Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είδες...από παρατηρικότητα σκίζω...απλώς εσύ δίνεις τη κοινωνιολογική διάθεση
Ρε γλεντια απόψε το θρεντ...Αλλά που Ιωσηφ...οι μαθητές σου όπως και του Χριστού κοιμώνται
τα χαιβάνια

ελπίζω μετά την Γεσθημανή να μην (ξανα)πάω για σταύρωση...Μια φορά ρε πούστη ένα χάπι έντ...

Επισκέπτης
ελπίζω μετά την Γεσθημανή να μην (ξανα)πάω για σταύρωση...Μια φορά ρε πούστη ένα χάπι έντ...

Τώρα κάνω παρέα με δυο φίλους από Αυστρία και έναν Αμερικάνο
Πω πω την προηγούμενη βδομαδα αγωνια και με πονο να σε σκέπτομαι...

Επισκέπτης
Τώρα κάνω παρέα με δυο φίλους από Αυστρία και έναν Αμερικάνο
Πω πω την προηγούμενη βδομαδα αγωνια και με πονο να σε σκέπτομαι...

Αλλά όλο λόξυγγα παθαίνει ο αμερικάνος. Είναι απ' αυτά που τρώει. Κάτι πρέπει να κάνω μαζί του...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σου το εύχομαι και πάλι....Τώρα μου εξηγείς κάτι...αφού στο Ριβερ είναι πουτανιζέ γιατί τραβιέσαι εκεί?

Επισκέπτης
Αλλά όλο λόξυγγα παθαίνει ο αμερικάνος. Είναι απ' αυτά που τρώει. Κάτι πρέπει να κάνω μαζί του...

¨αμα σας πω ότι όταν ήμου μικρός έκανα συλλογή από γραμματόσημα θα το πιστέψετε?
Πήγαινα στο ταχυδρομείο κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί και τ αγόραζα απ το χαρτζηλίκι.
εντάξει δούλευα και λουστράκος μαζί με τον Καιλα...

Επισκέπτης
Ρίβερ???
έχω να πάω από το 2003! δεν κάνω πλάκα, ήτοι 6 χρόνια! πώς σου ήρθε τώρα?

τελευταία φορά είχα πάει με τον πρόξενο της ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη 2002 αλλά μάλλον 2003 όπως έγραψα.
Τώρα φανταστείτε να ρθει ο πρόξενος της Ουκρανίας στην αθήνα  και να σας καλέσει πίσω από το παλιο δημαρχείο για καφέ!

Επισκέπτης
Αφου το γράφεις στα θρεντ τα παλιά......

Ότι εγώ πάω τώρα ρίβερ πάλας? Π΄ροσεξε  εγώ να πάω πρέπει να μπω στην μηχανή του χρόνου, αλλά να είπα πήγα ή πάτε εσείς...Ως γνωστόν εγώ πηγαίνω σε μέρη για ουκρανούς (με τα καλά του και τα κακά του) της εξαιρέσεως του Καζίνο...

Επισκέπτης
Ότι εγώ πάω τώρα ρίβερ πάλας? Π΄ροσεξε  εγώ να πάω πρέπει να μπω στην μηχανή του χρόνου, αλλά να είπα πήγα ή πάτε εσείς...Ως γνωστόν εγώ πηγαίνω σε μέρη για ουκρανούς (με τα καλά του και τα κακά του) της εξαιρέσεως του Καζίνο...

λοιπόν εκέι είχα ένα φίλο μαλάκα που είχε γνωρίσει μια παραστρατημένη και πήγαινε κάθε βράδυ.
τελικά δεν την έβαλε αυτός στον ίσιο δρόμο αλλά ο φούντας...

Επισκέπτης
Ναι...στο καζίνο γιατί τραβιέσαι λοιπόν?

Α τώρα μάλιστα μιλαμε.
καλή ερώτηση.
διότι είναι γνωστόν σε όσους με ξέρουν εδώ ότι δεν πατάω το πόδι μου σε τέτοια μέρη κι επειδή ήθελα να περάσω απαρατήρητος τον τελευταίο καιρό, εκεί είναι το τελευταίο μέρος που θα με ψάχναν!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ok....ελπίζω να τα πούμε το σαββατοκύριακο αν έχεις ξεμπερδέψει

Επισκέπτης
Α τώρα μάλιστα μιλαμε.
καλή ερώτηση.
διότι είναι γνωστόν σε όσους με ξέρουν εδώ ότι δεν πατάω το πόδι μου σε τέτοια μέρη κι επειδή ήθελα να περάσω απαρατήρητος τον τελευταίο καιρό, εκεί είναι το τελευταίο μέρος που θα με ψάχναν!

όπως έχω ξαναγράψει έιναι εποχή χαμηλών βαρομετρικών εδώ πέρα και συντόμως προβλέπεται δελτίον θυέλλης...

μπαμπά μην τρέχεις αν έχεις ακούσει...

Επισκέπτης
όπως έχω ξαναγράψει έιναι εποχή χαμηλών βαρομετρικών εδώ πέρα και συντόμως προβλέπεται δελτίον θυέλλης...

μπαμπά μην τρέχεις αν έχεις ακούσει...

τώρα λέω να πάρω και τους τρεις φίλους μου και να πάμε για τουφες.
Ξέρετε όλο το 2006-7 κοιμήθηκα στον καναπέ του γραφείου μου, φοβόμουν ότι ήτανε κι η δική μου σειρά και θαρ χόταν και μένα να με πάρει ο διάλος την νύχτα. Τω΄ρα στα αρχίδια μου, κοιμάμαι στην κραβατοκαμαρά μου, ας έλθει όποιος καριόλης θέλει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
¨αμα σας πω ότι όταν ήμου μικρός έκανα συλλογή από γραμματόσημα θα το πιστέψετε?
Πήγαινα στο ταχυδρομείο κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί και τ αγόραζα απ το χαρτζηλίκι.
εντάξει δούλευα και λουστράκος μαζί με τον Καιλα...
εγω μικρος μαζευα πορνοπεριοδικα!το Open το Prive το Tutti.θυμαμαι οτι δεν ντρεπομουνα να παω να τα αγορασω στα ψυλικατζιδικα!και επιτιδες εμπαινα με ενα φιλο μου υποτιθεται οτι ημασταν ξεχωριστα εβγαινα εγω με το περιοδικο και αυτος ακουγε τα σχολια τους μετα!του τυπου:τι διαβαζει η νεολαια!

Επισκέπτης
εγω μικρος μαζευα πορνοπεριοδικα!το Open το Prive το Tutti.θυμαμαι οτι δεν ντρεπομουνα να παω να τα αγορασω στα ψυλικατζιδικα!και επιτιδες εμπαινα με ενα φιλο μου υποτιθεται οτι ημασταν ξεχωριστα εβγαινα εγω με το περιοδικο και αυτος ακουγε τα σχολια τους μετα!του τυπου:τι διαβαζει η νεολαια!

Αυτά βγαίνανε το 1988-1990 ! Τι μικρός ? Λοιπόν έιχα ένα φίλο που είχε στείλει στο Πριβέ το εξής ποιηματάκι αφιερωμένο στους κτηνοβάτες.
δεν θα ξαναγαμήσω
τα ζώα τα καημένα
ταχα κι αυτά σαν μένα
και κεινα δεν πονουν?

κλπ κλπ

Επισκέπτης

καλά εσύ γιορτές κατέβηκες ελλάντα?¨αλλη ανωμαλία και τουτη!

Επισκέπτης
Δηλα΄δη εντα΄ξει ότι αξίζει ουκρανία είναι Χριστούγεννα και στάρι Νόβι γκοντ

καλά στην διπλανή στήλη διαβάζω θέμα "με πόσα θα πηδιόσασταν χωρίς να το μάθει κάποιος άλλος"
Τι ναι τα νειάτα. Μου θυμίζει όταν είμασταν μικροί που το παίζαμε κι εμείς κι όλο όχι-όχι με 1000 δραχμές με 10000 με ένα 1000000 μετά που μεγαλώσαμε καταλάβαμε σιγά μην έδινε κανείς κάνα 10000000 να γαμήσει εμάς τους μαλάκες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom