Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εδώ ρε παιδάκι κάτι δεν μας λες καλά:

α. ή βάζεις μεγάλους βαθμούς σε όλους σαν την Σάσα Ντάριο
β. ή είσαι χοντρός και ψηλός (αυτό αρέσει στις Ουκρανίδες διότι όπως είπα νομίζουν ότι κάποιος έχει λεφτά)
γ. ή είναι πουτάνες όλες και θέλουν να αλλάξουν μισθολόγιο
δ. ή εγώ μένω σε άλλη χώρα
οπως βλεπεις μικρους βαθμους βαζω
απλα εκτος κιεβου ειδικα τωρα οι μπιζνεσμαν δε φτανουν κ αν εισαι γυναικα εσυ μουναρα εστω του 8 σου λεω,μενεις  στο λουσκ ??
μαλλον οχι αν μπορεις να πας ελλας κ να καθεσαι βεβαια,βασικο αυτο το ξεχασα πριν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ιωσηφ καπου γραφεις οτι τα ουκρανικα εχουν 15 χρονια ιστορια
αυτο δε το καταλαβα
δηλ στο λβοβ τι μιλαγανε παλια?αυτοι δε θελανε ουτε να ακουνε ρωσικα,τα ξερεις καλυτερα
αλλα με τη γλωσσα τωρα εγινε αυτο?
μου θυμισες μια γκομενα απο το Λβοφ.που γρεφαμε στο Ιντερνετ και μου το παιζε φανατικη Ουκρανεζα.και οταν εφτασε ο καιρος μετα απο καμια 10αρια μερες να μιλισουμε στο τηλεφωνο.μου ειπε οτι το ονειρο της ειναι να ερθει να μεινει Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη.και με ρωταγε αν εχω Ρωσσικο διαβατηριο?ακομα  :2funny:.στο Λβοφ μιλαγανε Ουκρανικα παντα αλλα μεχρι το 1991 ηταν μια γλωσσα οπως Π.Χ.τα Αρβανητικα ή τα βλαχικα.τη μιλαγανε μεταξυ τους αλλα δεν ειχε ποτε επηστημνικες λεξεις μονο λεξεις της καθομιλουμενης.βασικα τα Ουκρανικα ειναι πολυ πιο κοντα στα Πολωνικα απο τα Ρωσσικα θα ελεγα ομοιοτητα πανω απο 70-80%

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εκεί στο λβοβ είναι περίεργη ιστορία. είχα μια γκόμενα απο κει την κόρη του ιεραποστόλου αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα τεύχη. Λοιπόν αυτή μίλαγε ρώσικα! εντάξει ο πατήρ της ήτο Ρωσος και η μάνα της από κει οπότε μίλαγε και ουκρανικά αλλά υποθέτω μόνο με την μανα της. Λοιπόν αυτοί είναι σλάβοι αλλά Πολωνοί. Ουσιαστικά πρόκειται περι μειοψηφίας στη ν Ουκρανία. Για να καταλάβεις την μαλακεία των Ουκρανών εγώ ουκρανικά!(αν υπάρχει κάτι τέτοιο) και πολωνικά δεν ξέρω. άμα όμως ανόιξω το δορυφορικό πολωνικό κανάλι καταλαβαίνω (γιατί μοιάζουν πολλές λέξεις) Έ λοιπόν φίλε μου οι Ουκρανό ιδεν καταλαβαίνουν γρι!
κ ιβανο κ βινιτσια ουκρανικα μιλαν κ με νευριαζουν γιατι κανω ωρα να συνενοηθω
αλλα αυτο με τα 15 χρονια δε το καταλαβα ακομα

Επισκέπτης
εκεί στο λβοβ είναι περίεργη ιστορία. είχα μια γκόμενα απο κει την κόρη του ιεραποστόλου αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα τεύχη. Λοιπόν αυτή μίλαγε ρώσικα! εντάξει ο πατήρ της ήτο Ρωσος και η μάνα της από κει οπότε μίλαγε και ουκρανικά αλλά υποθέτω μόνο με την μανα της. Λοιπόν αυτοί είναι σλάβοι αλλά Πολωνοί. Ουσιαστικά πρόκειται περι μειοψηφίας στη ν Ουκρανία. Για να καταλάβεις την μαλακεία των Ουκρανών εγώ ουκρανικά!(αν υπάρχει κάτι τέτοιο) και πολωνικά δεν ξέρω. άμα όμως ανόιξω το δορυφορικό πολωνικό κανάλι καταλαβαίνω (γιατί μοιάζουν πολλές λέξεις) Έ λοιπόν φίλε μου οι Ουκρανό ιδεν καταλαβαίνουν γρι!

άκου τώρα. ήμανε στην καφετ΄ρια με να φίλο καθόμασταν. Έρχεται μια μαλάκω και λέει "Κοζ ντε τε"
Λέω και γω γαλλικά μου μιλάει τι θέλει αυτή τώρα, ζητάει καμιά περίεργη μάρκα τσιγάρων. Την κοιτά καλά καλά κι ο φίλος (ουκρανός) τι θες "Κοζ ντε τε" αυτή! Εν πάση περιπτώση η μαλάκ ήθελε να ρωτήσει Καβό ζντιότε? αλλά έλεγε αυτή την μαλακεία που μάλλον πρέπει να χε μάθει στο σχολείο. Ήτοι ουκρανικά είναι τεχνητη γλώσσα όπως τα μακεδονίτικα πχ στην Ματσεντόνια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι Ιωσηφ σε αυτο εχεις δικιο το 70% των Ουκρανων δεν ξερει Ουκρανικα.οσο για τη Γιουλια Τιμοσενκο ειναι λεει μιση Αρμενισα απο τη μανα της και μιση Ρωσσιδα ο πατερας της ειναι 100% Ρωσσος!

Επισκέπτης
κ ιβανο κ βινιτσια ουκρανικα μιλαν κ με νευριαζουν γιατι κανω ωρα να συνενοηθω
αλλα αυτο με τα 15 χρονια δε το καταλαβα ακομα

ουκρανικά μιλάνε μόνο αυτοί. Οι υπόλοιποι μιλανε Σούρζικ.
τις πιο πολλές λέξεις τις έχουν εφεύρει τα τελευταία χρόνια.
Ουκρανικά δεν υπάρχουν παρά υπάρχουν πολωνικά. Πως να στο πω
αυτοί μιλάνε στην Ζάπατνα παρεφθαρμένα Πολωνικά διότι διατί να το κρύψομεν άλλωστε είναι Πολωνοί!

Επισκέπτης
ναι Ιωσηφ σε αυτο εχεις δικιο το 70% των Ουκρανων δεν ξερει Ουκρανικα.οσο για τη Γιουλια Τιμοσενκο ειναι λεει μιση Αρμενισα απο τη μανα της και μιση Ρωσσιδα ο πατερας της ειναι 100% Ρωσσος!

Ε γιαυτό σου λέω πες καμιά καλή λέξη στο Που(σ)τιν για μένα! άσε θα βάλω τον Λιακόπουλο εσύ χρονοτριβείς!

Επισκέπτης
Ε γιαυτό σου λέω πες καμιά καλή λέξη στο Που(σ)τιν για μένα! άσε θα βάλω τον Λιακόπουλο εσύ χρονοτριβείς!

Ακούτε ιστορία.

Τα πρώτα χρόνια έβγαινα έβγαινα με γκόμες τσάτρα πάτρα καταλάβαινα τι μου λέγανε. έλα που στις εκατό υπήρχαν και δύο που δεν καταλάβαινα γρι. Ρε τι γίνεται, τι γίνεται ?? οι μαλακισμένες μου μιλούσαν ουκρανικά που είχανε μάθει σχολείο και το χανε πιστέψει!

Επισκέπτης
Ακούτε ιστορία.

Τα πρώτα χρόνια έβγαινα έβγαινα με γκόμες τσάτρα πάτρα καταλάβαινα τι μου λέγανε. έλα που στις εκατό υπήρχαν και δύο που δεν καταλάβαινα γρι. Ρε τι γίνεται, τι γίνεται ?? οι μαλακισμένες μου μιλούσαν ουκρανικά που είχανε μάθει σχολείο και το χανε πιστέψει!

επαναλαμβάνω: Ουκρανικά είναι γλώσσα ανύπαρκτος.
υπάρχουν¨:

παρεφθαρμε΄να ρωσικά
παρεφθαρμένα πολωνικά
λέξεις που βγάλανε από την γκλάβα τους τα τελευταία 15 χρόνια για να τ αυγατίσουν!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny:σν τον δεις θα τον λυπιθεις!ειναι σαν κλαμενο μουνι!πολυ θλυμενος!παντος ο κοσμο ακομα τους πιστευει!τον Οκτωβρη Νοεμβρη λεγανε ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ!τωρα υποτημαται καθε μερα!το Ευρω σημαρα εφτασε 43 ρουβλια απο 35 που ηταν.ειδα μετα απο πολλα χρονια ουρά σε ανταλλακτηριο συναλλαγματος που παντα ηταν αδεια!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ουκρανικά μιλάνε μόνο αυτοί. Οι υπόλοιποι μιλανε Σούρζικ.
τις πιο πολλές λέξεις τις έχουν εφεύρει τα τελευταία χρόνια.
Ουκρανικά δεν υπάρχουν παρά υπάρχουν πολωνικά. Πως να στο πω
αυτοί μιλάνε στην Ζάπατνα παρεφθαρμένα Πολωνικά διότι διατί να το κρύψομεν άλλωστε είναι Πολωνοί!
  σουρζικ τι ειναι?το σαιτ για γαμησια λει αλλα δεν τρεχει κ τιποτα νομιζω
αν δε σε κουραζω
αν ρωτησω τις δικες μου η καθεμια λεει τη δικη της προπαγανδα
οποτε τελικα τα ουκρανικα δεν υπηρχαν?
τα μπελαρουσικα το ιδιο ειναι ?τεχνητα?
αυτο με το κοζ ντε τε πολυ καλο
οντως  γαλλικα θυμιζει!!!

Επισκέπτης
επαναλαμβάνω: Ουκρανικά είναι γλώσσα ανύπαρκτος.
υπάρχουν¨:

παρεφθαρμε΄να ρωσικά
παρεφθαρμένα πολωνικά
λέξεις που βγάλανε από την γκλάβα τους τα τελευταία 15 χρόνια για να τ αυγατίσουν!

εσείς τώρα νομίζετε ότι εγώ δεν καταλαβαίνω ουκρανικά.
αμ δε καταλαβαίνουν κι οι ίδιοι οι Ουκρανοί!

Επισκέπτης
αν δε σε κουραζω

τα ουκρανικά ήταν σαν τα Λαρσινά.
Αυτοί τώρα όμως το παρατράβηξαν το σκοινί ('οπως σε κάθε άλλο) και κάθε μέρα εφευρίσκουν νέες λέξεις.
Τις μαθαίνουν στα παιδάκια στο σχολείο κι αυτά νομίζουν ότι μαθαίνουν την πανάρχαια γλώσσα.
Με το Κοζ ντε τε αφού σου λέω κοιταζόμασταν με τον φίλο (ουκρανός από τα γενοφάσκια) σαν χαζοί! Αυτή τώρα τι έγινε: πήγε στο σχολείο, της διδάξανε αυτή την μαλακεία και το χαψε και ξεκίνησε να το λέει και σ άλλους

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εδώ ρε παιδάκι κάτι δεν μας λες καλά:

α. ή βάζεις μεγάλους βαθμούς σε όλους σαν την Σάσα Ντάριο
β. ή είσαι χοντρός και ψηλός (αυτό αρέσει στις Ουκρανίδες διότι όπως είπα νομίζουν ότι κάποιος έχει λεφτά)
γ. ή είναι πουτάνες όλες και θέλουν να αλλάξουν μισθολόγιο
δ. ή εγώ μένω σε άλλη χώρα
παντως σ ενα σε παραδεχομαι 100% κ οπως καταλαβες δεν ειμαι γιες μαν
οτι οντως ειμαι ψηλος κ οταν χανω στο καμακι,οχι με πουτανες με νορμαλ,χανω απο κανα πιο ψηλο κ πιο γαιδουρι απο μενα
ο τραγος με τις γιδες καπου τογραψες κ ισχυει
εμενα με συμφερει βεβαια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν δε σε κουραζω
η Λευκορωσσια μιλαει και εχει επησιμη γλωσσα τη Ρωσσικη.τα Μπελαρουσκι ειναι μια διαλεκτος που και αυτη μοιαζει παρα πολυ με τα Πολωνικα.τι μιλανε μονο σε κατι χωρια πολυ σπανια.παντου θα ακουσεις Ρωσσικα στη Λευκορωσσια.

Επισκέπτης

Αυτός ο καζαβούμπου τι έγινε? πήγε τελικά στο Καρ΄μπιαν?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τα ουκρανικά ήταν σαν τα Λαρσινά.
Αυτοί τώρα όμως το παρατράβηξαν το σκοινί ('οπως σε κάθε άλλο) και κάθε μέρα εφευρίσκουν νέες λέξεις.
Τις μαθαίνουν στα παιδάκια στο σχολείο κι αυτά νομίζουν ότι μαθαίνουν την πανάρχαια γλώσσα.
Με το Κοζ ντε τε αφού σου λέω κοιταζόμασταν με τον φίλο (ουκρανός από τα γενοφάσκια) σαν χαζοί! Αυτή τώρα τι έγινε: πήγε στο σχολείο, της διδάξανε αυτή την μαλακεία και το χαψε και ξεκίνησε να το λέει και σ άλλους
αποκει ανατολικα ομως πουναι ρωσοφονοι τι γιννεται ομως?
τα σχολεια αλλα διδασκουν?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
η Λευκορωσσια μιλαει και εχει επησιμη γλωσσα τη Ρωσσικη.τα Μπελαρουσκι ειναι μια διαλεκτος που και αυτη μοιαζει παρα πολυ με τα Πολωνικα.τι μιλανε μονο σε κατι χωρια πολυ σπανια.παντου θα ακουσεις Ρωσσικα στη Λευκορωσσια.
τελευταιο κ κλεινω το θεμα δασκαλε,εδω σ εριξα ε??
τα σουρζικ τι ειναι??
μετα λεμε για γκομενες

Επισκέπτης
παντως σ ενα σε παραδεχομαι 100% κ οπως καταλαβες δεν ειμαι γιες μαν
οτι οντως ειμαι ψηλος κ οταν χανω στο καμακι,οχι με πουτανες με νορμαλ,χανω απο κανα πιο ψηλο κ πιο γαιδουρι απο μενα
ο τραγος με τις γιδες καπου τογραψες κ ισχυει
εμενα με συμφερει βεβαια

Λέω και γω...
Ε είχα δάσκαλο τον Τανάγρα! Γίνεται να μην σε πιάσω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom