Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και όμως Ιωσίφ δεν ξέρω πως θα ένιωθες αν μάθαινες πόσους έσωσες...

Είμαι με μια Ουκρανέζα στην Ελλάδα/Αθήνα περνάμε καλά και εκεί που χαλάρωσα, έχει αρχίσει να μου πετάει για την εγχείριση της μάνας της...

Αν δεν είχα αφιερώσει όλα μου τα βράδια αυτές τις γιορτινές μέρες για να διαβάσω αυτό το tread από την αρχή μέχρι το τέλος, θα είχε ίσως έρθει και το δικό μου οικονομικό τέλος...

Και τι θα κάνεις τελικά φίλε με την ουκρανή; Της είπες ότι δεν έχει ιατρική επιχορήγηση; Πως το πήρε; Ρωτάω επειδή έχω και γω νταλαβέρια με Ρωσίδες..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τελικά αν είναι μεγαλύτερη ντροπή να είσαι πουτάνα ή να είσαι βλάκας.
Αν με ρωτούσε ο θεός, μάλλον θα προτιμούσα να με κάνει πουτάνα.

Αυτές λοιπόν μπορεί να είναι πουτάνες, αλλά σίγουρα στη χώρα μας θα έχουν βρει χιλιάδες πανηλίθιους για να κάνουν τη δουλειά τους.

Ο κουτοπόνηρος, κομπλεξικός και κατακαημένος χωριάτης (συχνά κάτοικος Αθηνών) έλληνας λοιπόν, μπορεί να είναι αγενής και χωρίς καμία πραγματική κοινωνική ευαισθησία (κοινωνική ευαισθησία απαιτεί από τους πολιτικούς και εννοεί λεφτά για τη πάρτη του), μπορεί να είναι άξεστος, κουτοπόνηρος, τεμπελχανάς μεγάλος, μνησίκακος, ζηλιάρης, εγωκεντρικός και κατά βάση βλάκας, αλλά ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

Καταλάβατε ;
Και το φιλότιμο αυτό το λέμε αρετή.
Και στο όνομα αυτής της δήθεν-αρετής, πιστεύουμε ότι όλα τα μειονεκτήματα δε μετράνε πλέον.

Και αυτό το φιλότιμο, το οποίο είναι γνήσιο προϊόν βλακείας και χωριατιάς, εκμεταλλεύονται οι κυρίες από τα βόρια.

Μπορεί ο φίλος μας να την πήρε αμέσως χαμπάρι, αλλά αναλογιστείτε πόσοι ηλίθιοι ελληνάρες έχουν δώσει περιουσίες ολόκληρες σε αυτές τις κοπέλες.
Περιουσίες που φτιάχτηκαν σε βάθος χρόνου.
Που αντί να τις κληρονομήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια του ελληνάρα που έμπλεξε με τη κοπέλα, τα κληρονομούν τελικά τα ουκρανάκια της κοπέλας.

Αλλά δε με στεναχωρεί καθόλου. Είναι τόσο όμορφο, τόσο σωστό, τόσο δίκαιο βρε παιδί μου, τα χρήματα να αλλάζουν χέρια, από τον βλάκα, στον έξυπνο, ή έστω στον πονηρό …

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Δέν είναι δίκαιο. Είναι απλά φυσικό. Δίκαιο είναι να πάρεις ένα βλάκα και να τον κοπανάς πάνω σε ένα πονηρό.
Μας τα έχει πρήξει αυτό το δίδυμο.

Εξάλλου τα λεφτά του βλάκα θα φαγωθούν τελικά απο τον πονηρότερο της πονηρής στη χώρα της, όπου και θα της πουλήσει ένα διαμέρισμα 50τμ ένα τρις, και μετά θα χτυπήσει και 2-3 νομισματικές υποτιμήσεις. Η εδώ πονηρή είναι η εκεί βλάκας. Τρώει φάπες και ταϊζει ρεμαλοοικογένεια εκεί.

Όλοι μαζί είμαστε μία ωραία παρέα ''πολιτών'' απο γελοίες ''χώρες''. Άν δεν ταιράζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ropalofore μην τα γράφεις μπερδεμένα και μπερδεύεται ο κόσμος.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.671
Πόντοι
42.697
Δέν είναι δίκαιο. Είναι απλά φυσικό. Δίκαιο είναι να πάρεις ένα βλάκα και να τον κοπανάς πάνω σε ένα πονηρό.

Εξάλλου τα λεφτά του βλάκα θα φαγωθούν τελικά απο τον πονηρότερο της πονηρής στη χώρα της, όπου και θα της πουλήσει ένα διαμέρισμα 50τμ ένα τρις, και μετά θα χτυπήσει και 2-3 νομισματικές υποτιμήσεις. Η εδώ πονηρή είναι η εκεί βλάκας. Τρώει φάπες και ταϊζει ρεμαλοοικογένεια εκεί.

Όλοι μαζί είμαστε μία ωραία παρέα ''πολιτών'' απο γελοίες ''χώρες''. Άν δεν ταιράζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε...

ο Ροπαλοφόρος γράφει, λίγα, αλλά πολύ περιεκτικά και με νόημα κείμενα...
Ρεσπέκτ

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Συμφωνώ τόσο πολύ, που νομίζω ότι το ποστ σου είναι συνέχεια του δικού μου.

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ροπαλοφορε,φιλε γραφε οσο πιο συχνα μπορεις;)
Ευχαριστω και τον Ιωσηφ που οσο και αν μερικα  από αυτά που ελεγε ακουγονταν υπερβολικα,θα τα εχω παντα στο μυαλο μου.Εξ’ αλλου αυτος ηταν και ο στοχος νομιζω.Να εφιστησει την προσοχη,εστω και δια της υπερβολης.

Την μαλακια θα την κανω σιγουρα.Θα πονεσει το μυαλο μου σιγουρα.
Τουλαχιστον δεν εχω φραγκα να μου φανε…

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Nέαρχε, μπράβο σου για το ποστ - Απάντηση #1349, σελίδα 90. Δεν το κάνω παράθεση απλά για οικονομία χώρου.

Εισαι ένα απο τα ελάχιστα μέλη των οποίων τα ποσταρίσματα παρακολουθώ

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απο ολα.Επισης και στο μεγαλο δασκαλο τις ευχες μου για μια καλη χρονια στην παγωμενη Ουκρανια που αποφασισε να μας εγκαταλειψει τοσο αποτομα.(τουλαχιστον δασκαλε Ιωσιφ, ενα χρονια πολλα επρεπε να μπεις και να μας το πεις).Τωρα οσο για τους αλλους εδω μεσα εχω να πω τα εξηςΚαποιοι ειπαν να μαθω ορθογραφια,τους προτεινω να παρουν απο ενα τετραδιο και να αρχισουν να παραδιδουν μαθηματα στις πουτανες μηπως και γλυτωσουνε κανενα φραγκο απο αυτα που τους τρωνε απο την πολυ εξυπναδα που εχουνε.Καποιος ειπαι οτι στο ιντερνετ γραφει ο καθενας οτι θελει αφου κρυβετε πισω απο την ανωνυμια του ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Και προτεινω να μαζευτουμε καποτε ολοι καπου και να γνωριστουμε καινα ανταλαξουμε αποψεις και να δουμε  τελικα ποιοι ειναι οι μαλακες και ποιο οι εξυπνοι εδω μεσα γιατι απο εξυπνους γεμισαμε,ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Καποιος με ειπε προαγωγω,καλο αυτον τον φιλο να τον παρω μαζι μου σε ενα ταξιδι στις χωρες που ανεφερα για μια εκπαιδευτικη εκδρομη.{ολα τα εξοδα δικα μου}γιατι ο φιλος την μονη εμπειρια που θα εχει ειναι απο κανενα μπουρδελο η απο καμια βιζιτα απο τις εφημεριδες.Αυτα προς το παρον.Ναεχετε ολοι σας μια καλη χρονια και μερικοι να ακουτε τους μεγαλυτερους σας για να μαθαινετε και να μην παθαινετε.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
ΥΓ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΙΩΣΙΦ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απο ολα.Επισης και στο μεγαλο δασκαλο τις ευχες μου για μια καλη χρονια στην παγωμενη Ουκρανια που αποφασισε να μας εγκαταλειψει τοσο αποτομα.(τουλαχιστον δασκαλε Ιωσιφ, ενα χρονια πολλα επρεπε να μπεις και να μας το πεις).Τωρα οσο για τους αλλους εδω μεσα εχω να πω τα εξηςΚαποιοι ειπαν να μαθω ορθογραφια,τους προτεινω να παρουν απο ενα τετραδιο και να αρχισουν να παραδιδουν μαθηματα στις πουτανες μηπως και γλυτωσουνε κανενα φραγκο απο αυτα που τους τρωνε απο την πολυ εξυπναδα που εχουνε.Καποιος ειπαι οτι στο ιντερνετ γραφει ο καθενας οτι θελει αφου κρυβετε πισω απο την ανωνυμια του ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Και προτεινω να μαζευτουμε καποτε ολοι καπου και να γνωριστουμε καινα ανταλαξουμε αποψεις και να δουμε  τελικα ποιοι ειναι οι μαλακες και ποιο οι εξυπνοι εδω μεσα γιατι απο εξυπνους γεμισαμε,ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Καποιος με ειπε προαγωγω,καλο αυτον τον φιλο να τον παρω μαζι μου σε ενα ταξιδι στις χωρες που ανεφερα για μια εκπαιδευτικη εκδρομη.{ολα τα εξοδα δικα μου}γιατι ο φιλος την μονη εμπειρια που θα εχει ειναι απο κανενα μπουρδελο η απο καμια βιζιτα απο τις εφημεριδες.Αυτα προς το παρον.Ναεχετε ολοι σας μια καλη χρονια και μερικοι να ακουτε τους μεγαλυτερους σας για να μαθαινετε και να μην παθαινετε.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Φίλε μου νομίζω οτι πολύ ασχολήθηκες και έδωσες σημασία σέ άρωστες καταστάσεις.
Πιστεύω ότι ξέφυγες λεκτικά πολύ......καλύτερα να αδιαφορούσες.
Εν πάση περιπτώση  αδιάφορώ για την ορθογραφία μου αρκεί να περνά το μήνυμα...

Συμφωνώ για τον Ιωσήφ καλό είναι να μήν επιρεάζεται και να μας γρέφει τίς εμπειρίες του (δικό του Θέμα πλέον).
Εγώ έχω αδυναμία  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ καί επισκέπτωμαι ταχτικά, τήν Ουκρανία απλά την παρακολουθώ λόγο Ιωσήφ
στό Forum.
Εν πάση περιπτώση είμαι  από Θεσσαλονίκη και άν είσαι σε θέση να προγραμματίσης κάποια εκδρομή παρέα και να αποκτηθούν εμπειρίες σέ χώρες που είμαι άπειρος στείλε ΡΜ αρκεί να έχω χρόνο και ρευστότητα ικανή να ακολουθήσω.

Επισκέπτης

Αγαπητέ φίλε,

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Σου εύχομαι να επιτύχεις όλους σου τους στόχους για το 2009! Κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια, κατά δεύτερον οφείλω να σου πω ότι οι λόγοι της απουσίας μου είναι προσωπικοί και δεν έχουν να κάνουν με τους διάφορους κουφιοκεφαλάκηδες. Απλά επειδή πειέγραφα τις καθημερινές καταστάσεις που βίωνα και βιώνω κάπου ο κλειός άρχισε να σφίγγει και υπήρχε σοβαρό πρόβλημα να εκτεθώ. Φοβούμαι ότι η ζωή μου ήταν μάλλον μυθιστορηματική παρ'όλο που ποτέ δεν επεδίωξα κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι τα έχεις περάσει δια ζήσεως ότι άλλο είναι να'ρθει κάποιος τουρίστας για καμιά βδομάδα κι α΄λλο να ζήσει εδώ. Τότε διαπιστώνει ότι όλα όσα είχε ακούσει έιναι αλήθεια κι ακόμα παραπέρα. Σου γράφω αυτές τις γραμμές κι η θερμοκρασία έξω είναι -16. Εν πάση περιπ΄τωση πως ήρθα και έζησα τόσον καιρό εδώ είναι πολύ μεγάλη ιστορία η οποία αρχίζει από τον Πανάγιο Τάφο! Τέλος πάντων φοβούμαι ότι οι λόγοι της παρουσίας μου εδώ έχουν εκλείψει προ πολλού, η ζωή έχει αλλάξει άρδην και το μόνον που μου έχει μείνει, εκτός ίσως από μία προσωπική πικρία, εννοώ καθαρά προσωπική δεν έχει σχέση με την Ουκρανία, είναι πάρα πάρα πολλές ιστορίες, έγινα κάτι σαν το Πυλάβιο αν θυμάσαι...
Σε ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σου

Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους
με εκτίμηση

Ιωσήφ   

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Πραγματικός παράδεισος για τα γούστα μου …
Θα έβαζα μία από τις Ushanka μου και θα έκανα έναν ωραίο περίπατο στο δροσερό Κίεβο …

Συμφωνώ για τη θερμοκρασία με τον Νέαρχο. Είναι άλλη αίσθηση να περπατάς και να έχει τέτοια δροσιά, νιώθεις να ξαναγεννιέσαι.

Σε κάθε περίπτωση Ιωσήφ, σου εύχομαι καλή χρονιά και να σου έρχονται όλα όπως επιθυμείς φίλε

Επισκέπτης
Συμφωνώ για τη θερμοκρασία με τον Νέαρχο. Είναι άλλη αίσθηση να περπατάς και να έχει τέτοια δροσιά, νιώθεις να ξαναγεννιέσαι.

Σε κάθε περίπτωση Ιωσήφ, σου εύχομαι καλή χρονιά και να σου έρχονται όλα όπως επιθυμείς φίλε

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,

η αλήθεια είναι ότι προχωρώ σε νέες εξελίξεις στην ζωή μου, των οποίων οι προηγούμενες θα μοιάζουν ιστορίες του νηπιαγωγείου.
καλή χρονιά και καλά Χριστούγεννα για τους ακολουθούντες το πατρώο.
φιλικά

Ιωσήφ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δασκαλε Ιωσηφ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ( πρωτα υγεια τα αλλα εποντε)
Ο κακος μαθητης σου
Τρικαρδος

Επισκέπτης
Δασκαλε Ιωσηφ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ( πρωτα υγεια τα αλλα εποντε)
Ο κακος μαθητης σου
Τρικαρδος

Κακός μαθητής μου? Αδύνατον! Μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!
Επομένως αν είμαι εγώ καλός τότε είσαι κι εσύ!
Όχι ρε παιδιιά δεν τα παίρνω στα σόβαρα αυτά...
Να σαι καλά φίλε μου Καλή Χρονιά και ότι επιθυμείς σου ε΄χομαι και προπαντώς υγεία.

Με τιμή

Ιωσήφ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστω Δασκαλε
Μια ερωτηση με το αεριο τη γινεται στην ουκρανια, κλεισαν την στροφιγκα οι ρουσοι

Επισκέπτης
Ευχαριστω Δασκαλε
Μια ερωτηση με το αεριο τη γινεται στην ουκρανια, κλεισαν την στροφιγκα οι ρουσοι

πρόσεξε :
έξω έχει -17 τώρα. Εάν σταματήσει το αέριο θα πεθάνουμε όλοι (θα σταματήσει η κεντρική θέρμανση).
Τι γίνεται τώρα. Αναγκαστικά οι αγωγοί περνούν απο Ουκρανικό έδαφος οπότε οι Ουκρανοί παίρνουν το αέριο που προορίζεται για την Ευρώπη. Αυτή η "κλοπή" είναι επί καθημερινής βάσεως εδώ (και τ αυτοκίνητα κινούνται με αέριο) και έιναι μία από τις μπίζνες που κάνουν οι Ουκρανοί. Απλά μην νομίζετε ότι μπορεί ο πάσα ένας να το κάνει αυτό, θέλει κάποιες εγκαταστάσεις, προσωπικό κλπ, τέτοια δουλειά χωρίς "πλάτες" δεν γίνεται...

Ιωσήφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το θεμα ειναι οτι τωρα λεει σταματισε να παιρναει εντελως αεριο απο την Ουκρανια!αυτο βεβαια Ιωσηφ θα γυρισει μπουμερανγκ στη Ρωσσια.γιατι με την ασταθεια που γινεται και αλλοι επενδυτες θα παρουν τα λεφτα τους απο τη Ρωσσια.οποτε δεν θα της βγει σε καλο.κατι τετοιο εγινε και με τον πολεμο με τη νοτια Οσετια.για να δουμε τι θα παιχτει?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το θεμα ειναι οτι τωρα λεει σταματισε να παιρναει εντελως αεριο απο την Ουκρανια!αυτο βεβαια Ιωσηφ θα γυρισει μπουμερανγκ στη Ρωσσια.γιατι με την ασταθεια που γινεται και αλλοι επενδυτες θα παρουν τα λεφτα τους απο τη Ρωσσια.οποτε δεν θα της βγει σε καλο.κατι τετοιο εγινε και με τον πολεμο με τη νοτια Οσετια.για να δουμε τι θα παιχτει?
ο ενεργιακα και στρατιοτικα ανεξαρτιτοσ δε χανι ποτε ,ο κεροσ παντα τουσ δικεονι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom