Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πρόσεξε κι εδώ μπορεί σε κάμια μπάρα να γίνει κάτι τέτοιο, δεν αστειεύομαι...
απλώς θα της δώσουν ένα αρκίντι, ξέρεις κάνα κόκκινο τριανταφυλλάκι και τα τοιαύτα...
στην Ελλαδα θα την χρυσοσουνε!θα την πηγαινουν στης ταβερνες και θα φανε ολο το μηνιατικο σε μια μερα για παρτυ της προκειμςνου να την  :knockinb:.και σιγα το γαμησι που θα τους κανει!Φυλης να πηγαινανε θα κανανε το ιδιο με 20 Ευρω και θα γαμαγανε και πιο ωραια!

Επισκέπτης
στην Ελλαδα θα την χρυσοσουνε!θα την πηγαινουν στης ταβερνες και θα φανε ολο το μηνιατικο σε μια μερα για παρτυ της προκειμςνου να την  :knockinb:.και σιγα το γαμησι που θα τους κανει!Φυλης να πηγαινανε θα κανανε το ιδιο με 20 Ευρω και θα γαμαγανε και πιο ωραια!

σήμερα πρέπι να πάω να γαμήσω την παλιοπουτάνα που είδα χθες...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
τώρα σόρυ, δεν μου λες νομίζεις ότι σε ρώτησα για την Μπιμπι Μπο?

Ο Δημητράκης μας είναι αθώα ψυχή. Εσύ πας να τον διαφθείρεις.
Από ότι διαβάζω πάντως στο τύπο, στην Ουκρανία έχει πολύ μεγαλύτερο εμπόριο "παιχνιδιών" από ότι στην Ρωσία.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες. Ακόμη χειρότερα.
Ήταν όλοι υψηλόβαθμα στελέχη της KGB. Αν το ψάξεις, ο Πούτιν έχει τακτοποιήσει σε όλες τις ανώτερες θέσεις τους συντρόφους του, εεεεεε, συγνώμην, τους πρώην συναδέλφους του ήθελα να πω.

Και αυτό δεν καταλαβαίνω εδώ στην Ελλάδα. Δεν τους αρέσει ο Ομπάμα, ο Σαρκοζί, η Μένκελ, άντε και ο Μπράουν και προτιμούν να κάνουμε κολλιγιά (σαν χώρα) με τους πρώην KGBίτες. Τι να πώ.
Καλα που υπαρχεις και συ γιατι μερικοι θα μας τρελανουν εδω περα...

Επισκέπτης

[/quote]

τώρα σόρρυ έχω μια δουλείτσα, πρέπει να βάνω σίδερο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Από ότι διαβάζω πάντως στο τύπο, στην Ουκρανία έχει πολύ μεγαλύτερο εμπόριο "παιχνιδιών" από ότι στην Ρωσία.
περιεργο!παντος εδω εκτος απο πολυκαταστηματα γενικα δεν υπαρχουν μαγαζια με παιχνηδια.ισως γιατι εχει υπογεννητικοτητα?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
περιεργο!παντος εδω εκτος απο πολυκαταστηματα γενικα δεν υπαρχουν μαγαζια με παιχνηδια.ισως γιατι εχει υπογεννητικοτητα?

Θα σπαμάρω, που θα σπαμάρω, ας το κάνω εδώ.

Διάφορα γίνονται, διάφορα ακούγονται εδώ μέσα (όχι στο νήμα του Ιωσήφ) και έχω αρχίσει να τα παίρνω.

Αλλά μια και λέμε για παιγνίδια θα σας πω μιά ιστορία. Που νομίζω, ότι πολλά λέει για την κατάντια της χώρας μας.

Επισκεπτόμενος τέτοιες γιορτινές μέρες, πριν από πολλά χρόνια τη Νέα Υόρκη, μπήκα στο Fao Schwartz. Το Fao Schwartz είναι ίσως το καλλίτερο κατάστημα παιχνιδιών στον κόσμο. Καταπληκτικά παιχνίδια από όλο τον κόσμο.
Χαζεύοντας και αισθανόμενος και εγώ για λίγο παιδί, βλέπω κάτι πανέμορφα ξύλινα παιχνίδια. Πηγαίνω κοντά, τα θαυμάζω και το μάτι μου πέφτει στην ετικέττα. Με κατάπληξη βλέπω ότι τα ξύλινα αυτά παιχνίδια προέρχονται από την Ελλάδα. Το όνομα του κατασκευαστή ήταν "Κουβαλιάς".

Δεν μπορώ παρά να ομολογήσω ότι αισθάνθηκα όχι μόνον κατάπληξη, αλλά θαυμασμό και εθνική υπερηφάνεια. Ποιός να το φανταζόνταν, είπα μέσα μου, ότι σε μία φτωχή χώρα, που μέχρι πριν από 20 χρόνια τα παιδιά παίζαν ξυλίκι, κουτσό και με κούκλες φτιαγμένες από κουρέλια και αυτοκίνητα από κουτιά κονσέρβας, υπάρχει κάποιο εργοστάσιο που φτιάχνει παιχνίδια. Παιχνίδια όχι μόνον υψηλής αισθητικής αλλά που πουλιούνται στις καλλίτερες τιμές στις πλέον απαιτητικές αγορές του κόσμου.

Πέρασαν τα χρόνια και κάποτε ξανά έψαξα να βρω ξύλινα παιχνίδια του Κουβαλιά. Δεν μπόρεσα να τα βρω πουθενά. Ρώτησα και με κατάπληξη έμαθα ότι το εργοστάσιο έκλεισε το 2006.
Έκλεισε μία επιχείρηση που άνοιξε το 1945 και θαυμάζονταν σε όλο τον κόσμο, που πουλούσε παιχνίδια μέχρι την Δανία που είναι η πηγή του παιδικού παιχνιδιού:

Τώρα όλος ο κόσμος ψάχνει τα ξύλινα παιχνίδια του Κουβαλιά:
Where can I find Kouvalias wooden toys from Greece?

Ας αφήσουμε λοιπόν τον πνευματικό αυνανισμό.
Δεν θέλω να ακούσω για παγκόσμιες συνωμοσίες εναντίον της Ελλάδας, για Σκόπια, για Εβραίους, για Τούρκους από τους γνωστούς Ελληναράδες. Δεν θέλω να ακούσω για τους κακούς Αμερικάνους, για την παγκοσμιοποίηση, για την νέα τάξη πραγμάτων. Δεν θέλω να ακούσω από παιδιά ότι τα σπάνε γιατί δεν υπάρχει μέλλον. Δεν θέλω να ακούσω ότι δεν υπάρχουν δουλειές, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας

Τα πράγματα είναι απλά. Τα πράγματα είναι εδώ.
Εκείνος που κάνει την δουλειά του με μεράκι και φαντασία μπορεί να κυριέψει τον κόσμο όλο (δεν είπαμε βέβαια ότι θα γίνει Bill Gates). Η ευκαρεία είναι εδώ, ας επενδύσει στον συγκεκριμένο κλάδο. Και παρόμοιες ευκαιρείες υπάρχουν για όποιον έχει μυαλό, φαντασία και κυρίως όρεξη για δουλειά.

Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές και εκ του πονηρού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν χρειαζεται η Σκοπιανη ή η Αλβανικη συνημωσια για να κλεισει ενα εργοστασιο στην Ελλαδα!η νοοτροπια των Ελληνων φτανει και περισευει!απο συνδηκατα εργατων μεχρι δημοσιους γραφειοκρατες λειτουργους!οι Γιαπονεζοι οταν απερφγουνε πανε στη δουλεια φοροντας ασπρες κορδελες στα χερια τους σαν ενδειξη διαμαρτηριας!

Επισκέπτης
δεν χρειαζεται η Σκοπιανη ή η Αλβανικη συνημωσια για να κλεισει ενα εργοστασιο στην Ελλαδα!η νοοτροπια των Ελληνων φτανει και περισευει!απο συνδηκατα εργατων μεχρι δημοσιους γραφειοκρατες λειτουργους!οι Γιαπονεζοι οταν απερφγουνε πανε στη δουλεια φοροντας ασπρες κορδελες στα χερια τους σαν ενδειξη διαμαρτηριας!

¨οταν ρωτήσανε τον Δράκο πως έκλεισε το εργοστασιό του εκείνος ψέλισε"ο φθόνος κυριέ μου" . Παιδιά συγχωρήστε με αλλά η εκάστοτε πολιτική ηγεσία της Μπανανίας είναι αργυρώνητη και διορισμένη. Γι αυτό και αποτελείται από την σαβούρα που αποτελείται. πρόκειται περί αίσχους!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά συγχωρήστε με αλλά η εκάστοτε πολιτική ηγεσία της Μπανανίας είναι αργυρώνητη και διορισμένη. Γι αυτό και αποτελείται από την σαβούρα που αποτελείται. πρόκειται περί αίσχους!

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Μακάρι να ήταν μόνο θέμα ηγεσίας, θα την αλλάζαμε και θα γλυτώναμε.
Στην Ελλάδα το ψάρι βρωμάει από το σώμα, όχι μόνο από το κεφάλι. Το πρόβλημα είναι ο ελληνικός λαός. Δυστυχώς.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ρε Νέαρχε τι να πω με έβανες σε σκέψεις...

Σου είπα, ο Δημητράκης μας είναι το καλύτερο παιδί.
Να τον προσέχεις και να μην τον παρασέρνεις.

Και αν ποτέ ακούς στις εμπειρίες του στα ποστ του εκδικητικά ένστικτα προς ιταλούς και άλλους, μην σε πτοεί αυτό. Η εκδίκηση είναι ευγενές ένστικτο, σχεδόν αρετή θα έλεγα. Και ας λεν οι χριστιανοί τα δικά τους …

Για σκέψου κάποιον που του δίνουνε χαστούκι, και με χριστιανική ταπεινοφροσύνη γυρνάει και το άλλο μάγουλο για να την ξαναφάει.
Τι αισχύνη! Ντροπιάζει το ανθρώπινο είδος !

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και μία παρατήρηση:
Μένουν περίπου 10 σελίδες για να φτάσουμε στην εκατοστή όπου θα είναι και το τέρμα του θρεντ όπως είπες.
Χρωστάς ακόμα δυο διαλέξεις. Μην τεμπελιάζεις !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom