Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε πούστη μου έφαγα και κάτι ζάρινι καρτόσκι στο καζίνο!!! και με χει πιάσει αηδία μετά τα πιροσκί...
Έχω καταντήσει σαν το μακαρίτη τον Μπίλυ:
"κάθε πρωί ξεκίναγε με δίψα για ζωή
και λιτά κολάτσιζε με δέκα πιροσκί!"
εντάξει εγώ έφαγα μόνο 2 1/2 μισή πίτσα (με γιώτα) και ζάρινι καρτόσκιι

εν τω μεταξύ η κόρη του ιεραποστόλου, άλλη αρχίδω εννοείται ότι μόλις είδε τα σκούρα την έκανε...
Σου λέει κάτσε μην φάω καμιά αδέποτη. Βασικά την έδιωξα και γω μιαν ώρα αρχύτερα χθες γιατί την έβλεπα ότι τσίναγε, εντάξει φοβότανε μην τις βάλω εγώ του μπο φλο γιατί όπως έχω πει μου είχε κάνει κάτι χοντρές πουστιές...

Επισκέπτης
αυτοι οι λαοι θελουν ολοι βομβα ιωσιφ.δεν προκειτε να αλλαξουν με τιποτα και επιτιδες τους αφησαν να ειναι σε αυτο το χαλι.αφου οι μονη δουλεια που ξερουν ειναι η βιζιτα τιποτα αλλο.Οι ανθρωποι κανουν τις μανες.κορες,αδερφες βιζιτες,τι να περιμενεις.

Ρε παιδί μου τι να σου πω:
αυτό που γίνεται εδώ με τα κορίτσια είναι κάτι σαν κοινωνική προαγωγή, πως να το πω είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κανονική σχέση με μία ειδικά άμα είσαι ξένος. Επίσης το χω ξαναγράψει: το μόνον που φοβούνται αυτοί είναι το ξύλο της αρκούδας! Πιο πολύ τους νοιάζει μην τους δείρουν παρά να τους σιδερώσουν! Είναι ένα τρελό πράγμα...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
γαμω τη ρατσα τους αυτο εχω μονο να πω ιωσηφ

Επισκέπτης
γαμω τη ρατσα τους αυτο εχω μονο να πω ιωσηφ

ρε συ δεν είναι μία ράτσα είναι πολλές.
Εεκίνο που φταίει είναι η κοινωνική διαπαιδαγώγηση και μία ράτσα κάνει το μεγάλο κακό: οι Σκύθες οι οποίοι είναι βλάκες και κουτοπόνηροι.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
σημερα ηρθα Αγια Πετρουπολη!ολα τελεια.το μονο κακο οτι οι  :bigdick:της Αλιταλια μου αφησαν της 2 βαλιτσες στη Ρωμη.βεβαια το ξερα τι μπορει να πεχτει και ολα τα καλα πραγματα τα εβαλα στη χειραποσκευη.----9 μερες στην Ελλαδα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!δεν συγκρινονται πως να το κανουμε!εδω ειναι παραδισος!μετα την Ελλαδα μου φενονται ολες θεομουνα!ειναι παντος πολυ ωραιες!6-7 στις 10 ειναι ωραιες!
Εδω δεν υπαρχουν γυναικες.........
Και η τελευταια ρωσιδα στη ρωσια εδω θα ειναι θεα και βαλε...αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Φιλε δημητρακη.......αμα ανοιξεις κανα στουντιακι εδω περα και φερνεις τις 'κανονικες' ρωσιδες οχι πενηντα ευρω...αλλα 100 και βαλε θα μπορεις να βαλεις ταριφα...........

Σε επιπεδο γυναικων ειμαστε οπως ειναι οι φυλες της Αφρικης που αμα δουνε αεροπλανο νομιζουν οτι ειναι ο θεος τους......ετσι και εδω με τις ξενες........

Επισκέπτης
ρε συ δεν είναι μία ράτσα είναι πολλές.
Εεκίνο που φταίει είναι η κοινωνική διαπαιδαγώγηση και μία ράτσα κάνει το μεγάλο κακό: οι Σκύθες οι οποίοι είναι βλάκες και κουτοπόνηροι.

Ακούστε φάση:
το σαβαττόβραδο ήμουν στην Ουκρανική ντίσκο. Βλέπω μακρυά κάτι γκόμενες μουνάρες να τσακώνονται με κάτι γομάρια.
Επειδή φοβάμαι μην γίνει καμιά προβοκάτσια ο φίλος απ την Αυστρία δεν ήταν μαζί μου. Λέω όξω και μακρυά. ύστερα από κάνα μισάωρο πάω να φύγω, ήμουν με μια γκόμενα που κι αυτηνής η ιστροία είναι ολόκληρο βιβλίο, τι να δω τα γομάρια βάνανε τις γκόμενες κακήν κακώς σ ένα περιπολικό. Τώρα τι παίχτηκε θα σας γελάσω, τους λείπανε 2 ρούβλια από τον λογαριασμό, διαφωνήσανε για το γαμήσι μετά, σπάσανε κάνα πανάκριβο ποτήρι των 3 ρουβλίων? Είναι ζούγκλα εδώ!  

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δασκαλε Ιωσηφ, δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερη ΖΟΥΓΚΛΑ απο του Μακη

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δασκαλε Ιωσηφ, δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερη ΖΟΥΓΚΛΑ απο του Μακη

Φυρί φυρί πας τρίκαρδε να μας τον ξαναχαλάσεις τον δάσκαλο.....
Προσοχηηηηηηη  (LOL)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ιωσηφ κράτα γερα το καπίστρι.
Εχει ο καιρός γυρίσματα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σημερα ηρθα Αγια Πετρουπολη!ολα τελεια.το μονο κακο οτι οι  :bigdick:της Αλιταλια μου αφησαν της 2 βαλιτσες στη Ρωμη.βεβαια το ξερα τι μπορει να πεχτει και ολα τα καλα πραγματα τα εβαλα στη χειραποσκευη.----9 μερες στην Ελλαδα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!δεν συγκρινονται πως να το κανουμε!εδω ειναι παραδισος!μετα την Ελλαδα μου φενονται ολες θεομουνα!ειναι παντος πολυ ωραιες!6-7 στις 10 ειναι ωραιες!

χε χε χε τι νομιζες μόνο οι άλλοι θα χανουν τις βαλίτσες τους, δόξα το θέο  έχεις εμπειρίες επι του θέματος τέλος πάντων καλώς αφίχθης στά πάτρια σου εδάφη ξεκίνα τήν ενημέρωση να μορφωθούμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χε χε χε τι νομιζες μόνο οι άλλοι θα χανουν τις βαλίτσες τους, δόξα το θέο  έχεις εμπειρίες επι του θέματος τέλος πάντων καλώς αφίχθης στά πάτρια σου εδάφη ξεκίνα τήν ενημέρωση να μορφωθούμε.
δεν ειναι η πρωτη φορα!συνηθως μονο η Αλιταλια και η Παναμερικαν χανουν συνεχεια βαλιτσες.οι αλλες εταιριες σπανια.καμια 30αρια ατομα δεν πηραν της βαλιτσες τους.δεν ημουν ο μονος.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δημητράκη γράφε και στο δικό σου φόρουμ λίγο παραπάνω σε σχέση με το πως μπορούμε να κάνουμε  :knockinb: :knockinb: :knockinb:τουρισμό
στήν Αγία Πετρούπολη (βίζες΄;;; Ξενοδοχεία - κόστος - Αεροπορικές εταιρείες φθηνά εισητήρια - προταση για τάνες καί άλλα δοκιμασμένα  site )
Ξέρεις εσύ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε γιατί δε βρίσκετε μια γυναίκα να παντρευτείτε, να ησυχάσετε; Τόσες υπάρχουνε :sunglasses:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε γιατί δε βρίσκετε μια γυναίκα να παντρευτείτε, να ησυχάσετε; Τόσες υπάρχουνε :sunglasses:

Πάς καλά ???? ;;;; Αυτές στο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:τουρισμό  τις πληρώνουμε κατ επιλογή και όταν γουστάρουμε να περάσουμε καλά.
Στήν Γυναίκα που θα παντρευτής την πληρώνεις ήτε θέλεις είτε όχι - είτε περνάς καλά είτε όχι καμία σχέση με το παραπάνω ΣΠΟΡ. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω ειμαι παντρεμενος ταυτοχρονα με 2 στη Ρωσσια.μια με το Ελληνικο διαβατηριο και μια με το Ρωσσικο.οταν κουραστω απο της Ντισκο και θελω οικογενιακη ζωη (2-3 μερες τη βδομαδα)πηγαινω και ξεκουραζομαι οπως ολοι οι παντρεμενοι.και μετα ξαναφευγω :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω ειμαι παντρεμενος ταυτοχρονα με 2 στη Ρωσσια.μια με το Ελληνικο διαβατηριο και μια με το Ρωσσικο.οταν κουραστω απο της Ντισκο και θελω οικογενιακη ζωη (2-3 μερες τη βδομαδα)πηγαινω και ξεκουραζομαι οπως ολοι οι παντρεμενοι.και μετα ξαναφευγω :)

Αλλά δεν πήρες παπούτσι απ' τον τόπο σου  :tickedoff:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιρι φιρι το πας να σε μπινελικωσω

καλα αμα σου ριξει καμια σφαλιαρα με το χασαποχερο του και μπεις 5 ποντους κατω απο την επιφανεια της γης,

θα δεις μετα εαν θα τον μπινελικωσεις.. :rockon: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αλλά δεν πήρες παπούτσι απ' τον τόπο σου   :tickedoff:
Φίλε μου καλέ εδώ είμαστε για να μαθαίνουμε που μπορούμε να περάσουμε καλά κατ΄επιλογή μας και όχι για το πώς θα
έχουμε κάποια οικογενειακή ζωή χωρίς ταξίδια περιπετειες γυναίκες κλπ.

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου καλέ εδώ είμαστε για να μαθαίνουμε που μπορούμε να περάσουμε καλά κατ΄επιλογή μας και όχι για το πώς θα
έχουμε κάποια οικογενειακή ζωή χωρίς ταξίδια περιπετειες γυναίκες κλπ.

φιλε μου καλε εσυ μου φαινεται κανεις λαθος..

το site λεγεται bourdela.tv,αυτο αναφερεται οχι μονο στα ταξιδια αλλα και στην οικογενεια

οπου την σημερινη εποχη ειναι το πλεον μπουρδελο.. :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ μιλάω για τή συγκεκριμένη κατηγορία εκτός Ελλάδος και όχι για το site bourdela.tv

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom