Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μεγαλόψυχε Δάσκαλε σ.Ιωσήφ σορρυ αλλά χθες έκανα κοπάνα και δεν παρέστει στην παράδοση του μαθήματος

Σήμερα, από το ξημέρωμα διαβάζω τις σημειώσεις, διέκοψα μόνο για να πάω στην λειτουργία.
Δασκαλε πως μπορώ να δικαιολογίσω τις απουσίες μου, θα πρέπει να έρθω με τον κηδεμόνα μου;

εσύ πρέπει να μ'αγαπάς...
Μην ανησυχείς και θα σε περάσω.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εισαι ψυχαρα Δασκαλε
Και βεβαια σε αγαπαω, αν δεν γενικευες τοσο πολυ τις αποψεις σου θα σε λατρευα

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σου Δασκαλε...Γραφω πρωτη φορα εδω.δεν ηθελα να γραφω μλκς χωρις να εχω διαβασει πρωτα οσα εχεις γραψει! εκατσα κ τα διαβασα ολα μεσα σε 3 μερες με προσοχη.Εκανα εντατικα...Προλαβαινω να δωσω εξετασεις και να περασω?
                                                     Φιλικα
                                                       Gio

Επισκέπτης
Γεια σου Δασκαλε...Γραφω πρωτη φορα εδω.δεν ηθελα να γραφω μλκς χωρις να εχω διαβασει πρωτα οσα εχεις γραψει! εκατσα κ τα διαβασα ολα μεσα σε 3 μερες με προσοχη.Εκανα εντατικα...Προλαβαινω να δωσω εξετασεις και να περασω?
                                                     Φιλικα
                                                       Gio

ναί έλα να δώσεις κι εσύ για το προφίσιενσι!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
                                                     Φιλικα
                                                       Gio
Κανονικα θα πρεπει να μπεις στο Β΄εξαμηνο
Τωρα αν ο Δασκλος σε θεχτει με το πρωτο γκρουπ των καλων του μαθητων εγω νηπτω τας χειρας μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ok Master...οπως νομιζετε! παντως Ιωσηφ θελω να πω ενα δημοσιο ευχαριστω.Εχω μαθει για την Ουκρανια πολλα πραγματα και ας μην εχω παει ποτε! Η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα απο οτι φημολογειται εδω στην ελλαδα! Ως συνηθως...

Επισκέπτης
Τωρα αν ο Δασκλος σε θεχτει με το πρωτο γκρουπ των καλων του μαθητων εγω νηπτω τας χειρας μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χωρίς πλάκα ήμουνα σε μονοθέσιο, αν ξέρει κανείς σας τι σημαίνει αυτό, οπότε δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη να είναι οι μαθηταί μου ασκαρδαμικτί...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
oχι σε παρακαλω.δεν θα το αντεξω 2η φορα! και στη σχολη μου 2ο εξαμηνο μπηκα!  :'(

Επισκέπτης
ok Master...οπως νομιζετε! παντως Ιωσηφ θελω να πω ενα δημοσιο ευχαριστω.Εχω μαθει για την Ουκρανια πολλα πραγματα και ας μην εχω παει ποτε! Η αληθεια ειναι οτι τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα απο οτι φημολογειται εδω στην ελλαδα! Ως συνηθως...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Η Ουκρανία (και υποψιάζομαι και η Ρωσία) είναι σαν το χωριό Ποτέμκιν. Άλλο φαίνεται κι άλλο είναι.
Φιλικά

Ιωσήφ

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ναι σωστα αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και τη μλκ του ελληναρα...ο οποιος θεωρει οτι μονο και μονο που εσκασε μυτη εκει θα πεσουν ολες στα 4! και αν δεν συμβει αυτο, οταν επιστρεψει οι ιστοριες ειναι απο το κεφαλι του και μαλλιοτραβηγμενες! Με αποτελεσμα να υπαρχει στο μυαλο μας οτι αν παμε εκει δεν θα προλαβαινουμε να γαμαμε ολη μερα και θα κανουμε πασες και στους φιλους μας! :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η Ουκρανία (και υποψιάζομαι και η Ρωσία) είναι σαν το χωριό Ποτέμκιν. Άλλο φαίνεται κι άλλο είναι.
Αν μπορεςι να κανει μια ανάλυση ο νεος συμμαθητης μας ο gio stob σε αυτη την φραση θα του παραχωρισω την θεση μου

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οχι δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο! ουτε θα κανω αναλυση...ειμαι ακομα πολυ μικρος για να κανω αναλυση σε εσας! δεν πρεπει να εχω ουτε τα μισα σας...παρα αυτα πολυ θα ηθελα να σας γνωρισω!

Επισκέπτης
οχι δεν εχω σκοπο να κανω κατι τετοιο! ουτε θα κανω αναλυση...ειμαι ακομα πολυ μικρος για να κανω αναλυση σε εσας! δεν πρεπει να εχω ουτε τα μισα σας...παρα αυτα πολυ θα ηθελα να σας γνωρισω!

Χμμμμ...ελπίζω όχι από το βραδυνό δελτίο.
Κοίτα εκείνο που πάντοτε μου έκανε εντύπωση στην ουκρανία είναι η απάθεια των ανθρώπων. Όπως λέγω συχνάκις είναι σαν να έχουν υποστεί μίαν ομαδική λοβοτομή η οποία διακόπτεται μόνον σε περιόδους καταπόσεως βόντκας. Όπως έχω ξαναγράψει τότε δύο τινά συμβαίνουν: Ή θέλουν να σε δείρουν ή να σε φιλήσουν! Μιλάμε για μεγάλη καταπίεση του συναισθήματος.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Περασες την πρωτη δοκιμασια φιλε μου
Απάντησες σεμνα και ταπεινα ΕΥΓΕ
Τωρα κάτσε και εσυ σε μια γωνια, όπως όλοι μας, και άκουσε τον Δασκαλο απο την έδρα του να διδάσκει

Επισκέπτης
Κοίτα εκείνο που πάντοτε μου έκανε εντύπωση στην ουκρανία είναι η απάθεια των ανθρώπων. Όπως λέγω συχνάκις είναι σαν να έχουν υποστεί μίαν ομαδική λοβοτομή η οποία διακόπτεται μόνον σε περιόδους καταπόσεως βόντκας. Όπως έχω ξαναγράψει τότε δύο τινά συμβαίνουν: Ή θέλουν να σε δείρουν ή να σε φιλήσουν! Μιλάμε για μεγάλη καταπίεση του συναισθήματος.

υπάρχει μία γενική απάθεια από την οποία ο Καλάνας προ του θανάτου θα ωχριούσε. Πολλάκις έχω πει ότι θα μπορούσα να γαμάω παιδάκια σπίτι μου, να τεμαχίζω πτώματα δεν ξεύρω τι άλλη ανωσιουργό ανωμαλία και ουδείς θα ενδιαφερόταν...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Περασες την πρωτη δοκιμασια φιλε μου
Απάντησες σεμνα και ταπεινα ΕΥΓΕ
Τωρα κάτσε και εσυ σε μια γωνια, όπως όλοι μας, και άκουσε τον Δασκαλο απο την έδρα του να διδάσκει
Μετα χαρας...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μεγαλη μλκ να υπαρχει συσσωρευση συναισθηματων! Η εξωτερικευση τους κατα 99% εχει αγνωστη μορφη!!!

Επισκέπτης
υπάρχει μία γενική απάθεια από την οποία ο Καλάνας προ του θανάτου θα ωχριούσε. Πολλάκις έχω πει ότι θα μπορούσα να γαμάω παιδάκια σπίτι μου, να τεμαχίζω πτώματα δεν ξεύρω τι άλλη ανωσιουργό ανωμαλία και ουδείς θα ενδιαφερόταν...

Φρονώ ότι όπως πριν από τριάντα χρόνια υπήρχε κάθε μεσημέρι 3-5 η Εκπαιδευτική τηλεόραση έτσι καιστην Ουκρανία πρέπει να μεταδίδεται η εκπομπή ενός κοινωνικού ψυχιάτρου κάθε μέρα ο οποίος θα προσπαθεί να περιθάλψει αυτούς τους συνανθρώπους μας. Δεν ξέρω πόσο καλοί ήσαστε στην ψυχιατρική αλλά η αντιμετάθεσις που χρησιμοποιούν οι Ουκρανόι είναι κάτι το φοβερό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom