οντως ειχα μια γκομενα απο ισμαιλ,σπουδαζε οντεσα κ τη ρωταγα κατι ταμπελες τι λενε κ μου λεει δεν καταλαβαινω τι γραφουνεεσείς τώρα νομίζετε ότι εγώ δεν καταλαβαίνω ουκρανικά.
αμ δε καταλαβαίνουν κι οι ίδιοι οι Ουκρανοί!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ταναγρας τι εστι?Λέω και γω...
Ε είχα δάσκαλο τον Τανάγρα! Γίνεται να μην σε πιάσω?
με το σουρζικ μ εσκασες κ δε μου τοπες
Επισκέπτης
τελευταιο κ κλεινω το θεμα δασκαλε,εδω σ εριξα ε??
τα σουρζικ τι ειναι??
μετα λεμε για γκομενες
Θα σε μαλώσω το χω ξαναγράψει.
Είναι η ορίτζιναλ γλώσσα της ουκρανίας, μίγμα ρωσικης και της τοπικής ντοπιολαλιάς, ρωσικά για αγράμματους αν προτιμάς ή αλλιω΄ς ρωσσο-ουκρανικά.
Αυτή την γλώσσα πραγματικά την μιλούσαν-μιλανε
Επισκέπτης
ταναγρας τι εστι?
με το σουρζικ μ εσκασες κ δε μου τοπες
τανάγρας άγγελος, φαίνεται ότι είσαι κάτω των 50 γι αυτό και δεν το ν ξέρεις.
Θέλω να πω ότι έχω μεντιουμικές ικανότητες...
ναι ειμαι κατω κ απο 40τανάγρας άγγελος, φαίνεται ότι είσαι κάτω των 50 γι αυτό και δεν το ν ξέρεις.
Θέλω να πω ότι έχω μεντιουμικές ικανότητες...
μηπως εχεις κανα φιλο 55 ετων στην γλυφαδα τον κων/νο χατηρα??
Επισκέπτης
τελευταιο κ κλεινω το θεμα δασκαλε,εδω σ εριξα ε??
κοίτα αυτό δεν το χω ξαναγράψει αλλά μια και που με ρώτησες για τις σπουδές μου...
πριν από τριάντα χρόνια είχα τελειώσει την (τότε)παιδαγωγική ακαδημία. πιάνομαι για δάσκαλος?
ελα τωρα,τη βρισκεις να διδασκεις!!!κοίτα αυτό δεν το χω ξαναγράψει αλλά μια και που με ρώτησες για τις σπουδές μου...
πριν από τριάντα χρόνια είχα τελειώσει την (τότε)παιδαγωγική ακαδημία. πιάνομαι για δάσκαλος?
σ αρεσει να γραφεις λιγο επιτηδευεμενα κ μου θυμιζεις τον χατηρα το φιλο μου,ο οποιος μουχε πει οτι εχει ενα φιλο μονιμο στο κιεβο,ειχε κανει κ κατι δουλεια με τα σνακ μπαρ,αυτη την αλυσιδα κ σκεφτηκα μηπως εισαι εσυ,ταιριαζεουν κ οι ηλικιες σας
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Α, βρε Ιωσήφ.
"Σπογγαλιείς του Αιγαίου" λοιπόν.
"Σπογγαλιείς του Αιγαίου" λοιπόν.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ασχολείσαι και με παραψυχολογία σύντροφε καθηγητά ?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ιωσηφ τα γραφεις ολα πολυ μυθηστοριματικα.θα ελεγα οτι θυμιζεις δασκαλο στης περιγραφες σου.κοίτα αυτό δεν το χω ξαναγράψει αλλά μια και που με ρώτησες για τις σπουδές μου...
ΙΩΣΗΦ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ :.κοίτα αυτό δεν το χω ξαναγράψει αλλά μια και που με ρώτησες για τις σπουδές μου...
καλα εσυ τουπες πριν που κοιτουσα οτι του ανταποδιδεις οτι λεει μαλακιες!!ΙΩΣΗΦ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ :.
τωρα παλι μεγας κλπ???
δηλ μαλακιες λεει η μεγαδασκαλος ειναι????
η κ τα δυο μαζι?
η ειναι τρελλοι αυτοι οι γαλατες?
κρινωντας απο την απαντηση ανετα πας για κυβερνητικος εκπροσωπος!!!!Διαλεξε και παρε οτι προτιμας, φιλε redpeainz
Αλλωστε το ενα δεν ανερει το άλλο ;)![]()
Casablancas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Σημερα έχω μεγάλο πρόβλημα......αρένα η σούτερς? Η αυτό το Μαλίνκα? Που είναι ο διδάσκαλος να κατατοπίσει να του πω και τα νέα απο το καρίμπιαν χθες βράδυ
σε αναζητησε χτες,αν δε τοδεςΣημερα έχω μεγάλο πρόβλημα......αρένα η σούτερς? Η αυτό το Μαλίνκα? Που είναι ο διδάσκαλος να κατατοπίσει να του πω και τα νέα απο το καρίμπιαν χθες βράδυ
μια περιληψη κανεις γιατι εγω απο κιεβο απεχω,συνηδητα,κανα 2χρονο
μπας κ εστρωσε τιποτα τωρα μετα τη κριση εστω λιγο???
Επισκέπτης
Σημερα έχω μεγάλο πρόβλημα......αρένα η σούτερς? Η αυτό το Μαλίνκα? Που είναι ο διδάσκαλος να κατατοπίσει να του πω και τα νέα απο το καρίμπιαν χθες βράδυ
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα...
Άιντε για πες μας πως πέρασες χτες το βράδυ, πόσο το μαλλί και βασικά τι ώρα πήγες???