ιωσηφ αυτο που λες για μενα ειναι μαλακια γιατι δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι ισοι στη δημοκρατια και οταν σου ερθει το αυγο τοτε να καταλαβαινεις οτι εισαι ενα αρχιδι και μισο.να κλεβουν εκατομυρια ιωσηφ και να ειναι εξω και ενας που χρωσταει 1000ευρω να μπαινει φυλακη.ο χοντρος καιγοτανε οι ελλαδα και ειπαι δεν καταλαβα τι εγινε.τουλαχιστον σε μια δικτατορια ξερεις οτι οι νομοι ισχιουν για ολους και οχι για τους μισους.εγω μενο σε επαρχια ιωσηφ πειναει η επαρχια στην ελλαδα να ξερεις θα γινουμε σε λιγο σαν τισ βαλκανικες χωρες θα υπαρχει η πρωτευοθσα και απο εκει και περα το χαος.η βορεια ελλαδα πειναει ιωσηφ,και μας λενε κανανε την εγνατια οδο.στα αρχιδια μου για την εγνατια αν δεν εχω δουλεια και πειναω τη να τη κανω?αντε εγο εχο λεφτα ιωσηφ να κρατηθω ενα παιδι ποθ ειναι 20 χρονων τι θα κανει.δεν γουσταρω εγω να βλεπω τον αλβανο να ειναι ποιο μαγκας απο τον ελληνα.δεν παμε καλα ιωσηφ η ελλαδα θα εχει προβληματα αυτα που ειχε η ρουμανια το 1995 που οταν πηγα και ειδα τι γινοτανε λεω ρε πουστη μου που ηρθα γαμο τη δικτατορια μου αλλα το μονο που δεν εφταιγε ηταν οι δικτατορια