εν τω μεταξύ απο χθες σταμάτησε να χιονίζει και κάνει -9 όξω.
Παράδεισος για τα γούστα μου.
εν τω μεταξύ απο χθες σταμάτησε να χιονίζει και κάνει -9 όξω.
στην Ελλαδα θα την χρυσοσουνε!θα την πηγαινουν στης ταβερνες και θα φανε ολο το μηνιατικο σε μια μερα για παρτυ της προκειμςνου να την .και σιγα το γαμησι που θα τους κανει!Φυλης να πηγαινανε θα κανανε το ιδιο με 20 Ευρω και θα γαμαγανε και πιο ωραια!πρόσεξε κι εδώ μπορεί σε κάμια μπάρα να γίνει κάτι τέτοιο, δεν αστειεύομαι...
απλώς θα της δώσουν ένα αρκίντι, ξέρεις κάνα κόκκινο τριανταφυλλάκι και τα τοιαύτα...
ψεφτι ΝαξιοτιΠαράδεισος για τα γούστα μου.
ολα εδω τα παιχνηδια ειναι Κινεζικα!δεν εχω ασχολιθει ποτε.έχεις κανέναν γνωστό που να πουλάει παιχνίδια?
ξέρεις από κάνα εργοστάσιο...
στην Ελλαδα θα την χρυσοσουνε!θα την πηγαινουν στης ταβερνες και θα φανε ολο το μηνιατικο σε μια μερα για παρτυ της προκειμςνου να την .και σιγα το γαμησι που θα τους κανει!Φυλης να πηγαινανε θα κανανε το ιδιο με 20 Ευρω και θα γαμαγανε και πιο ωραια!
ολα εδω τα παιχνηδια ειναι Κινεζικα!δεν εχω ασχολιθει ποτε.
για τον Τζον Τζον ροτισετώρα σόρυ, δεν μου λες νομίζεις ότι σε ρώτησα για την Μπιμπι Μπο?
τώρα σόρυ, δεν μου λες νομίζεις ότι σε ρώτησα για την Μπιμπι Μπο?
ολα εδω τα παιχνηδια ειναι Κινεζικα!δεν εχω ασχολιθει ποτε.
Καλα που υπαρχεις και συ γιατι μερικοι θα μας τρελανουν εδω περα...Δεν κατάλαβες. Ακόμη χειρότερα.
Ήταν όλοι υψηλόβαθμα στελέχη της KGB. Αν το ψάξεις, ο Πούτιν έχει τακτοποιήσει σε όλες τις ανώτερες θέσεις τους συντρόφους του, εεεεεε, συγνώμην, τους πρώην συναδέλφους του ήθελα να πω.
Και αυτό δεν καταλαβαίνω εδώ στην Ελλάδα. Δεν τους αρέσει ο Ομπάμα, ο Σαρκοζί, η Μένκελ, άντε και ο Μπράουν και προτιμούν να κάνουμε κολλιγιά (σαν χώρα) με τους πρώην KGBίτες. Τι να πώ.
περιεργο!παντος εδω εκτος απο πολυκαταστηματα γενικα δεν υπαρχουν μαγαζια με παιχνηδια.ισως γιατι εχει υπογεννητικοτητα?Από ότι διαβάζω πάντως στο τύπο, στην Ουκρανία έχει πολύ μεγαλύτερο εμπόριο "παιχνιδιών" από ότι στην Ρωσία.
περιεργο!παντος εδω εκτος απο πολυκαταστηματα γενικα δεν υπαρχουν μαγαζια με παιχνηδια.ισως γιατι εχει υπογεννητικοτητα?
περιεργο!παντος εδω εκτος απο πολυκαταστηματα γενικα δεν υπαρχουν μαγαζια με παιχνηδια.ισως γιατι εχει υπογεννητικοτητα?
δεν χρειαζεται η Σκοπιανη ή η Αλβανικη συνημωσια για να κλεισει ενα εργοστασιο στην Ελλαδα!η νοοτροπια των Ελληνων φτανει και περισευει!απο συνδηκατα εργατων μεχρι δημοσιους γραφειοκρατες λειτουργους!οι Γιαπονεζοι οταν απερφγουνε πανε στη δουλεια φοροντας ασπρες κορδελες στα χερια τους σαν ενδειξη διαμαρτηριας!
Παιδιά συγχωρήστε με αλλά η εκάστοτε πολιτική ηγεσία της Μπανανίας είναι αργυρώνητη και διορισμένη. Γι αυτό και αποτελείται από την σαβούρα που αποτελείται. πρόκειται περί αίσχους!
ρε Νέαρχε τι να πω με έβανες σε σκέψεις...