Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παιδιά θα σας πώ κάτι αστείο...ποιος γαμά τη πιο γαμώ ρωσίδα στην Αθήνα (λέμε τώρα). Ενας υδραυλικός ....συμφωνούμε ιωσήφ σε αυτά είναι και είμαστε όλοι ένα ποίημα....άλλα όμως στο σπαθί του καβαλάρη τα ουκρανικά δίμετρα άλλα τα δεύτερα. Για τα πρώτα μιλάμε...

έλα τώρα ποιες ρωσίδες. Μου στέλνετε κάτι φωτό και βλέπω κάτι γιαγιάδες...

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητε Ρουμανομολαδοβομπλάσκε (για συντομία ΡΔμπλάσκος)είσαι απολυτα σωστος ...και εμένα δε με νοιάζει....σπονσάρω και κανένα μικρό άμα μου δώσει καλή προσφορά...και στα λουλούδια και στα χειροφιλήματα είμαι γαλιφιάρης...και αίσθημα υπόσχομαι (άλλο αν ειμαι δεσμευμένος) και γάμο και ότι έχει ο μπαξές ...αρκεί να πάρω το 8 μίνιμουμ βρε παιδάκι μου....κάνω άσχημα?
εγω παρα τα σπορ μελια βιαγκρα  σιαλις κλπ πανω απο 3 σερι γαμισια διαλλειμα 12 ωρες
αλλα 3 γαμισια διαλλιμα 1μερα κλπ μεχρι τα 12 μαξιμουμ χυσιματα την εβδομαδα μ ολα τα βοηθηματα δεν μπορω αλλο
δηλ βασικα 2 με 3 συνεδριες εβδομαδιαια με την επιστημη συνεχεια διπλα μου
κ θα γαμαω στο ουκραινα κ κοντοπουτανα?ε δε γινονται αυτα
αμα ειναι γαμαγα κ στη ρουμανια ταπες κ δεν επαιζα κλεφτοπολεμο με τους καραφλες τους ουκρανους

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
έλα τώρα ποιες ρωσίδες. Μου στέλνετε κάτι φωτό και βλέπω κάτι γιαγιάδες...
εδω προεδρε 100% σωστος
εχουνε θεοποιησει κατι γιαγιαδορωσιδες στο ελλαντα
εδω λεει ο αλλος τη βανδη μουναρα,τι αλλο να ακουσεις!!!!

Επισκέπτης
εγω παρα τα σπορ μελια βιαγκρα  σιαλις κλπ πανω απο 3 σερι γαμισια διαλλειμα 12 ωρες
αλλα 3 γαμισια διαλλιμα 1μερα κλπ μεχρι τα 12 μαξιμουμ χυσιματα την εβδομαδα μ ολα τα βοηθηματα δεν μπορω αλλο
δηλ βασικα 2 με 3 συνεδριες εβδομαδιαια με την επιστημη συνεχεια διπλα μου
κ θα γαμαω στο ουκραινα κ κοντοπουτανα?ε δε γινονται αυτα
αμα ειναι γαμαγα κ στη ρουμανια ταπες κ δεν επαιζα κλεφτοπολεμο με τους καραφλες τους ουκρανους

Δεν είναι η Ουκρανία χώρα για γαμήσια κάθε μέρα κι άλλη γκόμενα κλπ Εδώ είναι χωριό, πως να το πω, χωριο με χωριάτικες αντιληψεις και χωριάτικες κουτοπονηριές...

Επισκέπτης
εδω προεδρε 100% σωστος
εχουνε θεοποιησει κατι γιαγιαδορωσιδες στο ελλαντα
εδω λεει ο αλλος τη βανδη μουναρα,τι αλλο να ακουσεις!!!!

εντάξει αυτή που αναφέρεις είναι σαν το Τζο Ντάλτον.
έλεος καλά αυτός που την πήρε δεν εύρισκε άλλη γυναίκα???

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητε Ρουμανομολαδοβομπλάσκε (για συντομία ΡΔμπλάσκος)είσαι απολυτα σωστος ...και εμένα δε με νοιάζει....σπονσάρω και κανένα μικρό άμα μου δώσει καλή προσφορά...και στα λουλούδια και στα χειροφιλήματα είμαι γαλιφιάρης...και αίσθημα υπόσχομαι (άλλο αν ειμαι δεσμευμένος) και γάμο και ότι έχει ο μπαξές ...αρκεί να πάρω το 8 μίνιμουμ βρε παιδάκι μου....κάνω άσχημα?
ο ιωσηφ ειναι ειδικος στο κιεβο,εχει σιγουρα καβαντζα τηλ απο βιζιτες πολυτελειας ακριβες,
ασ μη τις πληρωνει η γαμαει αυτος
μονο ετσι  θα βρεις αστερια κ ας σου πιασουνε το κωλο λιγο!!!!
παντως ειναι οφ το μερος

Επισκέπτης
ο ιωσηφ ειναι ειδικος στο κιεβο,εχει σιγουρα καβαντζα τηλ απο βιζιτες πολυτελειας ακριβες,
ασ μη τις πληρωνει η γαμαει αυτος
μονο ετσι  θα βρεις αστερια κ ας σου πιασουνε το κωλο λιγο!!!!
παντως ειναι οφ το μερος

χμμμμμ.
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι παίζει εδώ, μάλλον δεν θα είναι του τύπου σου αλλά τον καζαμπλάνκα τον βλέπω να εγκλιματίζεται...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
τοφαγα το μεσημέρι....χάλια ηταν... έξ..μάλλον αρένα με βλέπω...απλώς όταν πατάω τα προσωπικά μηνύματα με πετάει έξω......

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είναι η Ουκρανία χώρα για γαμήσια κάθε μέρα κι άλλη γκόμενα κλπ Εδώ είναι χωριό, πως να το πω, χωριο με χωριάτικες αντιληψεις και χωριάτικες κουτοπονηριές...
προεδρε νιετ
η ουκραινα ειναι ΤΟ ΜΕΡΟΣ,και οι ΟΥΚΡΑΝΕΣ, ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ,γι αυτο της παω κι ολας, άλλα το κιεβο λογω απειρης μαλακοσυσωρευσης γαμπρων, τοπικων κ εισαγωγης εχει γινει αυτα που λες,ολα σωστα
επανερχομαι στο πονο μου
ΝΤΑΝΜΠΑΣ???????????

Επισκέπτης
προεδρε νιετ
η ουκραινα ειναι ΤΟ ΜΕΡΟΣ,και οι ΟΥΚΡΑΝΕΣ, ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ,γι αυτο της παω κι ολας, άλλα το κιεβο λογω απειρης μαλακοσυσωρευσης γαμπρων, τοπικων κ εισαγωγης εχει γινει αυτα που λες,ολα σωστα
επανερχομαι στο πονο μου
ΝΤΑΝΜΠΑΣ???????????

έχω ήδη απαντήσει εχθές με ένα ποιηματάκι για ψάχτο γιατί βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εχω φτιάξει special email στο yahoo όμως...kievlover lol ....αν εχεις λογαριασμο στο yahoo..δε στέλνεις εκει τώρα

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
χμμμμ δεν σε βλέπω να πηγαίνεις πουθενά απόψε. Δε πα να φας κάνα χαμπούργκερ στο φραίντεις?
ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΡΣ!!!!!
στειλτονε καπου το χριστιανο ,τι προεδρος δασκαλος εισαι?????
για ντανιεσκ θα μου πεις??????εκτη φορα το λεω!!!!!

Επισκέπτης
ΟΧΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΡΣ!!!!!
στειλτονε καπου το χριστιανο ,τι προεδρος δασκαλος εισαι?????
για ντανιεσκ θα μου πεις??????εκτη φορα το λεω!!!!!

Τον έστειλα μπίνγκο! Δεν θέλει να πάει! Φοβάται ! Τι να τον κάνω νταιχτιρντί???
Εσένα: απήντησα χθες τι να σε κάνω , ξανα μανά τα ίδια???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom