Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ουσιαστικά οι τραγικές παρανοήσεις για την Ουκρανία είναι:

α. ότι άμα είσαι ξένος βγάζεις γκόμενα με την μία (λάθος παν μέγιστον)
β. ότι όλες οι ουκρανίδες θέλουν σαν τρελές να φύγουν από την χώρα (δεν θέλουν να πάνε πουθενά, απλώς θέλουν παραδάκι εκεί και τώρα)
γ. ότι αφού ο μισθός τους είναι 10 φορές μικρότερος όλα είναι 10 φορές φτηνότερα (άλλο τραγικό λάθος είχα ένα γνωστό που χε έρθει από ελλάδ ακαι για να με υποχρεώσει έκανε να πληρώσει τον λογαριασμό στο εστιατόριο και έβγαζε 10!!!! ρούβλια λες και έιχαμε φάει τις οδοντογλυφίδες!)
στο α. συμφωνω στο γ. μουχει τυχει κ μενα να περιμενουν το βουκουρεστι ναναι πιο φτηνο απο τη κατω αχαγια
ΑΛΛΑ ολεσ σχεδον ,που δεν ειναι κιεβο η οντεσα,κ δεν ειναι πουτανες η φωρτομενες χρημα του μπαμπα,κρα κανουνε να φυγουνε,ειδικα για ελλαδα η κυπρο
εμενα οποια φιλη γνωριζω απο καμια που ταχω ταξει ολα ηδη εγω,ταξιδια,δουλεια,γαμο, οτι ναναι προκειμενου να γαμησω,μου λεν βρες κανα φιλο σου ναρθουμε κ εμεις ελαδα
σ αυτο νομιζω οι ουκρανες κ οι μολδαβες λιγοτερο η περισοτερο  δινουν ρεστα
μη κοιτας τα κοπροσκυλα στο κιεβο που τα παιρνουν απο τους αφελεις
οι αλλες κρα κανουν

Επισκέπτης
το ιδιο Ιωσηφ λενε για τους Ουκρανους και οι Ρωσσοι.παντος ειναι πολυ μιζεροι.εδω θα ελεγα μισουνε τους Ρωσσους!--μια Ουκρανεζα που ειχα μου ειχε πει:Ελλαδα μαζι σου δεν παω θα με πουλισεις.μια αλλη:σπιτια δεν βαφω και πλακακια στο μπανιο δεν βαζω και γενικα δεν ξερω να επισκευαζω διαμερισματα!παντος οταν παρουν το Ρωσσικο διαβατηριο αλλαζει εντελως η συμπεριφορα τους.λενε οτι εχουν καταγωγη απο Ουκρανια και οτι εναι Ρωσσιδες!

πες στον Που(σ)τιν ότι είμαι ρωσσόφιλος όπως λες και συ να με υποστηρίξει!
Εντάξει οι Ουκρανόι κατά 99.9% έχουν κόμπλεξ κατωτερώτητος (κατ εμέ μάλλον δικαιολογημένο)

Επισκέπτης
στο α. συμφωνω στο γ. μουχει τυχει κ μενα να περιμενουν το βουκουρεστι ναναι πιο φτηνο απο τη κατω αχαγια
ΑΛΛΑ ολεσ σχεδον ,που δεν ειναι κιεβο η οντεσα,κ δεν ειναι πουτανες η φωρτομενες χρημα του μπαμπα,κρα κανουνε να φυγουνε,ειδικα για ελλαδα η κυπρο
εμενα οποια φιλη γνωριζω απο καμια που ταχω ταξει ολα ηδη εγω,ταξιδια,δουλεια,γαμο, οτι ναναι προκειμενου να γαμησω,μου λεν βρες κανα φιλο σου ναρθουμε κ εμεις ελαδα
σ αυτο νομιζω οι ουκρανες κ οι μολδαβες λιγοτερο η περισοτερο  δινουν ρεστα
μη κοιτας τα κοπροσκυλα στο κιεβο που τα παιρνουν απο τους αφελεις
οι αλλες κρα κανουν

Σόρυ για ποιες πόλεις μιλάς τώρα????

Επισκέπτης
και για πιοας κατηγορίας εμφανισιακής γκόμενες (διάβασες τα προηγούμενα μαθήματα ή μου ρ θες αδιάβαστος???)

Ρε παιδιά εγώ τόσα χρόνια καμιά απίστευτο κι όμως αληθινό καμια ωραία γκόμενα δεν ήθελε να πάει πουθεν'α. Και το χω ξαναεξηγήσει ότι οι ωραίες ούτως ή άαλως παρά θα βρόυνε εκεί

Επισκέπτης
Ρε παιδιά εγώ τόσα χρόνια καμιά απίστευτο κι όμως αληθινό καμια ωραία γκόμενα δεν ήθελε να πάει πουθεν'α. Και το χω ξαναεξηγήσει ότι οι ωραίες ούτως ή άαλως παρά θα βρόυνε εκεί

δηλαδή και μένα αν δεν είχα καθήσει τόσα χρόνια ουκρανία θα σκεπτόμουν τι μαλακείες διαβάζω τώρα. Δεν θέλουν να φύγουν. Απίστευτο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πες στον Που(σ)τιν ότι είμαι ρωσσόφιλος όπως λες και συ να με υποστηρίξει!
Εντάξει οι Ουκρανόι κατά 99.9% έχουν κόμπλεξ κατωτερώτητος (κατ εμέ μάλλον δικαιολογημένο)
πλακα πλακα αν εισαι Ρωσσοφιλος μπορει να σου δωσουνεκαι διαβατηριο.εδω δωσανε σε μια Γιαπονεζα φοιτητρια για να κατεβει με την εθνικη Ρωσσιας στη χειμερινη ολυμπιαδα!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπραβο Ιωσηφ, θαυμαζω την αυστηροτητα σου!

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
και για πιοας κατηγορίας εμφανισιακής γκόμενες (διάβασες τα προηγούμενα μαθήματα ή μου ρ θες αδιάβαστος???)
μη με υποτιμας
στο σαιτ μπηκα τωρα,αλλα εχω ενσημα στο χαρβαρντ δηλ βουκουρεστι κ κωλορουμανες
οι ουκρανες ειναι απλοικες μπροστα στις ρουμανες
ρωτα κανα φουκαρα πουχει πληρωσει κ στις 2 να στο επιβεβαιωση

Επισκέπτης
επαρχια
λβοβ,δνιπροπετροφσκ,ιβανοφρανγκισκ,λουσκ ,βινιτσια  κλπ

Ναι κατάλαβα εκεί είναι Ζάπατνα Ουκραίνα που δεν είμαι ειδικός , δεν ξέρω. Τώρα Ντνιπροπετρο΄φσκ είναι σαν το Κίεβο στιλ εντάξει πιο επαρχία τώρα αλλά και πάλι δεν έχω μείνει εκεί δεν ξέρω...
Πρόσεξε όμως πάλι δεν κάνω τον ξύπνιο αλλά για τι γκόμενες μιλα΄ς??
Μουνάρες μουνάρες ή απλώς τρώγονταν???

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
σου μιλαω για γκομενες ανω του μετριου 7 με 8 για ουκρανια δηλ 10 για γκρετσια
και 8 με 9 αναλογικα με κιεβο
στοπα δεν εχει κ τιποτα ιδιαιτερο εκει στο κιεβο,επιμενω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο που ειχε τη μεγαλητερη πλακα σημερα ηταν που ειπανε οτι της διαδηλωσεις που πηγαν να κανουνε στο Βλαδιβοστοκ κατα της αυξησης των φορων στα εισαγωμενα μεταχηρησμενα αυτοκηνιτα και οπως εχα γραψει τους μαζεψαν ολους!τους δε υποκινειτες μολις βγηκαν απο τα σπιτια τους για να πανε στη διδηλωση!ειπαν οτι ΤΟΥς ΥΠΟΚΗΝΙΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕς ΜΥΣΤΙΚΕς ΥΠΕΡΗΣΙΕς ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!ΤΙ ΑΛΛΕς  :bigdick: ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!οπως ακουω Ιωσηφ και σε σας για ολα τα κακα πρεπει φταινε οι ξενες μυστικες υπηρεσιες που θελουν ν καταστρεψουν την ομορφη χωρα τους!οπως για ολα τα κακα στη Ρσσια φταινε οι ξενες μυστηκες υπερησιες!παντος δεν καταλαβαινω γιατι η Ουκρανια επιτρεπει τους ξενους χωρις βιζα?μου φενεται περιεργο!δεν φοβουνται τους ξενους πρακτορες μην ερθουν να κλεψουν τα μυστηκα τους? :bigdick:

Επισκέπτης
μη με υποτιμας
στο σαιτ μπηκα τωρα,αλλα εχω ενσημα στο χαρβαρντ δηλ βουκουρεστι κ κωλορουμανες
οι ουκρανες ειναι απλοικες μπροστα στις ρουμανες
ρωτα κανα φουκαρα πουχει πληρωσει κ στις 2 να στο επιβεβαιωση

ρε παιδί μου δεν ξέρω. Τώρα για ρουμάνες εκείνο που θυμάμαι ήταν ότι οι πιο πολλές ήσαντε άθλιες.
Αλλά επαναλαμβάνω δεν κάνω τον ξύπνιο. εκείνο που έχω διαπιστώσει τόσα χρόνια είναι ότι οι ωραίες γκόμενες στην Ουκρανία δεν πάν χαμένες! ¨Όλο και κάποιος μπιζνεμένσκι θα βρεθεί!

Επισκέπτης
αυτο που ειχε τη μεγαλητερη πλακα σημερα ηταν που ειπανε οτι της διαδηλωσεις που πηγαν να κανουνε στο Βλαδιβοστοκ κατα της αυξησης των φορων στα εισαγωμενα μεταχηρησμενα αυτοκηνιτα και οπως εχα γραψει τους μαζεψαν ολους!τους δε υποκινειτες μολις βγηκαν απο τα σπιτια τους για να πανε στη διδηλωση!ειπαν οτι ΤΟΥς ΥΠΟΚΗΝΙΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕς ΜΥΣΤΙΚΕς ΥΠΕΡΗΣΙΕς ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!ΤΙ ΑΛΛΕς  :bigdick: ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!οπως ακουω Ιωσηφ και σε σας για ολα τα κακα πρεπει φταινε οι ξενες μυστικες υπηρεσιες που θελουν ν καταστρεψουν την ομορφη χωρα τους!οπως για ολα τα κακα στη Ρσσια φταινε οι ξενες μυστηκες υπερησιες!παντος δεν καταλαβαινω γιατι η Ουκρανια επιτρεπει τους ξενους χωρις βιζα?μου φενεται περιεργο!δεν φοβουνται τους ξενους πρακτορες μην ερθουν να κλεψουν τα μυστηκα τους? :bigdick:

ναι θα κλέψουν το μυστικό της ραδιενεργούς πατάτας!

Επισκέπτης
σου μιλαω για γκομενες ανω του μετριου 7 με 8 για ουκρανια δηλ 10 για γκρετσια
και 8 με 9 αναλογικα με κιεβο
στοπα δεν εχει κ τιποτα ιδιαιτερο εκει στο κιεβο,επιμενω

εδώ ρε παιδάκι κάτι δεν μας λες καλά:

α. ή βάζεις μεγάλους βαθμούς σε όλους σαν την Σάσα Ντάριο
β. ή είσαι χοντρός και ψηλός (αυτό αρέσει στις Ουκρανίδες διότι όπως είπα νομίζουν ότι κάποιος έχει λεφτά)
γ. ή είναι πουτάνες όλες και θέλουν να αλλάξουν μισθολόγιο
δ. ή εγώ μένω σε άλλη χώρα

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ιωσηφ καπου γραφεις οτι τα ουκρανικα εχουν 15 χρονια ιστορια
αυτο δε το καταλαβα
δηλ στο λβοβ τι μιλαγανε παλια?αυτοι δε θελανε ουτε να ακουνε ρωσικα,τα ξερεις καλυτερα
αλλα με τη γλωσσα τωρα εγινε αυτο?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδί μου δεν ξέρω. Τώρα για ρουμάνες εκείνο που θυμάμαι ήταν ότι οι πιο πολλές ήσαντε άθλιες.
Αλλά επαναλαμβάνω δεν κάνω τον ξύπνιο. εκείνο που έχω διαπιστώσει τόσα χρόνια είναι ότι οι ωραίες γκόμενες στην Ουκρανία δεν πάν χαμένες! ¨Όλο και κάποιος μπιζνεμένσκι θα βρεθεί!
οι ρουμανες ειναι καλυτερες ειδικα στο βουκουρεστι χανεις τη μπαλλα,καμια σχεση με το κιεβο,πολλυ πανω
αλλα ειναι οπως καπου λες βρηκε ο γυφτος τη γενια του κλπ
δεν πλησιαζονται ειναι ΟΙ καριολες
τρωνε κ ρουμανους πολλους οχι μονο ξενους
αλλιως αν μπορουσα εκει δεν πηγαινα αλλου
αλλα δυστυχως αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος για βουκουρεστι κ παντου

Επισκέπτης
ιωσηφ καπου γραφεις οτι τα ουκρανικα εχουν 15 χρονια ιστορια
αυτο δε το καταλαβα
δηλ στο λβοβ τι μιλαγανε παλια?αυτοι δε θελανε ουτε να ακουνε ρωσικα,τα ξερεις καλυτερα
αλλα με τη γλωσσα τωρα εγινε αυτο?

εκεί στο λβοβ είναι περίεργη ιστορία. είχα μια γκόμενα απο κει την κόρη του ιεραποστόλου αν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα τεύχη. Λοιπόν αυτή μίλαγε ρώσικα! εντάξει ο πατήρ της ήτο Ρωσος και η μάνα της από κει οπότε μίλαγε και ουκρανικά αλλά υποθέτω μόνο με την μανα της. Λοιπόν αυτοί είναι σλάβοι αλλά Πολωνοί. Ουσιαστικά πρόκειται περι μειοψηφίας στη ν Ουκρανία. Για να καταλάβεις την μαλακεία των Ουκρανών εγώ ουκρανικά!(αν υπάρχει κάτι τέτοιο) και πολωνικά δεν ξέρω. άμα όμως ανόιξω το δορυφορικό πολωνικό κανάλι καταλαβαίνω (γιατί μοιάζουν πολλές λέξεις) Έ λοιπόν φίλε μου οι Ουκρανό ιδεν καταλαβαίνουν γρι!

Επισκέπτης
οι ρουμανες ειναι καλυτερες ειδικα στο βουκουρεστι χανεις τη μπαλλα,καμια σχεση με το κιεβο,πολλυ πανω
αλλα ειναι οπως καπου λες βρηκε ο γυφτος τη γενια του κλπ
δεν πλησιαζονται ειναι ΟΙ καριολες
τρωνε κ ρουμανους πολλους οχι μονο ξενους
αλλιως αν μπορουσα εκει δεν πηγαινα αλλου
αλλα δυστυχως αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος για βουκουρεστι κ παντου

ερώτηση κρίσεως:
δηλαδή εκτός απο επισκέπτης έχεις μείνει καιρό ρουμανία? ήτοι 1-2-3-4 κλπ χρόνια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom