Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για πες μας Ιωσηφ τη βλεπεις εσυ που εισαι εκει?υπαρχουν πραγματα στα μαγαζια?ο κοσμος πηγαινει στα καφε?πως τα βλεπεις.εδω στη Ρωσσια τα καφε ειναι αδεια.σημερα περναγα εξω απο το SUSHI BAR 2 ПАЛОЧКИ που ενω παλια δεν εβρισκες θεση τωρα ηταν αδειο!τρομερη διαφορα στα παντα και αυτο ειναι μονο η αρχη το μεγαλο μπαμ πιστευω ερχεται το Μαρτιο!τι βλεπεις για την Ουκρανια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Επισκέπτης
Εν τω μεταξυ οι Ουκρανοί βρήκαν φθηνό το αέριο και το έχουν ξεσκίσει λέμε.
Η Ουκρανική οικονομία είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής αερίου διεθνώς.

Για παράδειγμα το 2005 καταναλώθηκαν στην Ουκρανία 73 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου, ποσότητα ίση με αυτή που καταναλώθηκε στην Ιαπωνία ή στην Ιταλία ή σε ολόκληρη την Αφρικανική Ήπειρο.

Τώρα, για την Ρώσικη εισβολή που την θεωρείτε περίπου βέβαια, να σας θυμίσω ότι μέχρι πρότινος η Ρωσία ζητούσε να αγοράσει το σύστημα μεταφοράς και τους αγωγούς της Ουκρανίας έτσι ώστε να μην την έχει ανάγκη. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που οι Ουκρανοί δεν δέχονταν με τίποτε. Αλλά ποιός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον;

εντάξει είναι επειδή και τ αυτοκίνητα κινούνται με αέριο που είναι φτηνότερο από την βενζίνη

Επισκέπτης
για πες μας Ιωσηφ τη βλεπεις εσυ που εισαι εκει?υπαρχουν πραγματα στα μαγαζια?ο κοσμος πηγαινει στα καφε?πως τα βλεπεις.εδω στη Ρωσσια τα καφε ειναι αδεια.σημερα περναγα εξω απο το SUSHI BAR 2 ПАЛОЧКИ που ενω παλια δεν εβρισκες θεση τωρα ηταν αδειο!τρομερη διαφορα στα παντα και αυτο ειναι μονο η αρχη το μεγαλο μπαμ πιστευω ερχεται το Μαρτιο!τι βλεπεις για την Ουκρανια?

ρε Δημητράκη ξέρεις η Ουκρανία είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Υπάρχει κρίση αλλά όχι ακόμα αισθητή κάθε μέρα. Εκεί που το διεπίστωσα ήταν στο Νόβι Γκοντ που βρήκα τραπέζι ανήμερα πανεύκολα. Ο κόσμος δεν μπορούσε να χαλάσει 200 ρούβλια για μια θέση. Αλλά καθημερινές οι καφετέριες ακόμα είναι γεμάτες. Για να φανταστελις απέναντι από μένα είναι το πιο κυριλέ εστιατόριο και τώρα συχνάζουν...φοιτητές! Που τα βρίσκουν? επαναλαμβάνω για να δούμε σοβαρά αποτελέσματα πρέπει να περιμένουμε Μάρτιο και να συνεχιστεί η κρίση και καλοκαίρι και ίσως βάλουν μυαλό, προσοχή μόνο προσωρινώς γιατί αυτοί δεν αλλάζουν...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε Δημητράκη ξέρεις η Ουκρανία είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Υπάρχει κρίση αλλά όχι ακόμα αισθητή κάθε μέρα. Εκεί που το διεπίστωσα ήταν στο Νόβι Γκοντ που βρήκα τραπέζι ανήμερα πανεύκολα. Ο κόσμος δεν μπορούσε να χαλάσει 200 ρούβλια για μια θέση. Αλλά καθημερινές οι καφετέριες ακόμα είναι γεμάτες. Για να φανταστελις απέναντι από μένα είναι το πιο κυριλέ εστιατόριο και τώρα συχνάζουν...φοιτητές! Που τα βρίσκουν? επαναλαμβάνω για να δούμε σοβαρά αποτελέσματα πρέπει να περιμένουμε Μάρτιο και να συνεχιστεί η κρίση και καλοκαίρι και ίσως βάλουν μυαλό, προσοχή μόνο προσωρινώς γιατί αυτοί δεν αλλάζουν...
εδω βλεπω τρομερη διαφορα!οι μισθοι κατεβηκαν παρα πολυ πολλα μαγαζια κλεινουν τα περισσοτερα αδειαζουν.και ο κοσμος φενεται οτι δεν εχει λεφτα.βεβαια ακομα ειναι η αρχη.τα εγραψα πριν λιγο αναλυτικα στο Russia Sex&Vodka

Επισκέπτης
εδω βλεπω τρομερη διαφορα!οι μισθοι κατεβηκαν παρα πολυ πολλα μαγαζια κλεινουν τα περισσοτερα αδειαζουν.και ο κοσμος φενεται οτι δεν εχει λεφτα.βεβαια ακομα ειναι η αρχη.τα εγραψα πριν λιγο αναλυτικα στο Russia Sex&Vodka

Α όχι οι ουκρανοί είναι ταπεινοι και καταφρονεμένοι αλλά αξιοπρεπει΄ς όπως πάντα. Καλά μίλαγα με μια μαλάκω στο τηλ τι μαλακείες μου έλεγε άλλο πράμα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αγαπητοι φοιτητές της ουκρανιδομουνολογίας...Ευρίσκομαι εδώ και καιρό στο Κίεβο σε ερευνητική αποστολή αλλά δεν έιχα τη τύχη να προσκληθώ ακόμη απο το Κο Καθηγητή Ιωσήφ σε κάποιο σεμινάριο του. Ελπίζω να μου κάνει τη τιμή αν δε κρύβεται από χωρίο εις χωρίον. Η ερευνα μου είχε 2 τμήματα¨, ενα πληρωμένο και ένα ελεύθερο. Επέλεξα για αυτή την επίσκεψη να κλείσω το πληρωμένο κομμάτι με 5 κορίτσια, μοντέλες κατά την άποψη μου 9αρια γύρω στα 80 ευρώ. Η αντίστοιχη στην Ελλάδα φαντάζομαι θα ειναι γύρω στα 300 από CT και όχι τόσο καλές. Τέλος πάντων έχυσα και ησύχασα.

Εδώ και λίγες μέρες έχω αρχίσει το ελεύθερο το οποίο είναι και πιο δύσκολο. Χωρίζεται σε ημιεπαγγελματικό και αφελές. Σούτερς, αρένα και καλίνκα μαλίνκα...μάλλον εκεί πάει ο δάσκαλος, στο τελευταίο αλλά θέλει παρέα που ακόμη δεν το έχω κάνει. Οσο για το αφελές, στα καφέ του σουπερμάρκετ του Μάνταριν και στο Ζαρα μέσα έξω όλο και κάτι παω να κάνω.

Εχω μαζέψει πολύ υλικό το οποίο θα το μοιραστώ μαζί σας άμα τη επιστροφή. Μιλάμε το θρεντ θα ξαναλάμψει. Ελπίζω βέβαια και σε πρόσκληση του πατριωτη δασκάλου για συνάντηση άμεσα. Ιωσήφ κανόνισε.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εεκίνο που έχει αξία είναι το νότιο ανατολικό κομμάτι, η Γιάλτα δηλαδή και αναγκαστικά για να υπάρχει οδική σύνδεση το Ντανμπάς που εκεί θεωρούν τον εαυτό τους όλοι ρώσσοι και μιλούν ρωσικά. Για αυτούς τα ουκρανικά είναι ότι και για μένα ξένη γλώσσα. Ο προηγούμενος πρωθυπουργός ο Γιανουκόβιτσ είχε βγει με αυτό το σύνθημα πριν 5 χρόνια "μπλοκ Ρωσσία". Τώρα για να καταλαβαινόμαστε όλοι είναι οι ίδια παρέα και ο Γιούσενκο και ο Γιανουκόβιτς ήσαν πρωθυπουργοί υπό τον ίδιο πρόεδρο τον Κούτσμα ο οποίος και έφαγε το καταπέτασμα...σε γλυκά στην δεξίωση του διπλωματικού σώματος.
AYTO TO NTANPAS PIO  EINAI?SE DIABAZO KAIRO GIATI PAO WEST UCRAINE GIA DOULIES K DEN MPORO NA KATALAVO TI EINAI TO NTANPAS POY GRAFEIS SYNEXIA[ΝΤΑΝΜΠΑς] :think: :think: :think:

Επισκέπτης
AYTO TO NTANPAS PIO  EINAI?SE DIABAZO KAIRO GIATI PAO WEST UCRAINE GIA DOULIES K DEN MPORO NA KATALAVO TI EINAI TO NTANPAS POY GRAFEIS SYNEXIA[ΝΤΑΝΜΠΑς] :think: :think: :think:

Αγαπητό μου παιδί,
όπως λέγανε πριν από είκοσι χρόνια
"Διογένης Παλάς
πρέπει να πας"

έτσι και
"Ντανμπάς κάτσε στ'αυγά σου
και μην πας"

Σοβαρά τώρα είναι το αντιδιαμετρικό σημείο απ'όπου πηγαίνεις η ανατολική ουκρανία. Αρχίζει από Χάρκοβο και πιάνει Λουγκάνσκ και Ντονιέτσκ. Το Λουγκάνσκ φημίζεται παγκοσμίως δια την αγγελικότητα των κατοίκων του (μία μικρά έρευνα στο ιντερνέτι θα σε πείσει)...
Το δυτικό είναι γνωστόν ως Ζάπατνα (δυτική) Ουκραίνα κι εδώ που τα λέμε οι κάτοικοι θεωρούνται και πιο σικ. Όσο πιο ανατολικά πηγαίνει κανείς τόσο αγριεύουν και τα πράγματα (και κινδυνεύει να τον φάνε οι άγριοι! χο, χο!)
άντε καλό φάγωμα!

Επισκέπτης
Αγαπητοι φοιτητές της ουκρανιδομουνολογίας...Ευρίσκομαι εδώ και καιρό στο Κίεβο σε ερευνητική αποστολή αλλά δεν έιχα τη τύχη να προσκληθώ ακόμη απο το Κο Καθηγητή Ιωσήφ σε κάποιο σεμινάριο του. Ελπίζω να μου κάνει τη τιμή αν δε κρύβεται από χωρίο εις χωρίον. Η ερευνα μου είχε 2 τμήματα¨, ενα πληρωμένο και ένα ελεύθερο. Επέλεξα για αυτή την επίσκεψη να κλείσω το πληρωμένο κομμάτι με 5 κορίτσια, μοντέλες κατά την άποψη μου 9αρια γύρω στα 80 ευρώ. Η αντίστοιχη στην Ελλάδα φαντάζομαι θα ειναι γύρω στα 300 από CT και όχι τόσο καλές. Τέλος πάντων έχυσα και ησύχασα.

Εδώ και λίγες μέρες έχω αρχίσει το ελεύθερο το οποίο είναι και πιο δύσκολο. Χωρίζεται σε ημιεπαγγελματικό και αφελές. Σούτερς, αρένα και καλίνκα μαλίνκα...μάλλον εκεί πάει ο δάσκαλος, στο τελευταίο αλλά θέλει παρέα που ακόμη δεν το έχω κάνει. Οσο για το αφελές, στα καφέ του σουπερμάρκετ του Μάνταριν και στο Ζαρα μέσα έξω όλο και κάτι παω να κάνω.

Εχω μαζέψει πολύ υλικό το οποίο θα το μοιραστώ μαζί σας άμα τη επιστροφή. Μιλάμε το θρεντ θα ξαναλάμψει. Ελπίζω βέβαια και σε πρόσκληση του πατριωτη δασκάλου για συνάντηση άμεσα. Ιωσήφ κανόνισε.

Αγαπητό μου παιδί,

Κατά πρώτον ως γνωστόν όταν κρύβομαι, κρύβομαι σε σικ μέρη.  Έτσι πηγαίνω στο καζίνο για λόγους που έχω εξηγήσει και βαριέμαι να επαναλαμβάνω.
Δεύτερον μην περιμένεις να δεις κάναν ταλαίπωρο ξέμπαρκο γέρο...Έ εντάξει έχουμε τον τρόπο μας, όπως τον έχουν και οι ανταγωνισταί μας που παίζουν και στο γηπεδό τους. Για να τολμάω να παίξω στην έδρα τους κάτι ίσως να σημαίνει ...Τολμούνε να έρθουν μια βόλτα κατ' Αθήνα μεριά ?
Τρίτον πότε επιστρέφεις κι ίσως βρεθούμε...

Με τιμη
Ιωσήφ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αναχωρώ το άλλο σάββατο...επιστρέφω μέσα Φλεβάρη

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητό μου παιδί,
όπως λέγανε πριν από είκοσι χρόνια
"Διογένης Παλάς
πρέπει να πας"

έτσι και
"Ντανμπάς κάτσε στ'αυγά σου
και μην πας"

Σοβαρά τώρα είναι το αντιδιαμετρικό σημείο απ'όπου πηγαίνεις η ανατολική ουκρανία. Αρχίζει από Χάρκοβο και πιάνει Λουγκάνσκ και Ντονιέτσκ. Το Λουγκάνσκ φημίζεται παγκοσμίως δια την αγγελικότητα των κατοίκων του (μία μικρά έρευνα στο ιντερνέτι θα σε πείσει)...
Το δυτικό είναι γνωστόν ως Ζάπατνα (δυτική) Ουκραίνα κι εδώ που τα λέμε οι κάτοικοι θεωρούνται και πιο σικ. Όσο πιο ανατολικά πηγαίνει κανείς τόσο αγριεύουν και τα πράγματα (και κινδυνεύει να τον φάνε οι άγριοι! χο, χο!)
άντε καλό φάγωμα!
ΙΩΣΗΦ ΜΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΑΛΓΚΑΡΙΑ ΑΠΟ 90-96 ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ,ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΥΚΡΑΙΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ
ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ Κ ΚΙΕΒΟ,ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕ,ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠ ΟΛΑ,ΑΚΡΙΒΟ,Η ΠΟΛΗ ΜΕΤΡΙΑ,ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ[ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ] ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΚΟΜΑ Κ ΟΝΤΕΣΑ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΕΒ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΕΙΧΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ[ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΛΕΩ]
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΡΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ,ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ[ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ] ΠΗΓΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΒΡΗΚΑ Κ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΙΣΙΜΕΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΠΡΟΤΑ Κ ΣΤΑ ΜΟΝΕΥ ΜΕΤΑ
ΜΕΡΣΙ Κ ΠΑΛΙ

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
οπου αλλου πηγα σε ουκραινα,καλυτερες κ με το μυαλο ρπωτα απ ολα στο γαμησι,βρηκα γυναικες
οποτε το κιεβο τοχω διεγραμενο[κ γραμενο]
καλυτερα κ για ολους
μερσι κ παλι

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
η σθνδεση μου ειναι οπωσ η ελλαδαΧΑΛΙΑ
ευχαριστω κ παλι
τι νεχεις σπουδασει?
αν θες να μου πεις

Επισκέπτης
ΙΩΣΗΦ ΜΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΑΛΓΚΑΡΙΑ ΑΠΟ 90-96 ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ,ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΥΚΡΑΙΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ
ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ Κ ΚΙΕΒΟ,ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕ,ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΠ ΟΛΑ,ΑΚΡΙΒΟ,Η ΠΟΛΗ ΜΕΤΡΙΑ,ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ[ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ] ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΚΟΜΑ Κ ΟΝΤΕΣΑ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΕΒ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΕΙΧΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ[ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΛΕΩ]
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΡΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ,ΜΕΡΑ ΜΕ ΝΥΧΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ

Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.
Κοίτα αυτοί εδώ είναι για καρπαζιές, πως να το πω είναι θρασύδυλοι όλοι γενικώς.
Εκεί που βασίζονται είναι στα νούμερα (ότι στην πέφτουν πολλοί)  στο γεγονός ότι είναι τελείως αναίσχυντοι (τώρα εσύ θα πας να κλέψεις ξέρω γω το πορτοφόλι του φίλου σου που σε χει καλέσει για επίσκεψη? αυτοί θα το κάνουν) αι στο γεγονός ότι εδώ είναι παράδοση ότι άμα κλέψεις ή εξαπατήσεις τον ξένο, υπάρχει πως να το πω μια κοινωνική ανοχή.
Ρε παιδί μου στην Ελλάδα πχ, άμα σεμας έρθει κάνας ξένος τουρίστας κοιτάμε να τον βοηθη΄σουμε, να μιλήσουμε την γλώσσα του να τον εξυπηρετήσουμε γενικά. Στην Ουκρανία κοιτάνε πως να τον γαμήσουνε ή εξαπατήσουνε!

Επισκέπτης
οπου αλλου πηγα σε ουκραινα,καλυτερες κ με το μυαλο ρπωτα απ ολα στο γαμησι,βρηκα γυναικες
οποτε το κιεβο τοχω διεγραμενο[κ γραμενο]
καλυτερα κ για ολους
μερσι κ παλι

Πρόσεξε:
΄κανών πρώτος: δώσε θάρρος στο χωριάτη ν ανεβεί και στο κρεβάτι, έτσι είναι όλοι οι ουκρανοί. Τώρα στο Κίεβο διεσταυρώνονται ξένοι με χωριάτες που όμως έχουν έρθει με έναν σκοπό στο Κίεβο. Πως θα κοροιδέψουν τους ξένους να τα κονομήσουνε!
Παιδιά δεν αστειεύομαι:
Στην ουκρανία είναι κοινωνικός προγραμματισμός ότι εάν εξαπατήσεις ή κλέψεις τον ξένο δεν τρέχει τίποτα και είσαι και άξιος συγχαρητηρίων. Προσέξτε τώρα όμως¨: εάν κάποιος ξένος κάνει στους Ουκρανούς το 1/100 απ αυτά που κάνουν αυτοί τον περνούν γενεε΄ς δεκατέσσερις (τι κακός είναι, κλπ κλπ μαλακείες στο τετράγωνο)
Ζα απ το μαντρί!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ιωσηφ ...λέω να βγώ τώρα...μπαράκι-κλαμπ...προτείνεις κάτι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom