Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλά στην διπλανή στήλη διαβάζω θέμα "με πόσα θα πηδιόσασταν χωρίς να το μάθει κάποιος άλλος"
Τι ναι τα νειάτα. Μου θυμίζει όταν είμασταν μικροί που το παίζαμε κι εμείς κι όλο όχι-όχι με 1000 δραχμές με 10000 με ένα 1000000 μετά που μεγαλώσαμε καταλάβαμε σιγά μην έδινε κανείς κάνα 10000000 να γαμήσει εμάς τους μαλάκες...

άντε την έπεσα ΄(με σ κι όχι ξ) καλή σας νύχτα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλά εσύ γιορτές κατέβηκες ελλάντα?¨αλλη ανωμαλία και τουτη!
δεν μου αρεσουν οι γιορτες στην Ρωσσια.οι γκομενες θελουν να πιουνε.βγαινουν πολλα ζευγαρια.οι καλητερες ωρες στη ντισκο για καμακι ειναι πεμπτη ή κυριακη μετα της 3.που οι αντρες εχουν παει για υπνο αφου το πρω'ι' πρεπει να πανε στη δουλεια και οι γκομενες μενουν στην ντισκο!

Επισκέπτης
δεν μου αρεσουν οι γιορτες στην Ρωσσια.οι γκομενες θελουν να πιουνε.βγαινουν πολλα ζευγαρια.οι καλητερες ωρες στη ντισκο για καμακι ειναι πεμπτη ή κυριακη μετα της 3.που οι αντρες εχουν παει για υπνο αφου το πρω'ι' πρεπει να πανε στη δουλεια και οι γκομενες μενουν στην ντισκο!

¨οπως έχω ξαναγράψει νά χα τα νιάτα σου...όχι την ομορφιά σου αυτή να μου λείπει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ιωσήφ, μην μας το κάνεις σαν τους Ουκρανούς με το φυσικό αέριο.

Μιά ανοίγεις την στρόφιγγα, μιά την κλείνεις.

Άντε και αισίως φτάσαμε στην 100η σελίδα.

Έρρωσο και ευδαιμόνει!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
100 σελιδες Ουκρανολογιας σε λιγο καιρο θα πρεπει να γινει η εκτυποση των μαθηματων, δεν μπορουμε να μελεταμε αλλο με σημειοσεις :dancing:
Νομιζω οτι πρεπει να οργανωσουμε εκπαιδευτικη εκδρομη

Επισκέπτης
Σύντροφε καθηγητά.
Την 28/1 θα επισκεφτώ και πάλιν την Ουκραβία.
Μήπως θα κατέβεις από Οδησσό μεριά ?
Αν ναι θα μπορούσαμε να βρεθούμε.
Αναμενω.

Αγαπητέ φίλε,
φοβούμαι ότι ξέχασα να σου απαντήσω χθες.
Κοίτα λογικά θα λείπω αλλά τώρα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα τίποτα δεν είναι απίθανο.
Να υποθέσω ότι θα φύγεις Τετάρτη πάλι από το αυτό μέρος την αυτή πτήση ανάποδα?
φιλικά

Ιωσήφ

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αγαπητε ιωσηφ μια ερωτηση μη ''γκομενικη''.επειδη εισαι ατομο που και το μυαλο σου κοβει αλλα και την πραγματικοτητα αντιλαμβανεσαι αριστα,πιστευεις οτι η οικονομικη κριση σε συνδυασμο με την οξυνση αντιπαραθεσης ηπα-ρωσιας θα μπορουσε να οδηγησει την ουκρανια σε διασπαση?θα ηταν βελουδινη στυλ τσεχοσλοβακιας η στρατιωτικη συγκρουση στυλ γιουγκοσλαυικου εμφυλιου?τι κλιμα δημιουργουν τα ουκρανικα μιντια?υπαρχει περιπτωση απλα η χωρα να μεινει ως εχει και να μπει στο περιθωριο των εξελιξεων?ποια ειναι κατα τη γνωμη σου η προοπτικη αυτης της χωρας?

Επισκέπτης
αγαπητε ιωσηφ μια ερωτηση μη ''γκομενικη''.επειδη εισαι ατομο που και το μυαλο σου κοβει αλλα και την πραγματικοτητα αντιλαμβανεσαι αριστα,πιστευεις οτι η οικονομικη κριση σε συνδυασμο με την οξυνση αντιπαραθεσης ηπα-ρωσιας θα μπορουσε να οδηγησει την ουκρανια σε διασπαση?θα ηταν βελουδινη στυλ τσεχοσλοβακιας η στρατιωτικη συγκρουση στυλ γιουγκοσλαυικου εμφυλιου?τι κλιμα δημιουργουν τα ουκρανικα μιντια?υπαρχει περιπτωση απλα η χωρα να μεινει ως εχει και να μπει στο περιθωριο των εξελιξεων?ποια ειναι κατα τη γνωμη σου η προοπτικη αυτης της χωρας?

΄Αντε και μια σοβαρή ερώτηση...
Κοίτα όποιος δεν έχει ζήσει στην Ουκρανία δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογία αυτών των ανθρώπων. Και η ψυχολογία τους είναι ότι νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ τα αρχίδια. Δηλαδή τα θέελουν όλα δικά τους, να τα πάρουν όλα και αυτοί να δώσουν τίποτα ή μονον υποσχέσεις και λόγια. Προβλέπω ότι η σύγκρουση με ρωσία υπό το παρόν καθεστώς της ρωσσίας είαν αναπόφευκτος. Πότε ζήτημα χρόνου και χρημάτων. Δηλαδή έχουμε δυο απολυταρχίες Ρωσική-Ουκρανική με την Ουκρανική όμως να το παίζει μάγκας με ξένες πλάτες αμερικανικές. εδώ όμως υπάρχει το εξής πρόβλημα. εάν θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των Ουκρανών δεν συμπαθεί τους ξένους θα ήταν ψέματα. Τους ΜΙΣΕΙ. Ψυχολογικά τα αίτια. Συμπτώματα κατωτερώτητας κλπ, κλπ.

Επισκέπτης
΄Αντε και μια σοβαρή ερώτηση...
Κοίτα όποιος δεν έχει ζήσει στην Ουκρανία δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογία αυτών των ανθρώπων. Και η ψυχολογία τους είναι ότι νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ τα αρχίδια. Δηλαδή τα θέελουν όλα δικά τους, να τα πάρουν όλα και αυτοί να δώσουν τίποτα ή μονον υποσχέσεις και λόγια. Προβλέπω ότι η σύγκρουση με ρωσία υπό το παρόν καθεστώς της ρωσσίας είαν αναπόφευκτος. Πότε ζήτημα χρόνου και χρημάτων. Δηλαδή έχουμε δυο απολυταρχίες Ρωσική-Ουκρανική με την Ουκρανική όμως να το παίζει μάγκας με ξένες πλάτες αμερικανικές. εδώ όμως υπάρχει το εξής πρόβλημα. εάν θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των Ουκρανών δεν συμπαθεί τους ξένους θα ήταν ψέματα. Τους ΜΙΣΕΙ. Ψυχολογικά τα αίτια. Συμπτώματα κατωτερώτητας κλπ, κλπ.

εεκί που υπάρχει μείζων θέμα αντιδικίας εκτός από το αέριο που το κατακλέβουν, είναι στις ναυτικές βάσεις της Μαύρης θαλάσσης. Η Γιάλτα είναι υπο ειδικό καθεστώς , κάτι σαν την δική μας Ίμβρο και Τένεδο, το οποίο οι Ουκρανοί δεν πολυ σέβονται. Όπως όμως έχω ξαμαγράψει εδώ δεν πρόκειται για την καρπαζωισπράκτρια ελλάδα αλλά για την ρώσικη αρκούδα. Όταν υπάρξει αρκετό πλιάτσικο, διότι γι αυτό θα γίνει πόλεμος, η αρκτος θα παρέμβει...

Επισκέπτης
εεκί που υπάρχει μείζων θέμα αντιδικίας εκτός από το αέριο που το κατακλέβουν, είναι στις ναυτικές βάσεις της Μαύρης θαλάσσης. Η Γιάλτα είναι υπο ειδικό καθεστώς , κάτι σαν την δική μας Ίμβρο και Τένεδο, το οποίο οι Ουκρανοί δεν πολυ σέβονται. Όπως όμως έχω ξαμαγράψει εδώ δεν πρόκειται για την καρπαζωισπράκτρια ελλάδα αλλά για την ρώσικη αρκούδα. Όταν υπάρξει αρκετό πλιάτσικο, διότι γι αυτό θα γίνει πόλεμος, η αρκτος θα παρέμβει...

Κοίτα τα ΜΜΕ είναι απολύτως ελεγχόμενα, όπως και στην Ελλάδα. Ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω τι λένε όπως και πάμπολοι Ουκρανόι αφού είναι στα ουκρανικά αναγκαστικά πλέον μια πανάρχαια γλώσσα με ιστορία 15 ετών...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Δασκαλε Σηφη ζωγραφιζεις λεμεεεεεε.

Οσο σκεφτομαι κατι μαλακες διπλοματες που επανδρονουν τις Ελληνικες πρεσβειες ανα τον κοσμο, τι αναλυσεις να στελνουν στη  Ντορα.

Ιωσηφ, αν η αρκουδα θελησει να φαει θα δαγκοσει μεγαλο κοματι?

Επισκέπτης

Οσο σκεφτομαι κατι μαλακες διπλοματες που επανδρονουν τις Ελληνικες πρεσβειες ανα τον κοσμο, τι αναλυσεις να στελνουν στη  Ντορα.

εεκίνο που έχει αξία είναι το νότιο ανατολικό κομμάτι, η Γιάλτα δηλαδή και αναγκαστικά για να υπάρχει οδική σύνδεση το Ντανμπάς που εκεί θεωρούν τον εαυτό τους όλοι ρώσσοι και μιλούν ρωσικά. Για αυτούς τα ουκρανικά είναι ότι και για μένα ξένη γλώσσα. Ο προηγούμενος πρωθυπουργός ο Γιανουκόβιτσ είχε βγει με αυτό το σύνθημα πριν 5 χρόνια "μπλοκ Ρωσσία". Τώρα για να καταλαβαινόμαστε όλοι είναι οι ίδια παρέα και ο Γιούσενκο και ο Γιανουκόβιτς ήσαν πρωθυπουργοί υπό τον ίδιο πρόεδρο τον Κούτσμα ο οποίος και έφαγε το καταπέτασμα...σε γλυκά στην δεξίωση του διπλωματικού σώματος.

Επισκέπτης
εεκίνο που έχει αξία είναι το νότιο ανατολικό κομμάτι, η Γιάλτα δηλαδή και αναγκαστικά για να υπάρχει οδική σύνδεση το Ντανμπάς που εκεί θεωρούν τον εαυτό τους όλοι ρώσσοι και μιλούν ρωσικά. Για αυτούς τα ουκρανικά είναι ότι και για μένα ξένη γλώσσα. Ο προηγούμενος πρωθυπουργός ο Γιανουκόβιτσ είχε βγει με αυτό το σύνθημα πριν 5 χρόνια "μπλοκ Ρωσσία". Τώρα για να καταλαβαινόμαστε όλοι είναι οι ίδια παρέα και ο Γιούσενκο και ο Γιανουκόβιτς ήσαν πρωθυπουργοί υπό τον ίδιο πρόεδρο τον Κούτσμα ο οποίος και έφαγε το καταπέτασμα...σε γλυκά στην δεξίωση του διπλωματικού σώματος.

Ουσιαστικά είναι αυτό που έχω γράψει κάμποσες φορές η προσπάθεια περιχαρακώσεως της Ρωσσίας από 7 τουρκικά- μουσουλμανικά κράτη και ένα χριστιανικό την Ουκρανία. Η παλαιά στρατηγική ότι η Ρωσσία πρέπει να εμποδιστεί να έχει διέξοδο σε θερμή θάλασσα και προς την Μεσόγειο συγκεκριμένα...

Επισκέπτης

με αναγκάζεις και επαναλαμβάνομαι. Την διαρκώς χαμογελαστή Ντόρα συμβουελύει ο υιο΄ς της Κωστάκης για 10.000 ψωροευρό το μήνα απ΄οτι έχω πληροφορηθεί. Άντε και σε καλή μεριά!

Επισκέπτης
με αναγκάζεις και επαναλαμβάνομαι. Την διαρκώς χαμογελαστή Ντόρα συμβουελύει ο υιο΄ς της Κωστάκης για 10.000 ψωροευρό το μήνα απ΄οτι έχω πληροφορηθεί. Άντε και σε καλή μεριά!

διαβάστε και στα λίγα περί Κιέβου που είχα γράψει ότι υπεύθυνος της διπλωματίας εδώ για την Μπανανία ήταν ένας ...τσουτσουνοκίνητος και μια κωλόγρια.  Τι περιμένετε τώρα...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ντράζβουιτε σύντροφε καθηγητά.
Συμφωνούμε απόλυτα στις εκτιμήσεις περί του μέλλοντος της Ουκρανίας και πολί φοβάμαι ότι αν δεν αλλάξει κυβέρνηση και δεν έρθει το " Партия Региоиов " στην εξουσία σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.
Πέρσυ ήμουν για διακοπές στη Γιάλτα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο (το Αύγουστο όταν καιγόταν η Πελ/νησος) και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι την αντιπάθεια των Ρωσσοφώνων για τους λοιπούς.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά θα είμαι πάνω από 28/1 μέχρι 4/2 και θάρθω από Κισινιάου.
Αν δύνασαι επικοινωνούμε με πμ.
Τα σέβη μου.

Επισκέπτης

Προσεχώς:
Το επικό δράμα «Μονομαχία στο Άσπρο Χιόνι».

Υπόθεσις της ταινίας:
Η Άνια Ψώλοβνα σε μία κρίση μίσους και μαλακείας αποφασίζει να σκοτώσει το μοναδικό απομένων μέλος της οικογενείας του Ιωσήφ Μπλάσκου, την μικρή του κόρη που είχε υπό την φυλαξή της.
Μετά την ειδεχθή  πράξη η  Ψώλοβνα καταφεύγει στον Συνταγματάρχη Βαρτάνη το μεγαλύτερο μουνόπανο της Ουκρανίας και υιό ενός από τους τέσσαρες  τοπικούς δικτάκτορες.
Τα σύννεφα  μαζεύονται βαριά πάνω από το ηλεκτρισμένο Κίεβο...

Η συνέχεια επί της οθόνης, μία περιπέτεια που θα σας κόψει την ανάσα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εν τω μεταξυ οι Ουκρανοί βρήκαν φθηνό το αέριο και το έχουν ξεσκίσει λέμε.
Η Ουκρανική οικονομία είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής αερίου διεθνώς.

Για παράδειγμα το 2005 καταναλώθηκαν στην Ουκρανία 73 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου, ποσότητα ίση με αυτή που καταναλώθηκε στην Ιαπωνία ή στην Ιταλία ή σε ολόκληρη την Αφρικανική Ήπειρο.

Τώρα, για την Ρώσικη εισβολή που την θεωρείτε περίπου βέβαια, να σας θυμίσω ότι μέχρι πρότινος η Ρωσία ζητούσε να αγοράσει το σύστημα μεταφοράς και τους αγωγούς της Ουκρανίας έτσι ώστε να μην την έχει ανάγκη. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που οι Ουκρανοί δεν δέχονταν με τίποτε. Αλλά ποιός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εν τω μεταξυ οι Ουκρανοί βρήκαν φθηνό το αέριο και το έχουν ξεσκίσει λέμε.
Η Ουκρανική οικονομία είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής αερίου διεθνώς.

Για παράδειγμα το 2005 καταναλώθηκαν στην Ουκρανία 73 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου, ποσότητα ίση με αυτή που καταναλώθηκε στην Ιαπωνία ή στην Ιταλία ή σε ολόκληρη την Αφρικανική Ήπειρο.

Τώρα, για την Ρώσικη εισβολή που την θεωρείτε περίπου βέβαια, να σας θυμίσω ότι μέχρι πρότινος η Ρωσία ζητούσε να αγοράσει το σύστημα μεταφοράς και τους αγωγούς της Ουκρανίας έτσι ώστε να μην την έχει ανάγκη. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που οι Ουκρανοί δεν δέχονταν με τίποτε. Αλλά ποιός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον;
γι αυτο και χρωστανε στη Ρωσσια πανω απο 2 ΔΙς $.και τωρα γινεται ολη αυτη η φασαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom