Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και μία παρατήρηση:
Μένουν περίπου 10 σελίδες για να φτάσουμε στην εκατοστή όπου θα είναι και το τέρμα του θρεντ όπως είπες.
Χρωστάς ακόμα δυο διαλέξεις. Μην τεμπελιάζεις !

Αγαπητοί φίλοι,

σας είχα υποσχεθεί να φτάσω στην εκκατοστή σελίδα και να σταματήσω. Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά έκτακτες εξελίξεις με αναγκάζουν να διακόψω την διδασκαλία μου εδώ. Απόψε. Δεν θα προλάβω...
Συγχωρήστε που σας αφήνω έτσι ξαφνικά όπως κάποτε με άφησε και ο δικός μου Ουκρανολόγος. Παρ'όλα ταύτα νοιώθω ότι η αγάπη σας θα με συνοδεύει όπου κι αν είμαι όπως η αγάπη μου για την δική μου Ουκρανολόγο. Συγχωρήστε εάν τυχόν πίκρανα μερικούς αλλά ακόμη και την υστάτη ώρα οφείλει κάποιος να λέει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψετε πολύ. 
Εύχομαι κάποιοι να πραγματοποιήσουν τα ονειρά τους σε μία δημοκρατική και ευνομούμενη Ουκρανία στην οποία δεν θα εξαφανίζεται κανείς κι όταν έρθετε κι αντικρύσετε τον γεμάτο αστέρια Ουκρανικό ουρανό ξεχωρίστε τα δύο πιο λαμπρά.  Εκεί να ξέρετε ότι βρίσκεται ο Ιωσήφ Μπλάσκος με την δική του Ουκρανολόγο.
Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε
Με βαθεία εκτίμηση

"Ιωσήφ Μπλάσκος"

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι,

σας είχα υποσχεθεί να φτάσω στην εκκατοστή σελίδα και να σταματήσω. Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά έκτακτες εξελίξεις με αναγκάζουν να διακόψω την διδασκαλία μου εδώ. Απόψε. Δεν θα προλάβω...

Εσχάτη προδοσία!
Εγκατάλειψη!

Αλλά δε θα τα καταφέρεις. Ο πυρετός του Bourdela θα σε φέρει πάλι πίσω. Θα δεις.

Ένα προσωρινό «Χαίρε» και ένα γεμάτο ελπίδα «Εις το επανειδείν»

Ευχαριστούμε,
Nearxos

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω θα σε περιμενω να ξαναρθεις, να μπορω να σε καταγγελνω, αλλα και να σε διαβαζω.

Αλλωστε τι καλυτερο απο εναν διαφονουντα μαθητη που ομως δεν ελλειψα απο την αρχη σε κανενα σου μαθημα

Χρωστας και την απονομη των πτυχειων μας

Ντασβιτανια

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητέ ψηφιακέ δάσκαλε,
Επίτρεψε μου με την σειρά μου να εκφράσω τις ευχαριστίες  μου για  τα πρωτοποριακά σεμινάρια Ουκρανολογίας και για την ευκαιρία να δούμε τα μάτια σου και την ψυχή σου την μακρινή Σκυθία..

Ίσως να γύρισες και κάποιους από εδώ πίσω στην έκτη γυμνασίου τα βιβλία με το πουλί και την ρομαντική αγένεια ότι τάχατες το γρασίδι ήταν ς πιο πράσινο στην απέναντι όχθη του ποταμού. Κόνδυλο-μουτζάλες  που μείνανε στην πλάκα μιας μακρινής πια εφηβείας

Καταλαβαίνω την ανάγκη του καλλιτέχνη να εγκαταλείψει το έργο του ημιτελές. Άλλωστε πάντα όλα έτσι μένουν. Αν τελείωναν δεν θα ήταν προϊόντα τέχνης αλλά δουλειάς..

Αν με ρωτήσεις τελικά τι κατάλαβα ότι είναι  οι Ουκρανίδες μάλλον θα έμενα μετεξεταστέος. Νομίζω ότι είναι ότι και οι ΅Ελληνίδες ότι και οι Αμερικάνες ότι και οι Ιρανές, ότι και οι Κινέζες, ότι  και οι Κουβανές και πάει λέγοντας.
Είναι απλά γυναίκες………….
Κάπως έτσι αν δεν απατώμαι τελείωνε το βιβλίο την Οριαννα Φαλάτσι ‘Γράμμα σε ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ’ (ή κάποιο άλλο της, μην ψάχνω τώρα)
Ο Ελληνικός πολιτισμός θεοποίησε την γυναίκα  και εμείς μπασταρδοαπογονοί του (έστω και αυτό) ακόμα παλεύουμε να λύσουμε τον γρίφο της ύπαρξής μας μέσα από αυτήν.
Ο Αρχίλοχος  αν και 680πχ  στο απ.178 αναφέρει. ‘Ο χρόνος η σκληρή δουλειά και η υπομονή ολόκληρες περιουσίες καταθέτουν στης πουτάνας το μουνί’
Οι Κινέζοι πάλι έχουν ένα άλλο ορισμό για την γυναίκα.
Λένε ότι γυναίκα είναι όλη αυτή η κρεάτινη μάζα γύρω από ένα μνι.
Διαλέγετε και παίρνετε διαφορές αγεφύρωτες ή μήπως όχι;

Πάντως είμαι υπερήφανος να ξέρω ότι στην μακρινή Σκυθία υπάρχει ένας βιγλάτορας με ατόφια Ελληνοπρέπεια  στον οποίο οφείλομε το ταξίδι αυτό.
Εκεί κάπου έβαλε και ο Αισχύλος τον Προμηθέα Δεσμώτη του. Λέτε να το έκανε για τις όμορφες ντόπιες για να τον βασανίζει περισσότερο;

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο μαθητής σου

Cavern (=Any large dark enclosed space) τι να είναι άραγε;;;;;;

ΥΓ.
Barack στην γλώσσα του περιούσιου λαού  (από όπου και η λέξη) σημαίνει Lightning=αστραπή. Από 19 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους.

giorgizzz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Α΄ διαβασε και μια αποψη ενος νεου, αρα και πιο γαμηκου απο εμας τους γερους, για να δεις οτι ειναι ποιο σοβαρος απο εσενα.

]

τορα που λκολαει αυτο?...........οπιτσιρικασ καλα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!! τα λεει αλα τι σχεσει εχει με τα γραφομενα τοθ σιφι?

giorgizzz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΙΩΣΗΦ

Αυτο το υποτιμητικο "καλο μου παιδι" μην μου το ξαναγραψεις σε μενα

Ειμαστε σχεδον συνομηλικοι, εκτος αν τα χρονια σου ειναι τοσα πολλα και εν αντιθεση με την νοητικη σου κατασταση
λιπον..........
σιγνομι που επεμβενω,,,,,,,,, αλα το θεορω απαρετιτο
αγαπητε 3καρδε η εμονη σου να επιτιθεσε στον ΣΙΦΗ ( επιτρεψατε μου το ιποκοριστικο) διχνει μια μορφι ζιλιας......πραγμα που δεν δικιολογιτε για ατομο του επιπεδου σου ( απο τα γραφομενα σου , διχνεισ ατομο με ανισιχιεσ )
αν και προσφατα ανακαλιπσα ην σελιδα βρισκο πολι ενδιαφεροντα αφτα που γραφοντε εδο και θα προτινα να μι χαλαμε τιν κουβεντα χαρακτιριζοντας ο ενασ τον αλον ( ο καθενας κρινετε απο ολους εδο γιφτα που λεη) και να περιοριζομαστε στιν ουσια τοθ θεματοσ
που εινε ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Υ.Γ. δςν ειμς δικιγοροσ του ιοσιφ..................απλα προσπαθο να ιρεμισο τα πνεβματα
( αλοστε ειμε και εγο ενασ απλοs ανθροπος .....χορις ιδιετερα ιπσιλο IQ)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
(...)
Χαζεύοντας και αισθανόμενος και εγώ για λίγο παιδί, βλέπω κάτι πανέμορφα ξύλινα παιχνίδια. Πηγαίνω κοντά, τα θαυμάζω και το μάτι μου πέφτει στην ετικέττα. Με κατάπληξη βλέπω ότι τα ξύλινα αυτά παιχνίδια προέρχονται από την Ελλάδα. Το όνομα του κατασκευαστή ήταν "Κουβαλιάς".

Δεν μπορώ παρά να ομολογήσω ότι αισθάνθηκα όχι μόνον κατάπληξη, αλλά θαυμασμό και εθνική υπερηφάνεια. Ποιός να το φανταζόνταν, είπα μέσα μου, ότι σε μία φτωχή χώρα, που μέχρι πριν από 20 χρόνια τα παιδιά παίζαν ξυλίκι, κουτσό και με κούκλες φτιαγμένες από κουρέλια και αυτοκίνητα από κουτιά κονσέρβας, υπάρχει κάποιο εργοστάσιο που φτιάχνει παιχνίδια. Παιχνίδια όχι μόνον υψηλής αισθητικής αλλά που πουλιούνται στις καλλίτερες τιμές στις πλέον απαιτητικές αγορές του κόσμου.

Πέρασαν τα χρόνια και κάποτε ξανά έψαξα να βρω ξύλινα παιχνίδια του Κουβαλιά. Δεν μπόρεσα να τα βρω πουθενά. Ρώτησα και με κατάπληξη έμαθα ότι το εργοστάσιο έκλεισε το 2006.
Έκλεισε μία επιχείρηση που άνοιξε το 1945 και θαυμάζονταν σε όλο τον κόσμο, που πουλούσε παιχνίδια μέχρι την Δανία που είναι η πηγή του παιδικού παιχνιδιού:

Τώρα όλος ο κόσμος ψάχνει τα ξύλινα παιχνίδια του Κουβαλιά:
Where can I find Kouvalias wooden toys from Greece?
Πω ρεεε. Τα ξερω αυτα τα παιχνιδια...
Χάριζα τέτοια σε εναν ανιψιο μου (τα εβρισκες με λιγο ψαξιμο στην Αθηνα).
Πραγματικα ηταν καταπληκτικα.
Κριμα...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι,

Συγχωρήστε που σας αφήνω έτσι ξαφνικά όπως κάποτε με άφησε και ο δικός μου Ουκρανολόγος. Παρ'όλα ταύτα νοιώθω ότι η αγάπη σας θα με συνοδεύει όπου κι αν είμαι όπως η αγάπη μου για την δική μου Ουκρανολόγο. Συγχωρήστε εάν τυχόν πίκρανα μερικούς αλλά ακόμη και την υστάτη ώρα οφείλει κάποιος να λέει την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψετε πολύ. 
Εύχομαι κάποιοι να πραγματοποιήσουν τα ονειρά τους σε μία δημοκρατική και ευνομούμενη Ουκρανία στην οποία δεν θα εξαφανίζεται κανείς κι όταν έρθετε κι αντικρύσετε τον γεμάτο αστέρια Ουκρανικό ουρανό ξεχωρίστε τα δύο πιο λαμπρά.  Εκεί να ξέρετε ότι βρίσκεται ο Ιωσήφ Μπλάσκος με την δική του Ουκρανολόγο.
Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε
Με βαθεία εκτίμηση

"Ιωσήφ Μπλάσκος"

[size=12pt]Ιωσηφ,
Τα σεβη μου και ενα μεγαλο ευχαριστω που δημιουργησες εκ του μηδενος ενα απο τα καλύτερα thread αυτου του φορουμ.
[/size]
Καλη τυχη σου ευχομαι σε ο,τι αποπειρασαι...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι ενα απο τα παλαιοτερα μελη του σαιτ.Δεν ειχα γραψει καμια φορα και τωρα τελευταια εγραψα.αποφασισα να γραψω για το λογο και μονο οτι μερικοι εδω μεσα ειστε μαλακες εντελως και γελοιοποιειτε τα παντα ενω απο τις μαμας σασ την αυλη δεν βγηκατε παραεξω,και μερικοι ακομα πιο μαλακες την ειδατε και δικαστικοι και αρχιζατε να δικαζετε και να βγαζετε και αποφασεις.(αω και ειναι μικρομαλακιες αυτες)Η μεγαλες μαλακιες σας ειναι οτι:EIΠΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΦΑΣΙΣΤΑ/ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ/ΑΛΛΟΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΖΗΤΗΤΣΗ ΠΕΤΑΓΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ανοιχτηκε μiα συζητηση για τιs ουκρανιδες και βρεθηκαν 2 ατομα απο το πουθενα και μας ειπαν καποια σωστα πραγματα γιατι ζουν σε τετοιες χωρες και αντι να τουσ ακουσετε το παιζατε εξυπνοι τοσο μαλακες ειστε.(ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΟΜΟΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΒΡΟΜΟΝΤΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.).οσο για σενα δασκαλε ιωσιφ καταλαβαινω πως νιωθεις και αποφασισες να εγκαταληψεις και εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου,αλλα θα κανω μια προσπαθεια μηπως και σε μεταποισω και μερικοι απο εδω μεσα βαλουν μυαλο και αρχισουν και σε ακουνε,διοτι ιωσιφ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ,διοτι πολλα παιδακια απο εδω μεσα σε λιγο καιρο θα χρειαζοντε θεραπεια απο την μαλακια που κουβαλανε επανω τους.αυτα προς το παρον.και για οσους τυχον το παιξουν εξυπνοι ενα συντομο βιογραφικο.1994-2000 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΡΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.2001-2004 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.2004-2006 ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.2006-2009.ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΥΖΑΙΝΕΙΣ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑ.

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
και για οσους τυχον το παιξουν εξυπνοι ενα συντομο βιογραφικο.1994-2000 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΡΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.2001-2004 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ[size=18pt] ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΑΓΑΖΙΩΝ [/size] ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.2004-2006 ΙΣΠΑΝΙΑ[size=18pt] ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΟΥΜΑΝΕΣ[/size] ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.2006-2009.ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΥΖΑΙΝΕΙΣ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑ.

συγνωμη κιολας συνταξιουχε,αλλα το βιογραφικο μας το γραφεις για να στησουμε κωλο στα γραφομενα σου? :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
συγνωμη κιολας συνταξιουχε,αλλα το βιογραφικο μας το γραφεις για να στησουμε κωλο στα γραφομενα σου? :headbang:
μην του το χαλας φιλε
το ιντερνετ ειναι ενα μερος οπου ο καθενας μπορει να γινει οτι θελει
εγω ημουν αριστουχος στη νασα με 15 ταξιδια στο διαστημα,αλλα τα παρατησα ολα για να ασχοληθω με τις πορνοταινιες καθως ειχα ενα απο τα μεγαλυτερα και πιο ακουραστα παπαρια στο χωρο,τωρα εχω αποσυρθει απο ολα και με τα λεφτα που κερδισα 3 φορες στη σειρα στο τζοκερ αγορασα τον ολυμπιακο και εβαλα τον κοκκαλη να μου κουμανταρει την ομαδα.
αυτα τα λιγα

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σεβαστά μέλη του Φόρουμ,

επιτρέψατε μου να συστηθώ. Ονομάζομαι Ιωσήφ Μπλάσκος κι είμαι ευρύτερα γνωστός στους κύκλους της διεθνούς Μπουρδελολογίας ως ο "Ουκρανολόγος". Κατοικώ μόμιμα στην Ουκρανία δώδεκα χρόνια. Πρώτη φορά διάβασα το φόρουμ σας και με διασκέδασε αφάνταστα. Διάβασα επίσης και πολλές μαλακείες για την Ουκρανία και κατάλαβα ότι σας πιάνουν λούτσους οι μουνίτσες και διάφοροι που έχουν πάει στην Ουκρανία με την τράπεζα Πειραιώς ή με τον Κόκκαλη και νομίζουν ότι έμαθαν κάτι...
Εμπρός λοιπόν το μάθημα αρχίζει περιμένω τις απορίες σας !
Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες αλλά φοβόσασταν να ρωτήσετε!
Με τιμή

Ιωσήφ (Joe) Μπλάσκος
επίτιμος Δρ Ουκρανολογίας

από τις τέως Σοβιετικές πάντα προτιμούσα τις καθαρά Ρωσίδες που εκτός από ομορφότερες είναι  και ψηλότερες :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :jerking:

Συνημμένα

• 045f3078.jpg
    045f3078.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 25

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο οσα γραψατε καταλαβαινω ποσο μαλακες ειστε.σας αξιζει.οσο για εσενα που λες να στισεις κολο αν βρεθουμε θα το κανεις μπασταρδακι γιατι εισαι φαντςζομαι απο τα πουστρακια που βλεπουμε καθε μερα εξω.οσο για εσενα που πιγεσ στο διαστημα προσεχε να μιν σου γαμανε την γομενα εξωγιηνη.αυτα για ΟΛΕΣ  τισ ξυπνιες γομενιτσες.ΙΩΣΙΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΥ ΤΥΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΜΠΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΚΕΣ.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ακόμα δεν έφυγε ο Ιωσήφ και άρχισε ο πόλεμος των επιγόνων....

προτείνω μεταβατικό ουκρανολόγο το δημητράκη η scientist η κάποιον άλλο ώστε το χρήσιμο αυτό θρεντ να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις Ουκρανίδες...

Εν τη ενώσει...η ουκρανίδα μουνάρα (βεβαίως-βεβαίως) στο πιάτο σας

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
οσο για εσενα που λες να στισεις κολο αν βρεθουμε θα το κανεις μπασταρδακι γιατι εισαι φαντςζομαι απο τα πουστρακια που βλεπουμε καθε μερα εξω.
Σε απολειφαδια σαν του λογου σου δεν δινω το κωλαρακι μου..

Αποπατε της κοινωνιας που αποκτησες και υποσταση επειδη διακινουσες πουτανες...

χου ρε καραγκιοζη...

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
"προτείνω μεταβατικό ουκρανολόγο το δημητράκη η scientist η κάποιον άλλο ώστε το χρήσιμο αυτό θρεντ να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις Ουκρανίδες..."

Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Να ξεκαθαρίσω οτι ούτε ήμουν, ούτε είμαι, ούτε νομίζω οτι θα  γίνω ποτέ Ουκρανολόγος. Από κει και πέρα, οι χαρακτηρισμοί του tin30 δεν είναι και οι πλέον ευπρεπείς, αλλά πάω πάσο. Σε ένα forum, ο καθένας ανώνυμα γράφει ότι θέλει. Δε το συνεχίζω.

Σαφώς εύχομαι να συνεχίσει να γράφει ο Ιωσήφ, γιατί πληροφορίες για μια κοινωνία και τα ήθη, έθιμα και τρόπο ζωής που παρέχονται από έναν μόνιμο κάτοικο (όπως ο Ιωσήφ) είναι γενικά οι πλέον ακριβείς, αν το σκεφτείς λογικά. Σίγουρα κάποιοι παραφερθήκαμε ή βγήκαμε off topic, άλλοι πολύ, άλλοι λίγο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Καλό είναι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε χαλαρους και φιλικούς ρυθμούς την κουβέντα μας, και ίσως έτσι και ο Ιωσήφ κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει.

Make love, not war brothers.

Άντε και καλη μας χρονιά, με ακόμα περισσότερες Ουκρανές!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
ειμαι ενα απο τα παλαιοτερα μελη του σαιτ.Δεν ειχα γραψει καμια φορα και τωρα τελευταια εγραψα.αποφασισα να γραψω για το λογο και μονο οτι μερικοι εδω μεσα ειστε μαλακες εντελως και γελοιοποιειτε τα παντα ενω απο τις μαμας σασ την αυλη δεν βγηκατε παραεξω,και μερικοι ακομα πιο μαλακες την ειδατε και δικαστικοι και αρχιζατε να δικαζετε και να βγαζετε και αποφασεις.(αω και ειναι μικρομαλακιες αυτες)Η μεγαλες μαλακιες σας ειναι οτι:EIΠΑΤΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΦΑΣΙΣΤΑ/ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ/ΑΛΛΟΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΥΖΗΤΗΤΣΗ ΠΕΤΑΓΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ανοιχτηκε μiα συζητηση για τιs ουκρανιδες και βρεθηκαν 2 ατομα απο το πουθενα και μας ειπαν καποια σωστα πραγματα γιατι ζουν σε τετοιες χωρες και αντι να τουσ ακουσετε το παιζατε εξυπνοι τοσο μαλακες ειστε.(ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΟΜΟΚΟΛΟΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΒΡΟΜΟΝΤΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.).οσο για σενα δασκαλε ιωσιφ καταλαβαινω πως νιωθεις και αποφασισες να εγκαταληψεις και εχεις δικιο και συμφωνω μαζι σου,αλλα θα κανω μια προσπαθεια μηπως και σε μεταποισω και μερικοι απο εδω μεσα βαλουν μυαλο και αρχισουν και σε ακουνε,διοτι ιωσιφ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ,διοτι πολλα παιδακια απο εδω μεσα σε λιγο καιρο θα χρειαζοντε θεραπεια απο την μαλακια που κουβαλανε επανω τους.αυτα προς το παρον.και για οσους τυχον το παιξουν εξυπνοι ενα συντομο βιογραφικο.1994-2000 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΡΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.2001-2004 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.2004-2006 ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.2006-2009.ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΥΖΑΙΝΕΙΣ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑ.

Ρε φιλαρα δε νομιζεις οτι πρεπει να μαθεις πρωτα ορθογραφια, πριν αρχισεις να διατυπώνεις καποια αποψη? Λεω τωρα εγω...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μετα απο οσα γραψατε καταλαβαινω ποσο μαλακες ειστε.σας αξιζει.οσο για εσενα που λες να στισεις κολο αν βρεθουμε θα το κανεις μπασταρδακι γιατι εισαι φαντςζομαι απο τα πουστρακια που βλεπουμε καθε μερα εξω.οσο για εσενα που πιγεσ στο διαστημα προσεχε να μιν σου γαμανε την γομενα εξωγιηνη.αυτα για ΟΛΕΣ  τισ ξυπνιες γομενιτσες.ΙΩΣΙΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΥ ΤΥΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΜΠΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΚΕΣ.
εχεις πολυ πλακα
αν φροντιζες να ακους τον δασκαλο σου στο δημοτικο ισως να ειχες μαθει και ορθογραφια
κουτσουρο

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο Ιωσηφ δεν το καταλαβαινω!!!το να παρει μια γυναικα βυζα ακομα και προσκληση να εχει ειναι πολυ δυσκολο!εως αδυνατον!δηλαδη τι κακο θα κανουν αν ερθουν 1 εκατομυριο Ουκρανες?θα μας κλεψουν?οι Πακιστανοι και οι Αραπαδες δηλαδη που εχουμε γεμησει δεν ενοχλουνε!δεν ξερω τι να πω.λες να 'ναι το λομπι των Ελε'ι'νηδων?ή των πουστηδων?γιατι αν γεμισουμε γκομενες Ελε'ι'νιδες δεν θα γαμαει κανεις τους δε πουστηδες ουτε θα τους κοιταει κανεις!

Συγνώμη που παρεμβαίνω.

Βλέπω όμως ότι εχει αναφερθεί ξανά το ότι είναι ελέυθερες από την χώρα τους οι Ουκρανίδες να φύγουν προς το Ελλαδιστάν και οι "δικοί μας" δεν τις αφίνουν με τίποτα να έρθουν

Τώρα είμαι περίεργος δεν καταλαβαίνετε γιατί είναι κλειστά τα σύνορα της Ουκρανίας προς την Ελλάδα?
Δεν καταλαβένετε ποιοί έχουν συμφέροντα από αυτό?

διαβάστε στην σελίδα
"στα μπουρδελα και στα στριπτιτζαδικα και στα κολομπαρα.τα σωβρακα μας τα εχουν παρει ηδη"
μήπως και καταλάβετε...

Αν θα είμασταν ελεύθεροι να είχαμε όμορφες γυναίκες με καλίγραμα σώματα στις δουλειές μας, στους δρόμους, στα σπίτια μας, θα πηγαίναμε να τους τα ακουμπάμε σαν μακάκες? 

και να μην πω περισσότερα για να μην μας κλείσουν και αυτό το σιτε...

kiapk

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σεβαστοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω άπαντες για την συμμετοχή σας.
Όπως έγραψα σκοπευω να συνεχίσω αυτό το θρεντ μέχρι την εκκατοστή σελίδα ή περίπου την εκκατοστή, πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να παραδώσω 2 ακόμη μαθήματα γύρω από την ζωή στην Ουκρανία και κατόπιν θα αποσυρθώ διότι πληγώνω ανεπανόρθωτα τις ονειρώξεις κάποιων.
...

Και όμως Ιωσίφ δεν ξέρω πως θα ένιωθες αν μάθαινες πόσους έσωσες...

Είμαι με μια Ουκρανέζα στην Ελλάδα/Αθήνα περνάμε καλά και εκεί που χαλάρωσα, έχει αρχίσει να μου πετάει για την εγχείριση της μάνας της...

Αν δεν είχα αφιερώσει όλα μου τα βράδια αυτές τις γιορτινές μέρες για να διαβάσω αυτό το tread από την αρχή μέχρι το τέλος, θα είχε ίσως έρθει και το δικό μου οικονομικό τέλος...

Δυστυχώς όπως πληροφορούμε μια και έριξα μια ματιά στην τελευταία σελίδα το θέμα έφτασε πριν την προγραμματισμένη του ώρα στον αεροδιάδρομο και προσγειώθηκε απότομα...

Όμως να ξέρεις και εσύ -όπως και τόσοι άλλοι διδάσκαλοι που έφυγαν από το θέμα που αφιέρωσαν με τόσο ζήλο τις ώρες τους- ότι οι σπόροι που φύτεψες είναι εδώ και βγάζουν καρπούς...

Και αν οι ανά τον κόσμο Ουκρανίδες είναι εδώ και μιλώντας η μια με την άλλη εμπιστεύονται το μυστικό που σε κάνει πλούσιο χωρίς να δίνεις ούτε κο.. ούτε μου..

Οι καρποί σου θα γίνουν δένδρα και τα δένδρα σου θα βγάλουν καρπούς...

Να είσαι καλά όπου και να είσαι…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom