Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπα μην το λες γιατί οι μισοί είναι άρρωστοι με τον...πάνο τους! Τους πονά συνέχεια και θέλουν υπόθετα!
Κι εδώ που τα λέμε ο Σταυρόπουλος που εντάσσεται στην κατηγορία των κατά φύσιν τον έσερνε η φούτσα του.
Γι αυτό τα χε γράψει όλα στον  κόκκορα και πήγαινε όλο διακοπές για να ξεκουραστεί από τις διακοπές που πήγαινε με την αεροσυνοδό.

Μιλαμε ήταν ο απόλυτος σαβουρογάμης. Εμείς οι βλάχοι όπως λάχη. Δηλα΄δη άμα έβλεπες την συνονοματή του...Σταυροπουλίνα (που την έκανε ΄διοιηκητή, υπουργό, αλήθεια τώρα τι κοκκαλάκι γλύφει?) θα ξέρναγες...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε μιλαω εγω για νορμαλ καταστασεις και οχι για κρυφοπουστιδες.αλλα εχεις και δικιο γιατι απο πουστιδες γεμισαμε πλεον.

Επισκέπτης
δασκαλε μιλαω εγω για νορμαλ καταστασεις και οχι για κρυφοπουστιδες.αλλα εχεις και δικιο γιατι απο πουστιδες γεμισαμε πλεον.

όχι σου γράφω για τον Σταυρόπουλο που δεν ήταν τέτοιος αλλά όχι ότι ήταν και πολύ καλύτερος. Ξέρεις υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται αξιοπρέπεια, κοινως τσίπα ε δε την είχε πως να το κάνουμε...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μπα μην το λες γιατί οι μισοί είναι άρρωστοι με τον...πάνο τους! Τους πονά συνέχεια και θέλουν υπόθετα!
Κι εδώ που τα λέμε ο Σταυρόπουλος που εντάσσεται στην κατηγορία των κατά φύσιν τον έσερνε η φούτσα του.
Γι αυτό τα χε γράψει όλα στον  κόκκορα και πήγαινε όλο διακοπές για να ξεκουραστεί από τις διακοπές που πήγαινε με την αεροσυνοδό.
Δασκαλε σιγά σιγά να αλλαζεις τα κεφάλαια, τώρα κάνεις νεότερη πολιτικη ιστοριά του Ελλαδισταν, και οι περισσοτεροι δεν γνωριζουμε πολλα.
Ο Σταυρόπουλος ήταν ίδιος ο πατέρας του ο καπεταν Δήμος Γέρος, που όλο μέσα τον είχε συνεχός

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε ολοι ξεροθμε οτι απο καποιο σημειο και μετα οταν εισαι σε τετοιες φασεισ εξουσιας χανεις και λιγο την μπαλα

Επισκέπτης
Δασκαλε σιγά σιγά να αλλαζεις τα κεφάλαια, τώρα κάνεις νεότερη πολιτικη ιστοριά του Ελλαδισταν, και οι περισσοτεροι δεν γνωριζουμε πολλα.
Ο Σταυρόπουλος ήταν ίδιος ο πατέρας του ο καπεταν Δήμος Γέρος, που όλο μέσα τον είχε συνεχός

ε ναι αλλά γιατί πρέπει να τους πληρώνουμε εμείς αυτή είανι η απορία μου? Και γιατί ο Δήμος Γέρος επειδή ήθελε να γαμάει μας υποχρεώνει να πληρώνουμε εμείς τα παιδιά και τα νόθα του??? (όλοι υπουργοί εκτός του  γυιου της Κυβέλης?)
Κουίζ ...
ποιούς  άλλους στο υπουργικό συμβούλιο τους λέγανε Γιώργο και γιατί???

Επισκέπτης
ε ναι αλλά γιατί πρέπει να τους πληρώνουμε εμείς αυτή είανι η απορία μου? Και γιατί ο Δήμος Γέρος επειδή ήθελε να γαμάει μας υποχρεώνει να πληρώνουμε εμείς τα παιδιά και τα νόθα του??? (όλοι υπουργοί εκτός του  γυιου της Κυβέλης?)
Κουίζ ...
ποιούς  άλλους στο υπουργικό συμβούλιο τους λέγανε Γιώργο και γιατί???

φανταστείτε εγώ στην Ουκραίνα επειδή γουστάρω να γαμάω να κάνω 3-4 παιδιά νόθα και μη και μετά να τα φορτώσω δια βίου σε σας τους μαλάκες!
Έλεος διώξαμε την βασιλεία για να έρθει η αλητεία!
Ποια η διαφορά , τι πρέπει να γίνει??? Εδώ κληρονομικό δικαιώματι πάνε όλα!

Επισκέπτης
φανταστείτε εγώ στην Ουκραίνα επειδή γουστάρω να γαμάω να κάνω 3-4 παιδιά νόθα και μη και μετά να τα φορτώσω δια βίου σε σας τους μαλάκες!

εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει από που έχει βγει η φήμη ότι ο Che Ria Ko δεν έχει πατέρα τον  Mecho Tachii αλλά τον γνωστό αοιδό του τακα-τακα-τάκα τα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οπα οπα, νατα νατα, ρε Δασκαλε και τον μπαμπα μου Γιώργο τονε λεγανε και είχε κάνει ενα φεγγαρι υφυπουργος του Σταυρόπουλου.
Ρε λες; :think: μπα όχι ήταν φτυστος ο παππους μου, ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕ

Επισκέπτης
Οπα οπα, νατα νατα, ρε Δασκαλε και τον μπαμπα μου Γιώργο τονε λεγανε και είχε κάνει ενα φεγγαρι υφυπουργος του Σταυρόπουλου.
Ρε λες; :think: μπα όχι ήταν φτυστος ο παππους μου, ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕ

μπα δε νομίζω αλλιώς θα είχες βολευτεί και συ! ¨ασε που ήσαντε υπουργοί...

Θα ήσουν ξέρω γω 8ος στην σειρά διαδοχής του θρόνου.
Αφού τελείωναν οι νόμιμοι διάδοχοι θα ευρίσκοντο και οι νόθοι, κάτι σαν τον Αριδαίο δηλαδή...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΟΥΦ ησύχασα δεν θα μπορούσα αυτή την ντροπή
Καλύτερα έτσι φτωχομπινεδιάρης όπως τώρα παρά απόγωνος του Γερο Δήμου και του Δοκτορορος Ζιβάγκου.
Νασαι καλα δάσκαλε για την παραπομπή, πηρα μια λαχταρα Κυριακάτικα, ασε που μετελαβα το πρωι  και δεν κάνει να φτύσω

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΟΥΦ ησύχασα δεν θα μπορούσα αυτή την ντροπή
Καλύτερα έτσι φτωχομπινεδιάρης όπως τώρα παρά απόγωνος του Γερο Δήμου και του Δοκτορορος Ζιβάγκου.
Νασαι καλα δάσκαλε για την παραπομπή, πηρα μια λαχταρα Κυριακάτικα, ασε που μετελαβα το πρωι  και δεν κάνει να φτύσω
αμα εχισ μπλεεμα δε φτινισ,μονοσε φτινουν

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μιλαμε ήταν ο απόλυτος σαβουρογάμης. Εμείς οι βλάχοι όπως λάχη. Δηλα΄δη άμα έβλεπες την συνονοματή του...Σταυροπουλίνα (που την έκανε ΄διοιηκητή, υπουργό, αλήθεια τώρα τι κοκκαλάκι γλύφει?) θα ξέρναγες...

Τι κοκκαλάκι να γλύφει τώρα κι' αυτή μωρέ δάσκαλε;
Ολόκληρη μεγαλοκοπέλα, άντε να δούμε αν θα βγει και βουλευτής την επόμενη φορά.

Πάντως ο συνονόματος της της έκανε μεγάλη χάρη όταν την έστειλε στις Βρυξέλλες. Άσε που μπορεί να έκανε και μεγάλη χάρη στην χώρα μας.
Γιατί τον ακούμπησε και λίγο εκείνο το γεροντοπαλλήκαρο ο Ζακ και γλυκάθηκε και άρχισε να μας στέλνει τα πακέτα.

Τώρα για την εταιρεία συμβούλων που λένε ότι ήταν από πίσω η λεγάμενη, δεν ξέρω, δεν λέω τίποτε.
Είναι και κάποιος συναγωνιστής εδώ μέσα που δουλεύει εκεί άμα θέλει μας λέει περισσότερα.

Επισκέπτης
Τι κοκκαλάκι να γλύφει τώρα κι' αυτή μωρέ δάσκαλε;
Ολόκληρη μεγαλοκοπέλα, άντε να δούμε αν θα βγει και βουλευτής την επόμενη φορά.

Πάντως ο συνονόματος της της έκανε μεγάλη χάρη όταν την έστειλε στις Βρυξέλλες. Άσε που μπορεί να έκανε και μεγάλη χάρη στην χώρα μας.
Γιατί τον ακούμπησε και λίγο εκείνο το γεροντοπαλλήκαρο ο Ζακ και γλυκάθηκε και άρχισε να μας στέλνει τα πακέτα.

Τώρα για την εταιρεία συμβούλων που λένε ότι ήταν από πίσω η λεγάμενη, δεν ξέρω, δεν λέω τίποτε.
Είναι και κάποιος συναγωνιστής εδώ μέσα που δουλεύει εκεί άμα θέλει μας λέει περισσότερα.

αυτή δεν παντεύτηκε ποτέ της?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αυτή δεν παντεύτηκε ποτέ της?
Οχι, εχει θέσει το μουνι της στην εκκλησια του ΠΑΣΟΚ, βαστα την παρθενια της ως ηγουμένη
Καλα ο δεσποτης δρ. Ζιβάγκο της τον ακουμπουσε που και που στις αναβροχιες, αλλα δεν ξερουμε σε ποια τρυπα τον έβαζε;;;;

Επισκέπτης
Οχι, εχει θέσει το μουνι της στην εκκλησια του ΠΑΣΟΚ, βαστα την παρθενια της ως ηγουμένη
Καλα ο δεσποτης δρ. Ζιβάγκο της τον ακουμπουσε που και που στις αναβροχιες, αλλα δεν ξερουμε σε ποια τρυπα τον έβαζε;;;;

Καλά το ξέρετε ότι ο "Δρ Ζιβάγκο" δεν έχει παιχτεί ποτέ σε ρωσσία- ουκρανία διότι το περιεχομενό του θεωρήθηκε ανατρεπτικό??

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το φανταζωμαι αφου ο νομπελιστας συγγραφεας του ηταν αντικαθεστοτικος
Εμεις στο Ελλαδισταν το ξερουμε καλα το εργο, γιατι ο υιος του Γερο Δημου φοραγε ζιβαγκο

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Βολταίρε το σπογγαλιεις του Αιγαίου .....πέρασε απαρατήρητο....Κριμα.... ωραίο θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom