Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στη Ρωσσια οι κοπελες δουλευουν μονες τους η εννοια του νταβατζη δεν υπαρχει!τα σαλον τα εχουν αστυνομικοι εν ενεργεια ή πρωην.και ολα τα ελενχει η αστυνομια και η ФСБ.δεν υπαρχει βεβαια καμια δημοκρατια.αφου με το που πανε να κανουνε διαδηλωση οι υποκηνιτες συλαμβανονται με το που πανε να βγουνε απο το σπιτ τους και οι διαδηλωτες με το που ανοιγουν τα πανο.στις τελευταιες εκλογες υπηρξε τρομερη νοθεια!τα 'χω γραψει στο Russia Sex&Vodka εκτος του οτι πηγαιναν βαλτοι και ριχναν καμια 50αρια ψηφοδελτια υπερ του Μεντβετζεφ στην καλπη.πολλες φορες αλλαζανε και την καλπη!φωρτονανε μια και βγαζαν αλλη.οχι οτι τα ζωα δεν ψηφισανε τον Μεντβετζεφ αλλα οχι και 70%!εξαφανιζολ υπαρχει αμα τους κολισεις οπως εκανε ο Χανταρκοφσκι της Γιουκος!του πηραν την εταιρια και ειναι στης φυλακης τα σιδερα!....

εμμμ χμμμμμ εξαφανιζόλ σημαίνει εξαφανιζόλ, αυτό που λένε πάει έφυγε, πήγε ταξίδι, πως το λένε κάτι σχετικό με την καθαριότητα στην ελλάδα. Εγώ πχ ψάχνω εδώ και πέντε μέρες έναν ανθρωπό μου και δεν το βρίσκω, μάλον το απευχομαι, θα βρεθει όταν λιώσουν τα χιονια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσιφ απο τοτε δεν ξαναπηγα Ουκρανια.Αλλα μετα εφυγα βουλγαρια για σπουδες αλλα τα πραγματα ητανε πολυ καλυτερα.Εκει σε πειραζανε μονο οταν εκανεσ μαλακια και μαλιστα μεγαλη.Και τελος υπαρχει περιπτωσενα αγαρασι κανενας σπιτι απο εδω στην ουκρανια τη μαλακιεσ ρωτατε?ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΗ.Το θεμα μας ειναι οι ουκρανιδες.
κοίτα τα παλιότερα χρόνια μέχρι 4-5 χρόνια πριν αν δεν είχες σπίτι δεν γαμούσες διότι αυτές θέλαν να έρθουν να ζήσουν μαζί σου! (αφού αυτές δεν είχαν που να μείνουν) όταν όμως πιασανε φραγκάκια στα χέρια τους αυτό σταματησε εγω πχ έχω χρόνια να τ ακούσω
εδω παιδια αν εχεις δικο σου σπιτι λιγο περηποιημενο!ΕΙΣΑΙ ΘΕΟς!αν εισαι ξενος που ηρθες και μενεις σε ξενοδοχειο η μονη λυση σου ειναι τα σαλον!αποκλιεται να γαμισεις!αν εισαι ξενος και νοικιαζεις(αμεσως φενεται το ενοικιαζομενο σπιτι απο το δικο σου!)στο κεντρο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑς ΡΩΣΣΙΚΑ.υπαρχει περιπτωση να γαμισεις.θα ερθουν γκομενιτσες ΑΛΛΑ ολα εξαρτονται απο την εμπειρια σου και την τεχνη σου.αν νοικιαζεις σπιτι μακρια απο το κεντρο (και μιλας τη γλωσσα)μποριες να εχεις επυτηχιες (παλι εξαρταται απο τον ανθρωπο).αν δεν μιλας τη γλωσσα εισαι σαν νεκρος!1% μιλανε Αγγλικα και δεν γουσταρουνε να μιλανε κιολας!το εχω πει πολλες φορες στην Ρωσσια για να εχεις επυτηχια εκτος απο τη γλωσσα που εννοειται.ειναι 1.το διαμερισμα2.αυτοκηνιτο(μεγαλο ατου)και για την ευκολια σου το Ρωσσικο διαβατηριο!αν δεν εχει διαβατηριο......

Συνημμένα

• Photo-0127.jpg
    Photo-0127.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 20

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμμμ χμμμμμ εξαφανιζόλ σημαίνει εξαφανιζόλ, αυτό που λένε πάει έφυγε, πήγε ταξίδι, πως το λένε κάτι σχετικό με την καθαριότητα στην ελλάδα. Εγώ πχ ψάχνω εδώ και πέντε μέρες έναν ανθρωπό μου και δεν το βρίσκω, μάλον το απευχομαι, θα βρεθει όταν λιώσουν τα χιονια...
συνηθως χανονται αυτοι που πανε για ψαρεμα στους παγους!αυτο το εξαφανιζολ 99% γινεται απο την αστυνομια αν καποιος τους κολαει!και δεν τον βρισκουνε ποτέ!εδω η μαφια ειναι το Κρεμλινο και ο Λουσκοφ στη Μοσχα.και εδω σε μας η κυβερνιτης η Ματβιενκο που εχει ξεπουλισει ολη την πολη.ο γιος της εχει παρει ολες της εργολαβιες!εχουν καταχτισει τα παντα!

Επισκέπτης
συνηθως χανονται αυτοι που πανε για ψαρεμα στους παγους!αυτο το εξαφανιζολ 99% γινεται απο την αστυνομια αν καποιος τους κολαει!και δεν τον βρισκουνε ποτέ!εδω η μαφια ειναι το Κρεμλινο και ο Λουσκοφ στη Μοσχα.και εδω σε μας η κυβερνιτης η Ματβιενκο που εχει ξεπουλισει ολη την πολη.ο γιος της εχει παρει ολες της εργολαβιες!εχουν καταχτισει τα παντα!

οι οποίοι άσε με να μαντέψω, ήσαν όλοι υψηλόβαθμα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος.
Όπως γράφω άλλαξε ο Μανωλιός...Αυτός παιδιά ήταν ο κομμουνισμός...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και για την ευκολια σου το Ρωσσικο διαβατηριο!αν δεν εχεις διαβατηριο......
το μεγαλητερο που μπορεις να παρεις βιζα ειναι για ενα εξαμηνο με δεινατοτητα να μενεις στη Ρωσσια 90 μερες!δηλαδη μαξιμουμ 180 μερες το χρονο.και παλι αυτη τη Μπιζνες βιζα την περιμενεις ενα με εναμιση μηνα περιπου.αν ενας ξενος δουλευει πληρωνει φορο 30%.αν ενας Ρωσσος δουλευει πληρωνει 13%.αν δουλευεις σε εταιρια η εταιρια μπορει να σου βγαλει βιζα για οσο δουλευεις.αλλα αν ειναι να δουλευεις γαμησε τα!η λυση που προτιμανε οι περισσοτεροι ξενοι ειναι να κανουνε συμβολειο με πανεπηστημιο υποτιθεται οτι σπουδαζουν.αυτο στιχιζει απο 1500 Ευρω το χρονο και πανω!και περνεις βιζα για ενα χρονο.ειναι η καλητερη και πιο ευκολη λυση!αυτα εσεις στην Ουκρανια Ιωσηφ δεν τα εχεται.αλλα εχει και τα αρνητικα του οτι μαζευεται σαβουρα!αν και η γνωμη σου ειναι οτι οι Ουκρανοι κανουν το μεγαλο κακο και οχι οι ξενοι.

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
To ιδιο εξαφανισμα γηνεται και στην βουλγαρια.το εχουν φαινετε αυτα τα κρατη για αρχη τους.ΑΥΤΑ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ 8Α ΓΙΝΕΙ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΔΗΤΡΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι οποίοι άσε με να μαντέψω, ήσαν όλοι υψηλόβαθμα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος.
Όπως γράφω άλλαξε ο Μανωλιός...Αυτός παιδιά ήταν ο κομμουνισμός...
ναι σωστα το μαντεψες!ακομα και τωρα σκεφτονται κομουνηστικα γι'αυτο και η χωρα με τοσο πλουτο παει κατα διαολου!τωρα αλλαξανε και το συνταγμα ο προεδρος θα εκλεγεται για 6 αντι για 4 χρονια!και η βουλη για 5 αντι για 4.οι νομαρχες και οι δημαρχοι εδω και 4-5 χρονια δεν εκλεγονται αλλα διοριζονται!!!!!οποτε καταλαβαινεις τι παιζεται!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
To ιδιο εξαφανισμα γηνεται και στην βουλγαρια.το εχουν φαινετε αυτα τα κρατη για αρχη τους.ΑΥΤΑ Η8ΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ 8Α ΓΙΝΕΙ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΔΗΤΡΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....
η Βουλγαρια ειναι στην Ε.Ο.Κ και ειναι πολυ πιο δημοκρατικη!εδω εχουμε το θεανθρωπο Πουτιν!μεχρι και τραγουδι βγαλανε такого как Путин...και συμβολο του σεξ θα τον κανουν!εμενα στ'αρχηδια αν τον θελουν ας τον εχουν!εγω κοιταω να  :knockinb:οσο μπορω!και στ'αρχηδια μου ολοι τους αν ο κοσμος ειναι  :bigdick: και τον θελει!ας τον εχει!!!!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και τι εγινε που ειναι?δεν υπαρχει καμια διαφορα να ξερεις.τα καταλοιπα εχουνε μεινει.

Επισκέπτης

κοίτα απ 'οτι έχω καταλάβει απ όλη αυτήν την αλληλογραφία ο Δημητράκης είναι πολυ πιο ασφαλής στην Ρωσσία,
εδώ και τίποτα να μην κάνεις, να μην ανακατευθείς στις δουλειές τους, αυτοί θα σε πειράξουνε. Είναι φοβεροί μαλάκες και μπέσα δεν έχουν (το 99%). Δεν πρέπει κανείς να χει εμπιστοσύνη καμία, ακόμη και στον πιον έμπιστο, πάντα θελει όχι μια πισινή αλλά δύο...

Επισκέπτης
κοίτα απ 'οτι έχω καταλάβει απ όλη αυτήν την αλληλογραφία ο Δημητράκης είναι πολυ πιο ασφαλής στην Ρωσσία,
εδώ και τίποτα να μην κάνεις, να μην ανακατευθείς στις δουλειές τους, αυτοί θα σε πειράξουνε. Είναι φοβεροί μαλάκες και μπέσα δεν έχουν (το 99%). Δεν πρέπει κανείς να χει εμπιστοσύνη καμία, ακόμη και στον πιον έμπιστο, πάντα θελει όχι μια πισινή αλλά δύο...

επίσης όποιος δεν έχει γυναίκα εδώ, συγγενείς δεν ξέρω τι, τον έχουν ξεσκίσει οι υπόλοιποι άγριοι. Δεν λέω ναρ θει κανείς για 2 βδομάδες αλλά να κάτσει καιρό είναι αδύνατον...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη ιωσιφ εσυ μετα απο χρονια που εισαι αν σου τυχη καμια στραβη εχεις τις ακρες να την κανονισεις την δουλεια εσυ εκει? η θα φυγεις νυχτα απο εκει?Και εννοω να την κανονισεις για παντα και οχι μετα απο καιρο να σε θαψουν στο χιονι

Επισκέπτης
επίσης όποιος δεν έχει γυναίκα εδώ, συγγενείς δεν ξέρω τι, τον έχουν ξεσκίσει οι υπόλοιποι άγριοι. Δεν λέω ναρ θει κανείς για 2 βδομάδες αλλά να κάτσει καιρό είναι αδύνατον...

Δημήτριε τώρα που είσαι ελλάδα ή ροσσία?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδώ και τίποτα να μην κάνεις να μην ανακατευθείς στις δουλειές τους αυτόι θα σε πειράξουνε. Είναι φοβεροί μαλάκες και μπέσα δεν έχουν (το 99%). Δεν πρέπει κανείς να χει εμπιστοσύνη καμία, ακόμη και στον πιον έμπιστο, πάντα θελει όχι μια πισινή αλλά δύο...
οχι εδω αν δεν τους την μπεις δεν σε πειραζουν.ισως εγω προσπαθω και βρισκω ανθρωπους σε θεσεις οπως της 2 αντιεισαγγελεις που ειχα (η μια ηταν αυτη που εγραφα στο Thread για την κοπρολαγνια που της αρεσε να με χεζει στο στηθος)και η μια απο τη γυναικες μου ηταν следуватель (ανακριτρια).και ο πατρας της που ειναι στη συνταξη τωρα ηταν αντισυνταγματαρχης της αστυνομιας!(και πειναγε!ενα ЛАДА 2106 ειχε και οταν σαπισε μου ζηταγε δανεικα για να παρει αλλο τοτε κοστιζε καινουργιο 2300$).παντος αν εδω δεν κανεις μαλακιες δεν εχεις κανενα προβλημα.οπως Π.Χ. ενας  :bigdick: Τουρκος που εβγαινε στο πανεπηστημιο ελεγε υπερ των Τσετσενων και εβριζε την κυβερνιση.διωχθηκε απο το πανεπηστημιο και του δωσαν μια βδομαδα διορια για να φυγει απο τη χωρα.αλλα ηταν μαλακας και καλα να παθει!οι Ουκρανοι ειναι πιο γλυοδεις τυποι θα ελεγα απο τους Ρωσσους και θα τους χαρακτηριζα και κουτοπονηρους!

Επισκέπτης
δηλαδη ιωσιφ εσυ μετα απο χρονια που εισαι αν σου τυχη καμια στραβη εχεις τις ακρες να την κανονισεις την δουλεια εσυ εκει? η θα φυγεις νυχτα απο εκει?Και εννοω να την κανονισεις για παντα και οχι μετα απο καιρο να σε θαψουν στο χιονι

Θου Κύριε φυλακή τω στοματί μου...

Επισκέπτης
οχι εδω αν δεν τους την μπεις δεν σε πειραζουν.ισως εγω προσπαθω και βρισκω ανθρωπους σε θεσεις οπως της 2 αντιεισαγγελεις που ειχα (η μια ηταν αυτη που εγραφα στο Thread για την κοπρολαγνια που της αρεσε να με χεζει στο στηθος)και η μια απο τη γυναικες μου ηταν следуватель (ανακριτρια).και ο πατρας της που ειναι στη συνταξη τωρα ηταν αντισυνταγματαρχης της αστυνομιας!(και πειναγε!ενα ЛАДА 2106 ειχε και οταν σαπισε μου ζηταγε δανεικα για να παρει αλλο τοτε κοστιζε καινουργιο 2300$).παντος αν εδω δεν κανεις μαλακιες δεν εχεις κανενα προβλημα.οπως Π.Χ. ενας  :bigdick: Τουρκος που εβγαινε στο πανεπηστημιο ελεγε υπερ των Τσετσενων και εβριζε την κυβερνιση.διωχθηκε απο το πανεπηστημιο και του δωσαν μια βδομαδα διορια για να φυγει απο τη χωρα.αλλα ηταν μαλακας και καλα να παθει!οι Ουκρανοι ειναι πιο γλυοδεις τυποι θα ελεγα απο τους Ρωσσους και θα τους χαρακτηριζα και κουτοπονηρους!

χμμμ όχι. Εδώ ο οποιοσδήποτε μαλάκας μπορεί να σε μαχαιρώσει ή να σε κτυπήσουν γιατί έτσι του κάβλωσε!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιωσιφ δεν καταλαβα την απαντηση σου.ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ

Επισκέπτης
ιωσιφ δεν καταλαβα την απαντηση σου.ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ

βρε παιδάκι μου, μα ειλικρινά περιμένεις απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση?
αφού ξέρεις που καταλήγουν αυτές οι ιστορίες και τέτοιες εδώ έχει κάθε μέρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom