Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τώρα άν έχει ενδειαφέρον κάποιοι συναγωνιστές να μιλήσουν για οικογένεια
ας ανοίξουν μία κατηγορία στο  site  και να ασχοληθούν με αυτό το θέμα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ πάντως αυτό πού θέλω περισσότερο σε αυτή την κατηγορία ειναι να ανταλάσουμε κάποιες απόψεις και εμπειρίες για να μήν πέφτουμε σε παγίδες με χάσιμο χρόνου και χρημάτων σε μέρη που επισκεπτόμαστε ή πρόκειτε να επισκεφτούμε.
και φυσικά αν μπορεί να οργανωθούν κάποιες ψυχαγωγικές εκδρομές  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  εκτος  Ελλάδος με φίλους και παρέες με τα ίδια  :sleeping:  ενδειαφέροντα δέν είναι άσχημα.
αυτά επί του θέματος και την ευλογία σου Πάτερ......

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι για οσους διαβασανε την ιστορια με τους φιλους και την ουκρανιδα σας ενημερωνω οτι η ουκρανιδα τους πηρε τηλεφωνο και τους εψηνε να ανεβουν θεσσαλονικη για να τους ξεκοκκαλιαση.τελικα ιωσηφ οντως δεν θα γινουνε ανθρωποι ποτε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δασκαλε Ιωσηφ εισαι καλα ? Αληθεια λεω εισαι καλα γιατι εχεις να δωσεις σημεια ζωης αρκετες ωρες

Επισκέπτης
Δασκαλε Ιωσηφ εισαι καλα ? Αληθεια λεω εισαι καλα γιατι εχεις να δωσεις σημεια ζωης αρκετες ωρες

Να σαι καλά τώρα μόλις επέστρεψον εις την οικ'ιαν μου.
Άντε την βγάλαμε και την σημερινή μέρα ! 
Σήμερα έκαμα σοβαρές μαλακείες αλλά άλλου είδους! Ήμουν με  ένα μωράκι 18-2 ετών μιλάμε για πολύ αστέρι!

Επισκέπτης
Να σαι καλά τώρα μόλις επέστρεψον εις την οικ'ιαν μου.
Άντε την βγάλαμε και την σημερινή μέρα ! 
Σήμερα έκαμα σοβαρές μαλακείες αλλά άλλου είδους! Ήμουν με  ένα μωράκι 18-2 ετών μιλάμε για πολύ αστέρι!

Σήμερα κάνει ζέστη! Είναι μόνον -8 !
Είχε ένα γαμημένο αέρα που ξύριζε. Μού θύμιζε ελλάδα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μολις διαβασα τα ποστ σου. Ουφφφφ νασε καλα
Μας εχεις τρομαξει αρκετα για το πως ζεις στην Ουκρανια
Αληθεια τι γινεται με το ρουσικο φυσικο αεριο, εδω γραφωνται και ακουγονται πολλα
Βλεπω ομως οτι ο ΘΕΟΣ αγαπαει τους Ουκρανους και τους στελνει καλοκαιρια -8 ειναι ανοιξη πλεον, αμα βγει και ηλιος σε βλεπω στι μπαλκονι με μαγιο και αντιλιακο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΔΑΣΚΑΛΕ ΙΩΣΗΦ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ?
Οι μαθητες σου σε αναζητουνε

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε καθηγητά.
Την 28/1 θα επισκεφτώ και πάλιν την Ουκραβία.
Μήπως θα κατέβεις από Οδησσό μεριά ?
Αν ναι θα μπορούσαμε να βρεθούμε.
Αναμενω.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Ειναι πρωτη φορα που ποσταρω. Διαβαζω απο το Σαββατοκυριακο, δυσκολο να τελειωσω 100 σελιδες. Εχω μεινει αφωνος. Ημουνα δυο χρονια Ουκρανια , ξερω μονον εναν ανθρωπο που μπορει να τα εχει γράψει ολα αυτα κι απ οτι ειχα ακουσει πανω και παλι λιγα γραφει. Τεραστιο respect..

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Aνεε βρε Ιωσηφ τέλειωσε με τη τακτική της παρανομίας και πες μας θα σε συναντήσουμε ποτέ γιατί νομίζω σε πήρε το μάτι μου στο γκλόμπους και στο νταμπλ καφέ....

Επισκέπτης
Aνεε βρε Ιωσηφ τέλειωσε με τη τακτική της παρανομίας και πες μας θα σε συναντήσουμε ποτέ γιατί νομίζω σε πήρε το μάτι μου στο γκλόμπους και στο νταμπλ καφέ....

Έλα εντ'αξει ησυχάστε ήρθα...τηγάνηζα ψάρια.

Ιωσήφ

Επισκέπτης

[/quote]

Βγάλαμε και την τελευταία βδομάδα και τώρα γιομάτοι αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον.
ήτοι την επάυριον διότι από μεθαύριο πιοος ξέρει τι θα ξημερώσει πάλι (υπό μορφή μπελάδων)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αυτό λέω...ότι την έχεις άσχημα τελευταία και το παλεύεις μέρα με τη μέρα..
κρίμα γιατι τα παιδιά κάτω περιμέναν περαιτέρω καθοδήγηση....Σου εύχομαι πάντως
ότι και να είναι αυτό να ξεμπερδεύσεις με το συμπάθειο

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Βγάλαμε και την τελευταία βδομάδα και τώρα γιομάτοι αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον.
ήτοι την επάυριον διότι από μεθαύριο πιοος ξέρει τι θα ξημερώσει πάλι (υπό μορφή μπελάδων)

καλησπερα σας ειμαι ο μακης ειχαμε γνωριστει στη γιορτη της 25 μαρτιου στη μαριουπολη. ειμαι αλλαδα τωρα σας ευχομαι οτι το καλυτερο σας θυμομαστε παντα με τα υπολοιπα παιδια σας στελνω pm. Με πολυ σεβασμο μακης

Επισκέπτης
καλησπερα σας ειμαι ο μακης ειχαμε γνωριστει στη γιορτη της 25 μαρτιου στη μαριουπολη. ειμαι αλλαδα τωρα σας ευχομαι οτι το καλυτερο σας θυμομαστε παντα με τα υπολοιπα παιδια σας στελνω pm. Με πολυ σεβασμο μακης

Μάκη παιδί μου να'σαι καλά ελ΄φθη κατενοήθη.
Πολλούς χαιρετισμούς και στους συναδλεφους σου τον Γιω΄ργο και τον Νίκο

Επισκέπτης

[/quote]

Λοιπόν προχτές έιχα επίτηδες μια συζήτηση με μια μαλάκω εδώ πέρα για να πάρω θέμα να γράψω για σας τα βούρλα τυος αγαπητους μου μαθητές. Αντικείμενο ήταν ποιον άντρα θεωρούν ωραίο οι Ουκρανίδες. Θα  φρίξετε!
λοιπόν  αυτά τα βλήτα δεν έχουν καμία αίσθηση του μέτρου και της αρμονίας ούτε γνωρίζουν τι εστί ωραίο, μπάτε σε να καινούριο σπίτι που χει σιάξει ουκρανός διακοσμητής εκεί να δείτε. Ουσιαστικά οι γκόμενες εδώ θέλουν κάποιον
α. Νέο ή αυτό που εκείνες νομίζουν νέο
β. χοντρό (γιατί αφού τρώει πολύ θα έχει και λεφτά)
γ. να είναι πολυλογάς στις μαλακείες ήτοι να της λεέι αγάπη μου τα ματάκια σου είναι σαν δύο λαμπερές μπλε λιμνούλες που φέγγουν στο φως της σελήνης και τέτοιες μαλακείες 

Επισκέπτης

[/quote]

επίσης εδώ πολύ φοριέται και να ναι ο γκόμενος μικρότερος από την γκόμενα, άλλο γέλιο και τουτο!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kαλα ενταξει το τελευταιο λογικο ειναι.........
Πιστευω μετα επο ενα καλο ξεσκισμα απο εναν γυμνασμενο να ξεχασουν τους χοντρους...............χαχα

Αρα αφου λενε αμα ειναι χοντρος αρα εχει λεφτα......δεν τους αρεσει ο χοντρος.....αλλα τα λεφτα....

Επισκέπτης

άντε και το δεύτερο απίστευτο της προηγουμένης εβδομάδος .
Γνώρισα μια γκόμενα και με κέρασε !!!
Εντάξει δεν πλήρωσε ξέρετε στο μαγαζί που δουλεύει. Απίστευτο!
Πρέπει να με γουστάρει τρελά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom