Επισκέπτης
Xαιρετε παιδια και χρονια σας πολλα.
Λοιπον εμενα η κοπελα μου ειναι ουκαρανεζα και εχω παει στην ουκρανια μεσα στο διαστημα 2007-2008, τρεις φορες, απο 2 εβδομαδες εως ενα μηνα. Στο Χαρκοβο, Κιεβο και Τερνοπιλ.
Λοιπον τα γραφομενα του Ιωσηφ, μου φαινονται υπερβολικα, οσο αφορα το θεμα ασφαλεια.
Δεν διατρεχει κινδυνο καποιος, αν δεν γυρεψει φασαριες,δηλ η σωματικη σου ακεραιοτητα δεν βρισκεται σε κινδυνο οταν περπατας στους δρομους. Βεβαια, αν εισαι μονος,χωρις συνοδεια ντοπιου, κινδυνευεις απο αλλες αποψεις: να στα φανε ολα, στις συναλλαγες που κανεις.
Αν παρεις ταξι,μονος,την γαμησες,σου εχουν παρει τα δεκαπλασια. Αν πας να φας η να πιεις,και πρεφαρουν οτι εισαι ξενος, επισης την γαμησες. Σου χωνουν παραπανώ λεφτα στο λογ/μο, ή δεν σου επιστρεφουν τα ρεστα (!!!!) προφασιζομενοι απιστευτες παπαριες του στυλ "α,νομιζα οτι ηταν tips, α,νομιζα οτι ηταν λιγοτερα" ειναι τελειως για τον πουτσο τα ατομα,αφιλοξενοι και αγενεις επισης. Να φανταστειτε οτι αυτα εγιναν σε εμενα που ειχα και ντοπια παρεα....
Ειδικα αυτοι οι ταριφες τους ειναι για σκοτωμα ρε πουστη. Διαπραγματευεσαι την τιμη αρχικα,κλεινεις μια χ τιμη, και στο τελος της κουρσας σου λενε χ+70 γριβνα!
Αλλα ρε παιδια.........οσο αφορα το ΤΙ μουνια,αλλα,και το βασικοτερο,ΠΟΣΑ μουνια παιζουν σε αυτη τη χωρα...ειναι να τραβαει τις κωλοτριχες σου, σκεφτομενος την κατασταση στην Ελλαδα....
Η φαση ειναι οτι εκει περα,ο οποιοσδηποτε τυπος, ανεξαρτητως εμφανισης και οικονομικου status, ΓΑΜΑΕΙ/ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΥΚΟΛΑ. Μουνια που εδω ξερουμε να καθονατι μονο σε Σεφερληδες,ΛΕ-Παδες,Μικρουτσικους, Φουστανους και τελος παντων σε ατομα που ταχουν.
Εκει περα ο κακομοιρος μεροκαματιαρης ΓΑΜΑΕΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, το πιανετε αυτο???
Σε τι καταραμενη χωρα ζουμε Χριστε μου....
κοίτα πολύ σωστα τα γράφεις κι έτσι είναι.
Για τη νασφάλεια τώρα:
α. ήδη έγραψα ότι βελτιώθηκε
β. έχω γράψει ότι τα επικίνδυνα εγκλήματα είναι φρουτάκι των τελευταίων 2-3 ετών
γ. πρόσεξε άλλο να ρθει κανείς για κάνα δυο βδομάδες κι άλλο να κάτσεις χρόνια. Συμβαίνουν πολλά πράματα που το ανεπητήδευτο μάτι και αυτί δεν αντιλαμβάνεται. Εμένα συγκεκριμένα δύο φο΄ρες με έχουν προειδοποιήσει παλιά να την κάνω από κλαμπ άνθρωποι που ήδη ξέρω χρόνια πλέον. Ούτε ψέματα μου έλεγαν ούτε πήγαν να μου πουλήσουν εξυπηρέτηση όπως φάνηκε. Εκεί πχ που σου φέρνει τα ρέστα μπορούν να πουν στα σούρζικ "δεν τον πάμε παραπάνω να τον φάμε, φαίνεται φορτωμένος?" κι ο άλλος να παντήσει "άστο, βαριέμαι σήμερα". εντάξει αν δεν έχεις πάνω σου κατιτίς ή δεν είσαι σε παρέα με πολλά άτομα δεν παίζουνε. Τώρα για κάποιον που θα κυκλοφορήσει στα τουριστικά εντάξει το πολύ να του φάνε τα λεφτά, που θα του τα φάνε έτσι κι αλλιώς αλλά παιδιά όλες οι ιστορίες που κυκλοφορούνε στηρίζονται σε αλήθεις...