Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Xαιρετε παιδια και χρονια σας πολλα.

Λοιπον εμενα η κοπελα μου ειναι ουκαρανεζα και εχω παει στην ουκρανια μεσα στο διαστημα 2007-2008, τρεις φορες, απο 2 εβδομαδες εως ενα μηνα. Στο Χαρκοβο, Κιεβο και Τερνοπιλ.
Λοιπον τα γραφομενα του Ιωσηφ, μου φαινονται υπερβολικα, οσο αφορα το θεμα ασφαλεια.
Δεν διατρεχει κινδυνο καποιος, αν δεν γυρεψει φασαριες,δηλ η σωματικη σου ακεραιοτητα δεν βρισκεται σε κινδυνο οταν περπατας στους δρομους. Βεβαια, αν εισαι μονος,χωρις συνοδεια ντοπιου, κινδυνευεις απο αλλες αποψεις: να στα φανε ολα, στις συναλλαγες που κανεις.
Αν παρεις ταξι,μονος,την γαμησες,σου εχουν παρει τα δεκαπλασια. Αν πας να φας η να πιεις,και πρεφαρουν οτι εισαι ξενος, επισης την γαμησες. Σου χωνουν παραπανώ λεφτα στο λογ/μο, ή δεν σου επιστρεφουν τα ρεστα (!!!!) προφασιζομενοι απιστευτες παπαριες του στυλ "α,νομιζα οτι ηταν tips, α,νομιζα οτι ηταν λιγοτερα" ειναι τελειως για τον πουτσο τα ατομα,αφιλοξενοι και αγενεις επισης. Να φανταστειτε οτι αυτα εγιναν σε εμενα που ειχα και ντοπια παρεα....
Ειδικα αυτοι οι ταριφες τους ειναι για σκοτωμα ρε πουστη. Διαπραγματευεσαι την τιμη αρχικα,κλεινεις μια χ τιμη, και στο τελος της κουρσας σου λενε χ+70 γριβνα!

Αλλα ρε παιδια.........οσο αφορα το ΤΙ μουνια,αλλα,και το βασικοτερο,ΠΟΣΑ μουνια παιζουν σε αυτη τη χωρα...ειναι να τραβαει τις κωλοτριχες σου, σκεφτομενος την κατασταση στην Ελλαδα....
Η φαση ειναι οτι εκει περα,ο οποιοσδηποτε τυπος, ανεξαρτητως εμφανισης και οικονομικου status, ΓΑΜΑΕΙ/ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΥΚΟΛΑ. Μουνια που εδω ξερουμε να καθονατι μονο σε Σεφερληδες,ΛΕ-Παδες,Μικρουτσικους, Φουστανους και τελος παντων σε ατομα που ταχουν.
Εκει περα ο κακομοιρος μεροκαματιαρης ΓΑΜΑΕΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, το πιανετε αυτο???
Σε τι καταραμενη χωρα ζουμε Χριστε μου....

κοίτα πολύ σωστα τα γράφεις κι έτσι είναι.
Για τη νασφάλεια τώρα:
α. ήδη έγραψα ότι βελτιώθηκε
β. έχω γράψει ότι τα επικίνδυνα εγκλήματα είναι φρουτάκι των τελευταίων 2-3 ετών
γ. πρόσεξε άλλο να ρθει κανείς για κάνα δυο βδομάδες κι άλλο να κάτσεις χρόνια. Συμβαίνουν πολλά πράματα που το ανεπητήδευτο μάτι και αυτί δεν αντιλαμβάνεται. Εμένα συγκεκριμένα δύο φο΄ρες με έχουν προειδοποιήσει παλιά να την κάνω από κλαμπ άνθρωποι που ήδη ξέρω χρόνια πλέον. Ούτε ψέματα μου έλεγαν ούτε πήγαν να μου πουλήσουν εξυπηρέτηση όπως φάνηκε. Εκεί πχ που σου φέρνει τα ρέστα μπορούν να πουν στα σούρζικ "δεν τον πάμε παραπάνω να τον φάμε, φαίνεται φορτωμένος?" κι ο άλλος να παντήσει "άστο, βαριέμαι σήμερα". εντάξει αν δεν έχεις πάνω σου κατιτίς ή δεν είσαι σε παρέα με πολλά άτομα δεν παίζουνε. Τώρα για κάποιον που θα κυκλοφορήσει στα τουριστικά εντάξει το πολύ να του φάνε τα λεφτά, που θα του τα φάνε έτσι κι αλλιώς αλλά παιδιά όλες οι ιστορίες που κυκλοφορούνε στηρίζονται σε αλήθεις...

Επισκέπτης
Ιωσήφ καλημέρα και από μένα. Λοιπον μπορώ να πω οτι έχω εντυπωσιαστεί από τα τελευταία γραφόμενά σου, καθώς είχα σχηματίσει διαφορετική εντύπωση για τη χώρα και πιστεύοντας οτι τα πράγματα είναι σχετικά ασφαλή για τους ξένους. Προφανώς δε γνωρίζω πως ήταν τα πράγματα πριν από δέκα χρόνια, αλλά πιστεύω (πίστευα???) οτι τώρα, μπορείς να κυκλοφορήσεις μόνος σου στους δρόμους, χωρίς να πλακωθείς στο δρόμο, ή να στην πέσουν στα μαγαζιά κλπ. Βέβαια, μάλλον δεν έχω κυκλοφορήσει στα μαγαζιά με τους Ουκρανούς, αλλά έχω πάει στα μαγαζιά για τους ξένους με τις επαγγελματίες, τι να πω και εγώ  :think:. Δλδ, αν ανέβει κάποιος να μείνει (εργαστεί), σημαίνει οτι θα μπλέξει με περίεργους? Και το άλλο που έγραφες, οτι θα πρέπει να έχει κάποιον ντόπιο (γυναίκα, συγγενείς), τι εννοούσες? Ερώτηση: Ξέρεις περιπτώσεις να έχει πέσει εξαφανιζόλ σε ξένους?

Καλή σου μέρα

Κοίτα εξαφανιζόλ πέφτει σε ουκρανούς. Αυτό διότι οι ξένες πρεσβείες παραπονιούνται, ήτοι όσο πιο ισχυρή η χώρα τόση και η ασφάλεια αν κάτι πάει στραβά. Τώρα για μας από την μπανανία καταλαβαίνετε, χώρια που στην πρεσβεία είναι στ αρχίδια τους όλα και μόνο να γαμάνε καμιά πουτάνα ή να τους γαμάνε...
Επαναλαμβάνω, εγώ έχω παντελώς εξουκρανιστεί ήτοι πηγαίνω όπου πάνε οι ουκρανοί με ουκρανούς. Όποιος πάει στα τουριστικά δεν έχει κίνδυνο παρα να τον κλέψουνε ή να του φάνε τα λεφτά. Τώρα να κυκλοφορήσεις μόνος στους δρόμους τελείως άσχετος τα τελευταία 2 χρόνια, ε ρε παιδιά πολλά βλέπουν τα μάτια μου δεν θα το κανα...

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ναι Ιωσηφ,συμφωνουμε.
Δεν βλεπω καποιο σχολιο οσο αφορα το τμημα περι μουνοκαταστασης,δεν ξερω θα συμφωνεις και εκει φανταζομαι.

Να σε ρωτησω τωρα κατι αλλο:
Υπαρχει στο Χαρκοβο ενα lounge bar, που λεγεται FIDELE. Ειναι στον δρομο Sumskaya, στην αρχη του, κοντα στο μεγαλο κτιριο που εχει μεσα σινεμα,θεατρο,live χωρο κτλ, δεν ξερω αν το ξερεις.
Εκει τωρα εχω παει συνολικα γυρω στις 10-15 φορες.
Ρε φιλε, ολες τις φορες που πηγα εκει, μεσα ηταν ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Δεν ειδα ποτε εκει μεσα μια μη-μουναρα,ποτε.
Και στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν παιζει τιποτα face/dress control για να πεις οτι ειναι κυριλε ή και γω δεν ξερω τι. Πώς ειναι δυνατον αυτο το πραμα?

Επισκέπτης
Ναι Ιωσηφ,συμφωνουμε.
Δεν βλεπω καποιο σχολιο οσο αφορα το τμημα περι μουνοκαταστασης,δεν ξερω θα συμφωνεις και εκει φανταζομαι.

Να σε ρωτησω τωρα κατι αλλο:
Υπαρχει στο Χαρκοβο ενα lounge bar, που λεγεται FIDELE. Ειναι στον δρομο Sumskaya, στην αρχη του, κοντα στο μεγαλο κτιριο που εχει μεσα σινεμα,θεατρο,live χωρο κτλ, δεν ξερω αν το ξερεις.
Εκει τωρα εχω παει συνολικα γυρω στις 10-15 φορες.
Ρε φιλε, ολες τις φορες που πηγα εκει, μεσα ηταν ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Δεν ειδα ποτε εκει μεσα μια μη-μουναρα,ποτε.
Και στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν παιζει τιποτα face/dress control για να πεις οτι ειναι κυριλε ή και γω δεν ξερω τι. Πώς ειναι δυνατον αυτο το πραμα?

τα σχόλια περιτεύουν για τις μουνάρες τι να γράψω...
Κοίτα στο Χα΄ρκοβο παίζει πολύ ο τύπος Β+ ήτοι κωλα΄ρες και βυζάρες.
Πως είναι δυνατόν? Εντάξει αφού ξέρεις τι μουνιά φυσάνε από δω, τι να γράψω τώρα...

Επισκέπτης
τα σχόλια περιτεύουν για τις μουνάρες τι να γράψω...
Κοίτα στο Χα΄ρκοβο παίζει πολύ ο τύπος Β+ ήτοι κωλα΄ρες και βυζάρες.
Πως είναι δυνατόν? Εντάξει αφού ξέρεις τι μουνιά φυσάνε από δω, τι να γράψω τώρα...

Α παίδες κάτι άλλο. Στο θέμα της ασφάλειας δεν αναφέρομαι σε απειλε΄ς θα σας κάνουμε θα σας δείξουμε κλπ. Αυτές είναι ψωμοτύρι...Απλά μετά συνειδητοποιείς ότι θα σου κλάψουνε τα καρύδια...Μιλαω ότι 1-2 φορές το χρόνο μη τζιζ εξ αιτίας του ότι είναι τρομεροι μαλάκες όσο δεν χωράει να φανταστείτε...

Επισκέπτης
Και το άλλο που έγραφες, οτι θα πρέπει να έχει κάποιον ντόπιο (γυναίκα, συγγενείς), τι εννοούσες? Ερώτηση: Ξέρεις περιπτώσεις να έχει πέσει εξαφανιζόλ σε ξένους?

Καλή σου μέρα
[/quote]

Καλή μέρα,

εννοώ ότι όποιος δεν έχει κάποια γκόμενα εδώ, γυναίκα , σύζυγο πες το όπως θέλεις την έχει πουτσίσει...

Επισκέπτης
Και το άλλο που έγραφες, οτι θα πρέπει να έχει κάποιον ντόπιο (γυναίκα, συγγενείς), τι εννοούσες? Ερώτηση: Ξέρεις περιπτώσεις να έχει πέσει εξαφανιζόλ σε ξένους?

Καλή σου μέρα

Καλή μέρα,

εννοώ ότι όποιος δεν έχει κάποια γκόμενα εδώ, γυναίκα , σύζυγο πες το όπως θέλεις την έχει πουτσίσει...

εν τω μεταξύ εδώ οι πιο πολλοι πάνε και βρίσκουν κάτι πουτάνες και νομίζουν ότι έιναι αγγελούδια
Ητοι χθες είχα πάει σ ένα ουκρανικό μπαρ ζυθεστιατόριο με 5 νταγλαράδες 1.80 ο καθένας ε του πούστη γυμνός. Πηγαίνοντας στο δρόμο περνούσαμε μπροστά από το καζίνο, σταματάει ένα ταξί και κατεβαίνει μια πουτάνα καράμουνο, ρε που την ξέρω , που την ξέρω?? τελικά το βρήκα! Απ το ιντερνέτι, αυτή ποζάρει σε κάτι αγκένστβες για παντρειά και το βράδυ κάνει βίζιτες. Μιλάμε για ΤΟΠ μουνί, μου φαίνεται θα πα να την γαμήσω κι εγ΄ω απόψε!

Επισκέπτης
εν τω μεταξύ εδώ οι πιο πολλοι πάνε και βρίσκουν κάτι πουτάνες και νομίζουν ότι έιναι αγγελούδια
Ητοι χθες είχα πάει σ ένα ουκρανικό μπαρ ζυθεστιατόριο με 5 νταγλαράδες 1.80 ο καθένας ε του πούστη γυμνός. Πηγαίνοντας στο δρόμο περνούσαμε μπροστά από το καζίνο, σταματάει ένα ταξί και κατεβαίνει μια πουτάνα καράμουνο, ρε που την ξέρω , που την ξέρω?? τελικά το βρήκα! Απ το ιντερνέτι, αυτή ποζάρει σε κάτι αγκένστβες για παντρειά και το βράδυ κάνει βίζιτες. Μιλάμε για ΤΟΠ μουνί, μου φαίνεται θα πα να την γαμήσω κι εγ΄ω απόψε!

δηλαδή ρε παιδιά πως να το πω, εδώ του προσχήματος όλα¨:

εσύ μπορείς να περνάς από έναν πάγκο να βλέπεις αγγούρια και κει να πουλάνε πολυβόλα.
Η άλλη μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πουτνάρα και να στο παίζει αγνή του λιμανιού.
Να σχεδιάζουν να σε κλέψουνε και να σου πουλα΄νε γλύκες και χαδάκια...

Επισκέπτης
δηλαδή ρε παιδιά πως να το πω, εδώ του προσχήματος όλα¨:

εσύ μπορείς να περνάς από έναν πάγκο να βλέπεις αγγούρια και κει να πουλάνε πολυβόλα.
Η άλλη μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πουτνάρα και να στο παίζει αγνή του λιμανιού.
Να σχεδιάζουν να σε κλέψουνε και να σου πουλα΄νε γλύκες και χαδάκια...

κι εκεί που δεν χρειάζεται, περνάς όξω από να μαγαζί, κλειστό με φιμέ τζάμια ξέρω γω, λες τι ναι δω τεκές? κι είναι εστιατόριο! Είναι του τάχα μου και δήθεν μου όλοι και της συγκαλήψεως. Απλά άμα είσαι ξένος δε στο ξεφουρνίζουνε! Το χουνε βασική αρχή αυτοί! Γι αυτό και γράφω πρέεπι να χεις δάσκαλο δικό σου να πει όλα αυτά που το ανεκπαίδευτο μάτι το δικό μας δε πρόκειται να παρατηρήσει ποτέ γιατί αλλίως την πούτσισες ...

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Οκ, συμφωνώ με αυτά που λες Ιωσήφ, απλά υποθέτω οτ πρέπει να είσαι εκεί πολλά χρονια, αν και είμαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται να μας πεις από πότε είσαι εκεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολύ χρήσιμες και σε ευχαριστώ. Αν/Όταν ξανανέβω, θα σου στείλω πμ να κανονίσουμε να βγούμε για μια γνήσια Ουκρανική βραδιά, εντάξει?

Επισκέπτης
Οκ, συμφωνώ με αυτά που λες Ιωσήφ, απλά υποθέτω οτ πρέπει να είσαι εκεί πολλά χρονια, αν και είμαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται να μας πεις από πότε είσαι εκεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολύ χρήσιμες και σε ευχαριστώ. Αν/Όταν ξανανέβω, θα σου στείλω πμ να κανονίσουμε να βγούμε για μια γνήσια Ουκρανική βραδιά, εντάξει?

οκ νταγκαβαρίλες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω θα σου προτινα Ιωσηφ να μετακομισεις πιο βορια στη Ρωσσια.γιατι οπως τα λες δεν ειναι και τοσο καλα.και πιστευω τωρα με την καταρευση της Ουκρανικης οικονομιας που ειναι κατι το σιγουρο τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα.εδω δεν εχουμε ιδιεταιρο προβλημα απο πλευρας εγκληματικοτητας.οι Ρωσσοι παντος δεν πολυαγαπανε τους Ουκρανους θα ελεγα.οι Ρωσσοι οπως και ολοι οι σλαβοι ειναι λαοι που ζουνε πολυ απλα αν σκεφτεις οτι παντα στην ιστορια τους ποτε δεν ειχανε δημοκρατια.με εξαιρεση την εποχη του Γιελτσιν......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....θα με πειτε και φασιστα αλλα δεν πειραζει.οι Ρωσσοι για μενα ειναι κατωτερα οντα.δεν εχουνε βεβαια τη βρωμια και τη βλακια των Αραβων.αλλα ειναι πολυ φτωχομπινεδαριδες και τσιγκουνιδες.Π.Χ. ειχα μια γκομενα που παντρευτηκε εναν που υπηρετει στα υποβρυχια και ζει σε μια κλειστει πολη στο βορα!μονο στη Σιβηρια ειναι χειροτερα :headbang:.συναντησα τυχαια την αδερφη της και μου ειπε:η Νατασσα παιρναει πολυ καλα καθε μηνα της δινουνε τσαμπα αλευρη διαφορα ζυμαρικα,ρυζι και 40 αυγα το μηνα!ω!λεω τι ωραια τι ευτυχια!πετυχε στη ζωη της!καπως ετσι ειναι!εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω μια γκομενα καποιου επιπεδου που να μην σκεφτεται ετσι!πολυ φτωχομπινεδιαριδες και μιζεροι ανθρωποι.κοιτανε να παρουνε οτι ειναι φτηνοτερο!δεν εχουνε δε την αισθηση του ωραιου.αν προσεξεις τους ατρες ειναι τοσο κακοντυμενοι!!!!!....

nakedsun

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά τόση κουλτούρα έχουν. Δεν βρίσκεσαι στα κατάληλα μέρη;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....και ειναι ολοι τους σαν μια κοπία.απο τον πλουσιο με το τζιπ μεχρι τον φτωχο που ψαχνει τα σκουπηδια.φορανε και οι 2 μαυρα παπουτσια παρομοια κακογουστα!μπλε παντελονι τζιν και μαυρο δερματινο μπουφαν.καμια αισθηση του ωραιου.οι γυναικες ειναι καπως πιο καλοντυμενες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά τόση κουλτούρα έχουν. Δεν βρίσκεσαι στα κατάληλα μέρη;
ναι εχουνε και 100 ζωγραφους αλλα η μεγαλητερη κουλτουρα ειναι της μπυρας και της βοτκας!νατη η κουλτουρα τους!!!!!!!!παντος μου κανει εντυποση η ανοχη τους!τους πειδαμε της γυναικες και μας φερονται θα ελεγα πολυ φιλικα!ενω οι συχαμενοι Σκανδιναυοι μας μισουνε!ισως εχουνε και καποια κουλτουρα!

Συνημμένα

• dd593fbc7cf415fddf1c435b9e57a696.jpg
    dd593fbc7cf415fddf1c435b9e57a696.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 28

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ναι εχουνε και 100 ζωγραφους αλλα η μεγαλητερη κουλτουρα ειναι της μπυρας και της βοτκας!νατη η κουλτουρα τους!!!!!!!!παντος μου κανει εντυποση η ανοχη τους!τους πειδαμε της γυναικες και μας φερονται θα ελεγα πολυ φιλικα!ενω οι συχαμενοι Σκανδιναυοι μας μισουνε!ισως εχουνε και καποια κουλτουρα!

Μιλάμε για κορυφαία φωτογραφία :2funny: :2funny: :2funny:

nakedsun

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μουσικούς και συγγραφείς κλπ. Και εμείς έχουμε. Μήπως γενικεύεις ή δε πας σε καλύτερα μέρη;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
....θα με πειτε και φασιστα αλλα δεν πειραζει.οι Ρωσσοι για μενα ειναι κατωτερα οντα.δεν εχουνε βεβαια τη βρωμια και τη βλακια των Αραβων.αλλα ειναι πολυ φτωχομπινεδαριδες και τσιγκουνιδες.Π.Χ. ειχα μια γκομενα που παντρευτηκε εναν που υπηρετει στα υποβρυχια και ζει σε μια κλειστει πολη στο βορα!μονο στη Σιβηρια ειναι χειροτερα :headbang:.συναντησα τυχαια την αδερφη της και μου ειπε:η Νατασσα παιρναει πολυ καλα καθε μηνα της δινουνε τσαμπα αλευρη διαφορα ζυμαρικα,ρυζι και 40 αυγα το μηνα!ω!λεω τι ωραια τι ευτυχια!πετυχε στη ζωη της!καπως ετσι ειναι!εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω μια γκομενα καποιου επιπεδου που να μην σκεφτεται ετσι!πολυ φτωχομπινεδιαριδες και μιζεροι ανθρωποι.κοιτανε να παρουνε οτι ειναι φτηνοτερο!δεν εχουνε δε την αισθηση του ωραιου.αν προσεξεις τους ατρες ειναι τοσο κακοντυμενοι!!!!!....
ινε αμιβαδεσ η ροσι και η αραβεσ βοθρατζιδεσ......

ενο η ελινικι φιλι δοξαζι τον αθροπο

Επισκέπτης
.....και ειναι ολοι τους σαν μια κοπία.απο τον πλουσιο με το τζιπ μεχρι τον φτωχο που ψαχνει τα σκουπηδια.φορανε και οι 2 μαυρα παπουτσια παρομοια κακογουστα!μπλε παντελονι τζιν και μαυρο δερματινο μπουφαν.καμια αισθηση του ωραιου.οι γυναικες ειναι καπως πιο καλοντυμενες.

πριβιέτικ,

εντάξει μα'υρα παπούτσια, μαύρο τζιν, ζιβάγκο μαύρο και μαύρο πέτσινο απο το πατακιστάν είναι η εθνική ενδυμασία για τους άνδρες εδώ. Είναι και ολίγον μάτσο...Για τους σκανδιναυούς θα έλεγα ότι είναι 100 φορές φιλικώτεροι από τους ουκρανούς άντε να το πω κι αυτό, ε δεν ξέρω πως γίνεται κι οι ουκρανοί που μοιάζουν σκανδιναυοί είναι κι αυτοί πιο φιλικοί. Οι σκύθες είναι συνήθως εχθρικοί και μαλάκες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom