600 και αλλα 100 δεξια αριστερα κ δε βλεποτανεΚουφάθηκα τώρα...Κάποιος έδωσε 500Ε λέει να γαμήσει μια μαλακισμένη ρουμάνα και δεν του κάθησε κιόλας!
Απίστευτο!
γι αυτα σουπα εφυγα απο εκει
600 και αλλα 100 δεξια αριστερα κ δε βλεποτανεΚουφάθηκα τώρα...Κάποιος έδωσε 500Ε λέει να γαμήσει μια μαλακισμένη ρουμάνα και δεν του κάθησε κιόλας!
Απίστευτο!
Mπερδεύτηκα τώρα.....γιατί φιέστα που ειναι και τραγουδιάρικο και όχι ντέκαντανς που μπορεί να έχει τα πιο ωραία μωρά?
Τουριστικό ξετουριστικό εμένα με νοιάζει να έχει πολλά απο 8 και πάνω....υπάρχει τέτοιο?
600 και αλλα 100 δεξια αριστερα κ δε βλεποτανε
γι αυτα σουπα εφυγα απο εκει
ειπαμεεσύ ήσουνα ???
άσχετο τώρα σε ρώτησα και χτες. ρομανία έχεις κάτσει ή απλώς έχεις πάει 2-3-4-5-6 φορές???
Τι να κάνω βρε δάσκαλε....είμαι casablancas μοντελάς. Αφού και το ρίβερ που πήγα μαπα ήταν.
ειπαμε
παω απο 90 κ απο 99 ειμαι μονιμα,τελευταια εβαλα κ 1 χρονο συνεχη ενσυμα σε μολδαβια κ δυτ ουκραινα κ οντεσσα
ειμαι ο ιωσηφ μπλασκος της ρουμανιας!!!!!!
κ μολδαβιας,λιγοτερο
μη ψαχνεσαι αδικα,εγω προ 3ετιας πηγα να μεινω 15νθημερο πρωτη φορα κιεβο κ εφυγα μετα απο το τριημερο,λογω αυτων που λεςΤι να κάνω βρε δάσκαλε....είμαι casablancas μοντελάς. Αφού και το ρίβερ που πήγα μαπα ήταν.
εχω πολλουςωραία έχεις κάνα φίλο που πάει κυνήγι? (όχι για γκόμενες)
μη ψαχνεσαι αδικα,εγω προ 3ετιας πηγα να μεινω 15νθημερο πρωτη φορα κιεβο κ εφυγα μετα απο το τριημερο,λογω αυτων που λες
δεν εχει μουνοθυελλα εκει,κοντοπουτανα εχει πολλα κ ανευ λογου πανακριβα!!!
ξεχασέ το. άμα δεν είχε ρίβερ που είναι και με το αζημίωτο, για την δική σου περίπτωση δεν πρόκειται να βρεις...
Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά για να στο πω με λίγα λόγια προσέχεις πολύ το περιτύλιγμα...
[/quote
δηλαδη ρε ιωσηφ ηρθε να τα χωσει ο ανθρωπος σε μουναρα ουκρανη διμετρη,κ πρεπει να γαμισει παραδουλευτρα μεταμφιεσμενη με 200ε απο το ριβερ παλας κ να πει κ ευχαριστω??
45 Κωσταντάρας τύπος 1.88 σε έκδοση μιλλένιουμ....α παίρνω και το χαζό ύφος άμα λάχει να φαινομαι και σλαύος αρχοντοβλαχος..λολ
δηλαδη ρε ιωσηφ ηρθε να τα χωσει ο ανθρωπος σε μουναρα ουκρανη διμετρη,κ πρεπει να γαμισει παραδουλευτρα μεταμφιεσμενη με 200ε απο το ριβερ παλας κ να πει κ ευχαριστω??
Αγαπητε Ρουμανομολαδοβομπλάσκε (για συντομία ΡΔμπλάσκος)είσαι απολυτα σωστος ...και εμένα δε με νοιάζει....σπονσάρω και κανένα μικρό άμα μου δώσει καλή προσφορά...και στα λουλούδια και στα χειροφιλήματα είμαι γαλιφιάρης...και αίσθημα υπόσχομαι (άλλο αν ειμαι δεσμευμένος) και γάμο και ότι έχει ο μπαξές ...αρκεί να πάρω το 8 μίνιμουμ βρε παιδάκι μου....κάνω άσχημα?
καλά είσαι και ψηλό αγόρι θα κάνετε και ώρία πάρα!βεβαίως και ξέρεις αγαπητέ δάσκαλε....και συμφωνούμε απόλυτα....είναι έξω από υπολογισμό...αλλά εμάς μας αρέσει το διμετρο το ουκρανικό όχι το αλαφροίσκιωτο ...