Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φρονώ ότι όπως πριν από τριάντα χρόνια υπήρχε κάθε μεσημέρι 3-5 η Εκπαιδευτική τηλεόραση έτσι καιστην Ουκρανία πρέπει να μεταδίδεται η εκπομπή ενός κοινωνικού ψυχιάτρου κάθε μέρα ο οποίος θα προσπαθεί να περιθάλψει αυτούς τους συνανθρώπους μας. Δεν ξέρω πόσο καλοί ήσαστε στην ψυχιατρική αλλά η αντιμετάθεσις που χρησιμοποιούν οι Ουκρανόι είναι κάτι το φοβερό...

Εν τω μεταξύ όλη αυτή η καταπίεση ζητά να ξεσπάσει κάπου στον ποιο εύκολο στόχο, δεν θα τα βάλουν με τους κομισαρίους θα πολυβοληθούνε ή εξαφανιστόυνε. Προβληματιζόμενος από σας του χάχες συζητούσα τις προάλλες γιατί δεν έχει τόσους πάνηδες εδώ. Και τι μου λένε: έχει αλλά φοβούνται να εκδηλωθούν γιατί άμα εκδηλωθούν θα τους δούνε οι άλλοι στον δρόμο και θα τους σκοτώσουν στο ξύλο. Προσέχτε δεν γράφω σπάσουν αλλά σκοτώσουν. Δεν θεωρώ ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι το πρέπον όπου αυτοί είναι καθεστώς για παραπάνω από 50 χρόνια και παράδειγμα προς μίμησιν αλλά και τώρα να χει ο άλλος το προβλημά του και να τον βλέπουν στον δρόμο και να τον τσακίζουν εεεε...τι να πω...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Χωρίς πλάκα ήμουνα σε μονοθέσιο, αν ξέρει κανείς σας τι σημαίνει αυτό, οπότε δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη να είναι οι μαθηταί μου ασκαρδαμικτί...

Μονοθέσιο. Τι ψάχνεις εσύ τώρα.

Και να είναι κανένας τόσο αρχαίος σαν και μας πάλι δεν θα το ήξερε γιατί εδώ οι περισσότεροι είναι από πόλεις και όχι από χωριό.

(Καλά, ούτε και εγώ έκανα χωριό, αλλά είχα θείο - θεία δασκάλους και ξέρω).

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δεν υπαρχει γκριζο...μονο ασπρο-μαυρο! η` θα ειμαστε τιγκα στον πανο(ελλαδα) η` εξαφανιζολ!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ
ΤΟΝ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ :priest: :priest: :priest:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Και να είναι κανένας τόσο αρχαίος σαν και μας πάλι δεν θα το ήξερε γιατί εδώ οι περισσότεροι είναι από πόλεις και όχι από χωριό.

[/quote
Εγω εκανα σε μονοθεσιο ενα χρονο και η πλακα ηταν οταν ηρθαμε Αθηνα ήξερα την υλη της χρονιας

Επισκέπτης

Κι εγώ από πόλη ήμουνα αλλά ξέρεις στην αρχή στην Ελλάδα σε βάζουν στα δύσκολα (για να λουφάρουν οι πιο παλιοί αυτήν την τακτική στην Ελλάδα ποτέ δεν την κατάλαβα ή πληρωνόμαστε για να κάνουμε μια δουλειά ή δεν πληρωνόμαστε και δεν την κάνουμε. Πληρωνόμαστε για να λουφάρουμε ...) Εν πάση περιπτώση μάλλον για κακό με βάλανε εκί αλλά εξελίχθηκε απ τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου

Επισκέπτης
Κι εγώ από πόλη ήμουνα αλλά ξέρεις στην αρχή στην Ελλάδα σε βάζουν στα δύσκολα (για να λουφάρουν οι πιο παλιοί αυτήν την τακτική στην Ελλάδα ποτέ δεν την κατάλαβα ή πληρωνόμαστε για να κάνουμε μια δουλειά ή δεν πληρωνόμαστε και δεν την κάνουμε. Πληρωνόμαστε για να λουφάρουμε ...) Εν πάση περιπτώση μάλλον για κακό με βάλανε εκί αλλά εξελίχθηκε απ τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου

ρε  παιδιά μια παράκληση.
Μου στέλνετε κάτι μηνύματα κουφά. Γιατί δεν μου τα γράφετε εδώ να απαντώ και να τα διαβάζουμε  μπας και βοηθηθούν όλοι. Εντάξει το καταλαβαίνω να μου γράψετε με λένε τάδε και τάδε κι ο πούτσος μου είναι 3 εκατοστά εντάξει στα κρυφά αλλά τώρα που να πάω , τι να κάνω , τι να φάω ε του κερατά τέτοιες ντροπές δε χρειάζονται...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πολύ χιόνι σήμερα....ορε Μπλασκοοοοοοο σε πάτησε το χιόνι εκει πέραααααααααα

Α θα με μαλώσει ο δάσκαλος....ξεκίνησα για Μπιγκο 3 παρά πέντε βγήκα που λέγε ο στράτος..αλλά δευ εύρισκε ο ταξιτζής το δρόμο και του λέω ας το έκανε και πολύ κρύο...πήγα τελικά ντεκαντανς και αρενα για να καλύψω με το σουτερς το πάνω κομμάτι του κυνηγιού και μετά να εχω κρίση αν πάω σε κανένα μπιγκο σε κανένα φιεστα γιατί είναι καλύτερα...Επομένως μπιγκο την άλλη εβδομάς

Τώρα ντεκαντανς...είχε ενα δίμετρο 8, ένα 9 που δε το ξαναείδα και καποια 7αράκια. Επισης ελληνες ιταλούς κλπ καμακικούς λαους οι οποίοι ηταν ντυμένοι φλωρέ. Προσπάθησα να τα ριξω μονο στο 8...καθώς χόρευε παω βουρ και του λέω ελα να χορέψουμε ...να του μιλήσω δια του χουφτωνειν ΄΄ομως δεν ενέδωσε....αρ΄γοτερα χαζογέλατε στο μπαρ με ΄διμετρο φαλακρορώσο...
Συμπέρασμα....παρόλο που το μέρος δεν είναι πραγματικά κλασάτο ούτε φισκα στα 9αρια είναι φιλικό σε ελληνάρες που θέλουν να το παιξουν όπως ελλάδα τραπέζι και μούρη

Παμε αρένα λοιπον..νεανικό σκηνικό με μικρές σεμιπουτάνες και πουτανες....Κάτι πήγα να κάνω με μία σεμιπουτάνα τη κέρασα και ένα ποτό αλλά ερχόταν ένα παιδαρέλι και μπουρ μπουρ μπουρ ...τελικά αφού ήρθε και έφυγε 3 φορες παει...μετά τα μκακούριο (οι αδελφοί αυτών που θελουμε να γαμίσουμε) άρχιζαν να χορεύουν μου θύμσε ελλάδα 80ς...οι χορεύτριες ήταν άλλο πράγμα...λέω ρε γαμότω δε γίνομαι ιμπρεσάριος να τις κατεβάσω αθήνα,,,,τεσπα από ποιότηα 2-3 οκτάρια και πιο κάτω...αλλά σαφώς νεανικό...

Στην έξοδο αρζίζω μπιρι μπιρι με ένα νταρτνανοεπτάρι και με κόβει στα μάτια δήθεν..και μου λέει πάμε να περάσουμε καλά κάπου ..της λέω δώσε μου το τηλέφωνο το δίνει...μου λεέι δώσε μου 100 γκριβεν για ταξί ..της λεω όχι και μέσα μου το χαίρομαι...ίσα μωρή ξανθή κουράδα που θα μου πείς εμενα που είναι ωραία..στο τελος με τη φίλη μπηκαν σε ένα αυτοκίνιτο-βαν που τις περι΄μενε (πτανα)

Εξοδα 300 γρκρίβνες για να μη γκρινιάζει ο λογιστής του Κ. Μπλάσκου. Αυτά για αρχή .

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ρε  παιδιά μια παράκληση.
Μου στέλνετε κάτι μηνύματα κουφά. Γιατί δεν μου τα γράφετε εδώ να απαντώ και να τα διαβάζουμε  μπας και βοηθηθούν όλοι. Εντάξει το καταλαβαίνω να μου γράψετε με λένε τάδε και τάδε κι ο πούτσος μου είναι 3 εκατοστά εντάξει στα κρυφά αλλά τώρα που να πάω , τι να κάνω , τι να φάω ε του κερατά τέτοιες ντροπές δε χρειάζονται...
Δάσκαλε, πεστους να τα στέλνουνε στο Κοσμοπολιταν ή σε μενα
Ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια να κουραζεται τον Δασκαλο άσκοπα

Επισκέπτης
Πολύ χιόνι σήμερα....ορε Μπλασκοοοοοοο σε πάτησε το χιόνι εκει πέραααααααααα

Α θα με μαλώσει ο δάσκαλος....ξεκίνησα για Μπιγκο 3 παρά πέντε βγήκα που λέγε ο στράτος..αλλά δευ εύρισκε ο ταξιτζής το δρόμο και του λέω ας το έκανε και πολύ κρύο...πήγα τελικά ντεκαντανς και αρενα για να καλύψω με το σουτερς το πάνω κομμάτι του κυνηγιού και μετά να εχω κρίση αν πάω σε κανένα μπιγκο σε κανένα φιεστα γιατί είναι καλύτερα...Επομένως μπιγκο την άλλη εβδομάς

Τώρα ντεκαντανς...είχε ενα δίμετρο 8, ένα 9 που δε το ξαναείδα και καποια 7αράκια. Επισης ελληνες ιταλούς κλπ καμακικούς λαους οι οποίοι ηταν ντυμένοι φλωρέ. Προσπάθησα να τα ριξω μονο στο 8...καθώς χόρευε παω βουρ και του λέω ελα να χορέψουμε ...να του μιλήσω δια του χουφτωνειν ΄΄ομως δεν ενέδωσε....αρ΄γοτερα χαζογέλατε στο μπαρ με ΄διμετρο φαλακρορώσο...
Συμπέρασμα....παρόλο που το μέρος δεν είναι πραγματικά κλασάτο ούτε φισκα στα 9αρια είναι φιλικό σε ελληνάρες που θέλουν να το παιξουν όπως ελλάδα τραπέζι και μούρη

Παμε αρένα λοιπον..νεανικό σκηνικό με μικρές σεμιπουτάνες και πουτανες....Κάτι πήγα να κάνω με μία σεμιπουτάνα τη κέρασα και ένα ποτό αλλά ερχόταν ένα παιδαρέλι και μπουρ μπουρ μπουρ ...τελικά αφού ήρθε και έφυγε 3 φορες παει...μετά τα μκακούριο (οι αδελφοί αυτών που θελουμε να γαμίσουμε) άρχιζαν να χορεύουν μου θύμσε ελλάδα 80ς...οι χορεύτριες ήταν άλλο πράγμα...λέω ρε γαμότω δε γίνομαι ιμπρεσάριος να τις κατεβάσω αθήνα,,,,τεσπα από ποιότηα 2-3 οκτάρια και πιο κάτω...αλλά σαφώς νεανικό...

Στην έξοδο αρζίζω μπιρι μπιρι με ένα νταρτνανοεπτάρι και με κόβει στα μάτια δήθεν..και μου λέει πάμε να περάσουμε καλά κάπου ..της λέω δώσε μου το τηλέφωνο το δίνει...μου λεέι δώσε μου 100 γκριβεν για ταξί ..της λεω όχι και μέσα μου το χαίρομαι...ίσα μωρή ξανθή κουράδα που θα μου πείς εμενα που είναι ωραία..στο τελος με τη φίλη μπηκαν σε ένα αυτοκίνιτο-βαν που τις περι΄μενε (πτανα)

Εξοδα 300 γρκρίβνες για να μη γκρινιάζει ο λογιστής του Κ. Μπλάσκου. Αυτά για αρχή .

Συντόμως διότι πρέπει να πάω κι απ το γραφείο να δω πως κουνιούνται οι βάρκες σήμερα...
α. Βγαίνεις ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Κόφτο αυτό. Δεν είναι ελλάντα. Τα καλά μουνιά τα έχουν μαζώξει την ώρα που βγαίνεις, δεν είναι ελλάδα που λες θα πάρω τις μεθυσμένες...
β. εύγε δεν γράφεις παραμύθια γάμησες ,έδειρες κλπ. Έτσι ταπεινά και καταφρονεμένα είναι στην αρχή...
γ. σε βλέπω αποφασισμένο για όλα. Πρέπει να τα πούμε. Πάντως εκεί  που ψάχνεις όπως το ψάχνεις δεν θα το βρεις!
ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις!
δ. μάλλιασε η γλώσσα μου. Πάενε Μπίνγκο, κάτι ξέρω...

Επισκέπτης
Συντόμως διότι πρέπει να πάω κι απ το γραφείο να δω πως κουνιούνται οι βάρκες σήμερα...
α. Βγαίνεις ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Κόφτο αυτό. Δεν είναι ελλάντα. Τα καλά μουνιά τα έχουν μαζώξει την ώρα που βγαίνεις, δεν είναι ελλάδα που λες θα πάρω τις μεθυσμένες...
β. εύγε δεν γράφεις παραμύθια γάμησες ,έδειρες κλπ. Έτσι ταπεινά και καταφρονεμένα είναι στην αρχή...
γ. σε βλέπω αποφασισμένο για όλα. Πρέπει να τα πούμε. Πάντως εκεί  που ψάχνεις όπως το ψάχνεις δεν θα το βρεις!
ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις!
δ. μάλλιασε η γλώσσα μου. Πάενε Μπίνγκο, κάτι ξέρω...

δε με λες, έχεις πάρει σβάρνα και τις αγκένστβες? Πως περνάς την ώρα σου το πρωί, τι κάνεις?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μαλιστα ...τα πέρασα στο τετράδιο...

Επειδή όποτε θέλω να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα με πετάει έξω από το σαιτ μπορεί κάποιος συμμαθητής να μου πεί τι γίνεται ακριβώς γιατί πρέπει να επικοινωνήσω με το ΠΜ του δάσκαλου.

Αν έχετη τη καλοσύνη κύριε καθηγητά στείλτε ενα πμ στο κιεβλοβερ γιάχου που λέγαμε χθες για να μιλήσουμε πριβε η να ανταλλάξουμε τηλέφωνα

Επισκέπτης
Μαλιστα ...τα πέρασα στο τετράδιο...

Επειδή όποτε θέλω να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα με πετάει έξω από το σαιτ μπορεί κάποιος συμμαθητής να μου πεί τι γίνεται ακριβώς γιατί πρέπει να επικοινωνήσω με το ΠΜ του δάσκαλου.

Αν έχετη τη καλοσύνη κύριε καθηγητά στείλτε ενα πμ στο κιεβλοβερ γιάχου που λέγαμε χθες για να μιλήσουμε πριβε η να ανταλλάξουμε τηλέφωνα

ρε σεις μάθετε στον Καζαβούμπου πως να στέλενι μηνύματα πρέπει να την κάνω θα επιστρε΄ψω σε μισή, μια ώρα δυο αναλόγως τι παίζει...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε, επειδη τρώω πολλα όσπρια  :badair: συνέχεια.
Οι Ουκρανοι μου πρότιναν να έλθω επάνω, τωρα που θα τους κόψουν το αέριο οι Ρουσοι, για να αναλάβω την παραγωγη.
Καλά έτσι και το αποφασίσω θα γινει το -τις της τανας

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δάσκαλε, επειδη τρώω πολλα όσπρια  :badair: συνέχεια.
Οι Ουκρανοι μου πρότιναν να έλθω επάνω, τωρα που θα τους κόψουν το αέριο οι Ρουσοι, για να αναλάβω την παραγωγη.
Καλά έτσι και το αποφασίσω θα γινει το -τις της τανας
:2funny: :2funny: :2funny:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παιδια ακούσατε το δάσκαλο

πείτε πως στέλνει κανείς προσωπικό μήνυμα χωρίς να σε στελνει από το σαιτ έξω....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Συνημμένα

• thu-vu-falakros-praktwr-epicheirhsis-ghs-madiam.jpg
    thu-vu-falakros-praktwr-epicheirhsis-ghs-madiam.jpg
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 24

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα τελειωσε η τιμωρια μου και επιστρεφω.παρακολουθωντας στις ειδησεις τα γεγονοτα περι φυσικου αεριου ειδα οτι η πρωθυπουργος τις ουκρανιας ειναι ωραια γκομενα.δασκαλε ιωσηφ υπαρχει περιπτωση να εκανε και αυτη βιζιτες παλια η να κανει και ακομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom