Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
καλη χρονια σε ολους....
εγω παιδια ετημαζωμαι για ΠΟΛΤΑΒΑ (το πασχα θα παο) αλλα μαζεβω πλιροφοριες. Εχω μια φιλη εκει (ηταν Ελλαδα και εκανε την σηνηθης δουλια για ουκρανεζα) και μου λεει οτι θα μου κανει (γνοριμιες) με 30-50$ (αναλογα τιν υλικια) την βραδια. Αν καπιος κσερει κατι για αυτην την πολη ας μου πει..........

Επισκέπτης
καλη χρονια σε ολους....
εγω παιδια ετημαζωμαι για ΠΟΛΤΑΒΑ (το πασχα θα παο) αλλα μαζεβω πλιροφοριες. Εχω μια φιλη εκει (ηταν Ελλαδα και εκανε την σηνηθης δουλια για ουκρανεζα) και μου λεει οτι θα μου κανει (γνοριμιες) με 30-50$ (αναλογα τιν υλικια) την βραδια. Αν καπιος κσερει κατι για αυτην την πολη ας μου πει..........

Κάτι λίγα μπορεί να ξέρω γω...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ο ενεργιακα και στρατιοτικα ανεξαρτιτοσ δε χανι ποτε ,ο κεροσ παντα τουσ δικεονι
Ταδε εφη Θρουλης εγω ταπεινα +100000.... και ας βαλει οσα μηδενικα γουσταρει ακομα
Παντως αν θελει ο Ιωσηφ μπορουμε να στησουμε οργανοσουμε ομαδα απεγκοβισμου του απο την Ουκρανια, ο Προεδρος Σαρκοζι περιμενει ενα νευμα μου και ειδικη ομαδα της Λεγεωνας των Ξενων θα επεμβει αμεσα.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δασκαλε σε χαιρομαι για την επιστροφη σου.αναμενω νεα σου

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Με τοσο κρυο -17 στην Ουκρανια τα μουνια τους θα εχουν γινει παγωτο κασατο
Αντε να κανει κανεις γλυφομουνι  και να κανεις πως μπουκαρεις μεσα, αστε εφιαλτης

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μην λες τέτοια βρε Τρίκαρδε και αρχίζω να βλέπω ..."αιμοσταγείς εφιάλτες"

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια, καλα κανενας δεν ξεριε κατι για την πολταβα?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι! εκεί καταστράφηκε (κατασφαγιασθηκε)  ο Σουηδικός στρατός από τον Μ.Πέτρο και τέθηκαν τα θεμέλια της Μεγάλης Ρωσσικής αυτοκρατορίας. :dancing:
Πέρα από την πλάκα , ψάξτο και λίγο μόνος σου στο νετ. Όλο και κάτι θα βρείς.
Ενδεικτικά και .

Επισκέπτης
Ναι! εκεί καταστράφηκε (κατασφαγιασθηκε)  ο Σουηδικός στρατός από τον Μ.Πέτρο και τέθηκαν τα θεμέλια της Μεγάλης Ρωσσικής αυτοκρατορίας. :dancing:
Πέρα από την πλάκα , ψάξτο και λίγο μόνος σου στο νετ. Όλο και κάτι θα βρείς.
Ενδεικτικά και .

Καλή Χρονιά Von το τελευταίο σαιτ το χεις δοκιμάσει; Σαν μουφοσαιτ μου κάνει..

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κυριοι καλησπερα ακουστε τη εχουνε παθει δυο φιλοι συναγωνιστες πρωτοχρονιατικα.Οι φιλοι μου πειραν τις γυναικες τους και αποφασισαν να ανεβουνε στην θεσσαλονικη για πρωτοχρονια.το πρωι της 31 δεκεμβριου οι φιλοι μας πανε για καφε με τις γυναικες τους.μετα το καφε αυτες τους λενε οτι θα πανε για ψωνια.Οι φιλοι μου αποφασισανε να πανε για ουζο.Εκει που καθονται στο ουζερι και πινουν τα ουζα τους ερχετε και καθετε διπλα τους ενας μουναρος τρελος μονη της.Η γκομενα παραγγελνει ενα ψιλομεζε και ενα μπουκαλι μεγαλο ουζο λιτρο.Μετα το σοκ οι φιλοι μαθαινουν απο το σερβιτορο οτι οι γκομενα ειναι μονη και δεν περιμενει παρεα δεν χανουν ευκαιρια και κερνανε ενα μπουκαλι στη γκομενα.Οι γκομενα τους κανει στην υγεια τους την φωναζουν στο τραπεζι τους και καθεται με την μια κανονικα.Αφου συστηνοντε τους λεει οτι ειναι απο την ουκρανια και δουλευει σαν στριπτιζεζ τους ξεκαθαρισε ομως απο την αρχη οτι δεν κανει βιζιτες.Για να μην πολυλογο οι φιλοι αργοτερα βρεθηκαν σε ενα μπαρ να τα πινουν με την στριπτιζεζ οι οποια τους κερασε και τα ποτα γυρω στα 150 ευρω πληρωσε.Τους ειπε να μην πανε στο μαγαζι γιατι θα εκανε πως δεν τους ηξερε.Τους πιστευw γιατι ξερw δεν ειναι μαλακες.Ιωσηφ αρχισαν να αλλαζουν μερικες?

Επισκέπτης
Κυριοι καλησπερα ακουστε τη εχουνε παθει δυο φιλοι συναγωνιστες πρωτοχρονιατικα.Οι φιλοι μου πειραν τις γυναικες τους και αποφασισαν να ανεβουνε στην θεσσαλονικη για πρωτοχρονια.το πρωι της 31 δεκεμβριου οι φιλοι μας πανε για καφε με τις γυναικες τους.μετα το καφε αυτες τους λενε οτι θα πανε για ψωνια.Οι φιλοι μου αποφασισανε να πανε για ουζο.Εκει που καθονται στο ουζερι και πινουν τα ουζα τους ερχετε και καθετε διπλα τους ενας μουναρος τρελος μονη της.Η γκομενα παραγγελνει ενα ψιλομεζε και ενα μπουκαλι μεγαλο ουζο λιτρο.Μετα το σοκ οι φιλοι μαθαινουν απο το σερβιτορο οτι οι γκομενα ειναι μονη και δεν περιμενει παρεα δεν χανουν ευκαιρια και κερνανε ενα μπουκαλι στη γκομενα.Οι γκομενα τους κανει στην υγεια τους την φωναζουν στο τραπεζι τους και καθεται με την μια κανονικα.Αφου συστηνοντε τους λεει οτι ειναι απο την ουκρανια και δουλευει σαν στριπτιζεζ τους ξεκαθαρισε ομως απο την αρχη οτι δεν κανει βιζιτες.Για να μην πολυλογο οι φιλοι αργοτερα βρεθηκαν σε ενα μπαρ να τα πινουν με την στριπτιζεζ οι οποια τους κερασε και τα ποτα γυρω στα 150 ευρω πληρωσε.Τους ειπε να μην πανε στο μαγαζι γιατι θα εκανε πως δεν τους ηξερε.Τους πιστευw γιατι ξερw δεν ειναι μαλακες.Ιωσηφ αρχισαν να αλλαζουν μερικες?

Εξωπραγματικό ακούγεται και αν τους καθόταν θα είχε και χαπυ έντ..Μάλλον μοναξιές θα είχε η στριπερ..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Χααααχ,
Δηλαδή 3 άτομα ήπιαν 2 μπουκάλια ούζου λίτρου (από πότε τα ουζερί έχουν μπουκάλια ούζου, εγώ ξέρω ότι μόνον καραφάκια έχουν, δεν είναι μπακάλικα όπου ακόμη και εκεί δύσκολα βρίσκεις λίτρου) και ποτά αξίας 150 Ευρώ. Πρωί - πρωί.
Και δεν έγιναν ντίρλα; Και η στρίπερ θα τους θυμόνταν μετά από τόσο πιώμα άμα πήγαιναν στο στριπτηζάδικο της;
Αυτοί πάντως δεν θα την θυμόνταν σίγουρα.

Χααααχ.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε καλο ειναι να αρχιζεις να βγαινεις και λιγο εξω.Εσυ δεν εχεις δει μπουκαλι ουζου λιτρο σε ουζερι θα μας τρελανεις?Οσο για τα 150 ευρω σε ποτα ειναι μια τριχα με τα δωρα και τις μαλακιες που βαζουν εκεινες τις μερες.Και δεν μιλαμε για πρωι πρωι.μεσημερι και απογευμα εγινε η φαση.Αντε κατεβα απο του βουνο που ζεις στην πολη καμια μερα να δεις τι γινεται,σε καραφες το ειχε το ουζο ο ΖΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Χααααχ,
Δηλαδή 3 άτομα ήπιαν 2 μπουκάλια ούζου λίτρου (από πότε τα ουζερί έχουν μπουκάλια ούζου, εγώ ξέρω ότι μόνον καραφάκια έχουν, δεν είναι μπακάλικα όπου ακόμη και εκεί δύσκολα βρίσκεις λίτρου) και ποτά αξίας 150 Ευρώ. Πρωί - πρωί.
Και δεν έγιναν ντίρλα; Και η στρίπερ θα τους θυμόνταν μετά από τόσο πιώμα άμα πήγαιναν στο στριπτηζάδικο της;
Αυτοί πάντως δεν θα την θυμόνταν σίγουρα.

Χααααχ.
αν δεν κανω λαθος ο συγκεκριμενος εχει δηλωσει προαγωγος,πορνοσταρ και αποστρατος της λεγεωνας των ξενων
αν ο φιλος επεκταθει και σε αλλα θρεντ νομιζω οτι το σαιτ θα εχει αποκτησει τον νεο φεθρυ του

Επισκέπτης
αν δεν κανω λαθος ο συγκεκριμενος εχει δηλωσει προαγωγος,πορνοσταρ και αποστρατος της λεγεωνας των ξενων
αν ο φιλος επεκταθει και σε αλλα θρεντ νομιζω οτι το σαιτ θα εχει αποκτησει τον νεο φεθρυ του

επισης ειπε να μην του στελνει κανενας πμ για να μπορει να μοιραζει απλοχερα τις γνωσεις του σε ολους μας  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

οποτε βολταιρε εσυ που  ζεις  σε βουνο κ δεν ξερεις οτι οι στριπερς στη θεσσαλονικη ειναι τοσο φραγκατες χωρις να κανουν βιζιτες μη μιλας κ ακου το μαθημα.

Ο ιωσηφ γιατι σταματησε να γραφει by the way?φερτε τον πισω!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ηδη ο Προεδρος Σαρκα-ζει εστειλε ειδικες μοναδες να τον απεκλοβισουνε απο τα χιονια.
Χωρις πλακα ο Ιωσηφ λοιπει σε ολους μας

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι σας ευχαριστουμε που για ακομα μια φορα που μας θυμιζετε ποσο μαλακες ειστε.Παρα πολυ θα ηθελα να σας επερνα ενα ταξιδακι μαζι μου να δω ποσο μαγκες ειστε τελικα.

Επισκέπτης
κυριοι σας ευχαριστουμε που για ακομα μια φορα που μας θυμιζετε ποσο μαλακες ειστε.Παρα πολυ θα ηθελα να σας επερνα ενα ταξιδακι μαζι μου να δω ποσο μαγκες ειστε τελικα.

Αγαπητοί φίλοι,
σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ότι εδώ γίνανε κάτι χοντρές φάσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Είδωμεν...
Τώρα περί στριπτιτζούδων που κερνάγανε κτλ τι να πω ρε παιδιά μου φαίνεται έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον Άγιο Βασίλη να έρθει από την καμινάδα μου. Όπως έχω ξαμαγράψει να κεράσουν οι τύποι στην Ουκρανία είναι πολύ πιθανό όταν είναι μεθυσμένοι και στο τσακίρ κέφι. Να κεράσουνε οι γκόμενες? Ε όχι αυτό δεν το χω δει ποτέ! Άντε άμα είναι καλά κορίτσια να πάρουν το πιο φτηνό που υπάρχει στον κατάλογο, μπυ΄ρα ξέρω γω με 7-8 ρούβλια, γκρίβεν που λέτε σεις, ή χυμό με 3-4 ρούβλια και να πληρώσει ο γκόμενος, αλλά να πληρώσουν αυτές είναι άνω ποταμών! Αλλιως άμα σε δουν αμάθητο αυτές οι πουτάνες σε ξεσκίζουν παραγγέλουν κοκτέιλ, μαρτίνι, πίτσα, παγωτό, φυσικό χυμο (που χρεώνεται 70 ρούβλια) ουίσκι (θεωρείται πολύ σικ) και που να τα φάνε και πιούνε όλα αυτά, απλά για να χορ΄τασει το λιμασμένο μάτι και να διασκεδάσουν οι κομπλεξικές με το μαλάκα που θα ξοδέψει ένα σωρό λεφτά για πάρτη τους.
Ηθικό δίδαγμα: όσα πιο λίγα λεφτά ξοδέψετε γι αυτές τόσο καλύτερα θα περάσετε...
Φιλικά

Ιωσήφ

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ιωσηφ καλως ξαναηρθες.και εμενα μου φανηκε εντελως τρελο και δεν θα το πιστευα.αλλα οι φιλοι μου αυτοι δεν λενε μαλακιες.και γιαυτο ρωτησα εσενα να ακουσω τη γνωμη σου.και εγω πιστευω οτι κατι τετοιο θα ξαναγηνει το 2999.εκτος και αν οι γκομενα τους εκανε το ψηστηρη για να κανουν καμια μαλακια να πανε θεσσαλονικη κανα βραδυ και να τους γδαρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom