Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
στείλε κάτι στο  kievlover.... οβερ.... να μιλήσουμε...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης

καλά διαβάζω τώρα ότι και οι πουτάνες έχουνε...βάρδιες!!!
απίστευτο! Τι είναι στρατά???

Επισκέπτης
αυτο καλο :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα το αλλο με το "κοζ ντε τε" παραμενει το πρωτο

καλά το κοζ ντε τε τόσα χρόνια δεν το χα ξανακούσει! Εντάξει πετάνε κάτι μαλακείες δικές τους, τσουίς, σσο, ουγιέντου κλπ αλλά τέτοια μαλακεία ...

Επισκέπτης
καλά το κοζ ντε τε τόσα χρόνια δεν το χα ξανακούσει! Εντάξει πετάνε κάτι μαλακείες δικές τους, τσουίς, σσο, ουγιέντου κλπ αλλά τέτοια μαλακεία ...

άντε για να μαθαίνετε συνήθως οι ουκρανόι στα ονοματά τους έχουν την κατάληξη -κο(προφέρεται κάτι μεταξύ ο και α) ξέρω γω γιούσενκο, ματρούσενκο, πιπουσενκο κλπ αλλά αυτοί δεν μιλάνε "ουκρανικά" μιλάνε σούρζικ που είναι ρωσικά του χωριού.
Πως λέγαν εδώ στα χωριά "αίντε μωρή τσούπρα σ΄ρε στο νερό" έ κάπως έτσι. Δεν ισχυρίζετο κανείς ότι μιλούσε ξεχωριστή γλώσσα παρά κάποια διάλεκτο τοπική

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλά ολόκληρο κέντρο δεν έχει ένα μαγαζί κωσταντάρα μιλενιουμ αρχοντόσλαβου? Τι να κάνω θα πάω στο μπίγκο.....λολ

Επισκέπτης
στην είδοδος έχει μια μεγάλη αίθουσα με παιχνίδια-μπιλιάρδα την πέφτεις και κει...

χμμμμ κι επειδή είσαι λίγο γκάου με ουκραίνα περιττόν να σου πω μην ανεμίζεις τα λεφτά σου αλλά οκ είναι κυριλέ δεν είναι πολύ δύσκολα κόλπα εκεί...

Επισκέπτης
χμμμμ κι επειδή είσαι λίγο γκάου με ουκραίνα περιττόν να σου πω μην ανεμίζεις τα λεφτά σου αλλά οκ είναι κυριλέ δεν είναι πολύ δύσκολα κόλπα εκεί...

βασικά το μυστικό είναι να βρεις μια γκόμενα να σε καψουρευτεί. Εντάξει να σε ψιλογουστάρουν θα σε γουστάρουν πολλές. Να σε καψουρευτεί κι ειδικά άμα κάποιος είναι ε και κάποιας ηλικίας δύσκολον αλλά όχι αδύνατον. αλλά θέλει χρόνο. Δε γίνεται απ τη μια μέρα στην άλλη και θέλει και κωλοφαρδία, να πέσεις στην περίπτωση...

Επισκέπτης
βασικά το μυστικό είναι να βρεις μια γκόμενα να σε καψουρευτεί. Εντάξει να σε ψιλογουστάρουν θα σε γουστάρουν πολλές. Να σε καψουρευτεί κι ειδικά άμα κάποιος είναι ε και κάποιας ηλικίας δύσκολον αλλά όχι αδύνατον. αλλά θέλει χρόνο. Δε γίνεται απ τη μια μέρα στην άλλη και θέλει και κωλοφαρδία, να πέσεις στην περίπτωση...

εν τω μεταξύ μην ακούτε τις μαλακείες που λένε μπροστά σας. Αυτοί εδώ μισούνε τους ξένους. Άγνωστον γιατί! Χρειάζεται κοινωνικός ψυχίατρος! ¨Αντε ξέρω γιατί...Από κόμπλεξ κατωτερότητος.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τον έστειλα μπίνγκο! Δεν θέλει να πάει! Φοβάται ! Τι να τον κάνω νταιχτιρντί???
Εσένα: απήντησα χθες τι να σε κάνω , ξανα μανά τα ίδια???
χτες ητανε η συζητηση τι ειναι το ντανμπας,οπου κ ελαβα τις απαντησεις κ το παιζω τωρα κ πονηρος στους δικους μου
σημερα ειναι ΑΛΛΟ το θεμα
ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΑΝΜΠΑΣ αυτο που λεμε ουκρανες?
δηλ μουναρες οχι 170 κ τακουνια αλλα 175 και ,με κολαρες βυζαρες κλπ
αυτη ειναι η ερωτηση,θαχα παει να δω αλλα ειναι κ μακρια
αναμενω τα φωτα σουαι

Επισκέπτης
εν τω μεταξύ μην ακούτε τις μαλακείες που λένε μπροστά σας. Αυτοί εδώ μισούνε τους ξένους. Άγνωστον γιατί! Χρειάζεται κοινωνικός ψυχίατρος! ¨Αντε ξέρω γιατί...Από κόμπλεξ κατωτερότητος.

Άιντε σας τα σφύριξα ούλα πάω να την παισ(ξ)ω για ύπνο γιατί αύριο το πρωίέχω δουλεία!
άτιμη καινωνία...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης
χτες ητανε η συζητηση τι ειναι το ντανμπας,οπου κ ελαβα τις απαντησεις κ το παιζω τωρα κ πονηρος στους δικους μου
σημερα ειναι ΑΛΛΟ το θεμα
ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΑΝΜΠΑΣ αυτο που λεμε ουκρανες?
δηλ μουναρες οχι 170 κ τακουνια αλλα 175 και ,με κολαρες βυζαρες κλπ
αυτη ειναι η ερωτηση,θαχα παει να δω αλλα ειναι κ μακρια
αναμενω τα φωτα σουαι

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
μου ρχεσαι αδιάβαστος! Το χω γράψει 10 φορές! Εδώ οι άνθρωποι είναι κοκτέιλ!
Είναι φυλές - φυλές μπερδεμένες μεταξύ τους. ότι έχει στο Ντανμπάς από ύψος το έχει παντού! Να μην σου πω ότι οι στάνταρ Ουκρανίδες είανι μάλλον κοντές! Πρέπει να παλουκωθείς και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι θέλεις.
Να βρεις 10 ψηλές γκόμενες και να σου πούνε όλες πέρνα να μας γαμήσεις ξεχασέ το δεν πρόκειται να γίνει.
Να βρεις μία- δυο ψηλές για γκομενές σου, ναι αλλά θέλει χρόνο και χρήμα. Επαναλαμβάνω: η ουκρανία δεν είναι για μπουρδελότσαρκες, το περιβάλλον είναι χωριατο οικογενειακό...

Επισκέπτης
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Είναι φυλές - φυλές μπερδεμένες μεταξύ τους. ότι έχει στο Ντανμπάς από ύψος το έχει παντού! Να μην σου πω ότι οι στάνταρ Ουκρανίδες είανι μάλλον κοντές! Πρέπει να παλουκωθείς και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι θέλεις.
Να βρεις 10 ψηλές γκόμενες και να σου πούνε όλες πέρνα να μας γαμήσεις ξεχασέ το δεν πρόκειται να γίνει.
Να βρεις μία- δυο ψηλές για γκομενές σου, ναι αλλά θέλει χρόνο και χρήμα. Επαναλαμβάνω: η ουκρανία δεν είναι για μπουρδελότσαρκες, το περιβάλλον είναι χωριατο οικογενειακό...

Να σου δείξω φωτογραφίες. Όχι από πόλη αλλά από χωριο στου διαόλου τον πάτο. Να δεις τους ανθρώπους. Από ξανθούς σουηδούς μέχρι γύφτους και γεωργιανούς μογγόλους ότι θέλεις. Που στο χωριο! Δεν μπορείται να καταλάβετε για τι κοκτέιλ μιλαμε. εσείς βλέπετε τις γκόμενες και σας φαίνονται ίδιες γιατί ντύνονται όλες το ίδιο ξέκωλα. Κοιτάχτε μάπες ύψη κλπ και θα δείτε πόσο διαφέρουν...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
δασκαλε αν απο 10 γαμαγα τις τρεις η δυο,οχι με λεφτα,αν ειναι για δαγκωματα κ να κανω το μαλακα καθομαι κ κισιναου
αλλα αν εχει καλη αναλογια σε αλογα εστω 10 με 15% να ναι αλογα,οχι ψηλες ξερακιανες,αλλα νταρντανοξεκολα αξιζει το τραβελ
δε μ απαντας,ολο γενικα με πας
δεν ειναι το ιδιο παντου στην ουκρανια
ιβανοφρανκοφσκ εχει ολο κατιν στρουμφακια που λεει κι ο αλλος κ πας βινιτσια κ ειναι ενα κεφαλι πιο ψηλες ολες κ με κολαρες,μεγαλη διαφορα στα 200χλμ αποσταση
εντελει πιο ευκολα κ καλα αλογα εχει ντανιεσκ λουγκανσκ η χαρκιβ?
κ δε σε ξαναρωταω,αλλα πες κατι συγκεκριμενο
αυτα,στα ζαλισα.λογω οτι ειμαι ελλαντα κατι μερες,δεν εχω κ τι να κανω
μερσι για την υπομονη,γεια
παντως αν ειναι αλα κιεβο,που δε σε πιστευω,ετσι τα λες,να υποστηριξεις το σπιτι σου, δε λεει να τρεχω εκει περα,να φαμε κ καμμια αδεσποτη πουθενα, :S

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μεγαλόψυχε Δάσκαλε σ.Ιωσήφ σορρυ αλλά χθες έκανα κοπάνα και δεν παρέστει στην παράδοση του μαθήματος

Σήμερα, από το ξημέρωμα διαβάζω τις σημειώσεις, διέκοψα μόνο για να πάω στην λειτουργία.
Δασκαλε πως μπορώ να δικαιολογίσω τις απουσίες μου, θα πρέπει να έρθω με τον κηδεμόνα μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom