Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βρε παιδάκι μου, μα ειλικρινά περιμένεις απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση?
αφού ξέρεις που καταλήγουν αυτές οι ιστορίες και τέτοιες εδώ έχει κάθε μέρα...

Γι αυτό και ο πιο κυριλέ κόσμος δεν κυκλοφορεί εδώ παρά μόνο στα καζίνα, κάτι κυριλέ ντίσκο και αυτό είναι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επίσης όποιος δεν έχει γυναίκα εδώ, συγγενείς δεν ξέρω τι, τον έχουν ξεσκίσει οι υπόλοιποι άγριοι. Δεν λέω ναρ θει κανείς για 2 βδομάδες αλλά να κάτσει καιρό είναι αδύνατον...
εδω δεν υπαρχει τιποτα τετοιο!εγω ειμαι εδω τοσα χρονια και μια φορα μου ειχανε ληστεψει το σπιτι το 1995!και το εχανε κανει Ρωσσοποντιοι!και οχι Ρωσσοι!βεβαια τους επιασα και η Τανια τους γαμησε!φαγανε 8 8,5 και 9 χρονια φυλακη.τον εναν που δεν μου αρεσε εκτος οτι απο της κλοτσιες που του εσκασα στην ανακριση με της Βερμαχτ του εσπασα το στομαχι.και θυμαμαι ξερναγε αιμα τον περιμενε το ασθαινοφορο απ'εξω και δεν τον αφηνανε αν δεν υπεγραφε την καταθεση!μετα η Τανια τα κανονισε και τον βαλανε σε κελι οπου τον  :knockinb:.τελικα απο τα πραγματα αξιας 2000$ που μου ειχαν παρει οι γονεις τους μου δωσανε κοντα 3000$.γιατι ηθελα να εκδικηθω!εδω οι Ρωσσοι ειναι πολυ υσηχοι.γενικα δεν εχει φασαριες.μονο κανας μεθυσμενος να σε πλησιασει για συζητιση.αυτα που λες εσυ γινονταν στης αρχες της δεκαετιας του '90.που ο κοσμος ηταν πολυ φτωχος και οι μισθοι τους ηταν γυρω στα 10$ το μηνα.αν καθοσουνα καιρο να ειχες προβλημα.τωρα αν δεν πας μονος σου να μπλεξεις δεν υπαρχει κυνδηνος.εγω παω συνεχεια ντισκο τους ξερω ολους και δεν ειχα ποτε προβλημα....

Επισκέπτης
εδω δεν υπαρχει τιποτα τετοιο!εγω ειμαι εδω τοσα χρονια και μια φορα μου ειχανε ληστεψει το σπιτι το 1995!και το εχανε κανει Ρωσσοποντιοι!και οχι Ρωσσοι!βεβαια τους επιασα και η Τανια τους γαμησε!φαγανε 8 8,5 και 9 χρονια φυλακη.τον εναν που δεν μου αρεσε εκτος οτι απο της κλοτσιες που του εσκασα στην ανακριση με της Βερμαχτ του εσπασα το στομαχι.και θυμαμαι ξερναγε αιμα τον περιμενε το ασθαινοφορο απ'εξω και δεν τον αφηνανε αν δεν υπεγραφε την καταθεση!μετα η Τανια τα κανονισε και τον βαλανε σε κελι οπου τον  :knockinb:.τελικα απο τα πραγματα αξιας 2000$ που μου ειχαν παρει οι γονεις τους μου δωσανε κοντα 3000$.γιατι ηθελα να εκδικηθω!εδω οι Ρωσσοι ειναι πολυ υσηχοι.γενικα δεν εχει φασαριες.μονο κανας μεθυσμενος να σε πλησιασει για συζητιση.αυτα που λες εσυ γινονταν στης αρχες της δεκαετιας του '90.που ο κοσμος ηταν πολυ φτωχος και οι μισθοι τους ηταν γυρω στα 10$ το μηνα.αν καθοσουνα καιρο να ειχες προβλημα.τωρα αν δεν πας μονος σου να μπλεξεις δεν υπαρχει κυνδηνος.εγω παω συνεχεια ντισκο τους ξερω ολους και δεν ειχα ποτε προβλημα....

Σόρυ πρόσεξε:

πας σε ντίσκο για ξένους ή σε ντίσκο που πάνε μόνον ρώσσοι? ¨ητοι εδώ αν πάω στην Ντίσκο που παν ξένοι κανένα πρόβλημα, έχει σεκιουριτάτε κλπ κι όλες βέβαια πουτάνες. Αν πάω στην Ντίσκο των ουκρανών εκεί έχει νορμάλ κορίτσια αλλά και καμία 30αριά μεθυσμένους ή σκέτους μαλάκες οπότε αναγκαστικά θα πάρω και τον αυστριακό φίλο μου μαζί...

Επισκέπτης

ρε συ κάτσε και για σένα καθάρισε η γυναίκα σου με τους συγγενείς της αλλίως θα παιρνες τ αρκίντια μου!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....τωρα αν οπως ο μαλακας ο Αλγερινος φερνει ολη τη σαβουρα σπιτι του!που πανε μαζι του για να της Τα'ι'σει Шаверма!(σε ολη τη Ρωσσια το λενε Шаурма εδω δεν ξερω γιατι το λενε Шаверма? με τον τονο στο е)μπορει να του κλεψουν τιποτα.εγω παντος στο σπιτι οπου μενω θεωρουμε απο τους πιο φτωχους!απ'εξω παρκαρουν κατι αμαξαρες κατι Γκελενβαγκεν Μπε Εμ Βε της σειρας 7 οποτε το δικο μου το lada 21093i που ειναι μοντελο του 2002 (φενεται απο τα τζαμια γραφουνε τι ετος ειναι)δεν το πειραζει κανενας!μια φορα πριν 3 χρονια μου ειχαν παρει το κασετοφωνο (αξιας ουτε 30 ευρω!) ενας Τσιγγανος και ενας Γεωργιανος(οχι στο σπιτι κοντα στο Μετρο Нарвская και παλι τους βρηκα και εκδηκιθηκα)πολλες φορες το παρακρατος δουλευει υπερ σου αν σκεφτεσαι εξυπνα!θυμαμαι ηθελα να μου δωσει η γκομενα η ψυχιατρος μου μια συριγγα με αιμα που να εχει Aids και να του την καρφοσω αλλα η γκομενα μου η εισαγγελεας δεν ηθελε με τιποτα!μου φωναζε κιολας!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σόρυ πρόσεξε:

πας σε ντίσκο για ξένους ή σε ντίσκο που πάνε μόνον ρώσσοι? ¨ητοι εδώ αν πάω στην Ντίσκο που παν ξένοι κανένα πρόβλημα, έχει σεκιουριτάτε κλπ κι όλες βέβαια πουτάνες. Αν πάω στην Ντίσκο των ουκρανών εκεί έχει νορμάλ κορίτσια αλλά και καμία 30αριά μεθυσμένους ή σκέτους μαλάκες οπότε αναγκαστικά θα πάρω και τον αυστριακό φίλο μου μαζί...
στη μονη ντισκο που εχει ξενους ειναι το Μαγκριμπ.το Ροσσι εχει το πολυ 10 ξενους το Λιοτ Λιμον κανεναν πολυ σπανια να εχει κανα 2.στο Λιουντοβικ ποτε δεν ειδα.στο Σαν Φραντσισκο παλι κανεναν.εδω εμεις Ιωσηφ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥς!δεν ερχονται λογω ακριβειας.παλια μονο η αστυνμια τους εκλεβε!ειχε γινει η φαση με εναν Ιταλο ασπρομαλι εμοιαζε λιγο με το Γιαννη Χρυσομαλη με μακρι γκρι μαλι.τον σταματισαν κατι μπατσοι και του πηραν το κινητο και του παιρνει ενας και τα λεφτα λεει ο Ιταλος Thiw is my money και του απανταει ο Μπατσος this is my money.αυτα γινοντουσαν παλια τωρα ειναι πιο αυστηρα.αφου με ειχε σταματισει μια φορα ενας μπατσος και ενω με εψαχνε μου ειπε держи твои деньги на руках чтобы у тебя потом не были претензий.

Επισκέπτης
....τωρα αν οπως ο μαλακας ο Αλγερινος φερνει ολη τη σαβουρα σπιτι του!που πανε μαζι του για να της Τα'ι'σει Шаверма!(σε ολη τη Ρωσσια το λενε Шаурма εδω δεν ξερω γιατι το λενε Шаверма? με τον τονο στο е)μπορει να του κλεψουν τιποτα.εγω παντος στο σπιτι οπου μενω θεωρουμε απο τους πιο φτωχους!απ'εξω παρκαρουν κατι αμαξαρες κατι Γκελενβαγκεν Μπε Εμ Βε της σειρας 7 οποτε το δικο μου το lada 21093i που ειναι μοντελο του 2002 (φενεται απο τα τζαμια γραφουνε τι ετος ειναι)δεν το πειραζει κανενας!μια φορα πριν 3 χρονια μου ειχαν παρει το κασετοφωνο (αξιας ουτε 30 ευρω!) ενας Τσιγγανος και ενας Γεωργιανος(οχι στο σπιτι κοντα στο Μετρο Нарвская και παλι τους βρηκα και εκδηκιθηκα)πολλες φορες το παρακρατος δουλευει υπερ σου αν σκεφτεσαι εξυπνα!θυμαμαι ηθελα να μου δωσει η γκομενα η ψυχιατρος μου μια συριγγα με αιμα που να εχει Aids και να του την καρφοσω αλλα η γκομενα μου η εισαγγελεας δεν ηθελε με τιποτα!μου φωναζε κιολας!!!!

οκ υπόσχομαι όταν έρθω σπίτι σου να χω καθαρά χέρια γιατί...

Επισκέπτης
στη μονη ντισκο που εχει ξενους ειναι το Μαγκριμπ.το Ροσσι εχει το πολυ 10 ξενους το Λιοτ Λιμον κανεναν πολυ σπανια να εχει κανα 2.στο Λιουντοβικ ποτε δεν ειδα.στο Σαν Φραντσισκο παλι κανεναν.εδω εμεις Ιωσηφ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥς!δεν ερχονται λογω ακριβειας.παλια μονο η αστυνμια τους εκλεβε!ειχε γινει η φαση με εναν Ιταλο ασπρομαλι εμοιαζε λιγο με το Γιαννη Χρυσομαλη με μακρι γκρι μαλι.τον σταματισαν κατι μπατσοι και του πηραν το κινητο και του παιρνει ενας και τα λεφτα λεει ο Ιταλος Thiw is my money και του απανταει ο Μπατσος this is my money.αυτα γινοντουσαν παλια τωρα ειναι πιο αυστηρα.αφου με ειχε σταματισει μια φορα ενας μπατσος και ενω με εψαχνε μου ειπε держи твои деньги на руках чтобы у тебя потом не были претензий.

όχι εδώ έχει, απλα τις περισσότερες φορές δεν πηγαίνουν στις ντίσκο των ουκρανών

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ κάτσε και για σένα καθάρισε η γυναίκα σου με τους συγγενείς της αλλίως θα παιρνες τ αρκίντια μου!
δεν θα το λεγα!εγω ετρεξα.οι μαλακες οι μπατσοι υποψιαζονταν εναν αλλον!που αποκλιεται να ειχε κανει τετοια μαλακια!και ετσι χαθηκαν 2 μερες!τελικα ηταν αυτοι που υποψιαστηκα εγω.τους υποσχεθηκα ενα κασονι βοτκα και 3 μπουκαλια Μεταξα (10 μπουκαλια βοτκα 30 $ περιπου.3 μεταξα τα ειχα απο την Ελλαδα).η γυναικα μου ειναι πολυ μαλακισμενη.οι Ρωσσοι ειναι πολυ καλοκαγαθοι!δεν εχουν τα αγρια αινστηκτα που εχω εγω!μετα ειπα σημεια και τερατα στης καταθεσεις που εδωσα!και ετρεχα και εδινα βοτκες στης φυλακες για να τους περιποιηθουνε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
όχι εδώ έχει, απλα τις περισσότερες φορές δεν πηγαίνουν στις ντίσκο των ουκρανών
εδω μονο στο Μαγκριμπ εχει ξενους αλλα εκει εχει μονο πουτανες!και παλι οι ξενοι εκτος απο κατι Ιταλους που ειναι σχεδον καθε μερα!αντε να 'ναι 5-6 ατομα οι υπολιποι ειναι Ρωσσοι.δηλαδη εσας εχει ντισκο που ειναι γεματες ξενους.και ντισκο μονο για Ουκρανους?λογικα δεν πρεπει στις ντισκο των Ουκρανων να 'χει ολα τα μουνια?εδω εγω δεν πολυ θεωρουμε και ξενος.παντος οι ξενοι κανανε μεγαλο κακο παλια!και τους κυνηγισα...

Επισκέπτης
εδω μονο στο Μαγκριμπ εχει ξενους αλλα εκει εχει μονο πουτανες!και παλι οι ξενοι εκτος απο κατι Ιταλους που ειναι σχεδον καθε μερα!αντε να 'ναι 5-6 ατομα οι υπολιποι ειναι Ρωσσοι.δηλαδη εσας εχει ντισκο που ειναι γεματες ξενους.και ντισκο μονο για Ουκρανους?λογικα δεν πρεπει στις ντισκο των Ουκρανων να 'χει ολα τα μουνια?εδω εγω δεν πολυ θεωρουμε και ξενος.παντος οι ξενοι κανανε μεγαλο κακο παλια!και τους κυνηγισα...

η ντίσκο που παν ξένοι κοστίζει 100 γκρίβεν τ ο ελάχιστο των ουκρανών 20. Στην δεύτερη έχει όλα τα μουνιά στην πρώτη μόνο πουτάνες αποκλειστικά

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...καποιο διαστημα ειχα γκομενα την εφοριακο μου.τοτε δεν υπηρχε η συμφωνια με την Ελλαδα για τη διπλη φορολογια(υπογραφηκε οταν ηρθε ο Στεφανοπουλος το 2004)εκτος οτι ηταν καυλιαρα την ειχα και για να κοιμαμαι υσηχος!ηταν ενας Ιταλος ο Τζιανφρανκο πολυ μαλακας!ειχε ενα Ιταλικο Εστιατοριο σε ενα υπογειο.δεν τον πηγαινα και του εστηλα την εφοριακη αστυνομια!του το κλεισανε γιατι δεν ειχε καν αδεια ηταν σαν αποθηκη.φυσικα τα κατασχεμενα πραγματα εξαφανιστηκαν!μεχρι περσυ που χαλασε ειχα τον επαγγελματικο λεμονοστιφτη (σιδερενιος!) για να τον θυμαμαι!σε 2 αλλους Ιταλους τους οτσν εμαθα οτι ειχε ληξει η βιζα τους τους εστηλα το Αλλωδαπων!πηγανε και τους κατασχανε τα πραγματα αλλα ηρθαν απο το Ιταλικο προξενειο και τους γλυτοσαν τα πραγματα!εναν αλλο ιταλο τον κερναγα βοτκες και οταν πηγε να φυγει με τ'αμαξι τον περιμενε ενας φιλος μου τροχονομος που του πηρε το διπλωμα!ειχε πολυ χαβαλε.αυτο εγινε το 2004.καλο παιδι αυτος τροχονομος τον πηρα προχτες τηλεφωνο να του ευχηθω για το νεο ετος και του υποσχεθηκα στα μεσα Ιανουαριου που εχει τα γεννεθλια του ενα μεταξα.τωρα δεν εχει πια καθολου ξενους οχι οτι τους εδιωξα εγω αλλα φυγανε λογω ακριβειας.οταν θες στο κεντρο(γιατι μονο κεντρο θελουν να μενουν)για να νοικιασεις διαμερισμα 1500 Ευρω το μηνα!ο Ιγναθιο ενας Ισπανος νοικιασε περσι διαμερισμα γαμάτο 120 τετραγωνικα με Ευρωρεμοντ και τζακουτζι για 110 Ευρω τη μερα!!!!τωρα δεν ξερω τι τιμες παιζουν αλλα στα ενοικια δεν εχουν πεσει ακομα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δε μου ειπες το γερο Παυλο που σου εστηλα φωτο τον ξερεις?συχναζει Κιεβο και ξερει την παρεα των Ελληνων κομμουνιστων

Επισκέπτης
Το ετος 1998 ειχα επισκεφτει την Ουκρανια.Η χωρα βρισκετε σε μαυρο χαλι για να καταλαβεται ειχα παει με εναν φιλο πολ.μηχανικο και η εταιρια του εστειλε μπραβους στο αεροδρομιο να μας παρουν.Στην αρχη δεν το κρυβω οτι φοβηθικα αλλα μετα απο 2-3 μερες ενταξει συνηθησα αλλα ποτε δεν εβγαινα μονος εξω.Ενα βραδυ αφου ειπιαμε τα ποτα μας περνουμε τα τηλ του ο φιλος και ερχονται στο ξενοδοχειο μας 6 ουκρανιδες σπεσιαλ.αφου ειπιαμε και αλλα ποτα αρχισαμε τις φασεις ως το πρωι.Οι γκομενες εφυγαν το πρωι.Οταν ξυπνησαμε το πρωι διαπιστωσαμε οτι ελειπε το δορθφορικο τηλεφωνο του φιλου που του το ειχε δωσει η εταιρια του.Για να μην πολυλογο το ειπσμε στους μπραβους και σε 1 ωρα το τηλεφωνο ηταν στο ξενοδοχειο μαζι με την πουτανα μαυρη απο τις μπουνιες που την εφεραν για να ζητηση συγνωμη.ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ 300 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ 500 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ/ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.

Αγαπητέ φίλε,

Όπως έγραψα και χθες η δημοσιευσίς σου απαιτεί ικανό σχολιασμό τον οποίον και θα επιχειρήσω σήμερα:
«Το ετος 1998 ειχα επισκεφτει την Ουκρανια.Η χωρα βρισκετε σε μαυρο χαλι για να καταλαβεται ειχα παει με εναν φιλο πολ.μηχανικο και η εταιρια του εστειλε μπραβους στο αεροδρομιο να μας παρουν.Στην αρχη δεν το κρυβω οτι φοβηθικα αλλα μετα απο 2-3 μερες ενταξει συνηθησα αλλα ποτε δεν εβγαινα μονος εξω.»

Ναι όντως η κατάστασις εδώ απαιτεί μουσκουλοφόρους. Τώρα να μου πείτε καλά ο κάθε ξένος που ζει εδώ έχει κι από κάνα δυο-τρεις? Όχι δεν έχει αλλά γι’αυτό τραβάει αυτά που τραβάμε όλοι. Είναι αδύνατον να έχει κάποιος κάποια επιχείρηση εδώ και να μην έχει πάρε δώσε με περίεργους τύπους. Η γνώσις έρχεται με τα χρόνια...Τα πρώτα χρόνια νόμιζα και γω τι μαλακείες είναι αυτές που ακούω, μετά διεπίστωσα  την αλήθεια του πράγματος...Πάντως το 1998 που αναφέρεσαι πρέπει να σου πω ότι ήταν πολύ πιο ασφαλή τα πράγματα. Εκείνη την εποχή πολλές φορές κυκλοφορούσα μόνος χωρίς κανέναν ουδείς με πείραξε εκτός από διάφορες παιδαριώδεις προσπάθειες να μου πάρουν το πορτοφόλι, να μου πασσάρουν πλαστα χαρτονομίσματα κλπ. Μεγάλο παράγοντα παίζει και πόσο ξένος φαίνεται κάποιος, απ τα ρούχα, την φάτσα, τον τρόπο που βαδίζει, κοιτάει κλπ

«Οι γκομενες εφυγαν το πρωι.Οταν ξυπνησαμε το πρωι διαπιστωσαμε οτι ελειπε το δορθφορικο τηλεφωνο του φιλου που του το ειχε δωσει η εταιρια του.Για να μην πολυλογο το ειπσμε στους μπραβους και σε 1 ωρα το τηλεφωνο ηταν στο ξενοδοχειο μαζι με την πουτανα μαυρη απο τις μπουνιες που την εφεραν για να ζητηση συγνωμη.ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ 300 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.»

Καλά αυτό είναι κλασσικό και πάλι φτηνά την γλυτώσατε. Εδώ οι πουτάνες από μέρη σαν το Μπίπερ Πάλατς συνηθίζουν να ρίχνουν υπνωτικό δισκίο στο θύμα και να ξεψυρίζουν όλο του το σπίτι! Ο σκύθης δεν φοβείται τίποτα, στ’αρχίδια τους αν θα πας στην μπατσαρία, αν σκούξεις, κάνεις μυνήσεις δεν τρέχει μία. Το μόνον που φοβούνται και κατανοου΄ν είναι το ξύλο...Τολμώ να πω ότι ακόμη και την εξαφανιστική φοβούνται λιγότερο από το ξύλο, το οποίο ως έχω δηλώσει παίζει εδώ επι καθημερινής βάσεως...

«ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ 500 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.»

Το ποσόν που αναφέρεσαι για την εποχή είναι εξωφρενικό. Να φανταστείς ότι ένα διαμέρισμα ενός δωματίου στο Κίεβο έκανε τότε περίπου2000$ (εντάξει όχι κέντρο). Εδώ η επίσημε τιμή ενός διαμερίσματος (η τιμή που αγοράστηκε από το κράτος) ήταν 2000 ρούβλια για διαμέρισμα στον κεντρικότερο δρόμο. (αναλογίζεσαισε τι λεφτά αγοράστηκαν τα εργοστάσια, αλλά μην νομίζεις ότι μπορούσαμε να αγοράσουμε εσ’υ κι εγώ διότι όλα ήσαν εικονικά)

«ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ/ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.»

Κοίτα γεγονός είναι ότι όποιος ζήσει χρόνια εδώ και αντιμετωπίσει τις καταστάσεις μετά ότι και να του συμβεί στην ελλάδα είναι αστειότητα! Πάντως επαναλαμβάνω ότι δέκα χρόνια πιο πριν ήταν πολύπιο ασφαλές το να μείνει κάποιος, οι Σκύθες ήσαν το ίδιο μαλάκες, απλά δεν είχαν ξεθαρέψει τόσο. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου νατο επαναλαμβάνω άντε άλλη μία φορά: αυτοί βασίζονται στο ότι ο Δυτικός που θα επισκευτεί εδώ είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος ο οποίος ούτε θέλει να μπλέξει αλλά ούτε από παιδεία μπορεί να κάνει αυτά που γι αυτούς είναι ψωμοτύρι. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι είμαι ο Ταρζάν στην ζούγκλα...

Φιλικά

Ιωσήφ

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ιωσήφ καλημέρα και από μένα. Λοιπον μπορώ να πω οτι έχω εντυπωσιαστεί από τα τελευταία γραφόμενά σου, καθώς είχα σχηματίσει διαφορετική εντύπωση για τη χώρα και πιστεύοντας οτι τα πράγματα είναι σχετικά ασφαλή για τους ξένους. Προφανώς δε γνωρίζω πως ήταν τα πράγματα πριν από δέκα χρόνια, αλλά πιστεύω (πίστευα???) οτι τώρα, μπορείς να κυκλοφορήσεις μόνος σου στους δρόμους, χωρίς να πλακωθείς στο δρόμο, ή να στην πέσουν στα μαγαζιά κλπ. Βέβαια, μάλλον δεν έχω κυκλοφορήσει στα μαγαζιά με τους Ουκρανούς, αλλά έχω πάει στα μαγαζιά για τους ξένους με τις επαγγελματίες, τι να πω και εγώ  :think:. Δλδ, αν ανέβει κάποιος να μείνει (εργαστεί), σημαίνει οτι θα μπλέξει με περίεργους? Και το άλλο που έγραφες, οτι θα πρέπει να έχει κάποιον ντόπιο (γυναίκα, συγγενείς), τι εννοούσες? Ερώτηση: Ξέρεις περιπτώσεις να έχει πέσει εξαφανιζόλ σε ξένους?

Καλή σου μέρα

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6

Xαιρετε παιδια και χρονια σας πολλα.

Λοιπον εμενα η κοπελα μου ειναι ουκαρανεζα και εχω παει στην ουκρανια μεσα στο διαστημα 2007-2008, τρεις φορες, απο 2 εβδομαδες εως ενα μηνα. Στο Χαρκοβο, Κιεβο και Τερνοπιλ.
Λοιπον τα γραφομενα του Ιωσηφ, μου φαινονται υπερβολικα, οσο αφορα το θεμα ασφαλεια.
Δεν διατρεχει κινδυνο καποιος, αν δεν γυρεψει φασαριες,δηλ η σωματικη σου ακεραιοτητα δεν βρισκεται σε κινδυνο οταν περπατας στους δρομους. Βεβαια, αν εισαι μονος,χωρις συνοδεια ντοπιου, κινδυνευεις απο αλλες αποψεις: να στα φανε ολα, στις συναλλαγες που κανεις.
Αν παρεις ταξι,μονος,την γαμησες,σου εχουν παρει τα δεκαπλασια. Αν πας να φας η να πιεις,και πρεφαρουν οτι εισαι ξενος, επισης την γαμησες. Σου χωνουν παραπανώ λεφτα στο λογ/μο, ή δεν σου επιστρεφουν τα ρεστα (!!!!) προφασιζομενοι απιστευτες παπαριες του στυλ "α,νομιζα οτι ηταν tips, α,νομιζα οτι ηταν λιγοτερα" ειναι τελειως για τον πουτσο τα ατομα,αφιλοξενοι και αγενεις επισης. Να φανταστειτε οτι αυτα εγιναν σε εμενα που ειχα και ντοπια παρεα....
Ειδικα αυτοι οι ταριφες τους ειναι για σκοτωμα ρε πουστη. Διαπραγματευεσαι την τιμη αρχικα,κλεινεις μια χ τιμη, και στο τελος της κουρσας σου λενε χ+70 γριβνα!

Αλλα ρε παιδια.........οσο αφορα το ΤΙ μουνια,αλλα,και το βασικοτερο,ΠΟΣΑ μουνια παιζουν σε αυτη τη χωρα...ειναι να τραβαει τις κωλοτριχες σου, σκεφτομενος την κατασταση στην Ελλαδα....
Η φαση ειναι οτι εκει περα,ο οποιοσδηποτε τυπος, ανεξαρτητως εμφανισης και οικονομικου status, ΓΑΜΑΕΙ/ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΥΚΟΛΑ. Μουνια που εδω ξερουμε να καθονατι μονο σε Σεφερληδες,ΛΕ-Παδες,Μικρουτσικους, Φουστανους και τελος παντων σε ατομα που ταχουν.
Εκει περα ο κακομοιρος μεροκαματιαρης ΓΑΜΑΕΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, το πιανετε αυτο???
Σε τι καταραμενη χωρα ζουμε Χριστε μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom