Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Mπερδεύτηκα τώρα.....γιατί φιέστα που ειναι και τραγουδιάρικο και όχι ντέκαντανς που μπορεί να έχει τα πιο ωραία μωρά?
Τουριστικό ξετουριστικό εμένα με νοιάζει να έχει πολλά απο 8 και πάνω....υπάρχει τέτοιο?

ξεχασέ το. άμα δεν είχε ρίβερ που είναι και με το αζημίωτο, για την δική σου περίπτωση δεν πρόκειται να βρεις...
Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά για να στο πω με λίγα λόγια προσέχεις πολύ το περιτύλιγμα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τι να κάνω βρε δάσκαλε....είμαι casablancas μοντελάς. Αφού και το ρίβερ που πήγα μαπα ήταν. 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εσύ ήσουνα ???
άσχετο τώρα σε ρώτησα και χτες. ρομανία έχεις κάτσει ή απλώς έχεις πάει 2-3-4-5-6 φορές???
ειπαμε
παω απο 90 κ απο 99 ειμαι μονιμα,τελευταια εβαλα κ 1 χρονο συνεχη ενσυμα σε μολδαβια κ δυτ ουκραινα κ οντεσσα
ειμαι ο ιωσηφ μπλασκος της ρουμανιας!!!!!!
κ μολδαβιας,λιγοτερο

Επισκέπτης
ειπαμε
παω απο 90 κ απο 99 ειμαι μονιμα,τελευταια εβαλα κ 1 χρονο συνεχη ενσυμα σε μολδαβια κ δυτ ουκραινα κ οντεσσα
ειμαι ο ιωσηφ μπλασκος της ρουμανιας!!!!!!
κ μολδαβιας,λιγοτερο

ωραία έχεις κάνα φίλο που πάει κυνήγι? (όχι για γκόμενες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τι να κάνω βρε δάσκαλε....είμαι casablancas μοντελάς. Αφού και το ρίβερ που πήγα μαπα ήταν. 
μη ψαχνεσαι αδικα,εγω προ 3ετιας πηγα να μεινω 15νθημερο πρωτη φορα κιεβο  κ εφυγα  μετα απο το τριημερο,λογω αυτων που λες
δεν εχει μουνοθυελλα εκει,κοντοπουτανα εχει πολλα κ ανευ λογου πανακριβα!!!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης
μη ψαχνεσαι αδικα,εγω προ 3ετιας πηγα να μεινω 15νθημερο πρωτη φορα κιεβο  κ εφυγα  μετα απο το τριημερο,λογω αυτων που λες
δεν εχει μουνοθυελλα εκει,κοντοπουτανα εχει πολλα κ ανευ λογου πανακριβα!!!

Κοίτα το έχω γράψει δέκα φορές και το λέω εδώ και δέκα χρόνια¨:

Η ουκρανία γενικώς δεν είναι χώρα πως να το πω για σεξοτουρισμό. Όποιος λέει ότι ήρθε γάμησε τα μουνιά , του την πέφτανε οι γκόμενες κλπ λέει χαλιμάδες. Όχι ότι δεν θα στην πέσουν οι γκόμενες θα στην πέσουν αλλά θα είναι έιτε πουτάνες, ή θα θελουν κάνα φράγκο ή θα θέλουν σχέση με λουλουδάκια, ραντεβουδάκια κλπ. Δεν είναι Κένυα εδώ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
45 Κωσταντάρας τύπος 1.88 σε έκδοση μιλλένιουμ....α παίρνω και το χαζό ύφος άμα λάχει να φαινομαι και σλαύος αρχοντοβλαχος..λολ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ξεχασέ το. άμα δεν είχε ρίβερ που είναι και με το αζημίωτο, για την δική σου περίπτωση δεν πρόκειται να βρεις...
Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά για να στο πω με λίγα λόγια προσέχεις πολύ το περιτύλιγμα...
[/quote
δηλαδη ρε ιωσηφ ηρθε να τα χωσει ο ανθρωπος σε μουναρα ουκρανη διμετρη,κ πρεπει να γαμισει παραδουλευτρα μεταμφιεσμενη με 200ε απο το  ριβερ παλας κ να πει κ ευχαριστω??

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
δηλαδη ρε ιωσηφ ηρθε να τα χωσει ο ανθρωπος σε μουναρα ουκρανη διμετρη,κ πρεπει να γαμισει παραδουλευτρα μεταμφιεσμενη με 200ε απο το  ριβερ παλας κ να πει κ ευχαριστω??
πες για το ντανιεσκ χαρκιβ κλπ τωρα παζαλουστα

Επισκέπτης

Ρε παιδιά εντάξει τόσα χρόνια στην Ουκρανία οι Ουκρανοί λένε ότι ξέρω για δυο πράματα: γυναίκες και παιχνίδια.
Κάνετε κάποια τραγικά λάθη διότι δεν έχετε καταλάβει ακόμα κάτι για την Ουκρανία-ουκρανίδες...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αγαπητε Ρουμανομολαδοβομπλάσκε (για συντομία ΡΔμπλάσκος)είσαι απολυτα σωστος ...και εμένα δε με νοιάζει....σπονσάρω και κανένα μικρό άμα μου δώσει καλή προσφορά...και στα λουλούδια και στα χειροφιλήματα είμαι γαλιφιάρης...και αίσθημα υπόσχομαι (άλλο αν ειμαι δεσμευμένος) και γάμο και ότι έχει ο μπαξές ...αρκεί να πάρω το 8 μίνιμουμ βρε παιδάκι μου....κάνω άσχημα?

Επισκέπτης
Αγαπητε Ρουμανομολαδοβομπλάσκε (για συντομία ΡΔμπλάσκος)είσαι απολυτα σωστος ...και εμένα δε με νοιάζει....σπονσάρω και κανένα μικρό άμα μου δώσει καλή προσφορά...και στα λουλούδια και στα χειροφιλήματα είμαι γαλιφιάρης...και αίσθημα υπόσχομαι (άλλο αν ειμαι δεσμευμένος) και γάμο και ότι έχει ο μπαξές ...αρκεί να πάρω το 8 μίνιμουμ βρε παιδάκι μου....κάνω άσχημα?

γάμους και τα τοιαύτα στ αρκίντια τους. Γιατί νομίζεις ότι παντρεύονται? Είναι σαν να υπόσχομαι σε σένα να σου κάνω μπαρ Μιτζβά! Στ αρχίδια σου!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
βεβαίως και ξέρεις αγαπητέ δάσκαλε....και συμφωνούμε απόλυτα....είναι έξω από υπολογισμό...αλλά εμάς μας αρέσει το διμετρο το ουκρανικό όχι το αλαφροίσκιωτο ...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
παιδιά θα σας πώ κάτι αστείο...ποιος γαμά τη πιο γαμώ ρωσίδα στην Αθήνα (λέμε τώρα). Ενας υδραυλικός ....συμφωνούμε ιωσήφ σε αυτά είναι και είμαστε όλοι ένα ποίημα....άλλα όμως στο σπαθί του καβαλάρη τα ουκρανικά δίμετρα άλλα τα δεύτερα. Για τα πρώτα μιλάμε...

Επισκέπτης
βεβαίως και ξέρεις αγαπητέ δάσκαλε....και συμφωνούμε απόλυτα....είναι έξω από υπολογισμό...αλλά εμάς μας αρέσει το διμετρο το ουκρανικό όχι το αλαφροίσκιωτο ...
καλά είσαι και ψηλό αγόρι θα κάνετε και ώρία πάρα!
Ρε έλα εδώ! Λάθη:
α. δίμετρες δεν υπάρχουν! Άντε 170-180 ! Κάπου κυκλοφορούσε και στην πόλη μία 187-.190 φορούσε και τακούνες ήτανε γίγαντας! Τώρα έχει να την πάρει το μάτι μου κάνα δυο χρόνια!
β. γι αυτό που ζητάς θέλει επένδυση !
γ. αυτό που ζητάς πρέπει να το πάρεις ακατέργαστη πρώτη ύλη γιατί αλλεώς αυτός που το χει δε στο δίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom