Επισκέπτης
ρε συ γιατί δε πας στο Καρίμπιαν, εκεί πάνω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Παρασκευή μάζευε πολύ καλό μουνί και άσχετο κόσμο με νύχτες πουτάνες κλπ
εκεί παιδια είχα γνωρίσει μια γκόμενα με κάτι βύζους! Και ωραία γκόμενα δηλαδή
ρε συ γιατί δε πας στο Καρίμπιαν, εκεί πάνω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Παρασκευή μάζευε πολύ καλό μουνί και άσχετο κόσμο με νύχτες πουτάνες κλπ
εκεί παιδια είχα γνωρίσει μια γκόμενα με κάτι βύζους! Και ωραία γκόμενα δηλαδή
Αλλά είχε ένα πρόβλημα: Δεν ξύριζε τις γάμπες της! Είχε μια τρίχα σαν τις μπαρμπέτες του Κόκκοτα!
ρε απο δω απο κει τίποτα. Δεν κρατήθηκα και της το λέω: Ρε Κάτια χμμμ ξέρεις να έχεις κάτι τριχούλες δεν τις ξυρίζεις μην σ ενοχλούνε? "Α όχι γιατί θα μεγαλώσουνε!!!"
Στο τέλος έδωσα στην γραμματέα μου κάτι ξυράφια να της πάει να δούμε το φως το αληθινό γιατί που να μου σηκωθεί!
Καλά Ιωσήφ η φράση σου αυτή ειναι ιστορική:
Ρε παιδί μου στην Ελλάδα πχ, άμα σεμας έρθει κάνας ξένος τουρίστας κοιτάμε να τον βοηθη΄σουμε, να μιλήσουμε την γλώσσα του να τον εξυπηρετήσουμε γενικά. Στην Ουκρανία κοιτάνε πως να τον γαμήσουνε ή εξαπατήσουνε!
Αμα δεις τους ταξιτζίδες πως φέρονται στους ξένους ειναι ολοι τους παιδιά του Ξένιου Δια
Ρε συ σύντροφε άμα σου έχουνε λήξει τα φάρμακα πέσμου να σου στήλω φρέσκα ;) ;) ;) :-*
Ωραία γκόμενα, ψηλή ήταν κάτι μεταξύ τύπου Β+ και Γ + γιατί ο κώλος της δεν ήταν τελείως επίπεδος, αλλά ρε παιδάκι μου στην παρέα ήταν σαν λοχίασ στον στρατό της ΕΣΣΔ. Δεν είχε μια γλύκα, ένα νάζι πως να το πω...Σεξουάλα γυναίκα αλλά στο σώμα στην ψυχή μπετατζής κι αυτό έβγαινε και στο σώμα...
καριμπιαν....ωραία...για πριν? κανένα τζ φράιντευ, ντέκαντανς κανένα λόμπυ ξενοδοχείου τύπου πρέζιντεντ ντνίπρο? ρε γαμότο μου αρέσει η ιδέα του Μαλίνκα αλλά πως να πάω έτσι μόνος εκεί....
για πες...
στο καριμπιαν φιλε ιωσηφ, προ 3ετιας εκανα 3 καμακια επεσα μονο σε πουτανες,δεν ξερω αν τψρα εστρωσε αλλα πιο πολυ για ριβερ παλας στο οικονομικοτερο το εκοψα εγωρε συ γιατί δε πας στο Καρίμπιαν, εκεί πάνω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Παρασκευή μάζευε πολύ καλό μουνί και άσχετο κόσμο με νύχτες πουτάνες κλπ
στο καριμπιαν φιλε ιωσηφ, προ 3ετιας εκανα 3 καμακια επεσα μονο σε πουτανες,δεν ξερω αν τψρα εστρωσε αλλα πιο πολυ για ριβερ παλας στο οικονομικοτερο το εκοψα εγω
α. τι μέρα πήγες?
β. που καθόσαντε οι γκόμενες που "καμάκωσες" μήπως στην μπάρα?
γ. πουτάνες έχει παντού και όπως έχουμε γράψει οι Ρωσσομαθής ξένος είναι παν δύσκολο να βγάλει γκόμενα "κανονική" στην Ουκρανία
τεταρτη η πεμπτηα. τι μέρα πήγες?
β. που καθόσαντε οι γκόμενες που "καμάκωσες" μήπως στην μπάρα?
γ. πουτάνες έχει παντού και όπως έχουμε γράψει οι Ρωσσομαθής ξένος είναι παν δύσκολο να βγάλει γκόμενα "κανονική" στην Ουκρανία
εννοώ αν δεν μιλας ρώσσικα.
ρωσικα τα βασικα τα μιλαωεννοώ αν δεν μιλας ρώσσικα.
ρωσικα τα βασικα τα μιλαω
αρχιζω με ρωσικα αλλα μετα αναγκαστικα παω αγγλικα η χουφτωνω στις αλλες πολεις που ελεγα
αλλα αυτες ρωσικα τους μιλαγα αγγλικα απαντουσαν,δηλ με πηρανε για μαλακα με τη μια!!
τα λεω σωστα??
το ιδιο Ιωσηφ λενε για τους Ουκρανους και οι Ρωσσοι.παντος ειναι πολυ μιζεροι.εδω θα ελεγα μισουνε τους Ρωσσους!--μια Ουκρανεζα που ειχα μου ειχε πει:Ελλαδα μαζι σου δεν παω θα με πουλισεις.μια αλλη:σπιτια δεν βαφω και πλακακια στο μπανιο δεν βαζω και γενικα δεν ξερω να επισκευαζω διαμερισματα!παντος οταν παρουν το Ρωσσικο διαβατηριο αλλαζει εντελως η συμπεριφορα τους.λενε οτι εχουν καταγωγη απο Ουκρανια και οτι εναι Ρωσσιδες!Κοίτα αυτοί εδώ είναι για καρπαζιές, πως να το πω είναι θρασύδυλοι όλοι γενικώς. Στην Ουκρανία κοιτάνε πως να τον γαμήσουνε ή εξαπατήσουνε!
χαχαχα...έχει κάτι αγριογύναικες εκεί μέσα στη κλειστή αγορα ...πολύ πλάκα..
να ρωτήσω κάτι άλλο...ψάχνω καθηγήτρια αγγλικών για μεταφράσεις...υπάρχει τίποτα?