δεν εχω δουλεια και πειναω τη να τη κανω?αντε εγο εχο λεφτα ιωσηφ να κρατηθω ενα παιδι ποθ ειναι 20 χρονων τι θα κανει.δεν γουσταρω εγω να βλεπω τον αλβανο να ειναι ποιο μαγκας απο τον ελληνα.δεν παμε καλα ιωσηφ η ελλαδα θα εχει προβληματα αυτα που ειχε η ρουμανια το 1995 που οταν πηγα και ειδα τι γινοτανε λεω ρε πουστη μου που ηρθα γαμο τη δικτατορια μου αλλα το μονο που δεν εφταιγε ηταν οι δικτατορια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
όπως έχω γράψει μεταξύ αράπηδων και αράβων οι ουκρανόι μισούνε πιο πολύ τους άραβες!
ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί! έτσι...σε δουλειά να βρισκόμαστε...
και καλα κανουν!αν και ειναι πιο πολυ για λυπιση παρα να τους μισεις!εχεται πολυ σκατο Ιωσηφ στο Κιεβο?δεν σας φτανουν οι ξενοι!αν και οι Αραβες ειναι ακυνδινοι.ειναι πολυ φτωχοι ουτε ντισκο πανε και δε γαμανε τιποτα!μεγαλοι φουκαραδες!

Επισκέπτης
ιωσηφ αυτο που λες για μενα ειναι μαλακια γιατι δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι ισοι στη δημοκρατια και οταν σου ερθει το αυγο τοτε να καταλαβαινεις οτι εισαι ενα αρχιδι και μισο.να κλεβουν εκατομυρια ιωσηφ και να ειναι εξω και ενας που χρωσταει 1000ευρω να μπαινει φυλακη.ο χοντρος καιγοτανε οι ελλαδα και ειπαι δεν καταλαβα τι εγινε.τουλαχιστον σε μια δικτατορια ξερεις οτι οι νομοι ισχιουν για ολους και οχι για τους μισους.εγω μενο σε επαρχια ιωσηφ πειναει η επαρχια στην ελλαδα να ξερεις θα γινουμε σε λιγο σαν τισ βαλκανικες χωρες θα υπαρχει η πρωτευοθσα και απο εκει και περα το χαος.η βορεια ελλαδα πειναει ιωσηφ,και μας λενε κανανε την εγνατια οδο.στα αρχιδια μου για την εγνατια αν δεν εχω δουλεια και πειναω τη να τη κανω?αντε εγο εχο λεφτα ιωσηφ να κρατηθω ενα παιδι ποθ ειναι 20 χρονων τι θα κανει.δεν γουσταρω εγω να βλεπω τον αλβανο να ειναι ποιο μαγκας απο τον ελληνα.δεν παμε καλα ιωσηφ η ελλαδα θα εχει προβληματα αυτα που ειχε η ρουμανια το 1995 που οταν πηγα και ειδα τι γινοτανε λεω ρε πουστη μου που ηρθα γαμο τη δικτατορια μου αλλα το μονο που δεν εφταιγε ηταν οι δικτατορια

δεν κατάλαβες. Στην ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε μια βελούδινη δικτατορία . Τυρρανία προτιμώ τον όρο διότι οι τύρρανοι είναι 5-6 ήτοι πρώτος και καλύτερη η σοπράνο και έπονται Ali Chara, Mecho Tachii, Σταυρόπουλος και αυτοί που τους τα χώνουν για να υπάρχουν Bardino, Latzio κλπ κλπ 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και καλα κανουν!αν και ειναι πιο πολυ για λυπιση παρα να τους μισεις!εχεται πολυ σκατο Ιωσηφ στο Κιεβο?δεν σας φτανουν οι ξενοι!αν και οι Αραβες ειναι ακυνδινοι.ειναι πολυ φτωχοι ουτε ντισκο πανε και δε γαμανε τιποτα!μεγαλοι φουκαραδες!
ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΑΝΤΩς ΟΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΧΡΥΣΕς ΤΙς ΠΕΘΑΜΕΝΕς,ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΤΟ ΞΩΝΙΟ Κ ΣΤΙς ΑΛΛΕς ΠΟΥΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕς,ΗΤΑΝΕ ΣΤΡΑΒΟΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΦΑΓΕ Κ Ο ΑΡΑΒΑς

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε καληνυχτα πάω για νάνι νάνι και αύριο μέρα είναι και έχουμε μεροκάματο

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
epipleon
" οι λαοι εχουν τους ηγετες που ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ"

Επισκέπτης

ρε συ οι ξένοι εδώ αφήνουν...λεφτουδάκια. Αν δεν υπήρχαν ξένοι οι Ουκρανοί θα πέρναν τ αρκίντια μου! Η ουκρανία δεν παράγει τώρα παρά μόνον...ουκρανούς!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
υπηρχε εκδοχη να βγει ο μπερλουσκονι η ο καραμανλης προεδρος στη σουηδια η στη νορβηγια??
ουτε το 2060 που λεει κ ο μιτσος
εδω στο τριτοκοσμικο νοτο,βγαινουνε τετιοι συνεχεια

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ οι ξένοι εδώ αφήνουν...λεφτουδάκια. Αν δεν υπήρχαν ξένοι οι Ουκρανοί θα πέρναν τ αρκίντια μου! Η ουκρανία δεν παράγει τώρα παρά μόνον...ουκρανούς!
εκεινο που ειναι παραλογο ειναι οτι επειδη ειναι ανεπτυγμενη η γερμανια π.χ.
περιμενετε να γινει το ιδιο κ στη ρουμανια η ουκρανια?
η αναπτυξη στις χωρες αυτες να σας το πω πρακτικα,κ για ελλαδα το ιδιο ισχυει,επειδη περναει κ μεσα απο τοην ιδιοσυγρασια των λαων κ την νοοτροπια,απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ειναι τετοιες οι διαφορες στους ανθρωπους που τα συστηματα  δεν μπορουν να τις υπερκαλυψουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom